Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Henry
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Henry » 25 dec 2011, 09:58

Ma Henry je legenda,ikona i zakletva svih navijaca Arsenala.Dovoljno je reci samo kako bi on ekipi digao moral u svlacionici a bila bi to i dodatna inekcija za sve navijace.Sto bi se reklo novogodisnji poklon od dede Wengerka. :mrgreen:

Kvalitet je neupitan,onakav majstor ne moze zaboraviti sve preko noci,neka ga na terenu samo da stoji i da uzivamo jos u njegovim majstorijama jer je covjek na zalasku karijere.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Arsenal4EverGunner
Kontakt:

Post Postao/la Arsenal4EverGunner » 25 dec 2011, 10:34

[youtube][/youtube]

R.v.P :shock: :shock: :shock:
Uvjek u srcu Arsenal :D

We love you Arsenal We do,
And Arsene Wenger too.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 dec 2011, 11:02

AllGunsBlazing je napisao/la:Ovako, sto se tice Henrya volio bih ga vidjeti u Arsenalu, ali mislim da nije on kvalitetniji od Parka, bar ne u ovom trenutku, a po kvalitetnijim mislim na to da je Park spremniji igrac jer je mladji, brzi i uglavnom fizicki jaci, i zbog toga bi bio korisniji. On nije slab igrac, do sad je odigrao 3-4 utakmice, 2 u CC kupu je bio odlican, i onaj debi u Ligi Prvaka koji je bio slab, ali to je ipak bio debi. Dao je jedan gol, i to odlican. Sve u svemu i nije los igrac, samo ima tu nesrecu da igra u Arsenalu dok je Robin na vrhuncu.
Drugo Arshavin i Bendtner vrijede 10 miliona, ALI samo ako je valuta Kuna, nema teorije da oni obojica vrijede preko 5, pa Arshavin vise hodati ne moze, a Bendtner vise u zatvoru nego sto igra, a i kad igra nije neki igrac.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U vremenu kada Zenit nudi slicnu cifru za koju su ga prodali,samo da ga vrate i nek sjedi na klupi njima bi se isplatilo,ti govoris da vrijedi 5 miliona :o ...Prihod od prodaje dresova,sponzora itd.bi bio enorman...A u isto vrijeme bi opet prekucao Rusiju sa ovom trenutnom spremom.Dok za Banderu Vukovi su davali na ljeto 11 miliona(?) eura ali Wenger mu je htio dati sansu,ali mislim da je vise nema. ;)

Park moze bit jaci samo od nekog ko nikad nije tega uzeo,a u Engleskoj znamo da nema takvih..A valjda Wenger,ako je istina da bi ga mogao angazovat,zna koliko je on spreman jer vec vise od mjesec dana trenira sa njima... :!:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 25 dec 2011, 11:42

Sjecal' se neko ovoga faila. :mrgreen:
[youtube][/youtube]
:lol:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 25 dec 2011, 14:24

^Tada sam bio veoma mal, ali ipak se sjećam tog meča i prijateljima sam se morao mnogo vremena pravdati kako je došlo do kardinalnog nesporazuma :mrgreen:. LOL, kako vrijeme brzo leti...

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... -robin-van
Ja bih ovdje prije stavio Koscielnya nego Vermaelena, ali dobro.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 dec 2011, 14:38

Pa fizicki jaci ne znaci samo kad se treba pobit sa nekim pa da ga moze prebit.. Napisao sam zasto Henry ne moze igrati, a ako dodje to ce se i vidjeti, nadam se da ipak nisam upravu i da nece unistiti sve ono sto je izgradio dok je prvi put igrao..
Celik!3,2,2.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 25 dec 2011, 14:42

Španskom reprezentativcu Cescu Fabregasu nije bilo jednostavno napustiti Arsenal i vratiti se u Barcelonu.
Fabregas je ljetos iz Arsenala otišao u Barcelonu, klub u kojem je ponikao, i već je standardan igrač u katalonskom sastavu. Dosta se pisalo na tu temu prije nego je transfer realiziran, a Fabregas je objasnio kako je teško napustio Emirates.

"Ako budem jednog dana odlazio iz Barce, volio bih se vratiti u Arsenal. Bilo bi mi jako drago. Nije mi neugodno priznati da sam umalo zaplakao kad sam napuštao Arsenal. Smogao sam snage tek da se zahvalim. Nisam imao više što reći", rekao je Fabregas za Sky Sports News.

Nikada nisam susreo tako lojalnu osobu. Jedan je od najboljih u svom poslu. Stvarno to mislim", prokomentirao je Cesc svog bivšeg menadžera Arsenea Wengera.

