Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

STEVIE
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la STEVIE » 22 dec 2011, 17:52

sanji je napisao/la: Ti imas problema momak ali sto posto, i ne vrijedi ulaziti u raspravu sa tobom, ja jedno ti drugo.
to ti sad tek skontao o ovome liku? moj brate s takvim ne vrijedi ulaziti u "diskusiju", ne vrijedi trositi vrijeme vjeruj mi..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 17:53

SamoZeljo je napisao/la:Ma sta mi pricas. :) Ti si rijec "poznavaju" upotrijebio na pogresnom mjestu. Ne poricem da postoji. :mrgreen:
Za Torresa si rekao da ce uvijek biti u prvih 11 i u svakom timu, za razliku od Dzeke koji nece. Zar je on uvijek u prvih 11?
Naravno da si svjesno izjavio glupost kako bi Dzeku (na neki nacin) ponizio. Svakom je to jasno samo sto ti to ne priznas.
Vidis, Dzeko igra vise u timu koji je bolji od Torresovog. ;) Daje i vise golova. :mrgreen:
Objasnio sam ti da su oba slucaja ispravna, ja se ovdje pravdam nepismenom covjeku, kad provjeris javi se.
Jesam rekao sam to za Toressa, i u tom periodu kada sam to izjavio Chealsea je Toressa doveo u tim za 50 mil funti.
Nisam znao da je ponizenje za Edina ako se poredi sa Fernandom(da Torres ima vece ime). Torres ce se vratiti!!! Pa cemo nastaviti.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 17:55

STEVIE je napisao/la:
sanji je napisao/la: Ti imas problema momak ali sto posto, i ne vrijedi ulaziti u raspravu sa tobom, ja jedno ti drugo.
to ti sad tek skontao o ovome liku? moj brate s takvim ne vrijedi ulaziti u "diskusiju", ne vrijedi trositi vrijeme vjeruj mi..
Upravu si brate.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 dec 2011, 17:56

sanji je napisao/la:Ovako Torres se ne moze sa Dzekom porediti,treba biti realan, i Torres ne mora davati golove,ali opet ce igrati u prvih 11 uvjek to zapamti,u svakom klubu ce El Ninjo igrati u prvih 11.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

EDIT: Vidim gore spominjes neku nepismenost. Pa bolan, stidis li se?? Vidi kakve su ti recenice. Dijete iz prvog osnovne bi ovo bolje sastavilo.
Iako je tesko shvatiti i razumjeti sta si htio reci, ipak se vidi da je u pitanju ogromna glupost! :mrgreen:
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 22 dec 2011, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.

maher
Kontakt:

Post Postao/la maher » 22 dec 2011, 17:57

ma mogu svi oni koji ne vole dzeku da mu lagano....momak postao neko i nesto u svjetskom fudbalu a oni za koje nemas zasto uhvatiti sad lupetaju budalastine,kao oni su ti koji su uspjesni u zivotu.to je taj mentalitet ovdasnjih ljudi koji tudji uspjeh u zivotu ne mogu da svare.zato i sjede kraj kompjutera dok zivot lagano prolazi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 dec 2011, 18:19

maher je napisao/la:ma mogu svi oni koji ne vole dzeku da mu lagano....momak postao neko i nesto u svjetskom fudbalu a oni za koje nemas zasto uhvatiti sad lupetaju budalastine,kao oni su ti koji su uspjesni u zivotu.to je taj mentalitet ovdasnjih ljudi koji tudji uspjeh u zivotu ne mogu da svare.zato i sjede kraj kompjutera dok zivot lagano prolazi
Prvi post i odmah u kost. :D
Inace smo mi takav narod, pun ljubomore i zavisti tako da i nije cudo pljuvanje po nasem najboljem igracu.
Trebamo biti zahvalni sto nas promovise na najbolji moguci nacin.

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 18:21

SamoZeljo je napisao/la:
sanji je napisao/la:Ovako Torres se ne moze sa Dzekom porediti,treba biti realan, i Torres ne mora davati golove,ali opet ce igrati u prvih 11 uvjek to zapamti,u svakom klubu ce El Ninjo igrati u prvih 11.

