Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
AGUERO SE NIJE NI VIDIO!!!! Balo se trudi, al Silva nekako vise vuce na Kuna, al dobro sve je to dio igre!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
imal kakav link dobar???
Ma da je i ne znam ko ovo stvarno nije fer eto prosle godine nije igrao jer nije zabijao i ok posteno neka ne igra ali ove god gledam preko SPORTKLUBA kaze proslu utakmicu komentator da Edin ima najbolji postotak realizacije udaraca u okvir gola i broja minuta provedenih u igri i opet covjek ne igra ne znam i da udje danas da zabije opet bi sljedecu ostrao na klupi.
Naravno vidi svako da Kun sa Kretenom BAL ne moze pas uvezati ali ga Mancini drzi da bi ostao u formi za Italiju ma bruka
Naravno vidi svako da Kun sa Kretenom BAL ne moze pas uvezati ali ga Mancini drzi da bi ostao u formi za Italiju ma bruka
pastore je napisao/la:imal kakav link dobar???
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
tacka, zarez, nesto pliz...zjaka je napisao/la:Ma da je i ne znam ko ovo stvarno nije fer eto prosle godine nije igrao jer nije zabijao i ok posteno neka ne igra ali ove god gledam preko SPORTKLUBA kaze proslu utakmicu komentator da Edin ima najbolji postotak realizacije udaraca u okvir gola i broja minuta provedenih u igri i opet covjek ne igra ne znam i da udje danas da zabije opet bi sljedecu ostrao na klupi.
meni aguero i dzeko puno bolje zajedno igraju nego aguero i balotelli :S nekako se razumiju, koliko je puta dzeko asistirao upravo agueru?
...
panties mozel link hd sopcast ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
sop://broker.sopcast.com:3912/91871" onclick="window.open(this.href);return false;avenija je napisao/la:panties mozel link hd sopcast ?
rusi
...
Da je Džeko sada na mijestu Balotelija ili Kuna ovaj bi ga izveo, opet ce izgleda biti 5 min.
-
- Kontakt:
hehhe pises mi misli,,hahaa ja to sad mislio napisati!!!ZOI84 je napisao/la:Da je Džeko sada na mijestu Balotelija ili Kuna ovaj bi ga izveo, opet ce izgleda biti 5 min.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
pa jasta, ako ne moze rijesit utakmicu u 5 minuta "nije kompletan igrac".ZOI84 je napisao/la:Da je Džeko sada na mijestu Balotelija ili Kuna ovaj bi ga izveo, opet ce izgleda biti 5 min.
ako ne bude gola do 70. min, onda ce uci, inace u 85. da ukrade vremena.
ja vamo gledam newcastle, pa de ako udje nek neko napise...
...
shandrlike-tandrlike
hahahahaha moj manchini ubacuje johnsona umjesto aguera hahahahaha zatvara utakmicu 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ipak sam se prevario, Dzeko ce dobiti 10minuta ako imamo srece. Nek ga ne ubaci nikako, kvari mu statistiku bezveze.
Da ovo nema neku drugu pozadinu 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Bogami ljudi, ovo je toliko ponizavajuce, pa sta covjek radi nasem Edinu... Stvarno, za ovo nema objasnjenja.
Nema WBA srece, a mogli su lahko do vodstva u II poluvremenu, da su u nekim situacijama malo pametnije odigrali, a ni sreca ih nije bas posluzila.
Nema WBA srece, a mogli su lahko do vodstva u II poluvremenu, da su u nekim situacijama malo pametnije odigrali, a ni sreca ih nije bas posluzila.
Izdržati, to je temelj vrline!
-
- Kontakt:
Evo kazu i engleski komenttori da je dzeko trebao uci prije pola sata.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
to svi vide i znaju samo manchini veliki strucnjak nije shvatioadnan_hzsa je napisao/la:Evo kazu i engleski komenttori da je dzeko trebao uci prije pola sata.

- anonymousHD
- Kontakt:
A zna Manchini da ako Džeko uđe da će igrati sa igračem manje, bolje da ga na klupi drži...

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Proximic i 34 gosta.