Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 23 dec 2011, 21:58

Slažem se. Al' kad igra onako kako (najbolje) zna igra bolje nego Arteta. Slažemo l' se?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 dec 2011, 22:26

Pa i Ramsey ima nekih 86-88% i to nije nikakvo mjerilo, posebno kad znas da Arteta skoro nikako ne igra pasove naprijed, tj. kao sto to Ramsey radi kad gurne loptu za Gervinha ili Thea ili Robina, vec Arteta povezuje igru i igra mnogo manjih pasova, radije nego ove vec spomenute--
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 dec 2011, 22:35

Ramsey je na zadnjoj tekmi u 80 minuta svoje igre pretrč'o više nego i jedan drugi igrač u 90.

Ovo je podatak ,sa kojim zaslužuje da mu se nikad ni jedna loša riječ ne uputi. Ono što je RVP za napad, a Vermaelen i Sagna za odbranu, to su Jack Wilshire (, Alex Song) i Aaron Ramsey za vezu.

//
A i kad ovako pogledaš, baš lijepo su rasporedjeni. :mrgreen:

Wilshire -snalažljivost
Song-čitanje igre
Ramsey- trka
3 u jednom. :mrgreen:

(nemoj da me bukvalci citiraju :evil: )

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 dec 2011, 22:42

Podsjeti me Arnelinho, kad je to Ramsey odigrao kako on to zna? Nije da nevolim Aarona ili nesto slicno, samo sam misljenja da bi momak trebao koju tekmu odmorit. Kad se Jack vrati, siguran sam, da ce nam vezni red biti sljedeci Song-Arteta-Jacky. Mikel sa svojim iskustvom moze vise pridonjeti ekipi, nego Ramiz sa trkom.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 dec 2011, 22:46

Chelsea?
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 23 dec 2011, 22:51

Profesor je napisao/la:Podsjeti me Arnelinho, kad je to Ramsey odigrao kako on to zna? Nije da nevolim Aarona ili nesto slicno, samo sam misljenja da bi momak trebao koju tekmu odmorit. Kad se Jack vrati, siguran sam, da ce nam vezni red biti sljedeci Song-Arteta-Jacky. Mikel sa svojim iskustvom moze vise pridonjeti ekipi, nego Ramiz sa trkom.
Ove sezone na njih par je bio odličan. Chelsea-Stoke-Wigan pogotovo.

I slažem se da ga treba odmoriti. Ne jer ne valja, nego jer je očigledno najumorniji od svih. A i mislim da je jedan od najredovnijih u prvih 11.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 dec 2011, 02:05

http://www.youtube.com/watch?v=-5J-DpvW-m4

navodno arsen daje 25 miliona za ovog momka,a pored njega spominje se i gurkuf
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 24 dec 2011, 09:28

bega_afc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=-5J-DpvW-m4

navodno arsen daje 25 miliona za ovog momka,a pored njega spominje se i gurkuf
Ma kakvih 25. :lol: .Nista od toga sigurno,Wenger nebi dao 25 miliona za Ibrahimovica.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 24 dec 2011, 14:01

Sve vise spekulacija oko povratka Henrya. Ovo bi bio dobar potez, Henry ima jos toga za ponuditi i pomoci Arsenalu a i Robinu ce bit lakse igrat uz njega.

Legend is back !

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 24 dec 2011, 14:52

^Ne bih imao ništa protiv dolaska Henrya na posudbu u klub gdje je stekao slavu i mišljenja sam kako bi svi navijači željeli gledati svoju legendu ponovo u dresu Arsenala, ali šta vi mislite u kakvoj se formi nalazi Thierry?

Nemam ništa protiv MLS lige, ali ipak mislim kako se Henry odvikao Premiershipa i da bi mu trebalo vremena kako bi se ponovo vratio u staru formu kada je harao na Otoku. Možda bi dobro bilo dovest' ga zbog marketinga, al'...
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 dec 2011, 16:05

UK_Gee je napisao/la:^Ne bih imao ništa protiv dolaska Henrya na posudbu u klub gdje je stekao slavu i mišljenja sam kako bi svi navijači željeli gledati svoju legendu ponovo u dresu Arsenala, ali šta vi mislite u kakvoj se formi nalazi Thierry?

Nemam ništa protiv MLS lige, ali ipak mislim kako se Henry odvikao Premiershipa i da bi mu trebalo vremena kako bi se ponovo vratio u staru formu kada je harao na Otoku. Možda bi dobro bilo dovest' ga zbog marketinga, al'...
to jest, ali opet kad vidis kakva nam je klupa sto se tice napadaca, on je odlican, a od svih napadaca sto imamo, naravno iza robina, po meni je najbolji bentner, smijesno zvuci, ali misljenja sam bi trenutno bandera bio bolji od henrya u epl

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 24 dec 2011, 16:13

^Istina napadači nam nisu za pohvaliti, ali ipak sam mišljenja kako u sastavu imamo boljih igrača od Bendtnera koji je sklon velikim zicerima. Problem kod naših napadača jeste nedostatak utakmice, jer vrlo malo igraju pored raspoloženog Robina koji igra možda i najbolju sezonu otkad je došao u Arsenal.