EDIT: Vidim gore spominjes neku nepismenost. Pa bolan, stidis li se?? Vidi kakve su ti recenice. Dijete iz prvog osnovne bi ovo bolje sastavilo.
Iako je tesko shvatiti i razumjeti sta si htio reci, ipak se vidi da je u pitanju ogromna glupost! :mrgreen:
Ovaj post je star preko godinu dana, nisi ti bolestan hahahhahahahahaha. Ja da se stidim? Pa tako ti je to kurv_a ce ti o moralu pricati,nevjernik o vjeri itd. Samo stavi zeres iza "prvih 11" i izbrisi "uvjek", to je to. Desi se greska prilikom brzog tipkanja, to je normalno. A sto ne oznacis moje postove ,kada samo najbolje pisem o Edinu?
Sto se tice Torresa, u tom periodu je mogao igrati u svakom klubu u prvih 11. Mancini je prije Dzeke htio dovesti Torresa, Fernando je hladno odbio. Tebe ubija sto Torres ima vece ime, ali to je samo realnost.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2011, 18:34

@sanji ti toliko napisa a kao da si sad poceo pisati.Mislim fakat nista ni sa cim.
Nemoj se sekirati,primit ce Dzeko platu na vrijeme....nece mu kasniti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 18:41

harishp je napisao/la:@sanji ti toliko napisa a kao da si sad poceo pisati.Mislim fakat nista ni sa cim.
Nemoj se sekirati,primit ce Dzeko platu na vrijeme....nece mu kasniti.
To je najbitnije :D :D :D :D :D :D :D , samo da kesh ne kasni.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 22 dec 2011, 18:46

torres je bolji od dzeke ikraj phice
Bosna <3

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 22 dec 2011, 18:53

pluton je napisao/la:torres je bolji od dzeke ikraj phice
jest,
al u pricanju spanskog jezika

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 22 dec 2011, 18:55

Tvoje poznavanje nogometa se može usporedit sa tvojim poznavanjem osnova gramatike.

Postavlja se pitanje: Da li će Torres dati gol prije nego ti naučiš pisati?
RIP SALE VILENJAK

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 dec 2011, 18:56

sanji je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

Ovaj post je star preko godinu dana, nisi ti bolestan hahahhahahahahaha. Ja da se stidim? Pa tako ti je to kurv_a ce ti o moralu pricati,nevjernik o vjeri itd. Samo stavi zeres iza "prvih 11" i izbrisi "uvjek", to je to. Desi se greska prilikom brzog tipkanja, to je normalno. A sto ne oznacis moje postove ,kada samo najbolje pisem o Edinu?
Sto se tice Torresa, u tom periodu je mogao igrati u svakom klubu u prvih 11. Mancini je prije Dzeke htio dovesti Torresa, Fernando je hladno odbio. Tebe ubija sto Torres ima vece ime, ali to je samo realnost.
Pa bas to i jeste problem kod tebe. Hajde sto si recenicu slozio kao domine i ubacio nekakve zarze i svasta nestA, ali ti covjece grijesis i kad su u pitanju rijeci koje svakodnevno koristimo.
Poceo si o pismenosti zbog jedne moje greskice (koju svjesno pravim) a pravis puno vece greske. Ti u jednoj recenici napravis nevjerovatno puno gresaka. Obrati paznju na to tvoje uvjek? Vec dva puta je kod tebe UVJEK a ne UVIJEK. Znaci da to nije slucajnost. Takve stvari pismenom covjeku paraju usi. Vidis, i pored toliko tvojih gresaka, ja tebe nigdje nisam ispravljao i ne pada mi na pamet spominjati psimenost kao argument u diskutovanju.
Nego kad smo vec kod pismenosti, poceo si ti a bas si ono pravo nepismen. :mrgreen: Moras poraditi na pismenosti jer je sramota biti toliko nepismen. Djeci treba zabraniti da dolaze na ovaj forum, samo zbog tvoje nepismenosti. :mrgreen:

Sto se tice Torresa, mene ne zanima, ni njegova velicina ni nista. To sam ti spomenuo jer sam slucajno vidio te gluposti, inace me ne zanima. Cak mi je bio i simpatican jer i Liverpool simpatisem. Ipak, kad smo vec kod Torresa, za njega je Gerrard gospodin. On se moze i mora zahvaliti Gerrardu za to toliko ime jer je Gerrard mnogo radio na tom imenu koje je Torres imao. To ime se iz dana u dan sve vise topi dok nas Edin koliko toliko drzi formu. Mozda zadnjih mjesec dana ide malo slabije ali nije ni blizu Torresa koji je ove sezone uspio dati samo dva gola!
Ne, ne zelim nikakvu diskusiju i ne zanima me ko je bolji, Torres ili Dzeko. Vec sam rekao, jedan od njih me nikako ne interesuje. :)

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 19:40

Iako je tesko shvatiti i razumjeti sta si htio reci, ipak se vidi da je u pitanju ogromna glupost! :mrgreen:[/quote]

