ovi su uzeli titulu i sad ce lagano u reg sezoni ,ovi ce se kreveljit,lupat,klincit i u finalu fulatrogeRF je napisao/la:Ovo ce izgleda biti potop, i to zesci. Nemaju odgovor na fantasticni trio, jednostavno, nezaustavljivi su!
P.S. Ako ko hoce sopcastov link, da postavim (posto vidim da je neko trazio), mada, nema se ovdje vise sta gledati.
Mene ubise ove pauze, tako ti je to kad nemam SK-a.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
- Giallorossi
- Kontakt:
Protiv koga ?dema je napisao/la:ovi su uzeli titulu i sad ce lagano u reg sezoni ,ovi ce se kreveljit,lupat,klincit i u finalu fulatrogeRF je napisao/la:Ovo ce izgleda biti potop, i to zesci. Nemaju odgovor na fantasticni trio, jednostavno, nezaustavljivi su!
P.S. Ako ko hoce sopcastov link, da postavim (posto vidim da je neko trazio), mada, nema se ovdje vise sta gledati.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ja sam zavrsio s gledanjem ove tekme 

znas ti koga hehe
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
mavsi izgleda jos mahmuraju od proslave..
ubi heat u njima hljeb, al mogu ovo sebi dopustit s obzirom da su uzeli titulu prije par mjeseci.. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Miami strasno izgleda.Smijem li reci (nakon prvog poluvremena,prve utakmice u sezoni)onako sampionski 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da, bas sam ja o tome razmisljao. Ovaj poraz, u poredjenju s onim u finalu je ispod nule.dema je napisao/la:ovi su uzeli titulu i sad ce lagano u reg sezoni ,ovi ce se kreveljit,lupat,klincit i u finalu fulatrogeRF je napisao/la:Ovo ce izgleda biti potop, i to zesci. Nemaju odgovor na fantasticni trio, jednostavno, nezaustavljivi su!