Trenutno na raspolaganju od napadača imamo Parka, Chamakha & Van Persiea. I mišljenja sam kako od navedenih igrača Nicklas je možda kvalitetniji od Chamakha koji nije pogodio u dresu Arsenala još od meča s Leytonom.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 dec 2011, 16:14

- Arsenal are set to offer £25m plus Andrey Arshavin and Nicklas Bendtner for Borussia Dortmund playmaker Mario Götze.

E sad koliko ima istine u svemu ovome ne znam,ali sigurno da bi Dortmund teško mogao odbiti ovakvu ponudu..

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 dec 2011, 16:27

chily-rz je napisao/la:- Arsenal are set to offer £25m plus Andrey Arshavin and Nicklas Bendtner for Borussia Dortmund playmaker Mario Götze.

E sad koliko ima istine u svemu ovome ne znam,ali sigurno da bi Dortmund teško mogao odbiti ovakvu ponudu..
dobra ponuda, ali cisto sumnjam da je istina, a i iskreno malo je to previse, nek arsa i bandera vrijede po min 10m, to je ukupno 45m funti, a gotze realno vrijedi oko 30m

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 24 dec 2011, 16:35

^Ipak su ovo samo medijske špekulacije mada ne bih imao ništa protiv toga kada bi došlo do ove razmjene igrača :mrgreen: , jer bi se riješili dva igrača koja 100% nikada neće biti okosnica našeg tima nego obične rezerve.

Kada pogledamo realnu situaciju dva navedena igrača ne vrijede baš mnogo, tačnije:

- Andrey Arshavin 5/7
- Nicklas Bendtner 3/5

IN DELUSION WE TRUST.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 dec 2011, 17:02

UK_Gee je napisao/la:^Ipak su ovo samo medijske špekulacije mada ne bih imao ništa protiv toga kada bi došlo do ove razmjene igrača :mrgreen: , jer bi se riješili dva igrača koja 100% nikada neće biti okosnica našeg tima nego obične rezerve.

Kada pogledamo realnu situaciju dva navedena igrača ne vrijede baš mnogo, tačnije:

- Andrey Arshavin 5/7
- Nicklas Bendtner 3/5
Po takvoj situaciji onda bi za Maria bile dovoljne,i vise nego dovoljne,samo pare...
Andrey je vrijedan sigurno preko 10 milki,kao i Bendtner... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 dec 2011, 01:37

Ovako, sto se tice Henrya volio bih ga vidjeti u Arsenalu, ali mislim da nije on kvalitetniji od Parka, bar ne u ovom trenutku, a po kvalitetnijim mislim na to da je Park spremniji igrac jer je mladji, brzi i uglavnom fizicki jaci, i zbog toga bi bio korisniji. On nije slab igrac, do sad je odigrao 3-4 utakmice, 2 u CC kupu je bio odlican, i onaj debi u Ligi Prvaka koji je bio slab, ali to je ipak bio debi. Dao je jedan gol, i to odlican. Sve u svemu i nije los igrac, samo ima tu nesrecu da igra u Arsenalu dok je Robin na vrhuncu.
Drugo Arshavin i Bendtner vrijede 10 miliona, ALI samo ako je valuta Kuna, nema teorije da oni obojica vrijede preko 5, pa Arshavin vise hodati ne moze, a Bendtner vise u zatvoru nego sto igra, a i kad igra nije neki igrac.
Celik!3,2,2.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 25 dec 2011, 01:42

Citam i ne vjerujem sta pisete.

Henry nije kvalitet, ne moze nam pomoci. Neki Park kvalitetniji od njega ? Dajte ljudi uozbiljite se, bar malo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 dec 2011, 01:50

Henry inace ima 34 godine, i nije kvaliteta, a napisao sam i zasto nije. Njegova tehnika, sut, dribling nikad nisu u pitanju, ono sto je u pitanju jeste snaga i brzina, ono sto ga je uvijek krasilo onaj njegov dribling iz mjesta, sta mislis da to moze nekom sad uraditi u EPL???? Naravno da je Park kvalitetniji, hocu reci ne kvalitetniji vec korisniji, uostalom ovo sto je odigrao dobro je odigrao, ne moze se jos suditi o njemu..
edit: mozda ipak da i Henry dodje, joj pa odose i Chamakh i Gervinho na AKN, necemo valjda gledat Arshavina na krilu :lol: :lol: :lol: Bolje i mrtav Henry nego ovakav Shava--
Celik!3,2,2.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 25 dec 2011, 03:47

Henry bez desne noge je bolji igrac nego Park i Arshavin sa 4 noge i ukupnim IQ 250
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.