Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Breaking news....The FA have charged Blackburn with racism and deducted 9 points after Evra took offence to the clubs name.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Povratak Stevieja se blizi, mozda bude na klupi protiv Roversa.Ali ja ne ocekujem od njega nesto posebno, mislim da je on ovoj ekipi teret vec neko vrijeme.Nije vise onaj stari, a od njega se ocekuje da igra kao da jeste...ne ide to tako.
+ ove silne povrede, on se polako pretvara u proslost Liverpoola.To je tuzno, ali je jednostavno tako.Treba gurati Hendersona, jer sam misljenja da je to igrac koji ce da zamijeni naseg legendarnog Kapitena.

+ ove silne povrede, on se polako pretvara u proslost Liverpoola.To je tuzno, ali je jednostavno tako.Treba gurati Hendersona, jer sam misljenja da je to igrac koji ce da zamijeni naseg legendarnog Kapitena.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Breaking news....The FA have charged Blackburn with racism and deducted 9 points after Evra took offence to the clubs name.

ako ce se dovoditi napadaci u januaru moj izbor bi bili Higuain ili Soldado a sto se tice Cavania mislim da nemamo sanse bar ne u ovom prelaznom roku
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- the scouser
- Kontakt:
Pa ja ti kažem da Kuyt trči svugdje, ali ne može striktno on biti dužan za desnu stranu pored živog desnog beka. On može pružiti ispomoć kao nijedan živ igrač, ali ako desni bek ne radi svoj posao to pada u vodu. I Glen je desni bek, a ne krilo.Carlo je napisao/la:odluči se već jednom - je li kuyt trči i ima ga svugdje po terenu ili desna strana nije njegov posao? u prethodnim postovima si spominjao i jedno i drugo pa mi nije jasno šta je tačno od to dvoje. kuytovo vrijeme je prošlo, nažalost. za njega je klupa ili tribina, nešto od to dvoje. glenov posao ne može biti i bek i krilo, to je praktični nemoguće. tako da ti i to da se kuyt 'vraća i pomaže odbrani' pada u vodu.the scouser je napisao/la:@Carlo
Ne može ti mjerilo Kuytova učinka biti desna strana, to je Glenom zadatak prvenstveno, a tek onda Dirkov. Ja sam uostalom rekao da razumijem da Kuyt dobije šansu, ali da je loš, ali za zeru bolji od Maxija. Maxijevo genijalno postavljanje spominje i @fera u postu iznad mene, ja ne znam gdje si ti to vidio da on stvara prostor, ali eto nemam ja pojma o zivotu...
Kuyt se i preksinoć borio i vraćao, što je specijalno teško s obzirom da igramo bez pravog defanzivnog veznog i sa ofanzivnim bekovima, pa je logično da on sam ne može pokriti sve šupljine, a kamoli kad se ono kljuse Jones zatrči u kontru. Maxi je preksinoć....bio na terenu.
Evo ti i ocjene sa SkySportsa, Kuyt dobio istu kao i Suarez i Enrique naši najbolji u ofanzivi sinoć, a Maxi istu kao Adam, naš najgori pojedinac.
http://www.skysports.com/football/match ... 21,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To da se vidi ko ima pravo iz aviona potvrđuje @VolimLiverpool (hvala momak na podršci) ili su mu se možda zamaglile naočale od nadmorske visine ?
ti opet pokušavaš reći da je kuyt bio dobar protiv wigana, predlažem ti da pogledaš snimak jer sam ga ja pregledao i opet sam zaključio da će bio **** i po. pojma ti nemaš.
Druga stvar, opet ne čitaš moje postove. Rekao sam dva puta da je Kuyt bio loš, ali bolji od Maxija (zbog čega je i počela sva diskusija). Nemoj mi gurati u usta riječi koje nisam rekao (to da sam pričao da je Kuyt bio dobar protiv Wigana), samo sam rekao da je bolji od hebenog Maxija kojeg ti dižeš na pijedestal i stavljaš ispred Dirka, a čak ga je i SkySports slabije ocjenio.