Inače, za Barcu je u 12 nastupa postigao osam golova i upisao pet asistencija. Klub ga je platio 25 miliona funti.
Nemoj se vracati.

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 25 dec 2011, 14:48

@AllGunsBlazing
Thierry je izgradio karijeru kakvu mnogi igrači mogu samo sanjati i u Arsenalu je pružao i najbolje partije, te je za ovaj tim iz Londona uradio mnogo toga. Meni je san da ga vidim ponovo u dresu voljenog kluba i ne bih imao ništa protiv povratka, ali i mene brine baš kao i tebe njegova starost i trenutna forma jer MLS nije pravo mjerilo.
Zadnja izmjena: UK_Gee, dana/u 25 dec 2011, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 dec 2011, 14:55

Vidim neki raspravljaju treba li Henry doci ili ne. Ne znam cemu sve te rasprave, pa i ako dodje, bice tu samo dva mjeseca. Za dva mjeseca nece nikom uzeti mjesto u timu i niko nece napustiti tim zbog tih dva mjeseca. Moze samo pomoci jer ce neki igraci bas u tom vremenskom periodu privremeno otici (Africa cup Chamakh i Gervinho).
Lijepo bi ga bilo vidjeti jos koji put u dresu Arsenala.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 dec 2011, 16:02

AllGunsBlazing je napisao/la:Henry inace ima 34 godine, i nije kvaliteta, a napisao sam i zasto nije. Njegova tehnika, sut, dribling nikad nisu u pitanju, ono sto je u pitanju jeste snaga i brzina, ono sto ga je uvijek krasilo onaj njegov dribling iz mjesta, sta mislis da to moze nekom sad uraditi u EPL???? Naravno da je Park kvalitetniji, hocu reci ne kvalitetniji vec korisniji, uostalom ovo sto je odigrao dobro je odigrao, ne moze se jos suditi o njemu..
edit: mozda ipak da i Henry dodje, joj pa odose i Chamakh i Gervinho na AKN, necemo valjda gledat Arshavina na krilu :lol: :lol: :lol: Bolje i mrtav Henry nego ovakav Shava--

kolko gigs ima godina i pomazul mancesteru njegovi ulasci sa klupe a ponekad i pocne u vezi,na kraju krajeva ako evertonu valja donovan zasto nama nebi valjo anri,neopterecen velikim brojem utakmica,prakticno svjez sad,ako ne moze odigrat 5-6 utakmica na vrhunskom nivou evo glave
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 25 dec 2011, 16:08

Šta mislite o medijskim špekulacijama u vezi eventualnog prelaska Gourcuffa u Arsenal?

Zamislite vezni red:
Jacky---Mikel---Song---Yoann 8-)

IN DELUSION WE TRUST.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 dec 2011, 16:12

UK_Gee je napisao/la:Šta mislite o medijskim špekulacijama u vezi eventualnog prelaska Gourcuffa u Arsenal?

Zamislite vezni red:
Jacky---Mikel---Song---Yoann 8-)
Ježim se od pomisli da će doći u Arsenal. To je obični flop koji je u cijeloj svojoj karijeri odigrao jednu solidnu sezonu. Njemu ni Wenger ne bi pomog'o.

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 25 dec 2011, 16:16

^Istina ove sezone ne briljira, ali ipak se radi o klasi koja bi digla našu igru na višu razinu. Kada bih morao porediti onda se samo sjeti Nasrija prije dolaska na Emirates da je imao sezonu za zaborav i mediji su mislili da će biti flop, ali ipak je Wenger od njega napravio fantastičnog veznog igrača na kojem smo zaradili velike novce.

IN DELUSION WE TRUST.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 dec 2011, 16:19

Da samo što je Nasri imao jedva 21 godinu kad je dolazio, a ovaj flop ima 25 i ima jednu sezonu iza sebe u karijeri. On nikako ne bi mogao unaprijediti naš vezni red, mogao bi koliko i Denilson. Najvažnije je to da će Jackie biti spreman za mjesec dana. Stvarno se nadam da su ovo samo obične špekulacije.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 dec 2011, 16:23

iskreno, pjanic je meni 10x bolji od gurkufa (nezz napisat tacno), prosjek igrac nista posebno, i bilo bi bezze bacat pare na njeg

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 dec 2011, 16:33

Gourcuf jedino zna nabit loptu ko u ragbiju :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 dec 2011, 17:11

Clanak na jednom portalu:
Fabregas:Nije me sram reci,plakao sam pri odlasku iz Arsenala
CESC FABREGAS koji je minulog ljeta dres londonskog Arsenala zamijenio Barceloninim, ispričao je koliko mu je teško pao odlazak s Emiratesa.