Izdržati, to je temelj vrline!
-
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Covjece,ne moze te niko izabrati na draftu ako se ti nisi prijavio!!!Ne znam odakle ti ta informacija??? Druga je stvar sto je mogao biti izabran te 2007. jer je izlazna generacija,ali opet se moras prijaviti....Mi uglavnom razgovaramo o tom normanom putu dolaska do NBA...Jako male su sanse da ce te neko potpisati ,a da nisi bio na draftu,a jos manje da ces na takav nacin imati zapazenu ulogu u timu... Jedini igrac kome je to uspjelo u historiji NBA(mislim da ima zapazenu ulogu) je Ben Wallace,ostalih ne mogu da se sjetim....Pasha je napisao/la:koliko puta treba biti rečeno?
draft nije uslov da bi neko zaigrao u NBA. uopšte ne moraš biti prijavljen na draft, a još manje biti izabran da bi zaigrao u NBA. draft je bitan samo ako imaš manje od 21 godinu, a želiš zaigrati u NBA. svaka osoba/košarkaš koji ima više od 21 godinu i nije izabran na draftu ima status free-agenta. Mirza je mogao biti izabran 2007 na draftu iako se nije prijavio, jer je to bila izlazna godina za njegovu generaciju 1985, a za igrače koji nisu na koleđu.
kako je garbajosa stigao u nba,preko drafta
p.s sa zakašnjenjem sam vidio da si odgovorio
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 25 dec 2011, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ovakav rasplet situacije u Dallasu je bio i za ocekivati. Ekipa Dallasa je u godinam i kljucni igraci su na zalasku karijere, danas je Bozic, zatim Nowitzki, Kidd i kompanija su dobili zasluzenu nagradu koju su cekali dugi niz godina, nakon prosle godine igraci Dallasa vise nikome nista ne trebaju dokazivati i u njihovoj igri nema vise one agresivnosti i zelje kao sto je to bio slucaj prosle godine, dok u Miamiju zele dokazati da su oni najvece "face" ali kada dodje odlucujuca utakmica opet ce zakazati.
Inace sam misljenja da ce Dallas ovaj regularni dio sezone igrati "rekreativno" bez prevelikog trosenja i onda u PO ubaciti u brzinu vise.
Kaze komentator na SK da je LBJ izjavio da danas zeli dokazati da je u stanju Dallasu ubaciti 30 poena. Ocito jos nije shvatio neke stvari.
Inace sam misljenja da ce Dallas ovaj regularni dio sezone igrati "rekreativno" bez prevelikog trosenja i onda u PO ubaciti u brzinu vise.
Kaze komentator na SK da je LBJ izjavio da danas zeli dokazati da je u stanju Dallasu ubaciti 30 poena. Ocito jos nije shvatio neke stvari.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Pasha je napisao/la:@NEZALAGANJE nisam mislio na izlaznu godinu sa srednjoškolce, nego za igrače iz ostatka Svijeta, odnosno one koji imaju preko 21 godinu.
složio bih se sa tobom da Mirza vjerovatno nikad neće otići u NBA. razloga je previše da ne ode. meni nekako najočiglediji je to da bi u NBA morao više igrati kao trojka, a ne četvorka. i to bi vjerovatno bio igrač sa klupe, a ne znam da li bi to njemu odgovaralo. minute u NBA ti niko ne garantuje, za sve se moraš izboriti. Mirza jeste extra dobar igrač za Europe, al' se bojim da bi ga u NBA pojeli...
pa ne bi bio neuspjeh biti 6-7 igrač u nekoj srednje jakoj ekipi,a teletović bi to mogao biti
-
- Kontakt:
Pasha je napisao/la:ne vjerujem da bi Mirzi SAS bio neki visoki izbor za potencijalnu ekipu. drago mi je da se De Juan sada može nasmijati u lice svima koji su ga propustili izabrati, al' ostatak bitnih igrača nije više u cvijetu mladosti. SAS više ne dajem šansu za titulu u sljedećim sezonama. jbg. tako je kako je.
e sad što se tiče Mirze i brzine, to teško može u jednu rečenicu da se stavi. također i Mirza i odbrana, pa i Mirza i skokovi. Mirza u Europi čuva četvorke koji većinom igraju leđima ka košu. kad bi čuvao trojke u NBA ligi, morao bi biti puno brži, jer ti igrači igraju licem ka košu. Mirza objektivno nema brzinu da ih kvaliteno čuva.
Mirzu ja vidim kao igrača sa klupe u NBA koji bi čuvao lošiju četvorku, a ako je jaka četvorka onda bi igrao na poziciji 3, sa tim što bi u odbrani bio priličan propuh na njegovoj poziciji. on mi je nešto kao što je bio Matt Bullard u Houstonu, ako ga se iko više uopšte sjeća. bijelac visok za četvorke, ali češće puca trice i odigra 15-20 minuta po utakmici.
ili kao bonner sada
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dvojac : sa brojem 22 Jones i 30 ColeL-Train je napisao/la:Miami strasno izgleda.Smijem li reci (nakon prvog poluvremena,prve utakmice u sezoni)onako sampionski

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
zasto nakon odredjenog vremena na ovom league passu izbacuje i pise da se moram ponovo logovat i uci.. nesto da je isteko termin
ko da sam u internet klubu
ako vam nece samo reload pucajte i proradice 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da,da obojica su izuzetni zasad.Cole bi mogao biti otkrovenje sezonedr.van nostrand je napisao/la:Dvojac : sa brojem 22 Jones i 30 ColeL-Train je napisao/la:Miami strasno izgleda.Smijem li reci (nakon prvog poluvremena,prve utakmice u sezoni)onako sampionski

kakva igra Jamesa i Wadea (naklon) 

Znači znamo ko je šampion sezone 2012 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
35 razlike,puno brate,puno... 

New York Knicks?Stivi_Dzi je napisao/la:Znači znamo ko je šampion sezone 2012

- Donnie Darko
- Kontakt:
Znalo se i prosle godine, a i godinu prije te.Stivi_Dzi je napisao/la:Znači znamo ko je šampion sezone 2012
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Prest˙o sam pratiti poslije prvog pol. ali stvarno imam utisak da James i nije nesto mnogo grizao i ulagao truda, a opet covjek izdominirao poluvrijeme.L-Train je napisao/la:kakva igra Jamesa i Wadea (naklon)
Da Bogda da se saberu Mavsi do kraja
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
odom prva tekma i odma iskljucenje.. kakav debi odoma pred domacom publikom ..

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.