Ako misliš da je Kuytovo vrijeme prošlo, zapitaj se za Maxija (godinu mlađi od Dirka), Gerrarda (isto godište, ali Stevie tri puta podložniji povredama) i za Bellersa (možda trenutno u dobroj formi, ali ima 32 godine, ko zna ?! ). Ne možeš na osnovu ove polusezone tako odbaciti jednog od najkonstantnijih igrača u postavi Liverpoola u zadnje 2-3 godine. Vjerovatno si do sada već i milion puta uvidio svoje greške, ali eto još imaš šanse ako nastaviš izvrtati moje riječi i gurati mi neke izjave koje nisam ni pomislio da kažem. Živio.
@ Što se tiče toga da navijači 'poola najviše žele Soldada kao januarsko pojačanje, pa jbga, na onoj anketi bi Adilović dobio 10% glasova.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 23 dec 2011, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Čuj trči svugdje? Pa koju onda on poziciju igra ako nije zadužen za desnu stranu? da nije možda zadnji vezni ili možda lijevi bek? dakle, dolazimo do zaključka da ta tvoja teza "TRČI SVUGDJE" nije tačna. ne kači se u sljedećem postu za nju jer u prethodna dva si je napisao.the scouser je napisao/la:Pa ja ti kažem da Kuyt trči svugdje, ali ne može striktno on biti dužan za desnu stranu pored živog desnog beka. On može pružiti ispomoć kao nijedan živ igrač, ali ako desni bek ne radi svoj posao to pada u vodu. I Glen je desni bek, a ne krilo.Carlo je napisao/la:odluči se već jednom - je li kuyt trči i ima ga svugdje po terenu ili desna strana nije njegov posao? u prethodnim postovima si spominjao i jedno i drugo pa mi nije jasno šta je tačno od to dvoje. kuytovo vrijeme je prošlo, nažalost. za njega je klupa ili tribina, nešto od to dvoje. glenov posao ne može biti i bek i krilo, to je praktični nemoguće. tako da ti i to da se kuyt 'vraća i pomaže odbrani' pada u vodu.the scouser je napisao/la:@Carlo
Ne može ti mjerilo Kuytova učinka biti desna strana, to je Glenom zadatak prvenstveno, a tek onda Dirkov. Ja sam uostalom rekao da razumijem da Kuyt dobije šansu, ali da je loš, ali za zeru bolji od Maxija. Maxijevo genijalno postavljanje spominje i @fera u postu iznad mene, ja ne znam gdje si ti to vidio da on stvara prostor, ali eto nemam ja pojma o zivotu...
Kuyt se i preksinoć borio i vraćao, što je specijalno teško s obzirom da igramo bez pravog defanzivnog veznog i sa ofanzivnim bekovima, pa je logično da on sam ne može pokriti sve šupljine, a kamoli kad se ono kljuse Jones zatrči u kontru. Maxi je preksinoć....bio na terenu.
Evo ti i ocjene sa SkySportsa, Kuyt dobio istu kao i Suarez i Enrique naši najbolji u ofanzivi sinoć, a Maxi istu kao Adam, naš najgori pojedinac.
http://www.skysports.com/football/match ... 21,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To da se vidi ko ima pravo iz aviona potvrđuje @VolimLiverpool (hvala momak na podršci) ili su mu se možda zamaglile naočale od nadmorske visine ?
ti opet pokušavaš reći da je kuyt bio dobar protiv wigana, predlažem ti da pogledaš snimak jer sam ga ja pregledao i opet sam zaključio da će bio **** i po. pojma ti nemaš.
Druga stvar, opet ne čitaš moje postove. Rekao sam dva puta da je Kuyt bio loš, ali bolji od Maxija (zbog čega je i počela sva diskusija). Nemoj mi gurati u usta riječi koje nisam rekao (to da sam pričao da je Kuyt bio dobar protiv Wigana), samo sam rekao da je bolji od hebenog Maxija kojeg ti dižeš na pijedestal i stavljaš ispred Dirka, a čak ga je i SkySports slabije ocjenio.
Ako misliš da je Kuytovo vrijeme prošlo, zapitaj se za Maxija (godinu mlađi od Dirka), Gerrarda (isto godište, ali Stevie tri puta podložniji povredama) i za Bellersa (možda trenutno u dobroj formi, ali ima 32 godine, ko zna ?! ). Ne možeš na osnovu ove polusezone tako odbaciti jednog od najkonstantnijih igrača u postavi Liverpoola u zadnje 2-3 godine. Vjerovatno si do sada već i milion puta uvidio svoje greške, ali eto još imaš šanse ako nastaviš izvrtati moje riječi i gurati mi neke izjave koje nisam ni pomislio da kažem. Živio.
