Najbolji mladi fudbaler svijeta
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najbolji mladi fudbaler svijeta
Ne mogu da vjerujem da niko nije stavio M'Villu kao svoj izbor.
Nisam mogao ni zamisliti da ima samo 21 godinu...
Pored njega bih istakao Hazarda i Wilsherea.
Nisam mogao ni zamisliti da ima samo 21 godinu...
Pored njega bih istakao Hazarda i Wilsherea.
Someone's mouth said paint them all red.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
lol Gotze, Wilshire i Alcantara ispred Super Maria
Realno, Hazard i Balo su ispred svih ostalih, s tim da nisam nikad gledao Neymara pa se o njemu ne mogu izjasniti.
ali kao i vecina brazilaca sigurno je i on malo precjenjen.

Realno, Hazard i Balo su ispred svih ostalih, s tim da nisam nikad gledao Neymara pa se o njemu ne mogu izjasniti.
ali kao i vecina brazilaca sigurno je i on malo precjenjen.

Tipicno za arsenalovce da precjenjuju svoje igrace. Ali samo ni nije jasna jedna stvar, kad su vasi igraci vazda medju najboljima, kako to da nemate nijednu titulu vec sedmu godinu? Spustite se malo na zemlju. Do nedavno vam je Bendter bio najbolji napadac, pa ste malo Chamaka dizali u nebesa, a sada ove nove klince, za koje je velika mogucnost da ce takodje zavrsiti na posudbama u West Bromwichu, Sunderlandu i slicnim klubovima za par sezona.Faraon iz Visokog je napisao/la:----------------------------Szceczny------------------------
--Walker---------Jones-----------Savic-----------Fabio--
---------------------------Romeu---------------------------
--------------Wilshire---------------Ramsey---------------
Oxlade--------------------Baloteli-----------------Miyachi

- bavaraccccc
- Kontakt:
a de je kovacic,samo zato sto igra u dinamu nije manje vrijedan

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Interesantna tema. Mnogo mladih dragulja. Sve sami potencijalni osvajaci Zlatne lopte (naravno kad prestane era Messija koji ce ako ovako nastavi do 30 osvajat zaredom).
Ako gledamo individualno, definitivno Neymar. Izuzetna brzina,dribling i tehnika. Medjutim, totalno nedokazan u Evropi. Ogroman minus. Ali svakako da vrlo lahko moze biti najbolji.
Ako gledamo po nekoj zrelosti igraca od ovih mladih momaka se svakako isticu Wilshere i Thiago. Wilshere veliki igrac vec sada, a Thiago ima jako veliku minutazu u mozda najboljoj ekipi ikada. Konkurenti su mu Xavi,Iniesta,Fabregas,Busquets
i opet ima jako dobru minutazu. Vjerujem da bi samo jos Wilshere imao tolike sanse da igra od svih ostalih.
Hazard, igrac koji me zadivljuje. Dribling,brzina ali nekako mi nije klasa kao ova 3 iznad. Pa tu je i Gotze. Glavni igrac sampiona Njemacke, ali po mom misljenju nema kvalitete kao prethodnici. Pa M'Vila izuzetan zadnji vezni. I zasto da ne recimo Mateo Kovacic. Cini mi se 1994 godiste. Solidno igrao protiv Reala. Nije malo. Takodjer velika nada. I Eriksen izuzetan. 19 godina ako se ne varam a vodja Ajaxa. A o Baloteliju ne bih nista pisao jer covjek se treba prvo izlijeciti pa da igra fudbal.
Ako gledamo individualno, definitivno Neymar. Izuzetna brzina,dribling i tehnika. Medjutim, totalno nedokazan u Evropi. Ogroman minus. Ali svakako da vrlo lahko moze biti najbolji.
Ako gledamo po nekoj zrelosti igraca od ovih mladih momaka se svakako isticu Wilshere i Thiago. Wilshere veliki igrac vec sada, a Thiago ima jako veliku minutazu u mozda najboljoj ekipi ikada. Konkurenti su mu Xavi,Iniesta,Fabregas,Busquets

