Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 23 dec 2011, 20:23

[youtube][/youtube]

Nas Juventus, iz vremena kad je vecina nas i pocela navijat za Staru damu...kakva dominacija...

0:38 hahahhah sta Zidane uradi onoj dvojici, na usta frajer pao :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 dec 2011, 00:03

Oficijelno,Nicolo Curti je naš igrač kao što sam i najavio prije par dana,otkupljeno je pola ugovora sa opcijom i za drugu polovinu.
Odličan posao,imamo fantastične mlade igrače,vjerovatno jedna od najjačih generacija posljednjih godina. ;)
Inače,Roma je već bila sve dogovorila sa Perugiom,ali Nicolo je veliki navijač Juventusa i odmah je pristao doći kod nas.

Amauri pred prelaskom u Genou,čini se da je sve dogovoreno.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 dec 2011, 01:26

Imam jedan bozicni poklon za vas
Borijelo stiže u Juventus
23-12-2011 15:53 Napisao: M. M. Napadač Rome Marko Borielo će karijeru nastavi u Juventusu, tvrdi "Gazeta delo Sport".

Očekuje se da će fudbaler kluba iz Rima "Staroj dami" biti pozajmljen na šest meseci uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone.

Torinezi će za Borijelovu pozajmicu Romi uplatiti milion evra, a ukoliko na leto budu želeli da potpuno preuzmu prava na iskusnog napadača moraće da izbroje još 8 miliona evra.

Za Borijela su zainteresovani bili još Totenhem, Marsej i Đenova.

Italijanski reprezentativac je u Romu došao 2010. iz Milana, a pre toga je igrao za Đenovu, Sampdoriju, Ređinu...
nema potpisa

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 24 dec 2011, 11:43

Buongiorno Juventini !!!

Kao prvo želim iskoristiti priliku da svim navijačima Stare Dame katoličke vjeroispovjesti poželim Sretan Bladnjak uz sve najbolje želje !!
Iako nisam katolik,ipak imam želje za Marottu.S obzirom da mi je puna kapa pojedinih levata koje se dovode u vezu sa našim klubom,i s obzirom da nam je tranzicijski period,trebalo bi da dovedemo mlade nade,možda već sad u januaru,tako da na ljeto kad se kvalificiramo u Ligu Prvaka kao šampioni Serie A ;),imamo okosnicu i što je važnije mladu ekipu.Malo sam prošvrljao po netu i gledao šta drugi misle o mladim talentima,našao sam par njih,bez obzira na pozicije koje igraju,pa dakle redom i da vidimo šta vi mislite,dakle kandidati su po mom mišljenju :

Leandro Damiao

Za njim ludi pola Južna Amerike, a duga je lista klubova koji ga žele dovesti - Milan, Roma, Juventus, Liverpool, Šahtar, Tottenham su već poslali ponude njegovim zastupnicima. Damiao je prototip modernog napadača, visok, snažan, čvrst u duelima, brz i odlične tehnike. Pravi killer, golgeter. Kažu da će mu cijena rasti.

Eruk Lamela

Jedan od igrača koji će sigurno plijeniti pažnju nogometnog svijeta u narednim godinama mladi je Argentinac Erik Lamela. Ponikao je u River Plateu gdje je debitirao za prvu momčad sa samo 17 godina i ubrzo postao standardan u početnoj postavi. Sjajnim izvedbama na poziciji ofenzivnog veznjaka priskrbio si je status nove nade argentinskog nogometa, no nakon što je River ispao iz tamošnje prve lige, Lamela je napustio svoju zemlju.

Interes europskih klubova bio je velik, a njegove kvalitete najviše su prepoznate u Romi koja je ljetos za ovog 19-godišnjaka izdvojila sveukupno čak 20 milijuna eura. Lamela je dosad upisao deset nastupa u Serie A, a postigao je i jedan pogodak koji je Rimljanima donio pobjedu protiv Palerma. Bio je član mlade argentinske reprezentacije, a ima jedan nastup i za prvi sastav. Krase ga odlične tehničke sposobnosti, kontrola lopte, no najviše se ističe točnim dodavanjima i preciznim i snažnim udarcem lijevom nogom.

Antoine Griezmann (Real Sociedad)

20-godišnji francuski veznjak koji može igrati i na mjestu napadača Antoine Grizmann još je jedan od mladih nada koji je zagolicao maštu bogatih europskih klubova, između kojih svakako valja izdvojiti Barcelonu. Prošle se godine okitio naslovom prvaka Europe u dresu francuske U-19 reprezentacije. Prije dvije godine došao je u Real Sociedad, potpisavši svoj prvi profesionalni ugovor, i do sada skupio respektabilnih 87 nastupa uz 14 golova.