Fabregas se odlično adaptirao u Barceloni, klubu u kojem je ponikao, samo da bi ga kao 16-godišnjak napustio i pridružio se Arsenalu, odnosno njegovoj akademiji.

Ove sezone je Fabregas upisao 8 golova i pet asistencija i 12 nastupa u Primeri. Apsolutno je opravdao očekivanja i 25 milijuna funti koliko je Barcelona platila za njegovu odštetu.

"Ukoliko bih jednog dana odlazio iz Barcelone, volio bih se vratiti u Arsenal. To bi mi bilo drago. Nije mi neugodno priznati da sam gotovo zaplakao kada sam napuštao ''topnike''. Smogao sam snage tek izgovoriti: ''Hvala vam puno!''. Nisam mogao reći više od toga", izjavio je Fabregas za Sky Sports News.

O Arsenalovom menadžeru Arseneu Wengeru također je rekao sve najbolje:

"Nikada nisam susreo tako lojalnu osobu. Jedan je od najboljih u svom poslu. Stvarno to mislim!"
I odma komentar ispod clanka
kako mrzim ovakve licemjerne usraneklošare ko ovaj kreten, odbio je trenirat, igrat, sabotirao je klub na sve moguće načine da ga puste i sad je kao skoro zaplakao... MARŠ KLOŠARU, DA BOG DA TI DJECA PLAKALA NA SPROVODU KO TI NA ODLASKU IZ ARSENALA! Il još bolje ti na sprovodu svoje djece pizda ti materina licemjerna...
:mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 25 dec 2011, 17:19

Bosco je napisao/la:Da samo što je Nasri imao jedva 21 godinu kad je dolazio, a ovaj flop ima 25 i ima jednu sezonu iza sebe u karijeri. On nikako ne bi mogao unaprijediti naš vezni red, mogao bi koliko i Denilson. Najvažnije je to da će Jackie biti spreman za mjesec dana. Stvarno se nadam da su ovo samo obične špekulacije.
To jeste istina, ali ipak nazvati Yoanna klocom je doista sarkastično. Realno gledajući bolji je od Ramseya.

IN DELUSION WE TRUST.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 25 dec 2011, 18:14

Ja sam bio uvjeren da ce taj Gourcuff uspjeti, izgradit' karijeru. Medjutim, on me uvjerio u sasvim nesto drugo. Uvijek sam bio za njegov dolazak u Arsenal, ali zadnje vrijeme, ne ulijeva povjerenje, nema taj zadnji pass koji bi trebao bit njegova specijalnost. Nazalost, nema ni Ramsey zadnji pass ali isto tako sam misljenja da je Ramsey korisniji od Yoanna. Pa jedan Song, ciji to pos'o nije, ima bolje zadnje passove od obojice navedenih. Song je po meni najbolji zadnji vezni, obzirom da mu samo Essien moze tu parirat, ali onaj stari Essien, prije povrede, od prije sezonu-dvije. Toliko o njima. Price ovih katalonaca, da je Busquets bolji od Songa su mi toliko smijesne, da ne znam ni sto sam to spomenuo sad.

Da malo napisem o Titiju.

Kao sto neki napisase, njegov poso u Arsenalu ne bi bio sa krila da pretvrcava igrace, da trci sa loptom xy metara, vec da pomogne Robinu u spici napada. Da mu skine ovaj preveliki teret sa ledja, ali sa kojim se on bori na fantastican nacin. Kada je 100% spreman, nema prepreka za Robina. Henry bi dosta pomogao Arsenalu kad bi dosao.

Legend is BACK !

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 25 dec 2011, 18:25

Izgleda da je na Wengeru da odluci hoce li ponuditi ugovor velikoj legendi Henry-u, a kako nam fali kvalitetnih napadaca ne sumnjam da ce ga Wenger vratiti u klub. Iskreno, ako se vrati, ne ocekujem nista posebno od njega, ipak je u godinama, ali uprkos tome moze kolko-tolko donjeti prevagu u napadu za razliku od Chamaka i onog koreanca. Moze koristiti barem toliko da se masinerija za davanje golova (RvP naravno :mrgreen: ) u nekim utakmicama odmori.

Kupovina onog francuza Gorkufa se ne bi isplatila. Lyon bi sigurno trazio nekih minimum 30-ak milioncica za njega a taj momak po meni nije nista posebno i ne vrijedi vise od 15 mil...Bolje bi bilo taj novac iskoristiti za neki drugi transfer.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.