Hazard, igrac koji me zadivljuje. Dribling,brzina ali nekako mi nije klasa kao ova 3 iznad. Pa tu je i Gotze. Glavni igrac sampiona Njemacke, ali po mom misljenju nema kvalitete kao prethodnici. Pa M'Vila izuzetan zadnji vezni. I zasto da ne recimo Mateo Kovacic. Cini mi se 1994 godiste. Solidno igrao protiv Reala. Nije malo. Takodjer velika nada. I Eriksen izuzetan. 19 godina ako se ne varam a vodja Ajaxa. A o Baloteliju ne bih nista pisao jer covjek se treba prvo izlijeciti pa da igra fudbal.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Tipicno za arsenalovce da precjenjuju svoje igrace. Ali samo ni nije jasna jedna stvar, kad su vasi igraci vazda medju najboljima, kako to da nemate nijednu titulu vec sedmu godinu? Spustite se malo na zemlju. Do nedavno vam je Bendter bio najbolji napadac, pa ste malo Chamaka dizali u nebesa, a sada ove nove klince, za koje je velika mogucnost da ce takodje zavrsiti na posudbama u West Bromwichu, Sunderlandu i slicnim klubovima za par sezona.Faraon iz Visokog je napisao/la:----------------------------Szceczny------------------------

ko je to zavrsio na posudbama u WBA i slicnim iz Arsenala?
daj mi ti bolji sastav od ovoga
Rođen s tobom da budem
ko je to zavrsio na posudbama u WBA i slicnim iz Arsenala?Faraon iz Visokog je napisao/la:Tipicno za arsenalovce da precjenjuju svoje igrace. Ali samo ni nije jasna jedna stvar, kad su vasi igraci vazda medju najboljima, kako to da nemate nijednu titulu vec sedmu godinu? Spustite se malo na zemlju. Do nedavno vam je Bendter bio najbolji napadac, pa ste malo Chamaka dizali u nebesa, a sada ove nove klince, za koje je velika mogucnost da ce takodje zavrsiti na posudbama u West Bromwichu, Sunderlandu i slicnim klubovima za par sezona.Faraon iz Visokog je napisao/la:----------------------------Szceczny------------------------
daj mi ti bolji sastav od ovoga[/quote]
Mladi sastav bez Alcantare? Ipak je to cisto arsenalovacki!

Samting lajk dis:
Badia/Pachecho
Carvajal/Vrsaljko-IgnasiMikel/Varane-Jones/Besic
-Aurtenaxete/Santon/Sorensen
Alex/Wilshere-Thiago/Canales/Koke
Muniain/Lamela/Jese-Eriksen/Gotze-Neymar/Sarabia/Lucas
Lukaku/Morata/Piazon
Eto drim dvajescetri za par godina
))
Malo navijacki al eto
ugl,to je to..
Badia/Pachecho
Carvajal/Vrsaljko-IgnasiMikel/Varane-Jones/Besic

Lukaku/Morata/Piazon
Eto drim dvajescetri za par godina

Malo navijacki al eto

ugl,to je to..
L_blancos je napisao/la:Samting lajk dis:
Badia/Pachecho
Carvajal/Vrsaljko-IgnasiMikel/Varane-Jones/Besic-Aurtenaxete/Santon/Sorensen
Lukaku/Morata/Piazon
Eto drim dvajescetri za par godina))
Malo navijacki al eto
ugl,to je to..
Opet ih je previse...
To nam ukazuje na samo jedno...nemoguce je sastavit tim od samo 11 igraca kada na svjetu postoji najmanje 30 ajmo rec podjednako dobrih..iako se to nikad ne moze znat' ...
Ovo sam sastavio u stilu Monologa