Prva godina u San Sebastiánu natjerala je čelnike baskijskog kluba da Griezmanna osiguraju u svojim redovima otpusnom klauzulom od 30 milijuna eura uz ugovor do 2015. Eksplozivan je, dobro tehnički potkovan i sjajan dribler

Christian Eriksen (Ajax)

Mladi je Danac svoj veliki nogometni talent pokazao u Odenseu, a ubrzo su ga prepoznali skauti Ajaxa i doveli u svoju širom svijeta poznatu nogometnu akademiju. Eriksen je imao sjajne uvjete da se razvije u velikog nogometaša, a u javnosti je predstavljan kao novi Laudrup. S 19 godina već odrađuje treću sezonu u prvoj momčadi Ajaxa gdje je postao vrlo važna karika, a upoznali su ga i navijači zagrebačkog Dinama kojem je zabio na Maksimiru u Ligi prvaka.

Eriksen je prošao gotovo sve uzraste danske reprezentacije, a bit će i jedan od ključnih igrača Danske na predstojećem Europskom prvenstvu. S Ajaxom je već osvojio prvenstvo i kup, a proglašen je i za najboljeg danskog nogometaša u 2011. godini. Eriksen može igrati na više pozicija u veznom redu, sjajan je tehničar i iznimno brz, te vrlo neugodan za čuvanje. Čelnici Ajaxa teško će ga moći zadržati u svojim redovima na duže vrijeme pošto je već sad na meti europskih velikana, a navodno je za njega iznimno zainteresiran Alex Ferguson.

Mateo Kovačić (Dinamo)

Najmlađi strijelac Prve Hrvatske lige ikad Mateo Kovačić, koji je svojim igrama ove godine privukao pažnju brojnih europskih velikana, zasigurno zaslužuje da ga se uvrsti u ovakav izbor. Iako još nije punoljetan, za momčad hrvatskog prvaka skupio je 36 nastupa i postigao šest pogodaka.

Za momka koji je već prošao sve mlade uzraste hrvatskih reprezentacija Martin Novoselac rekao je da od vremena Roberta Prosinečkog nije vidio toliko talentiranog igrača. Iako je još golobrad, Kovačića krasi nevjerojatan pregled igre i osjećaj za loptu. Ukoliko nastavi s dobrim igrama, nije nemoguće da na ljeto zaigra i za seniorsku reprenzentaciju Hrvatske na Euru u Poljskoj i Ukrajini.

Neymar (Santos)

19 mu je godina, a već su ga brojni svjetski mediji krenuli uspoređivati s Lionelom Messijem na nedavno završenom Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu. Iako tamo nije briljirao, smatra ga se jednom od najvećih budućih brazilskih zvijezda. Od svoje 11. godine nastupa za Santos no, unatoč željama mnogih da ga dovedu u svoje redove, ponajviše Real Madrida, nije se preselio preko "bare".

Brzonogi napadač, koji se podjednako dobro snalazi u šesnaestercu i izvan njega, za seniorsku vrstu Carioca već je nastupio 15 puta i osam puta poentirao, a 2011. pamtit će po naslovu Cope Libertadores. S klubom ima dogovor da ostane do Svjetskog prvenstva 2014. u svojoj domovini, no pitanje je hoće li čelnici Santosa moći ostati ravnodušni na novu izdašnu ponudu.

Xherdan Shaqiri (Basel)

Basel je ove sezone postao jedno od najugodnijih iznenađenja Lige prvaka izbacivši pritom Manchester United iz daljnjeg natjecanja. U tom uspjehu veliku je ulogu odigrao i Xherdan Shaqiri, 20-godišnjak koji je svojim igrama oduševio navijače švicarskog prvaka, ali i ostale nogometne zaljubljenike. Shaqiri igra treću sezonu u prvom sastavu Baselu, a već je dva puta osvajao švicarsko prvenstvo i jednom kup. Uz to, švicarsku reprezentaciju do 21 godine odveo je do finala Europskog prvenstva, no sa seniorskom momčadi se nije uspio plasirati u Poljsku i Ukrajinu.

Nogometni svijet ga je bolje upoznao u rujnu prošle godine kada je zabio prekrasan pogodak Engleskoj snažnim i preciznim udarcem, a upravo su mu udarci, uz brzinu, najjači adut. U više je navrata pokazao da će biti majstor slobodnjaka, no mjesta za napredak još uvijek ima. Rođeni Kosovar vjerojatno neće još dugo nastupati u švicarskoj ligi pošto su za njega interes pokazali neki klubovi iz Bundeslige, ali i vodeće momčadi Premiershipa.

