RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: FK Velež
odoh laganini na tekmu,nadamo se novoj pobjedi
vodimo vec 2-0, odlicno igramo za sad
- el-fighter
- Kontakt:
Pobjeda 4:1. Svaka nam čast. Strijelci: Džafić ( 2x ), Zaimović, Čolić
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Prezadovoljan sam rezultatom, igra nije bila na razini kao u prosle 3 utakmice al vazna su tri boda. Danas daleko najgori igrac Jugo, nimalo se nije trudio. Bilo je prevruce, posjeta jako dobra, nova tribina popunjena do kraja, nesto tako i ona velika, iza gola standardno.
Po meni nismo blistali kao u dosadasnjim utakmicama, razlog je ocit, nije bilo Osmanagica, Knezevica i Hadzije. To se direktno odrazilo na igru, gol koji smo primili ide na dusu golmanu, u odbrani Skaljic je morao na beka- po meni se nije proslavio, a veza je bila nepovezana radi izostanka Osmanagica! Ipak, dominirali smo vecinu vremena, Dzafa je po meni jedan od najjacih igraca u PL sto je i danas dokazao, prosto nevjerovatno momak igra! Nastavili smo sa dobrim igrama, mora se biti zadovoljan, ali mozemo mi i puno bolje odigrati... Sve u svemu, jos jedna dobra tekma nasih Rodjenih.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
[quote="carina"]E hajmo Rodjeni, lagano po nove bodove, mada ce biti tesko...Nema Amera i Milana....a i cevru je do PM...
A ove razgovore o multietnicosti i etnicosti ostavite majke vam za neke druge stranice...idite na onu psiho bolnicu bljesak.ba, pa tamo o tome...
Prvo sebe da citiram... i tako je to sve i bilo...
Fali brate Milan I Amer do PM... Prvo da cestitam Laktasima na poštenoj igri. Dosli su ljudi igrati lopte i tako je i bilo.
Rezultat previsok za odnos snaga na terenu. Extra napadač Karalić iz Laktasa i onaj njihov mali kapiten( izvinite navijači Laktasa, al neznam mu ime).
Ne bi se slozio i da je Hadžija falio, svaki posten navijač Veleza ce reci da je danas rezervni golman Bobic izvukao dva sigurna gola...
Ali raduje me jedna činjenica, a to je, da i kad slabo igramo, dobijamo sa tri razlike...Gol masina, sa najboljim napadacem svih vremene u premier ligi Džafićem....
Igru brisi, bodove piši i prosjek cirka 3,75 gola po utakmici.... Odlicno....Bajka traje i dalje....
A ove razgovore o multietnicosti i etnicosti ostavite majke vam za neke druge stranice...idite na onu psiho bolnicu bljesak.ba, pa tamo o tome...
Prvo sebe da citiram... i tako je to sve i bilo...
Fali brate Milan I Amer do PM... Prvo da cestitam Laktasima na poštenoj igri. Dosli su ljudi igrati lopte i tako je i bilo.
Rezultat previsok za odnos snaga na terenu. Extra napadač Karalić iz Laktasa i onaj njihov mali kapiten( izvinite navijači Laktasa, al neznam mu ime).
Ne bi se slozio i da je Hadžija falio, svaki posten navijač Veleza ce reci da je danas rezervni golman Bobic izvukao dva sigurna gola...
Ali raduje me jedna činjenica, a to je, da i kad slabo igramo, dobijamo sa tri razlike...Gol masina, sa najboljim napadacem svih vremene u premier ligi Džafićem....
Igru brisi, bodove piši i prosjek cirka 3,75 gola po utakmici.... Odlicno....Bajka traje i dalje....
Zaboravih reci, kraj mene sjedio neki covjek, izgleda da je dobro upucen u desavanja oko kluba, vidim Pika ga pozdravlja i prilazi mu da se rukuju, uglavnom taj covjek mi govori da ce se raditi i tribina sa juzne strane ista kao i sjeverna, s tim da ce ispod nje biti 4 stana za igrace da nebi Velez bezveze placao kiriju igracima sa strane. Kaze da ce se praviti novi parking i da je Elektroprivreda besplatno dala 4 stuba za reflektore i da ce biti spremni za proljetni dio sezone. Sve u svemu, idemo naprijed krupnim koracima!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Ako je ovo istina bit će dobro, konačno pozitivna energija u Veležu samo naprijed.emir987 je napisao/la:Zaboravih reci, kraj mene sjedio neki covjek, izgleda da je dobro upucen u desavanja oko kluba, vidim Pika ga pozdravlja i prilazi mu da se rukuju, uglavnom taj covjek mi govori da ce se raditi i tribina sa juzne strane ista kao i sjeverna, s tim da ce ispod nje biti 4 stana za igrace da nebi Velez bezveze placao kiriju igracima sa strane. Kaze da ce se praviti novi parking i da je Elektroprivreda besplatno dala 4 stuba za reflektore i da ce biti spremni za proljetni dio sezone. Sve u svemu, idemo naprijed krupnim koracima!
Please
Čestitke na pobjedi ... ako nije problem da neko od Velezovaca napiše sastav u kojem je velez danas igrao , makar copy-paste sa kakve stranice , unaprije hvala 