Ma dobro, ovo sam ja citav roster htio popunit..
Kada bih birao drim tim mladih stavio bih citavu selekciju Spanije u19 .. Ko je pratio evropsko zna o cemu pricam,vec djeluju zrelo i potpuno su izdominirali sve protivnike..
A ovako igracki bih naravno kao najboljeg pojedinca izdvojio Neymara,bez sumnje..
Mojih idealnih 11 zasnovanih na individualnim kvalitetima ,sa malo vise objektivnosti:
Badia
Walker-Varane-Jones-Santon
Thiago-Wilshere
Muniain-Neymar-Gotze
Lukaku
Kada bih birao drim tim mladih stavio bih citavu selekciju Spanije u19 .. Ko je pratio evropsko zna o cemu pricam,vec djeluju zrelo i potpuno su izdominirali sve protivnike..
A ovako igracki bih naravno kao najboljeg pojedinca izdvojio Neymara,bez sumnje..
Mojih idealnih 11 zasnovanih na individualnim kvalitetima ,sa malo vise objektivnosti:
Badia
Walker-Varane-Jones-Santon
Thiago-Wilshere
Muniain-Neymar-Gotze
Lukaku
- alan_kardec
- Kontakt:
pa da su sve izdominirali, baš i nisu. u grupi su, u doduše za njih beznačajnoj utakmici, zijanili o turaka 3:0. u finalu su se protiv čeha provukli, može s komotno reći.
ali da imaju strašnih pojedinaca i da su mašinerija, stvarno jesu. morata, sarabia, deulofeu, alex fernandez...
Inače za mene Gotze nema konkurencije.
ali da imaju strašnih pojedinaca i da su mašinerija, stvarno jesu. morata, sarabia, deulofeu, alex fernandez...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
jest talenat,al nije ni priblizno dobar gore navedenim igracima.bavaraccccc je napisao/la:a de je kovacic,samo zato sto igra u dinamu nije manje vrijedan![]()

Protiv Turske je igrao drugi tim.. Ostalo su prosetali ,i u finalu pokazali veliku dozu zrelosti i uz dva preokreta krunisali dobre igre,stvarno su za svoje godine prezrelo igrali,tipicno spansku,igru..alan_kardec je napisao/la:pa da su sve izdominirali, baš i nisu. u grupi su, u doduše za njih beznačajnoj utakmici, zijanili o turaka 3:0. u finalu su se protiv čeha provukli, može s komotno reći.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ok, i ja rekoh da su mašinerija, ali nisu sve izdominirali. Za ekipu koja ima jedan uvjerljiv poraz i pobjedu u produžecima se ne može reći da su toliko dominantni. Česi koji takođe imaju strašnu generaciju u kojoj su Prykril, Krejci, Kalaš... su odigrali potpuno egal utakmicu u finalu sa špancima, čak su i bili bolji u nekim dijelovima utakmice. Španci su prvo izjednačili u 85. minuti i onda zabili dva gola u produžecima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
alacious je napisao/la:ko je to zavrsio na posudbama u WBA i slicnim iz Arsenala?Faraon iz Visokog je napisao/la:Tipicno za arsenalovce da precjenjuju svoje igrace. Ali samo ni nije jasna jedna stvar, kad su vasi igraci vazda medju najboljima, kako to da nemate nijednu titulu vec sedmu godinu? Spustite se malo na zemlju. Do nedavno vam je Bendter bio najbolji napadac, pa ste malo Chamaka dizali u nebesa, a sada ove nove klince, za koje je velika mogucnost da ce takodje zavrsiti na posudbama u West Bromwichu, Sunderlandu i slicnim klubovima za par sezona.Faraon iz Visokog je napisao/la:----------------------------Szceczny------------------------
daj mi ti bolji sastav od ovoga
Mladi sastav bez Alcantare? Ipak je to cisto arsenalovacki!

ako nisi shvatio stavljo sam mlade samo iz EPL

Rođen s tobom da budem
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa nije valjda da su Oxlad i Miyachi bolji od Sturridga i Lukakua...a ima u Chelseu onaj Mc Eachran koji je imo vise nastupa u EPL nego Miyachi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sturridga sam izbriso i stavio Miyachia.Razlog U21,a Sturridge ima 22 godine,Lukaku nije bas krilo kao Oxlade,a McEachran je iza Ramsya i WilsiraZELJO DO GROBA je napisao/la:pa nije valjda da su Oxlad i Miyachi bolji od Sturridga i Lukakua...a ima u Chelseu onaj Mc Eachran koji je imo vise nastupa u EPL nego Miyachi...
Rođen s tobom da budem
@Faraon..sorry nisam gled'o 

Najbolji mladi igrač svijeta. (01.01.1992.)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- harebianconero
- Kontakt:
A Leandro Damiao ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Thiago Alcantara
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.