Mario Götze (Borussia Dortmund)

Igrač o kojem njemačka nogometna javnost već neko vrijeme govori kao o potencijalnom predvodniku nove generacije Elfa zove se Mario Götze. Nijemci polažu velike nade u njega, a imaju i zašto. Ofenzivni veznjak dortmundske Borussije posjeduje iznimnu kreativnost i tehničke vještine. Kada se uz to pridoda i brzina, te poznata njemačka discipliniranost, nije ni čudo da je Götzea Matthias Sammer označio kao "jednog od najvećih talenata kojeg je Njemačka ikad imala".

Götze je pretprošle sezone debitirao za Borussiju sa 17 godina, a u prošloj je sezoni bio čovjek od povjerenja Jürgena Kloppa kada su zajedno osvajali naslov njemačkog prvaka nakon dugog niza godina. Götze je pritom zabio šest pogodaka, a imao je čak 15 asistencija. I njemački izbornik Joachim Löw vidi ga kao budućeg vođu, a s njim će jurišati na naslov europskog prvaka u Poljskoj i Ukrajini. Götze je u 12 nastupa za Elf zabio dva gola, uključujući i Brazilu, a kada je debitirao postao je prvi igrač u reprezentaciji koji je rođen u ujedinjenoj Njemačkoj.

Iker Muniain (Athletic Bilbao)

Još jedan tinejdžer privlači pažnju europske javnosti. Ime mu je Iker Muniain, a trenutna adresa Athletic Bilbao. Ova zvijezda prvoligaša iz Baskije još prije dvije godine zapeo je za oko Liverpoolu. 19-godišnji napadač, koji može igrati i kao krilo, proslavio se titulom najmlađeg strijelca španjolskog prvenstva u povijesti postigavši pogodak sa 16 godina, devet mjeseci i 15 dana.

El Loco je poznat kao snažan igrač koji posjeduje nogometno znanje i, možda najbitnije od svega, hrabrost. Trener Athletica Marcelo Bielsa ima puno povjerenje u njega i nada se velikim stvarima od momka koji je u dresu bijelo-crvenih nastupio 77 puta i u 11 navrata tresao mreže. U mlađim uzrastima španjolske repretzentacije Muniain je prošao sve kategorije od U-16, a nije nemoguće da ga uskoro vidimo i u seniorskom dresu Furije.

" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;!

" onclick="window.open(this.href);return false;!

FORZA JUVE !!!

Iker Muniain, the new Messi?
http://www.youtube.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Iker Muniain, jugador del Athletic Club de Bilbao. A los que lo menospreciais, que os den ;)
Sviđa mi se · · Presta
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 dec 2011, 11:45

Mozda ovaj Boriello bude pun pogodak, kao Quagliarella, ko zna ? ;)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 dec 2011, 12:10

Grande Alex

http://www.alessandrodelpiero.com/it/mu ... 0000/11780" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 dec 2011, 19:40

U januaru stižu braća Appelt,Guilerhme(napadač) će ići na posudbu,dok će nadam se Gabriel ostati,mislim da treba imati hrabrosti u uvesti ga u prvi tim,po onome što sam vidio i što se priča odličan vezni igrač,mada vjerovatno će za primaveru igrati.

slika
Guilherme i Gabriel
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 dec 2011, 20:43

Andrea Barzagli, pred potpisom novog ugovora sa Juventusom. Po meni najbolji nas igrac u odbrani u prvih 16 kola, tako da ce sigurno dobiti i povecanja place zbog svojih igara. Ove sezone ga je krasila jednostavnost u rjesavanju odbrambeni zadataka u zadnjoj liniji... 8-)

Nisam za Borijelovo :( dovođenje, jer, sigurno, ne dobijamo dodatni kvalitet iz razloga sto ni u kom segmentu nije bolji od nasih napadace koji sjede na tribinama. Bolja opcija bi bilo vracanje mladog Imobila ili datu ponovnu sansu Jaquinti i Toniju.

Bolje da traze kvalitetne odbrambene igrac ili zamjenu za vremesnog Pirla. Gomilanje ispod prosjecnih napadaca nije nam potrebno u ovom momentu...

Marotta, opet radi glupe transfere nedostojne Juventusa. :evil: Bas me razocarao ovaj transfer...

Forza Juve!!

Marchelow
Kontakt:

Post Postao/la Marchelow » 24 dec 2011, 21:22

Oxygen je napisao/la:U januaru stižu braća Appelt,Guilerhme(napadač) će ići na posudbu,dok će nadam se Gabriel ostati,mislim da treba imati hrabrosti u uvesti ga u prvi tim,po onome što sam vidio i što se priča odličan vezni igrač,mada vjerovatno će za primaveru igrati.

slika
Guilherme i Gabriel
Njih dvojica su od ljeta u Juventusu , u januaru potpisuju profesionalne ugovore da bi mogli igrati za prvi tim ;)
A.C.A.B

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 dec 2011, 21:33

@Marchelow,naravno, ali su ih pustili kući jer nisu imali pravo nastupa.

