FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2011, 22:48

Nemojte se nista sekirat Hus je trener i to bi se sutra trebalo potvrditi eventualno do nedjelje 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 22:51

suker je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Da nasi manekeni trce upola ko Haskic ne bi nam bilo ravnih. Momak je sasvim pristojno odradio svoje a vi koji mislite da Haris moze igrati prije njega, tjesite se i gledajte kako doticni kada trci udara sebe koljenom u glavu.
A Haskic moze i mora igrati kad mu je Irfan za ledjima odmah tu a Haris budala i gleda i trpi nepravdu dok i njemu nedodje iz guzice u glavi i shvati jednom da se od ljubavi prema voljenom klubu od toga nezivi i neizdrzava porodica,do tada ko ga j....naivna !
nek se on uhvati kafane na Hareta mislim,nikad od njega nece biti igrac gdje god da ode,obicni sminker i alkos!
MA HANDZA JE ZA VAS LJUBOMORNE JEDAN VELIKI GOSPODIN ! POZZ

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 dec 2011, 23:09

nije se rodio ko je nama ugodio.jedni hoce husrefa drugi jovica treci mirzu,pljuje se ili se pljuvalo po sumanu ,redjepagicu ,nikolicu susicu, hadjialagicu.hvala BOGU pa se nas nista nepita.dok se bude mahala slusala nema od naseg kluba nikad nista

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 dec 2011, 23:17

Mahala je cudo pogotovo u seheru, ne kazu djabe da je najteze uspjet sarajliji u Sarajevu nego bilo gdje drugo :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 dec 2011, 23:28

Ako ova uprava dovede Husrefa za trenera,ja im skidam kapu.Kao prvo to ce znaciti da je s Husrefom postignut dogovor oko otplate duga prema njemu,drugo doveli bi odlicnog strucnjaka,radnika,covjeka kojeg vole navijaci i na kraju covjeka koji je donio titulu na kosevo.Ja se nadam da ce uspjeti dovesti Husrefa,on voli Sarajevo i zivi za taj klub.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 dec 2011, 08:29

Kad čovjek uđe ovdje hoće da pročita nešto o F.K. Sarajevo a naiđe na masu provokacija i upadica.

Tema F.K Sarajevo je odavno postala poligon za istresanje ličnih frustracija paćenika koji imaju I.Q. kao nečiji broj cipela.
Stvarno, ali stvarno mi nisu jasni momčići kojima je zanimljivije doći provocirati simpatizere druge boje, osim da žive život, ganjaju trebe, druže se sa jaranima, skupljaju mangupsko iskustvo koje će im itekako biti potrebno u budućem životu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 dec 2011, 08:41

Kad se buniš i ukažeš na taj problem fasuješ opomenu pred trajno isključenje.

Normalan navijač i mangup nikada neće otići na temu F.K Željezničar i pisati razne provokacije, to se ostavlja stvarnom životu.
Ima i nas koji nismo cvjećke, ali daleko je više nekih plavih jurišnika, čast časnim izuzecima, koji imaju više postova na temi F.K Sarajevo nego na svojoj sopstvenoj a većina tog piskaranja su provokacije.
Žalosno!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 dec 2011, 09:18

Kada je krenula ova priča oko trenera, napisao sam da bi Safet Sušić bio najbolje rješenje za tim sa Koševa. Nakon toga su moj post navijači Sarajeva ignorirali ili pak govorili da je pun ironije.

Ovo oko izbora će se završiti i dobićete trenera. Nažalost, ko god bude došao za šefa struka, izuzimajući Papeta, taj će vrlo brzo biti "potrošen" i klub će opet biti u problemima. Zapamtite to.

Stariji sam navijač Želje i dobro se sjećam kada je, nakon što nas je Sula Rebac ekspresno vratio iz druge lige, ekipu preuzeo Ivica Osim. Da se razumijemo i Švabo je bio igračina. Bio reprezentativac i najbolji igrač Jugoslavije u određenom periodu. Igrao po Francuskoj. Znači, bio ime. Preuzeo je Želju i vodio ga osam godina. Za tih osam godina imao dobrih i loših rezultata. Komparirajući naša dva kluba, a gledajući u interesu oba, najbolje bi bilo da Vas vodi Pape. Postavlja se pitanje, kako? Neće on? Više voli Pariz?

