Kvalitet je neupitan,onakav majstor ne moze zaboraviti sve preko noci,neka ga na terenu samo da stoji i da uzivamo jos u njegovim majstorijama jer je covjek na zalasku karijere.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
AllGunsBlazing je napisao/la:Ovako, sto se tice Henrya volio bih ga vidjeti u Arsenalu, ali mislim da nije on kvalitetniji od Parka, bar ne u ovom trenutku, a po kvalitetnijim mislim na to da je Park spremniji igrac jer je mladji, brzi i uglavnom fizicki jaci, i zbog toga bi bio korisniji. On nije slab igrac, do sad je odigrao 3-4 utakmice, 2 u CC kupu je bio odlican, i onaj debi u Ligi Prvaka koji je bio slab, ali to je ipak bio debi. Dao je jedan gol, i to odlican. Sve u svemu i nije los igrac, samo ima tu nesrecu da igra u Arsenalu dok je Robin na vrhuncu.
Drugo Arshavin i Bendtner vrijede 10 miliona, ALI samo ako je valuta Kuna, nema teorije da oni obojica vrijede preko 5, pa Arshavin vise hodati ne moze, a Bendtner vise u zatvoru nego sto igra, a i kad igra nije neki igrac.
Nemoj se vracati.Španskom reprezentativcu Cescu Fabregasu nije bilo jednostavno napustiti Arsenal i vratiti se u Barcelonu.
Fabregas je ljetos iz Arsenala otišao u Barcelonu, klub u kojem je ponikao, i već je standardan igrač u katalonskom sastavu. Dosta se pisalo na tu temu prije nego je transfer realiziran, a Fabregas je objasnio kako je teško napustio Emirates.
"Ako budem jednog dana odlazio iz Barce, volio bih se vratiti u Arsenal. Bilo bi mi jako drago. Nije mi neugodno priznati da sam umalo zaplakao kad sam napuštao Arsenal. Smogao sam snage tek da se zahvalim. Nisam imao više što reći", rekao je Fabregas za Sky Sports News.
Nikada nisam susreo tako lojalnu osobu. Jedan je od najboljih u svom poslu. Stvarno to mislim", prokomentirao je Cesc svog bivšeg menadžera Arsenea Wengera.
Inače, za Barcu je u 12 nastupa postigao osam golova i upisao pet asistencija. Klub ga je platio 25 miliona funti.
AllGunsBlazing je napisao/la:Henry inace ima 34 godine, i nije kvaliteta, a napisao sam i zasto nije. Njegova tehnika, sut, dribling nikad nisu u pitanju, ono sto je u pitanju jeste snaga i brzina, ono sto ga je uvijek krasilo onaj njegov dribling iz mjesta, sta mislis da to moze nekom sad uraditi u EPL???? Naravno da je Park kvalitetniji, hocu reci ne kvalitetniji vec korisniji, uostalom ovo sto je odigrao dobro je odigrao, ne moze se jos suditi o njemu..
edit: mozda ipak da i Henry dodje, joj pa odose i Chamakh i Gervinho na AKN, necemo valjda gledat Arshavina na krilu![]()
![]()
Bolje i mrtav Henry nego ovakav Shava--
Ježim se od pomisli da će doći u Arsenal. To je obični flop koji je u cijeloj svojoj karijeri odigrao jednu solidnu sezonu. Njemu ni Wenger ne bi pomog'o.UK_Gee je napisao/la:Šta mislite o medijskim špekulacijama u vezi eventualnog prelaska Gourcuffa u Arsenal?
Zamislite vezni red:
Jacky---Mikel---Song---Yoann
I odma komentar ispod clankaFabregas:Nije me sram reci,plakao sam pri odlasku iz Arsenala
CESC FABREGAS koji je minulog ljeta dres londonskog Arsenala zamijenio Barceloninim, ispričao je koliko mu je teško pao odlazak s Emiratesa.
Fabregas se odlično adaptirao u Barceloni, klubu u kojem je ponikao, samo da bi ga kao 16-godišnjak napustio i pridružio se Arsenalu, odnosno njegovoj akademiji.
Ove sezone je Fabregas upisao 8 golova i pet asistencija i 12 nastupa u Primeri. Apsolutno je opravdao očekivanja i 25 milijuna funti koliko je Barcelona platila za njegovu odštetu.
"Ukoliko bih jednog dana odlazio iz Barcelone, volio bih se vratiti u Arsenal. To bi mi bilo drago. Nije mi neugodno priznati da sam gotovo zaplakao kada sam napuštao ''topnike''. Smogao sam snage tek izgovoriti: ''Hvala vam puno!''. Nisam mogao reći više od toga", izjavio je Fabregas za Sky Sports News.
O Arsenalovom menadžeru Arseneu Wengeru također je rekao sve najbolje:
"Nikada nisam susreo tako lojalnu osobu. Jedan je od najboljih u svom poslu. Stvarno to mislim!"
kako mrzim ovakve licemjerne usraneklošare ko ovaj kreten, odbio je trenirat, igrat, sabotirao je klub na sve moguće načine da ga puste i sad je kao skoro zaplakao... MARŠ KLOŠARU, DA BOG DA TI DJECA PLAKALA NA SPROVODU KO TI NA ODLASKU IZ ARSENALA! Il još bolje ti na sprovodu svoje djece pizda ti materina licemjerna...
To jeste istina, ali ipak nazvati Yoanna klocom je doista sarkastično. Realno gledajući bolji je od Ramseya.Bosco je napisao/la:Da samo što je Nasri imao jedva 21 godinu kad je dolazio, a ovaj flop ima 25 i ima jednu sezonu iza sebe u karijeri. On nikako ne bi mogao unaprijediti naš vezni red, mogao bi koliko i Denilson. Najvažnije je to da će Jackie biti spreman za mjesec dana. Stvarno se nadam da su ovo samo obične špekulacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.