@ Što se tiče toga da navijači 'poola najviše žele Soldada kao januarsko pojačanje, pa jbga, na onoj anketi bi Adilović dobio 10% glasova.
od maxija nikako nije mogao biti bolji, mogao je samo biti ravan njemu ili lošiji od njega, a rekao bih da je ovo prvo tačnije. njegovo vrijeme je prošlo, što je činjenica, to pokazuje na terenu, dok Bellamy cvijeta, to je do igrača i njegovih mogućnosti, a ne do godina. inzaghi je sa 35 bio igračina, kao i zanetti sa 40. razmisli prije nego što nešto napišeš.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj vas dvojice, ni Maxi ni Kuyt se ne uklapaju u viziju Liverpoola i kao što Rizo reče, još jedan prelazni rok nam je potreban da se promijenimo na bolje.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čestitke Suarezu. Nakon suspenzije se vraća jači nego ikad', HATERS GONNA HATE!
Sky sports player of the year 2011

Sky sports player of the year 2011

Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 23 dec 2011, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
to je činjenicaOTNYS_YNWA je napisao/la:Joj vas dvojice, ni Maxi ni Kuyt se ne uklapaju u viziju Liverpoola i kao što Rizo reče, još jedan prelazni rok nam je potreban da se promijenimo na bolje.
- the scouser
- Kontakt:
"Trči svugdje" u kontekstu da ima najširi radijus kretanja, nisam mislio da ti moram crtati. On nije zadužen za odbranu desne strane već Glen, i Dirk nije imao dobar nastup već loš, ali bolji od Maxijevog, što govore i ocjene igrača na SkySportsu. Osim razjašnjavanja "trči svugdje", sve što sam sada napisao sam već par puta ranije spominjao, ali ti imaš strašne vještine ignorisanja.Carlo je napisao/la:Čuj trči svugdje? Pa koju onda on poziciju igra ako nije zadužen za desnu stranu? da nije možda zadnji vezni ili možda lijevi bek? dakle, dolazimo do zaključka da ta tvoja teza "TRČI SVUGDJE" nije tačna. ne kači se u sljedećem postu za nju jer u prethodna dva si je napisao.the scouser je napisao/la:Pa ja ti kažem da Kuyt trči svugdje, ali ne može striktno on biti dužan za desnu stranu pored živog desnog beka. On može pružiti ispomoć kao nijedan živ igrač, ali ako desni bek ne radi svoj posao to pada u vodu. I Glen je desni bek, a ne krilo.Carlo je napisao/la: odluči se već jednom - je li kuyt trči i ima ga svugdje po terenu ili desna strana nije njegov posao? u prethodnim postovima si spominjao i jedno i drugo pa mi nije jasno šta je tačno od to dvoje. kuytovo vrijeme je prošlo, nažalost. za njega je klupa ili tribina, nešto od to dvoje. glenov posao ne može biti i bek i krilo, to je praktični nemoguće. tako da ti i to da se kuyt 'vraća i pomaže odbrani' pada u vodu.
od maxija nikako nije mogao biti bolji, mogao je samo biti ravan njemu ili lošiji od njega, a rekao bih da je ovo prvo tačnije. njegovo vrijeme je prošlo, što je činjenica, to pokazuje na terenu, dok Bellamy cvijeta, to je do igrača i njegovih mogućnosti, a ne do godina. inzaghi je sa 35 bio igračina, kao i zanetti sa 40. razmisli prije nego što nešto napišeš.
Također je vrlo moguće da je Kuyt jednostavno u slaboj formi, i to ne znači nužno propadanje njegove karijere. Do sada je bio jako konzistentan u svojim nastupima, i kvalitet je bio tu bez većih oscilacija (ovo važi za njegove igre do ove sezone). Sad što je u ovoj sezoni u slabijoj formi može biti svašta,a može biti ništa. Ni ja ni ti nismo ni blizu kompetentni da možemo predvidjeti razvoj Kuytove forme i njegove karijere.