Pravo pitanje je da li to postojeća garnitura koja odlučuje u klubu, zaista želi. Ukoliko želi, vjerovatno će zvanično uputiti poziv Papetu i obaviti razgovor sa istim. Moje mišljenje je da to rukovodeći ljudi kluba ne žele, jer bi se tada našli u problemima. Ipak, Pape nije čovjek koji se može tako lako "potrošiti", a ima dovoljno snage i znanja da tim ljudima u klubu "naredi" da se radi u interesu kluba, a ne pojedinaca. U FK Sarajevu iz tog razloga niko ne želi takvog čovjeka, koji bi bio dobro za klub, ali se onda "oni" ne bi pitali.

Da rezimiram. Sarajevo da želi, da postavi svoj klub na zdrave noge, bi odmah izvršilo kampanju na dovođenju Sušića u klub i to bi bilo najbolje rješenje. A ovako, sve će ostati po starom, u prijevodu zabav za široke narodne mase u ovom slučaju za navijače Sarajeva. Živi bili pa vidjeli.

Ponavljam, kada je mogao Švabo, zašto ne bi mogao Pape?

Sada će opet navaliti, ove Vaše sveznalice i proglasiti me provokatorom iz kojeg "sija" ironija i nedobronamjernost. Eto neka su Vam Jovići, Ibrakovići i Musemići rješenje. U zdravlje! Narodu, hljeba i igara"
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 dec 2011, 10:23

i tako oteste vi nama Jovića (mislim na tvrdnje pojedinaca ovdje kako je samo do komisije hoćel ga primit il' neće jer je Jović već pred vratima i moli da ga prime, a u stvari čovjek vas kulturno **** i to zbog provincijske Zvijezde), a sad još jedno razočaranje i mali Šmogalović odlazi u Zvijezdu jer u Sarajevu nisu imali razumijevanja za njegov talenat i forsiraju se matorci samo zato što su rođeni u zlatnoj dolini

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 dec 2011, 10:26

seven je napisao/la:i tako oteste vi nama Jovića (mislim na tvrdnje pojedinaca ovdje kako je samo do komisije hoćel ga primit il' neće jer je Jović već pred vratima i moli da ga prime, a u stvari čovjek vas kulturno **** i to zbog provincijske Zvijezde), a sad još jedno razočaranje i mali Šmogalović odlazi u Zvijezdu jer u Sarajevu nisu imali razumijevanja za njegov talenat i forsiraju se matorci samo zato što su rođeni u zlatnoj dolini
to ti ne vjerujem za Šmigalovica, a i ako je istina sretno momku, mada znam da je njemu receno da ostaje u Sarajevu, jos sad dolazi novi trener racunat ce mozda na njega, kad vec nije Plišek.

A sto se tice Jovica on je Sarajevo samo odbio jer je covjek normalan i od rijeci i nije htjeo vas da zajebe i da bude futavac neki, neg kulturno ce se sa vama razici a kraju ugovora ili ga naravno produziti.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 dec 2011, 10:29

avlami97 je napisao/la:. ............Postavlja se pitanje, kako? Neće on? Više voli Pariz?...........

Prokomentarisat ću samo ovo i nadam se da će ti biti dovoljno jasno. Koliko može ili već zarađuje u Parizu a koliko u Sarajevu ?!! Nije ti ovo bivša Juga kada je rejting fudbal,a kao i plate u istom, bile među prvih 10 u Evropi !
U novi boj ...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 dec 2011, 10:34

aS_Roma je napisao/la:
seven je napisao/la:i tako oteste vi nama Jovića (mislim na tvrdnje pojedinaca ovdje kako je samo do komisije hoćel ga primit il' neće jer je Jović već pred vratima i moli da ga prime, a u stvari čovjek vas kulturno **** i to zbog provincijske Zvijezde), a sad još jedno razočaranje i mali Šmogalović odlazi u Zvijezdu jer u Sarajevu nisu imali razumijevanja za njegov talenat i forsiraju se matorci samo zato što su rođeni u zlatnoj dolini
to ti ne vjerujem za Šmigalovica, a i ako je istina sretno momku, mada znam da je njemu receno da ostaje u Sarajevu, jos sad dolazi novi trener racunat ce mozda na njega, kad vec nije Plišek.

