Dino Selimovic- Husref Musemic dolazi na klupu Sarajeva,on je i zelja nasih navijaca!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Balavac, blage veze ti nemaš, očigledno si rođen nakon rata.Aldinn1 je napisao/la:Nema on šta zarađivati u Parizu jer tamo ne radi nista, vec samo živi. Mislim da svako ko voli svoj klub, pare mu toliko nisu bitne, pogotovo ako ga vi nazivati legendom kluba. On je pobjegao iz rata odavde i nikad u životu nije pomogao Sarajevu na bilo koji naćin, pa da je poslao 15 dresova djeci čovjek bi mogao nešto reći.hz033 je napisao/la:avlami97 je napisao/la:. ............Postavlja se pitanje, kako? Neće on? Više voli Pariz?...........
Prokomentarisat ću samo ovo i nadam se da će ti biti dovoljno jasno. Koliko može ili već zarađuje u Parizu a koliko u Sarajevu ?!! Nije ti ovo bivša Juga kada je rejting fudbal,a kao i plate u istom, bile među prvih 10 u Evropi !
Tužno bi bilo sad praviti od njega čovjeka, kad on to nije ili bar do sada nije to pokazao.
Bolje dovesti Musemića koji je bio uvijek tu za Sarajevo kad je trebalo ili kao Varešanović.
Balavi, Pape je još uvijek aktivno igrao fudbal kada je ovdje počeo rat. U ekipi Red Star, u Francuskoj. Kontaš, ili si ometen u razvoju?Aldinn1 je napisao/la:Ovdje se sve gleda od završetka rata, najlakše je bilo pobjeći kad je bilo najpotrebnije da ostaneš tu i pomogneš ovom narodu, a ne da pobjegneš odavde i onda dođes poslije 10 godina. Ne budi smiješan.
Eto neka Barbarez preuzme Sarajevo, da pocne sa klubom pa da ga vidimo je li za reprezentacije.avlami97 je napisao/la:Neko ko se ne boji početnog neuspjeha, neko ko ima viziju, harizmu, želju za sportskim uspjehom, neko ko je dovoljno inteligentan da sve što se dešava u klubu "upakuje" u pozitivnu energiju. Eto ko.theprodigy je napisao/la:ne znam ko bi normalan u ovo vrijeme sad, prihvatio posao trenera sarajeva, tuzno ali realno
Da odgovorim @hz 033, nije Pape socijalni slučaj. Gledajući taj aspekt, pa svoko može otići u Albaniju (trener) i mnogo bolje zarađivati nego ovdje. To je trivijalno pitanje.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidim neki su jedva docekali , od Ibrakovica nema nista da odmah znate , Husref je trenerlaprdajte do sutra
pa jel moras odma da se svadas lijepo kazem,hajdi reci zasto onda jos nije potpisao,jel istina da sarajevo prema njemu ima dugovanjaFK Sarajevo je napisao/la:Wow,procitao si na ovoj sugavoj stranici da nas je Husref odbio i povjerovao.Sve stranice i novine pisu kako je Husref 100 % trener Sarajeva,samo zaludjenici sa sportsport.ba pisu suprotno.Sad shvatam zasto vecina navijaca Sarajeva bojkotuje ovu stranicu.astra1922 je napisao/la:ja sam to isto govorio i prije,medutim mene ubjeduju da su im u upravi dobri ljudi i sposobni.pa ljudi viditel da ih je odbio i jovic i husref to treba da bude znak navijacima sarajeva da nesto ne stima cim treneri nece da preuzmu nekad veliko sarajevo.bojim se da ce ibrak reci da i da ce te tek onda doziviti fiasko sa ovim vasim pojacanjima,njih ljudi najvise interesuje kako ce prodat te svoje igrace i zaraditi,istina je da im je cilj i da sarajevo bude sto bolje plasirano jer ce tako lakse prodati svoje igrace.i dok je tako igrace igraci menadzera a neki igraci isto tako ce da lagano propadaju
Jesi li igdje procitao da je receno da ce trener bit izabran odmah poslije Jirzijovog povlacenja??Siguran sam da nisi nigdje jer je receno da ce trener biti izabran do Nove godine,zato psssst.astra1922 je napisao/la:pa jel moras odma da se svadas lijepo kazem,hajdi reci zasto onda jos nije potpisao,jel istina da sarajevo prema njemu ima dugovanjaFK Sarajevo je napisao/la:Wow,procitao si na ovoj sugavoj stranici da nas je Husref odbio i povjerovao.Sve stranice i novine pisu kako je Husref 100 % trener Sarajeva,samo zaludjenici sa sportsport.ba pisu suprotno.Sad shvatam zasto vecina navijaca Sarajeva bojkotuje ovu stranicu.astra1922 je napisao/la:ja sam to isto govorio i prije,medutim mene ubjeduju da su im u upravi dobri ljudi i sposobni.pa ljudi viditel da ih je odbio i jovic i husref to treba da bude znak navijacima sarajeva da nesto ne stima cim treneri nece da preuzmu nekad veliko sarajevo.bojim se da ce ibrak reci da i da ce te tek onda doziviti fiasko sa ovim vasim pojacanjima,njih ljudi najvise interesuje kako ce prodat te svoje igrace i zaraditi,istina je da im je cilj i da sarajevo bude sto bolje plasirano jer ce tako lakse prodati svoje igrace.i dok je tako igrace igraci menadzera a neki igraci isto tako ce da lagano propadaju
Nije bio ofsajd, poništen vam je regularan gol, pokradeni ste na Koševu, ma sve samo popusti malo daviš nas.astra1922 je napisao/la:ja sam to isto govorio i prije,medutim mene ubjeduju da su im u upravi dobri ljudi i sposobni.pa ljudi viditel da ih je odbio i jovic i husref to treba da bude znak navijacima sarajeva da nesto ne stima cim treneri nece da preuzmu nekad veliko sarajevo.bojim se da ce ibrak reci da i da ce te tek onda doziviti fiasko sa ovim vasim pojacanjima,njih ljudi najvise interesuje kako ce prodat te svoje igrace i zaraditi,istina je da im je cilj i da sarajevo bude sto bolje plasirano jer ce tako lakse prodati svoje igrace.i dok je tako igrace igraci menadzera a neki igraci isto tako ce da lagano propadaju
Trenutno korisnika/ca: Chony533, HyperOS, johntravolta123, SamoDaKazeem, Tatamata1946 i 52 gosta.