Upravo tako, ako i iducu utakmicu Balo koji nije zabio 3 utakmice opet dobije šansu ispred Edina, slobodno pakuj kofere dok te taj nije izludio, nek ti je Bog na pomoci EdoZagor je napisao/la:trebao je i više !!!!NeverRetreat je napisao/la:Opuca je Džeko do Marsasvaka mu čast pa ostaje smiren, koliko minuta igra...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
panties je napisao/la:sad treba na goal.com isklikat da bude man of the match uffff

ko je ljutio?panties je napisao/la:sad treba na goal.com isklikat da bude man of the match uffff

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Slazem se s tobom da je ono rezultat frustracije, mada mislim da je ono i zbog dugog ne igranja, vidi se da nije vise "uklopljen" s timom kao sto je bio u vremenu kada je dao sve ove golove. Ja, iskreno nisam nista ni ocekivao ovim ulaskom, ne moze Edin sam pobijediti, igraci su istroseni, i samo budala (citaj Mancini) moze ocekivati da ce Edin nesto vise postici svojim ulaskom. Trebao je o tome prije razmisljati. Ruku na srce, Aguero je bio 0 (bar drugo poluvrijeme, jer sam samo drugo i gledao), bio je totalno neprimijetan, a i Balotelli sem one precke, nije nista posebno uradio. Ja se divim nasem Edinu kako sve ovo trpi. SVAKA TI CAST EDINE!SamoZeljo je napisao/la:Ono sto je Dzeko uradio je rezultat frustracije. Slicno se osjeca i Johnson koji ima i mora imati mjesta bar svaku drugu da igra.
Mancini je trebao/morao ubaciti Dzeku i Johnsona bar pola sata ranije.
Izdržati, to je temelj vrline!
Ma boliga racku bolje mu je da sad neigra po ovoj hladnoci nek se Mario istrce pa na proljece onda Dzeko sikne koji gol i na ljeto bjezi iz Citya engleska liga je najgora za igrace bjezi Dzeko u tople krajeve Spanija ili Italija blizu BiH
Gledao sam ja i prvo, Aguero se nije vidio u prvom, kao da nije igrao. Pred kraj poluvremena mu je i dres bio cist i suh, bas kao da nije igrao.rogeRF je napisao/la:Slazem se s tobom da je ono rezultat frustracije, mada mislim da je ono i zbog dugog ne igranja, vidi se da nije vise "uklopljen" s timom kao sto je bio u vremenu kada je dao sve ove golove. Ja, iskreno nisam nista ni ocekivao ovim ulaskom, ne moze Edin sam pobijediti, igraci su istroseni, i samo budala (citaj Mancini) moze ocekivati da ce Edin nesto vise postici svojim ulaskom. Trebao je o tome prije razmisljati. Ruku na srce, Aguero je bio 0 (bar drugo poluvrijeme, jer sam samo drugo i gledao), bio je totalno neprimijetan, a i Balotelli sem one precke, nije nista posebno uradio. Ja se divim nasem Edinu kako sve ovo trpi. SVAKA TI CAST EDINE!SamoZeljo je napisao/la:Ono sto je Dzeko uradio je rezultat frustracije. Slicno se osjeca i Johnson koji ima i mora imati mjesta bar svaku drugu da igra.
Mancini je trebao/morao ubaciti Dzeku i Johnsona bar pola sata ranije.
Balo se koliko toliko borio, dres mu je sav slinav.

Bilo kako bilo, mislim da je ovo poraz taktike Mancinija.
Mancini je skandalozno vodio utakmicu,ako je vec Cty jurio pobjedu trebao je Dzeku pa i Jonsona ubaciti odmah na pocetku drugog poluvremena,ovako on previse vjeruje Baloteliju i Agueru koji realno danas nista nisu pokazali,bili su toliko nemocni protiv jedne ispodprosjecne ekipe! Dzeko vec zadnje 3 utakmice igra po 6-7-8 minuta...i sta on moze uraditi za to vrijeme? nista! dobro je sto je napuco onu loptu preko tribina,jer ni njemu nije jasno sta Mancini ustvari zeli s snjim! Dzeko i kad je davao 4 gola na utakmici narednu bi bio na klupi,to samo moze kod Mancinija! danas su igrali dosta lose,i danas je svima jasno da ce United i City ravnomjerno ostati u utrci za prvaka! da Ferguson ima igrace kao sto ih ima City prosetao bi se ligom,ali jbg City ima Mancinija! ali ne treba gledati sve tako crno,jer ce nas dijamant naredne dvije utakmice sigurno biti starter,protiv Sanderlenda i Liverpula,bar ako se sluzimo logikom!..
Gore jednom igracu kada ga ovako ubacuje po par minuta nego da nikako ne ulazi. Sve su prilike da ovo Manchini radi svjesno. Da je napravi neku odluku. Uglavnom Dzeko ima zlatni sic, jedna posudba uz ovu platu bi mu super dosla. Imam neki osjecaj da ce tako i biti jer ne vjerujem da ce Edin pristati na duzi rok da ovako sjedi na klupi makar to bila Barcelona.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
A, dobro. Možda bi ga i ubacio da ovaj nije tek iz ambulante. Neka malo..
-
- Kontakt:
Pare čine čuda.kimbo je napisao/la:Gore jednom igracu kada ga ovako ubacuje po par minuta nego da nikako ne ulazi. Sve su prilike da ovo Manchini radi svjesno. Da je napravi neku odluku. Uglavnom Dzeko ima zlatni sic, jedna posudba uz ovu platu bi mu super dosla. Imam neki osjecaj da ce tako i biti jer ne vjerujem da ce Edin pristati na duzi rok da ovako sjedi na klupi makar to bila Barcelona.
YNWA!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
+1.VanBasten je napisao/la:A, dobro. Možda bi ga i ubacio da ovaj nije tek iz ambulante. Neka malo..
Nisam gledao meč, al' s obzirom da je koDže prošli meč propustio zbog povrede, zašto su ljudi ovdje mislili da će početi utakmicu od 1. minute?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mancinju se pok'enjam posred one ružne face ...
Retard nesposobni ...
Retard nesposobni ...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne kazemo mi da je trebao igrati od prve minute nego da je trebao uci ranije, i on i Johnson (momak koji zaista igra odlicno i zasluzuje mnogo vecu minutazu).Monolog je napisao/la:+1.VanBasten je napisao/la:A, dobro. Možda bi ga i ubacio da ovaj nije tek iz ambulante. Neka malo..
Nisam gledao meč, al' s obzirom da je koDže prošli meč propustio zbog povrede, zašto su ljudi ovdje mislili da će početi utakmicu od 1. minute?
Vidjeli smo prvo poluvrijeme, u kojem je City bio slab. Posjed lopte odlican, broj prilika za gol JEDNA. Aguero i Balotelli nista. Silva nista. Milner NISTA.
Znaci, bilo je razloga da se prave izmjene na pocetku drugog poluvremena.
EDIT: Da si gled'o tekmu i cit'o komentare, sigurno bi drugacije komentaris'o.

-
- Kontakt:
Ne vjerujem u to, jednu mozda i pocinje ispocetka. Ako ne bude zabio hattrick iducu ce posmatrati sa klupe.bosnas_ je napisao/la:ali ne treba gledati sve tako crno,jer ce nas dijamant naredne dvije utakmice sigurno biti starter,protiv Sanderlenda i Liverpula,bar ako se sluzimo logikom!..
ne znam o kakvoj logici pricamo, logika nam kaze da je dzeko treci napadac cityja - prije ove utakmice, a ovdje mozda ima i ovoga sto monolog i van basten kazu, za povredu.JohnnyDinamitas je napisao/la:Ne vjerujem u to, jednu mozda i pocinje ispocetka. Ako ne bude zabio hattrick iducu ce posmatrati sa klupe.bosnas_ je napisao/la:ali ne treba gledati sve tako crno,jer ce nas dijamant naredne dvije utakmice sigurno biti starter,protiv Sanderlenda i Liverpula,bar ako se sluzimo logikom!..
...
Dzeko je jos prije utakmice na svojoj stranici objavio da je spreman da igra ali da je na treneru da odluci hoce li igrati ili nece.
Iskreno mislim da onda jos manje logike ima ubaciti ga na 10-ak minuta ako je jos rovit.VanBasten je napisao/la:A, dobro. Možda bi ga i ubacio da ovaj nije tek iz ambulante. Neka malo..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Da je Dzeko odigrao minutazu kao Balo pa cak kao i Kun a ovakav rezultat ostao poginuo bi.Prvo od nasih kruticara,pa plavog mjeseca i Mance Lepog
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Objasni mi tu logiku, molim te?kimbo je napisao/la:Iskreno mislim da onda jos manje logike ima ubaciti ga na 10-ak minuta ako je jos rovit.VanBasten je napisao/la:A, dobro. Možda bi ga i ubacio da ovaj nije tek iz ambulante. Neka malo..
Poslije povrede, praav ej rijetkost da igrač dobije više od te minutaže. Ustvari, najčešći epilog je da i tu presjedi na klupi, ili uđe na koji minut ako je baš zapelo u rezultatu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.