@OTNYS_YNWA
Vjerovatno obojica idu uskoro, ali eto ja sam napisao da razumijem zašto Kuyt dobija priliku, ali ne zašto je dobija i Maxi, pa je Carlo od toga napravio frku.
Evo čitam da će naši prenijeti tužbu u Švicarsku, u pitanju je Sportski sud, čim FA donese obrazloženje odluke Liverpoolu. Sve ovo gadno smrdi.
Čovjek optužen bez ikakvog video dokaza ili svjedoka i to na inicijativu Fergusona, a ne Evre. Evra pri predaji optužnice napiše da Suarez nije rasista ali ga optužuje za rasizam. FA donosi odluku nije kriv,kada najednom treći član odlučuje promjeniti odluku i vijećanje traje dodatna 2 sata i pada konačna optužnica da je Suarez kriv. U optužnici dobija ban od 2 utakmice zbog korištenje ružnog jezika i 6 utakmica suspenzije zbog rasizma. Sve se to dešava u vrijeme kada je dokazano da je jedna prijateljska utakmica Uniteda namještena, ali dakako da novinari o tome ne pišu, nego pišu o Suarezu kao rasisti. Naravno, niko ne spominje United. Još danas slikice objavljene kako njihovi igrači darivaju 500 000 funti u dobrotvorne svrhe.
U međuvremenu, SKY Sport pravi anketu najboljeg igrača EPL u protekloj godini gdje Suarez vodi na glasanju do 00:00 kada biva zatvoreno. Međutim, zatvoreno glasanje biva samo za Suareza, dok se glasanje nastavlja do 01:00 kada napokon Nani dobija više glasova i pobjeđuje.
Postoji još jedna caka, ako se Suarez bude žaliona suspenziju, FA je rekao da će produžiti ban na još nekoliko utakmica.
Najsmiješnije od svega, Liverpool još uvijek nije dobio pismeno obavještenje zbog čega je Suarezu izrečena kazna kako bi se imao pravo žaliti. U liverpoolu čekaju taj dokument i onda će ga prenijeti u Švicarsku na Sportski sud da on riješi ovu lakrdiju.
Uvijek sam mislio da je roman Proces čudna knjiga iz razloga što je nemoguće da se to desilo, ali ono što se radi Liverpoolu je gore od Procesa.
Čovjek optužen bez ikakvog video dokaza ili svjedoka i to na inicijativu Fergusona, a ne Evre. Evra pri predaji optužnice napiše da Suarez nije rasista ali ga optužuje za rasizam. FA donosi odluku nije kriv,kada najednom treći član odlučuje promjeniti odluku i vijećanje traje dodatna 2 sata i pada konačna optužnica da je Suarez kriv. U optužnici dobija ban od 2 utakmice zbog korištenje ružnog jezika i 6 utakmica suspenzije zbog rasizma. Sve se to dešava u vrijeme kada je dokazano da je jedna prijateljska utakmica Uniteda namještena, ali dakako da novinari o tome ne pišu, nego pišu o Suarezu kao rasisti. Naravno, niko ne spominje United. Još danas slikice objavljene kako njihovi igrači darivaju 500 000 funti u dobrotvorne svrhe.
U međuvremenu, SKY Sport pravi anketu najboljeg igrača EPL u protekloj godini gdje Suarez vodi na glasanju do 00:00 kada biva zatvoreno. Međutim, zatvoreno glasanje biva samo za Suareza, dok se glasanje nastavlja do 01:00 kada napokon Nani dobija više glasova i pobjeđuje.
Postoji još jedna caka, ako se Suarez bude žaliona suspenziju, FA je rekao da će produžiti ban na još nekoliko utakmica.
Najsmiješnije od svega, Liverpool još uvijek nije dobio pismeno obavještenje zbog čega je Suarezu izrečena kazna kako bi se imao pravo žaliti. U liverpoolu čekaju taj dokument i onda će ga prenijeti u Švicarsku na Sportski sud da on riješi ovu lakrdiju.
Uvijek sam mislio da je roman Proces čudna knjiga iz razloga što je nemoguće da se to desilo, ali ono što se radi Liverpoolu je gore od Procesa.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E svašta, kao Španska safunjara je*ote. 