A sto se tice Jovica on je Sarajevo samo odbio jer je covjek normalan i od rijeci i nije htjeo vas da zajebe i da bude futavac neki, neg kulturno ce se sa vama razici a kraju ugovora ili ga naravno produziti.

samo zbog toga sigurno, nemoj me pogrešno shvatiti , volim Sarajevo i otvoreni sam pitar, ali ovo stanje u klubu sad je katastrofa, ne zna se ko pije a ko plaća puno je frakcija i javašluka, podmetanja, igrica i interesa, mislim da je to pravi razlog zašto je Jović odbio Sarajevo

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 dec 2011, 10:47

avlami97 je napisao/la:Stariji sam navijač Želje i dobro se sjećam kada je, nakon što nas je Sula Rebac ekspresno vratio iz druge lige, ekipu preuzeo Ivica Osim. Da se razumijemo i Švabo je bio igračina. Bio reprezentativac i najbolji igrač Jugoslavije u određenom periodu. Igrao po Francuskoj. Znači, bio ime. Preuzeo je Želju i vodio ga osam godina. Za tih osam godina imao dobrih i loših rezultata. Komparirajući naša dva kluba, a gledajući u interesu oba, najbolje bi bilo da Vas vodi Pape. Postavlja se pitanje, kako? Neće on? Više voli Pariz?
Vrijeme u kojem je Svabo bio trener Zelje i ovo vrijeme sada nisu ni blizu!
Pa, trener Zvijezde iz Gradacca odbije Sarajevo a da ga prihvati covjek iz Pariza?? Zasto bi on zapostavio svoj zivot i svoju familiju u Parizu zbog bilo kojeg kluba u Sarajevu i BiH??
Znamo da je igrao i postao slavni Pape bas u Sarajevu ali nikad nije pokazao nikakvu ljubav prema tom klubu. Nikad nije pokazao ni da je neki patriota. Mnogo je vise ljudi koji istinski vole FK Sarajevo nego Pape.
Znaci, iz ljubavi sigurno nece. A ja ne vidim nijedan drugi razlog da bi on dosao na klupu Sarajeva. Ako nece iz ljubavi, a nece! Onda nece nikako.

Sarajevo upropastise MINDRASI. To su oni koji su ljubomorni i smeta im da neko drugi uspije uraditi ono sto oni nisu mogli pa ce i upropastiti Sarajevo samo da neko drugi ne napravi vise od njih.

I kod nas bi bilo slicno da nije Amara koji radi SVE, a na nasu srecu sve sto radi, radi dobro.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 23 dec 2011, 10:49

ne znam ko bi normalan u ovo vrijeme sad, prihvatio posao trenera sarajeva, tuzno ali realno

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 dec 2011, 10:57

theprodigy je napisao/la:ne znam ko bi normalan u ovo vrijeme sad, prihvatio posao trenera sarajeva, tuzno ali realno
Neko ko se ne boji početnog neuspjeha, neko ko ima viziju, harizmu, želju za sportskim uspjehom, neko ko je dovoljno inteligentan da sve što se dešava u klubu "upakuje" u pozitivnu energiju. Eto ko.

Da odgovorim @hz 033, nije Pape socijalni slučaj. Gledajući taj aspekt, pa svoko može otići u Albaniju (trener) i mnogo bolje zarađivati nego ovdje. To je trivijalno pitanje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

alibi

Post Postao/la alibi » 23 dec 2011, 11:14

Daj nemojte vise papeta spominjati ni u kojem kontekstu zivi bili.Kao igracu kapa dole.NAJBOLJI JE,a kao covjeku fuj.Sarajevo mu je dalo sve a sta je on sarajevU.NISTA-jedno veliko NISTA.Ja kao navijac sam dao koliko safet nece nikad,I svaki navijac naseg kluba.Nema on nikakvog interesa da dodje na neku funkciju,hajd postujem sto nece ali mogao si safete i trebao si da "pomognes" klubu za sve ovo protraceno vrijeme iza nas.Nisi i nemoras.A mi cemo dobiti naseg novog-starog trenera(nadam se) koji je dokazani bolesnik kluba.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 23 dec 2011, 11:51

hz033 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:. ............Postavlja se pitanje, kako? Neće on? Više voli Pariz?...........

