Eto i Eto ti potvrdiovm22 je napisao/la: Eto'o: Ospina set to shine

Ima li ko meni da predlozi kakvog AMR, po mogucnosti da nije sebican

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Eto i Eto ti potvrdiovm22 je napisao/la: Eto'o: Ospina set to shine
" onclick="window.open(this.href);return false;schmecker je napisao/la:Eto i Eto ti potvrdiovm22 je napisao/la: Eto'o: Ospina set to shineako ti jos sta bude trebalo samo reci.
Ima li ko meni da predlozi kakvog AMR, po mogucnosti da nije sebican, ili mozda da umjesto 2 pojacanja dovedem samo jedno i to neymara a da stavim hazardu da trenira AMR poziciju
, ajde da cujem misljenja manageriii
Probaj dovesti iz barce b kika femeniu...za 2-3 sezone bude zvijer....ja sam prodao sancheza i on mi igra...vjeruj mi...schmecker je napisao/la:Eto i Eto ti potvrdiovm22 je napisao/la: Eto'o: Ospina set to shineako ti jos sta bude trebalo samo reci.
Ima li ko meni da predlozi kakvog AMR, po mogucnosti da nije sebican, ili mozda da umjesto 2 pojacanja dovedem samo jedno i to neymara a da stavim hazardu da trenira AMR poziciju
Poslo skauta i nije mi se svidilo bas, on je defanzivni winger a meni treba bas neki klasicni AMR, inace na pocetku sezone sam uzeo Belhandu al skrt brate dragi, dobije loptu i ako ima priliku da puca odma puca a meni hoce nesto da bude. Zato mi vise igra Kembo Ekoko10.Skoro je napisao/la:Probaj dovesti iz barce b kika femeniu...za 2-3 sezone bude zvijer....ja sam prodao sancheza i on mi igra...vjeruj mi...schmecker je napisao/la:Eto i Eto ti potvrdiovm22 je napisao/la: Eto'o: Ospina set to shineako ti jos sta bude trebalo samo reci.
pa zar ti nikad nisi isao na 'save game', 'quit game' i to pa nisi uociotarikhordas je napisao/la:Imam pitanje vezano oko onog preuzimanja repkeGdje se nustavari nalazi to "Add new manager" ?
Pa ja , oni koji zive po selima ne mogu igratialacious je napisao/la:Kako me nervira sto ne mogu da pokrenem igru nikako..uvjek mi neki error izbaci![]()
Koju formaciju koristis ja odlucio malo sa Starom Damom igrati koji su mi nakon Bayerna najdraza ekipa u Europi evo ja odigrao prijateljske utakmice i prva u seria A protiv ''malog'' Milana haha,ja igram 4-4-2 Overload pa sta bude nisu jos dovoljno utrenirali ali ima vremena....harebianconero je napisao/la:Kako me nervira kada Matri ili Quagliarella idu 1 na 1 i samo napucaju golmana !!![]()
Igram 4-2-4 controladi89r je napisao/la:Koju formaciju koristis ja odlucio malo sa Starom Damom igrati koji su mi nakon Bayerna najdraza ekipa u Europi evo ja odigrao prijateljske utakmice i prva u seria A protiv ''malog'' Milana haha,ja igram 4-4-2 Overload pa sta bude nisu jos dovoljno utrenirali ali ima vremena....harebianconero je napisao/la:Kako me nervira kada Matri ili Quagliarella idu 1 na 1 i samo napucaju golmana !!![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ja , oni koji zive po selima ne mogu igratialacious je napisao/la:Kako me nervira sto ne mogu da pokrenem igru nikako..uvjek mi neki error izbaci![]()
vm22 je napisao/la:Treba mi dobar napadac za ShakhtarNeki prijedlog ?
Sow, sta bi sa Anzijem? Dzaba Ospinu uzimovm22 je napisao/la:Treba mi dobar napadac za ShakhtarNeki prijedlog ?
igram i sa anzhijem. 2 odjednomschmecker je napisao/la:Sow, sta bi sa Anzijem? Dzaba Ospinu uzimovm22 je napisao/la:Treba mi dobar napadac za ShakhtarNeki prijedlog ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.