Bobić Šečić, Zaim, Škaljić, Kajtaz,Kadić ,Jugo, Čolić, Velagić, Majkić ,Džafićno rules je napisao/la:Čestitke na pobjedi ... ako nije problem da neko od Velezovaca napiše sastav u kojem je velez danas igrao , makar copy-paste sa kakve stranice , unaprije hvala
usao drugi Škaljic umjesto Mrkve, a Jovanovic umjesto Juge
carina je napisao/la:Bobić Šečić, Zaim, Škaljić, Kajtaz,Kadić ,Jugo, Čolić, Velagić, Majkić ,Džafićno rules je napisao/la:Čestitke na pobjedi ... ako nije problem da neko od Velezovaca napiše sastav u kojem je velez danas igrao , makar copy-paste sa kakve stranice , unaprije hvala
usao drugi Škaljic umjesto Mrkve, a Jovanovic umjesto Juge

hehe,, tu ti je komsija Kadić, ali tesko mu je majstore naci mjesto u ekipi, mada se slazem da je extra igrac...kad se vrati Knezević, mozda nadje mjesto u samo nekoj defanzivnoj formaciji...A to je mozda na Camp Nou protiv Barcelone...hahaha...pozzz
- el-fighter
- Kontakt:
Možda igra i nije bila tako dobra, ali samo se rezultat piše. Nastavili smo dobar niz i po utakmici dajemo preko 3 gola što je dobro. Gdje igramo sljedeću tekmu.
Velež do groba života mi moga
ma samo da ga zaobiđu povrede izborit će se on u prvoj postavicarina je napisao/la:hehe,, tu ti je komsija Kadić, ali tesko mu je majstore naci mjesto u ekipi, mada se slazem da je extra igrac...kad se vrati Knezević, mozda nadje mjesto u samo nekoj defanzivnoj formaciji...A to je mozda na Camp Nou protiv Barcelone...hahaha...pozzz

- edo_malesak
svaka cast...jedva cekam da vas vidim u Gradaccu
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
BORAC-SIROKI BRIJEG 40 MINUTA 0-1
Trebinje...Degenek nam je zagarantovan, kao i svugdje drugo, gdje podjes po bodove bez love...el-fighter je napisao/la:Možda igra i nije bila tako dobra, ali samo se rezultat piše. Nastavili smo dobar niz i po utakmici dajemo preko 3 gola što je dobro. Gdje igramo sljedeću tekmu.
Opet srce, pa sta bude.... Ovi bar nemaju jake ljude u savezu, pa nam ne mogu izmisljati svasta nesto..pozzz
Čestitam Veležu !!! Bio sam neki dan u Mostaru i vidjeo sam gdje će se graditi novi stadion. Imam čak i sliku. Stvarno odlično mjesto. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
velezovi igraci poslije utakmice u svlacionici navijzli i orilo se ale ale ale viste nasa prva ljubav rodjeni ale ale 

- Ajdin_RA81
- Kontakt:
velez mijenja ime stadiona zvace se stadion "rodjeni"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.