Sto se tice Torresa, u tom periodu je mogao igrati u svakom klubu u prvih 11. Mancini je prije Dzeke htio dovesti Torresa, Fernando je hladno odbio. Tebe ubija sto Torres ima vece ime, ali to je samo realnost.[/quote]
Pa bas to i jeste problem kod tebe. Hajde sto si recenicu slozio kao domine i ubacio nekakve zarze i svasta nestA, ali ti covjece grijesis i kad su u pitanju rijeci koje svakodnevno koristimo.
Poceo si o pismenosti zbog jedne moje greskice (koju svjesno pravim) a pravis puno vece greske. Ti u jednoj recenici napravis nevjerovatno puno gresaka. Obrati paznju na to tvoje uvjek? Vec dva puta je kod tebe UVJEK a ne UVIJEK. Znaci da to nije slucajnost. Takve stvari pismenom covjeku paraju usi. Vidis, i pored toliko tvojih gresaka, ja tebe nigdje nisam ispravljao i ne pada mi na pamet spominjati psimenost kao argument u diskutovanju.
Nego kad smo vec kod pismenosti, poceo si ti a bas si ono pravo nepismen. :mrgreen: Moras poraditi na pismenosti jer je sramota biti toliko nepismen. Djeci treba zabraniti da dolaze na ovaj forum, samo zbog tvoje nepismenosti. :mrgreen:

Sto se tice Torresa, mene ne zanima, ni njegova velicina ni nista. To sam ti spomenuo jer sam slucajno vidio te gluposti, inace me ne zanima. Cak mi je bio i simpatican jer i Liverpool simpatisem. Ipak, kad smo vec kod Torresa, za njega je Gerrard gospodin. On se moze i mora zahvaliti Gerrardu za to toliko ime jer je Gerrard mnogo radio na tom imenu koje je Torres imao. To ime se iz dana u dan sve vise topi dok nas Edin koliko toliko drzi formu. Mozda zadnjih mjesec dana ide malo slabije ali nije ni blizu Torresa koji je ove sezone uspio dati samo dva gola!
Ne, ne zelim nikakvu diskusiju i ne zanima me ko je bolji, Torres ili Dzeko. Vec sam rekao, jedan od njih me nikako ne interesuje. :)[/quote]

Moj problem je sto brzo tipkam, i ne provjeravam poslije. Cista slucajnost vezano za rijec "Uvijek" .PSIMENOST i ZARZE vidis da se moze desiti. Pa onda se i Edin mora zahvaliti Misketu.

SomeBody7
Kontakt:

Post Postao/la SomeBody7 » 22 dec 2011, 20:04

Joj s kim vi njega nećete uspoređivat, o čemu sve raspravljate..
Džeko jee kraljina i fajrunt :D

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 22 dec 2011, 20:27

Jel ti se to sviđaju torresove loknice, jel to imas sindrom "emerik gudelj". :mrgreen: :mrgreen:

Dobro Džeko jest naš čoek nako "grmalj", a ti si ak sam dobro shvatio njezna strana. ;) :D

A sad ozbiljno toores jest važio za telenta, igrački tesko je to gledati, znas treba sagledati sve aspekte, ja necu ulaziti u diskusiju ko bolje ili jace moze šutnuti loptu, al gledajuci koliko treba tim da zrtvuje da bi igrali i zabijali Džeko je bolji jer mu manje zrtve treba, jer očigledno je to da bi torres valjao mora mu se tim podrediti, a po mom nekom razmisljanju to je "polovan igrac".
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 22 dec 2011, 20:34

Torres je definitivno bio jedan od najboljih napadaca Evrope, ali bio, od one povrede je tako paoo kvalitetom da ga sada fkt ne vrijedi i smijesno je porediti ga sa Dzekom, uostalom to govore i njegovi nastupi u Chelseau, ili ti ga njegovo gledanje tekmi sa klupe...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 dec 2011, 21:47

Halo mi smo uzas.kako nekog nije stid ista lose napisat o ovome momku koji nosi onoliku zastavu bih po stadionu,koji se ne stidi svoje zemlje,koj se hrve sa kompletnom odbranom Portugala,koji pomaze djeci i vi mu nadjete mane kad recimo fuli neku sansu.Sram vas bilo.Pa koliko to mi imamo Dzeksona u svijetu pa da ovome trazimo mane.Da nikad vise gola nedas ti si osto upisan u istoriju Bih fudbala i hvala ti za sve sto si dosad uradio.

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 22 dec 2011, 21:54

EDINA ZA PREDSJEDNIKA !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 dec 2011, 22:59

slika slika

:mrgreen:

A za ove koji pljuju naseg Edina: