Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
cantu-fener jedva 60 daju za poluvrijeme, a ja reko pogodjen under. kasnije igrali nba utakmicu, familiju im ebem smotanu 

nema potpisa
Najdrazi kosarkaski klub me ovako razocara, ne toliko zbog klade,koliko zbog nevjerovatno lose odigranog drugog poluvremena,i naravno,ispadanja iz Eurolige,,A imali su sve....ccc E moj Partizan....
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
+ efes-real over za 56 i sad padnem na chelziju preko 11 kornera, a bilo 11 za neku sicuAdmir_Sa je napisao/la:cantu-fener jedva 60 daju za poluvrijeme, a ja reko pogodjen under. kasnije igrali nba utakmicu, familiju im ebem smotanu

uklet i proklet dan za mene
nema potpisa
Imao sam i ja 63 KM, pa me razocaraseHass je napisao/la:Najdrazi kosarkaski klub me ovako razocara, ne toliko zbog klade,koliko zbog nevjerovatno lose odigranog drugog poluvremena,i naravno,ispadanja iz Eurolige,,A imali su sve....ccc E moj Partizan....

- pintol_TM87
- Kontakt:
mnogo los dan...sta da kazem a da nesto reknem...
samo sam skontao da je partizan bez pekovića nesto sasvim drugo...
a moram da vidim onaj gol cska u zadnjoj sekundi...aj da su oni pobjedili, ajd da im je to bio izjednačujuči gol nego im je to bio gol da bude over...
a moram da vidim onaj gol cska u zadnjoj sekundi...aj da su oni pobjedili, ajd da im je to bio izjednačujuči gol nego im je to bio gol da bude over...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ma Hare,prijatelju,nisam gledao tekmu,tek sad dosao iz grada,vidim na poluvremenu su imali dosta solidnu prednost,neg zanima me,kad padose,jesu u trecem il cetvrtom periodu???Btw,Pintol,bit ce bolje,to je samo los dan,jbg..Ocel bit nesto za sutra??Pozz
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
-
- Kontakt:
Ooj Barcelone sto se izivljava nad ovim Hospitalcima hahaha
9-0

Dosta se puta dogodi taj gol u zadnjim sekundama. Po pravilu ako je jedan razlike, minutu-minutu i po prije kraja, ekipa koja gubi vadi golmana iz igre (tzv. empty net), da imaju igrača više u polju. Jbg često se desi da upravo ekipa koja vodi zabije gol na prazan gol, iz kontre ili nešto slično.pintol_TM87 je napisao/la:mnogo los dan...sta da kazem a da nesto reknem...
Ma kompletno drugo poluvrijeme u grcu odigrali, nazalostHass je napisao/la:Ma Hare,prijatelju,nisam gledao tekmu,tek sad dosao iz grada,vidim na poluvremenu su imali dosta solidnu prednost,neg zanima me,kad padose,jesu u trecem il cetvrtom periodu???Btw,Pintol,bit ce bolje,to je samo los dan,jbg..Ocel bit nesto za sutra??Pozz

Za danas baš nema materijala. Dobro, sem nekoliko parova ABA lige čije se utakmice igraju večeras.
- suicidesquad
- Kontakt:
Ovdje imate dobar stream:
http://www.basketnews.lt/informacija/tiesiogiai.html" onclick="window.open(this.href);return false;
18:22 prva četvrtina.
http://www.basketnews.lt/informacija/tiesiogiai.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- pintol_TM87
- Kontakt:
hvala druze...suicidesquad je napisao/la:Ovdje imate dobar stream:
u zadnji momenat sam stavio pare na njih...a nisam se odavno kladio

- suicidesquad
- Kontakt:
@ pintol_TM87
Nema na čemu. Ovo se po meni može već zaokružiti. Gledo sam cijelo prvo poluvrijeme i Rudupis im ne može ništa. Gosti su dosta bolji. Drago mi je da sam pomogao. Danas je stvarno grozna ponuda bila, ali ovaj par će to nadoknaditi.
Nema na čemu. Ovo se po meni može već zaokružiti. Gledo sam cijelo prvo poluvrijeme i Rudupis im ne može ništa. Gosti su dosta bolji. Drago mi je da sam pomogao. Danas je stvarno grozna ponuda bila, ali ovaj par će to nadoknaditi.

Nema sta, ova kvota vadi tiket, a ja sam jos odigrao i one poljake LKS Lodz
pa sta bude haha 

- suicidesquad
- Kontakt:
Čim sam izgasio stream Rudupis je počeo stizati. +10 zadnja četvrtina. Valjda će biti dovoljno. Nadam se da će i ovo proći, a i taj Lodz.nafrI82 je napisao/la:Nema sta, ova kvota vadi tiket, a ja sam jos odigrao i one poljake LKS Lodzpa sta bude haha

- pintol_TM87
- Kontakt:
sta reći...a imao sam neki osjećaj da će biti x...ovo mi je bas sumnjivo..
-
- Kontakt:
I ja sam imao osjecaj sredinom zadnje cetvrtine da ce ici na x ,ovo je neka mutljavina bila 100%pintol_TM87 je napisao/la:sta reći...a imao sam neki osjećaj da će biti x...ovo mi je bas sumnjivo..

- suicidesquad
- Kontakt:
Neriješeno
Hahaha ovo je stvarno smiješno. Ne mogu da vjerujem da su prokockali +19. Pa ovaj Rudupis u prvom meda nije mogao. Hendikep mi je prošao, ali sam imao dobar tiket gdje je dvojka bila. Sorry ko je igrao dvojku. 

- suicidesquad
- Kontakt:
Pa ne bi me čudilo da su dogovorili na poluvremenu X. Na trećem tiketu igrao kp2. Ako ovako nastave i tu ću pasti.
Opet X u prvom produžetku. Imali zadnji napad i nisu ga iskoristili. Kakvi idioti, pa to je strašno.

- pintol_TM87
- Kontakt:
jel iko ispratio one moje parove hokeja za danas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.