Normalno da mi nije pravo sto se desava sa Luisom, ali opterecujemo se necim sto je Luis vjerovatno uradio i ne gledamo objektivno na tu temu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
nisam ni mislio da mi crtaš, samo se sljedeći put bolje izrazi! ne trebamo valjda ići u krug, zar ne? ti ponovo tvrdiš da kuyt nije zadužen na desnu stranu nikako, da je za nju zadužen samo Glen. sky sports već pet puta spominješ, ja ti ponovo savjetujem da pogledaš utakmicu.the scouser je napisao/la:"Trči svugdje" u kontekstu da ima najširi radijus kretanja, nisam mislio da ti moram crtati. On nije zadužen za odbranu desne strane već Glen, i Dirk nije imao dobar nastup već loš, ali bolji od Maxijevog, što govore i ocjene igrača na SkySportsu. Osim razjašnjavanja "trči svugdje", sve što sam sada napisao sam već par puta ranije spominjao, ali ti imaš strašne vještine ignorisanja.Carlo je napisao/la:Čuj trči svugdje? Pa koju onda on poziciju igra ako nije zadužen za desnu stranu? da nije možda zadnji vezni ili možda lijevi bek? dakle, dolazimo do zaključka da ta tvoja teza "TRČI SVUGDJE" nije tačna. ne kači se u sljedećem postu za nju jer u prethodna dva si je napisao.the scouser je napisao/la:Pa ja ti kažem da Kuyt trči svugdje, ali ne može striktno on biti dužan za desnu stranu pored živog desnog beka. On može pružiti ispomoć kao nijedan živ igrač, ali ako desni bek ne radi svoj posao to pada u vodu. I Glen je desni bek, a ne krilo.
Također je vrlo moguće da je Kuyt jednostavno u slaboj formi, i to ne znači nužno propadanje njegove karijere. Do sada je bio jako konzistentan u svojim nastupima, i kvalitet je bio tu bez većih oscilacija (ovo važi za njegove igre do ove sezone). Sad što je u ovoj sezoni u slabijoj formi može biti svašta,a može biti ništa. Ni ja ni ti nismo ni blizu kompetentni da možemo predvidjeti razvoj Kuytove forme i njegove karijere.
@OTNYS_YNWA
Vjerovatno obojica idu uskoro, ali eto ja sam napisao da razumijem zašto Kuyt dobija priliku, ali ne zašto je dobija i Maxi, pa je Carlo od toga napravio frku.
a za dirkovu formu ćemo vidjeti, ja nisam kao @dirk da ne mogu vidjeti dalje od svog nosa. ako pogriješim (a nadam se da hoću), naravno da ću biti prvi koji će pohvaliti dirka. mada čisto sumnjam da će izaći iz krize.
- the scouser
- Kontakt:
On je tu da pruža ispomoć na desnoj strani, koja je primarno Glenova odgovornost. Ne kažem da je desna strana Dirkova GLAVNA odgovornost, a ne kažem da NIKAKO nije njegova odgovornost. Jednostavno, bio je loš, ali bolji od Maxija. Ti meni govoriš da pogledam utakmicu, ja ti kažem da mislim da jedan od najrelevantnijih sportskih medija u Engleskoj i šire kažu da je Kuyt bio bolji od Maxija, što se slaže sa onim što sam vidio kada sam prvi i jedini put gledao utakmicu, tako da ne vidim razloga da ponovo gledam onu patnju od neku noć.Carlo je napisao/la:nisam ni mislio da mi crtaš, samo se sljedeći put bolje izrazi! ne trebamo valjda ići u krug, zar ne? ti ponovo tvrdiš da kuyt nije zadužen na desnu stranu nikako, da je za nju zadužen samo Glen. sky sports već pet puta spominješ, ja ti ponovo savjetujem da pogledaš utakmicu.the scouser je napisao/la:"Trči svugdje" u kontekstu da ima najširi radijus kretanja, nisam mislio da ti moram crtati. On nije zadužen za odbranu desne strane već Glen, i Dirk nije imao dobar nastup već loš, ali bolji od Maxijevog, što govore i ocjene igrača na SkySportsu. Osim razjašnjavanja "trči svugdje", sve što sam sada napisao sam već par puta ranije spominjao, ali ti imaš strašne vještine ignorisanja.Carlo je napisao/la: Čuj trči svugdje? Pa koju onda on poziciju igra ako nije zadužen za desnu stranu? da nije možda zadnji vezni ili možda lijevi bek? dakle, dolazimo do zaključka da ta tvoja teza "TRČI SVUGDJE" nije tačna. ne kači se u sljedećem postu za nju jer u prethodna dva si je napisao.
