New York Knicks?Stivi_Dzi je napisao/la:Znači znamo ko je šampion sezone 2012

Sretan sam zbog njih

@Donnie
Ma red je vala više. Ako ne osvoje ove neće nikad, nešto ko i mi sa kvalifikacijama za Mundijal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
New York Knicks?Stivi_Dzi je napisao/la:Znači znamo ko je šampion sezone 2012
31 poen,a nije se zavrsila ni 3/4.Vjerovatno nece niti igrati u 4 dijelu.Zaista izgledamo jakodr.van nostrand je napisao/la:Prest˙o sam pratiti poslije prvog pol. ali stvarno imam utisak da James i nije nesto mnogo grizao i ulagao truda, a opet covjek izdominirao poluvrijeme.L-Train je napisao/la:kakva igra Jamesa i Wadea (naklon)
Da Bogda da se saberu Mavsi do kraja
strado je heat i gore 2006.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ne vjerujem da je ikada aktuelni prvak ovako nastradao u prvoj tekmi sezone
Donnie Darko je napisao/la:
Jos malo da hebeni kinezi odu spavat, pa da i mi malo gledamo LP.
kad se regujes,imas 15 dana free a poslije se placaCollegeGunner je napisao/la:Jel' se ovo treba registrovati da bi gled'o preko League Pass-a? I ako da, jel' besplatno?
tisina tamoBIHfan je napisao/la:Sto James ovako nisi igrao u Finalu. Ti se samo znas da dokazujes u presezonskim i regularno sezonskim utakmicama.![]()
![]()
Makar bi finale bilo zanimljivije, al hajd.
Bulls-i, ubili puru u aktulnim prvacima 2006, tj. Miamiju, preko 40 razlike, u Miamiju.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ne vjerujem da je ikada aktuelni prvak ovako nastradao u prvoj tekmi sezone
ides na league pass, i tu se registrujes i onda gledas..samo pucaj reload ako ne htjedne odma otvoritimajestic24 je napisao/la:Gdje se na nba.com mogu gledati utakmice??
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.