od svih ovih igraca on navalio na Borijela
cak eto i ako Udineze hoce Paciencu, Pacineca+Jakinta recimo + eto i malo nesto para= Armero. dobra jednacina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Prosli prelazni je najavljivano pa se nije ostvarilo. Mozda nas iznenade sada, bar se tako nadam.juventus 0244 je napisao/la:Montolivo bi se mogao dovesti, ali izgleda da "naši" i nisu pretjerano zagrijani za njega. Ceceras će doći 90%, samo je pitanje da li će dati 1 ili 2-3 milion odmah, otkupna cijena je 7-9 miliona. Ako se to desi znači odbrana je za sad dobro popunjena i ne bi ništa kupovao do ljeta, a onda dovesti klasu gdje bude trebalo.
Što se tiče Toressa jedino kakav deal za Krasića uz posudbu, ali to su samo novinarske patke, jer je iz kluba najavljeno da neće biti veliki kupovina. U vezi Pazienze ja njega ne bi prodavao, jer se pokazao kao solidna zamjena, a još i plata mu nije velika.
Samo da se ovaj prelazni rok riješimo još neki od Iaquinte, Amaurija i Grossa, Tonia (ako dodje Borriello)
Prejako! Pogotovo ova zadnja recenicasarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uživajte, prelijepo...
The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first:
we to put the third star, they their second. GIANNI AGNELI
Gledao sam to sinoć kao Montolivo na facebooku napisao da je u Torinu, ali mislim da je to zezancija (nadam se da nije, ali .....)!ramiral je napisao/la:Montolivo u Torinu...
A Amaurija najbolje da neko od nas unajmi plaćenog ubojicu da ga smakne - rani![]()
Isto mislimo,u napadačkoj igri ovo je 4-3-3 sa Giom i Pepeom po krilima,a Vidal u centru.ramiral je napisao/la:Ako može :
Buffon
Lichtsteiner Barzagli Chiellini Caceres
Pepe Pirlo Marchisio
Vidal Giovinco
Matri
jedna od postava sa dvojicom novih igrača
I ova formacija je beton. Montolivo kao osigurač pored Lichta koji šparta po strani. Pirlo, Marchisio i Vidal ubijaju na sredini, Vučko posjeduje tu tehničku kvalitetu a Matri zadužen za golove. Klupa Quagliarela, Borriello, Alex od napadača. Ostali mislim idu a frizurica pogotovo.juventus 0244 je napisao/la:U toj formaciji umjesto Pepea Giovinco, a na drugoj stranici Vucinic, ali ne vjerujem da će Gio doći sad, jedino na ljeto. A u odbrani mislim da je onda bolje da Ceceras igra stopera, a Chiellini lijevog beka, jer je do sad bio odličan ( čak šta više ove sezone je i proigrao kad je zaigro na bek, dok je igrao na stoperu imao je i neke greške).
-----------------Buffon-------------------
Lichtsteiner----Barzaglie---Ceceras--Chiellini
-------Montolivo----Pirlo----Marchisio----
----------------------Vidal------------------
-------------Matri----Vucinic--------------
Kakva bi ovo sredina bila, onda nam krila ne bi ni trebala( sredina
), ali ne vjerujem da će Conte preći na ovu formaciju, jer forsira krila, a umjesto Vidala bi mogao i Đakerini ponekad
Upravo to.Glupost je napisao/la:Samo vratiti Chiellinia na prirodnu poziciju a Caceresa tamo lijevo posto on to moze igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.