Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma ima jos da se igra,ja se ne brinem,nisam ubjedjen da cemo osvojiti i nije sramota izgubiti titulu od ovakvog Citya,ali sto je najvaznije mi smo u ovom dijelu sezone bolji nego prosle godine,sto hoce reci popravili smo se,a to sto ima neko ko je za mrvicu bolji,sta da se radi.Mislim da treba dovesti jedno pojacanje u januaru na lijevo krilo,tu smo slabi,nece moci Nani to da izdrzi,znajuci da mora pomoci Valenciji desno ponekad a Younga nema,mislim da se ne smijemo osloniti na Parka u ovako vaznom dijelu sezonemajestic24 je napisao/la:United's Away Form This Stage Last Season : 7 Draws, 2 Wins.
United's Away Form This Stage This Season : 7 Wins, 2 Draws.
To je vazno. Forma u gostima prosle sezone je bila katastrofalna, iako nije bilo puno poraza. Za United je i nerijesen rezultat polu-poraz.majestic24 je napisao/la:United's Away Form This Stage Last Season : 7 Draws, 2 Wins.
United's Away Form This Stage This Season : 7 Wins, 2 Draws.
malo rec' da je jakoCartman je napisao/la:Rooney provokator: Thx. Looks like 1992. Man utd. Arsenal. Chelsea. Blackburn only 4 teams won it. Wow. I thought liverpool had won it ?
Sinoć je bio skraćeni snimak na Eurosportu.Narin je napisao/la:
Kad se samo sjetim..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.