Prokomentarisat ću samo ovo i nadam se da će ti biti dovoljno jasno. Koliko može ili već zarađuje u Parizu a koliko u Sarajevu ?!! Nije ti ovo bivša Juga kada je rejting fudbal,a kao i plate u istom, bile među prvih 10 u Evropi !
Nema on šta zarađivati u Parizu jer tamo ne radi nista, vec samo živi. Mislim da svako ko voli svoj klub, pare mu toliko nisu bitne, pogotovo ako ga vi nazivati legendom kluba. On je pobjegao iz rata odavde i nikad u životu nije pomogao Sarajevu na bilo koji naćin, pa da je poslao 15 dresova djeci čovjek bi mogao nešto reći.
Tužno bi bilo sad praviti od njega čovjeka, kad on to nije ili bar do sada nije to pokazao.
Bolje dovesti Musemića koji je bio uvijek tu za Sarajevo kad je trebalo ili kao Varešanović.
Potpis!

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 23 dec 2011, 12:12

Kakav Pape ljudi dragi, pa on je trener REPREZENTACIJE. Musemic vam sigurno nece doci, klub mu duguje velike pare. Dragan Jovic, to je jedan gospodin, koji nikad ne bi otisao u klub u kojem se sve ovo desava. E Ibrakovic, to je jedna papcina seljacka koja bi otisla gdje hocete za pare.
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 dec 2011, 12:22

zeljosampion je napisao/la:Kakav Pape ljudi dragi, pa on je trener REPREZENTACIJE. Musemic vam sigurno nece doci, klub mu duguje velike pare. Dragan Jovic, to je jedan gospodin, koji nikad ne bi otisao u klub u kojem se sve ovo desava. E Ibrakovic, to je jedna papcina seljacka koja bi otisla gdje hocete za pare.
e ako ibrakovic preuzme sarajevo ja cu ih bojkotovati do daljnjeg... to mi je najodvratniji trener u BiH... sto je najgore on ce i biti novi trener ko da gledam.
You are someone else I am still right here

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 dec 2011, 12:35

alibi je napisao/la:Daj nemojte vise papeta spominjati ni u kojem kontekstu zivi bili.Kao igracu kapa dole.NAJBOLJI JE,a kao covjeku fuj.Sarajevo mu je dalo sve a sta je on sarajevU.NISTA-jedno veliko NISTA.Ja kao navijac sam dao koliko safet nece nikad,I svaki navijac naseg kluba.Nema on nikakvog interesa da dodje na neku funkciju,hajd postujem sto nece ali mogao si safete i trebao si da "pomognes" klubu za sve ovo protraceno vrijeme iza nas.Nisi i nemoras.A mi cemo dobiti naseg novog-starog trenera(nadam se) koji je dokazani bolesnik kluba.
:shock:
sjecam se kada si citirao jedan moj post sa "to je to"...od tada pazljivo citam tvoje postove i mogu ti reci
da se uglavnom slazem sa tvojim misljenjem,izuzetno cijenim tvoje misljenje.
ipak,ovo sad sto si napisao, strasno me razocaralo...ovako nesto nisam ocekivao od tebe.
mozda su godine u pitanju,a mozda jednostavno nisi informisan!
koliko je Safet dao za fcs,suvisno je komentarisat...treba samo mozak ukljuciti i dobit ces odgovor.
koliko smo ja i ti (pateticki)dali za fcs...najbolje govori zadnja uefa-kazna na racun fcs!
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Combattente87, Fudo, SamoDaKazeem, skank i 40 gostiju.