U narednim danima bi trebalo biti sve gotovo oko povratka Martina Caceresa,valjda Marotta neće ovo uprskati.
Za sada nudimo milion za posudbu sa opcijom za kupnju u iznosu od 7M,Sevilla ima druge uvjete,pa ćemo vidjeti.

Forza El Pelado ;)
slika
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Marchelow
Kontakt:

Post Postao/la Marchelow » 24 dec 2011, 21:38

slika

:D :D
A.C.A.B

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 dec 2011, 21:43

To i ja bas ne razumijem, Toni je dosta kvalitetan napadac, istina da je u godinama ali moze posluziti ovu sezonu.

Nije Iaquinta uopste los, al eto svi su ga se vec odrekli ...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 25 dec 2011, 00:39

harebianconero je napisao/la:To i ja bas ne razumijem, Toni je dosta kvalitetan napadac, istina da je u godinama ali moze posluziti ovu sezonu.

Nije Iaquinta uopste los, al eto svi su ga se vec odrekli ...
Kakvi igraci dobiju sansu, oni su klasa
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 25 dec 2011, 10:06

Svim ljudima katoličke vjeroispovjesti želim Sretan Božić i da ga provedu u zdravlju i veselju !!
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 25 dec 2011, 10:11

Znam da ste vjerovatno upoznati za ovu humanitarnu akciju za pomoć bratu Juventinu,možda neki od vas posjecuju i ostavljaju komentare na italijanskim forumima,a mozda cak imate i prijatelje tamo,zamolio bi vas,to nije tesko samo copy-paste,da tamo objavite ovaj tekst.Unaprijed hvala !!

Jasmin Maksić (1988) è il nostro juventino che ha bisogno urgente di denaro per il trattamento. Lui ha un grave forma di tumore del rachide cervicale.

Jasmin ha un tumore che comprime il suo midollo spinale e il risultato è la paralisi completa. A causa del tipo di tumore situato in un luogo molto rischioso Jasmin non può essere trattato in Bosnia & Herzegovina.

Un amico suo ha dichiarato:

“Lo conosco da tanti anni, dieci o più. Quando giocavamo alla playstation lui sceglieva sempre la Juve. Non cambiava mai la sua squadra. Sempre indossava la maglia di Del Piero. L’estate scorsa abbiamo giocato a calcio tantissimo, ma poi si è ammalato ed ora è immobile. Non è mai stato alla partita della Juve, non aveva soldi. Suo madre ha morto dopo la guerra, vive con sua mama e suo fratello. Ha lavorato com un cameriere.”

La sua famiglia ha contattato l’ospedale Acibadem di Istanbul e i medici consigliano un intervento chirurgico. Per fortuna, la somma del denaro non è altissima. Però, anche 21.885 euro per noi è moltissimo. Questo denaro coprirebbe il costo del trattamento, dell’ ospedalizzazione e dei trasposti.

La sua famiglia e gli amici sono convinti che la bontà della gente anche questa volta salverà un uomo così giovane.

Per raccogliere i soldi è aperto il conto nel banco ProCredit sotto il nome di Nejra Maksić.

cerchiamo di aiutare il fratello in bianconero nello spirito delle vacanze
grazie per l'aiuto

BUON NATALE A TUTTI !!

La fattura per il pagamento per Bosnia & Herzegovina: 1941022842801163

Iban Code 194-102-28428022-30

Sul Facebook c’e anche la pagina dedicata a questo ragazzo:

https://www.facebook.com/groups/3123915 ... p_activity" onclick="window.open(this.href);return false;

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 25 dec 2011, 14:23

Higuain alternativa Boriellu :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 25 dec 2011, 14:46

Caceres, duboki naklon. Nisam siguran postoji li ijedan drugi igrač koji mi je postao toliko drag za tako kratko vrijeme .
P.S.Sretan Božić svima koji slave . :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 25 dec 2011, 14:55

Ali jedini problem je što Parma traži da Juventus otplati jedan dio nihove plaće, što se Juventus sigurno neće složiti.

samojuve
Kontakt:

Post Postao/la samojuve » 25 dec 2011, 15:19

Ode nam Borriello.. ;) ;)
http://fcjuventus.info/vijesti/56-nezva ... illeu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 25 dec 2011, 15:23

samojuve je napisao/la:Ode nam Borriello.. ;) ;)
http://fcjuventus.info/vijesti/56-nezva ... illeu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije problem.
Juventus Fans je napisao/la:Kako pišu italijanske novine, Parma je zainteresovana da u svoje redove dovede Vicenza Iaquintu i Lucu Tonia.

http://fcjuventus.info/vijesti/56-nezva ... uintu.html
Dobro bi im dosli. Nek nam vrate Gia, pa da se dogovaramo.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.