@OTNYS_YNWA
a za dirkovu formu ćemo vidjeti, ja nisam kao @dirk da ne mogu vidjeti dalje od svog nosa. ako pogriješim (a nadam se da hoću), naravno da ću biti prvi koji će pohvaliti dirka. mada čisto sumnjam da će izaći iz krize.
trebao si to ranije reći, tek sada to govoriš. rekao sam svoje mišljenje, ne bih da ga ponavljam.the scouser je napisao/la:On je tu da pruža ispomoć na desnoj strani, koja je primarno Glenova odgovornost. Ne kažem da je desna strana Dirkova GLAVNA odgovornost, a ne kažem da NIKAKO nije njegova odgovornost. Jednostavno, bio je loš, ali bolji od Maxija. Ti meni govoriš da pogledam utakmicu, ja ti kažem da mislim da jedan od najrelevantnijih sportskih medija u Engleskoj i šire kažu da je Kuyt bio bolji od Maxija, što se slaže sa onim što sam vidio kada sam prvi i jedini put gledao utakmicu, tako da ne vidim razloga da ponovo gledam onu patnju od neku noć.Carlo je napisao/la:nisam ni mislio da mi crtaš, samo se sljedeći put bolje izrazi! ne trebamo valjda ići u krug, zar ne? ti ponovo tvrdiš da kuyt nije zadužen na desnu stranu nikako, da je za nju zadužen samo Glen. sky sports već pet puta spominješ, ja ti ponovo savjetujem da pogledaš utakmicu.
Po meni rijesenje ima ime i odaziva se na Lucas Podolski. Igra i krilo i kao napadac, sve je u Kolnu trenutno, tesko cemo ga dovesti, ali ako bi se to desilo imali bi igracinu u ekipi. Uvjek mi se svidjao njegov stil igre i mislim da bi nam dobro dosao. I nemojte vise Kuyta dirat, deportovat cemo ga u Inter za 12-tak milioncica i super svima..

Nad nama nebo ima da gori!
- the scouser
- Kontakt:
@Carlo
the scouser je napisao/la: Pa ja ti kažem da Kuyt trči svugdje, ali ne može striktno on biti dužan za desnu stranu pored živog desnog beka. On može pružiti ispomoć kao nijedan živ igrač, ali ako desni bek ne radi svoj posao to pada u vodu.
odgovor na to:the scouser je napisao/la:@Carlothe scouser je napisao/la: Pa ja ti kažem da Kuyt trči svugdje, ali ne može striktno on biti dužan za desnu stranu pored živog desnog beka. On može pružiti ispomoć kao nijedan živ igrač, ali ako desni bek ne radi svoj posao to pada u vodu.
Carlo je napisao/la:Čuj trči svugdje? Pa koju onda on poziciju igra ako nije zadužen za desnu stranu? da nije možda zadnji vezni ili možda lijevi bek? dakle, dolazimo do zaključka da ta tvoja teza "TRČI SVUGDJE" nije tačna.
- the scouser
- Kontakt:
U ovom mom citatu je rečeno da desna strana nije Kuytov glavni zadatak, već Glenov, ali on može tu da ispomogne.Carlo je napisao/la:odgovor na to:the scouser je napisao/la:@Carlothe scouser je napisao/la: Pa ja ti kažem da Kuyt trči svugdje, ali ne može striktno on biti dužan za desnu stranu pored živog desnog beka. On može pružiti ispomoć kao nijedan živ igrač, ali ako desni bek ne radi svoj posao to pada u vodu.
Carlo je napisao/la:Čuj trči svugdje? Pa koju onda on poziciju igra ako nije zadužen za desnu stranu? da nije možda zadnji vezni ili možda lijevi bek? dakle, dolazimo do zaključka da ta tvoja teza "TRČI SVUGDJE" nije tačna.
Otprilike znači isto kao i ovo
Ne kažem da je desna strana Dirkova GLAVNA odgovornost, a ne kažem da NIKAKO nije njegova odgovornost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.