Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Drugovi,I need help..Ostao mi na tiketu,samo Ajax oba daju gol,i tekma prekinuta..E sad koliko moram cekat,da bih mogao podici pare,il mogu odmah sutra??? pitanju je kladionica Formula...Hvala
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- Eric Cartman
- Kontakt:
brate i meni isto ostalo , one sve pozelenile samo ajax u zutom i sad xDHass je napisao/la:Drugovi,I need help..Ostao mi na tiketu,samo Ajax oba daju gol,i tekma prekinuta..E sad koliko moram cekat,da bih mogao podici pare,il mogu odmah sutra??? pitanju je kladionica Formula...Hvala
dajte sankcionisite vi iz wwina,neam drugih resursa za kladnjenje osim toga sto sam dobio

Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
- crvenocrni
- Kontakt:
Jedno od glupljih pravila ovo kad se neka tekma prekine pa moras cekat 48 sati iz razloga sto se vec sutradan zna hoce li se ta ista tekma nastaviti taj dan ili nece. Pa brate ako se nastavi ok, moras cekat i tacka a ako se vec zna da to nece biti slucaj nek isplate ljude i zdravo...Eric Cartman je napisao/la:brate i meni isto ostalo , one sve pozelenile samo ajax u zutom i sad xDHass je napisao/la:Drugovi,I need help..Ostao mi na tiketu,samo Ajax oba daju gol,i tekma prekinuta..E sad koliko moram cekat,da bih mogao podici pare,il mogu odmah sutra??? pitanju je kladionica Formula...Hvala
dajte sankcionisite vi iz wwina,neam drugih resursa za kladnjenje osim toga sto sam dobio

jao crnjaka tek sad vidio da sam samo na jednom pao imao jos 3 listica i sve po jedan

48 sati bas me je tako nedavno onaj genk sjebao igrao oba daju i u petak nije se odigrala utakmica reko haj nema veze extra bobitak oko 250 kad oni u nedjelju odigrali i naravno nijie bilo oba daju i paocrvenocrni je napisao/la:Jedno od glupljih pravila ovo kad se neka tekma prekine pa moras cekat 48 sati iz razloga sto se vec sutradan zna hoce li se ta ista tekma nastaviti taj dan ili nece. Pa brate ako se nastavi ok, moras cekat i tacka a ako se vec zna da to nece biti slucaj nek isplate ljude i zdravo...Eric Cartman je napisao/la:brate i meni isto ostalo , one sve pozelenile samo ajax u zutom i sad xDHass je napisao/la:Drugovi,I need help..Ostao mi na tiketu,samo Ajax oba daju gol,i tekma prekinuta..E sad koliko moram cekat,da bih mogao podici pare,il mogu odmah sutra??? pitanju je kladionica Formula...Hvala

ma cesi, majka mu starapintol_TM87 je napisao/la:haha samo sam ta 2 i paoLimuntos je napisao/la:a joj, moj pintolepa jucer si od 20 parova pogodio minimalno 19, a danas sto si postavio ove parove, ja prepisem i prva 2 sto su zavrsili, pade
![]()
e yebemu
![]()
mozda jos 1-2 ...
česi jel?

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Eric Cartman
- Kontakt:
**** vrecu brasna, sjeba me prva utakmica na listicu i to dadose sesti gol i kroz 5 sekundi sudija svira kraaaj ,pa samo da mene naguze i zavrsi utakmica,dabogda vam djeca u kolicima hodala

Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
e **** ti peha i majku . CSKA da go za 2-4 u 19:58 3/3 . pa boozeeeeee imaaaaal teeeee 

SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
-
- Kontakt:
Igro i ja CSKA majku im ****, htio igrat Turke Trabzon i Genclerbirligi i eto ubacim glupi hokej, zadnje dvije sekunde dadose gol ..Nema vise kladionice ovo ni pametan ne moze pogodit :S ..
i ja sam na njima pao majku im natakarim!! 55 eura sam stavio da ce biti manje od 5 golova i idioti prime u zadnjoj sekundiEric Cartman je napisao/la:**** vrecu brasna, sjeba me prva utakmica na listicu i to dadose sesti gol i kroz 5 sekundi sudija svira kraaaj ,pa samo da mene naguze i zavrsi utakmica,dabogda vam djeca u kolicima hodala![]()

- harebianconero
- Kontakt:
Zna li neko zbog cega ovoliko pada kvota na Panthraikos protiv Arisa ????
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Panthraikos jedan od najboljih klubova u drugoj ligi, jako dobri na domacem terenu a Aris ove sezone dosta los, otislo nekoliko dobrih igraca, kubure i sa povredama, dosta raje je danas na taj mec tuklo 1x ili samo 1.harebianconero je napisao/la:Zna li neko zbog cega ovoliko pada kvota na Panthraikos protiv Arisa ????
-
- Kontakt:
Sigurno je da ce izgubit..vec je 1-1harebianconero je napisao/la:Zna li neko zbog cega ovoliko pada kvota na Panthraikos protiv Arisa ????
- harebianconero
- Kontakt:
Igrao sam x2AboveTheLaw je napisao/la:Sigurno je da ce izgubit..vec je 1-1harebianconero je napisao/la:Zna li neko zbog cega ovoliko pada kvota na Panthraikos protiv Arisa ????
EDIT dade ga Aris, laganini prelaz ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
-
- Kontakt:
Nymburk - Kolin (+20,5) i ja igrao 1 misleci da sam igrao da nece bit vise od 20 razlike kad vidjoh sad masio sam..od skora igram u williamsu, u durgim kladionicama je drugaciji hendikep..cccc
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Citizen-X
- Kontakt:
djeste prdonje je l ko ustedio za brasna i ulja

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
TELTOVICUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
na koliko je mirza cekam ga treba vise
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
gotovo..12 dao..astra1922 je napisao/la:na koliko je mirza cekam ga treba vise
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
halal olsun bice bolje dr putajasko_juve je napisao/la:gotovo..12 dao..astra1922 je napisao/la:na koliko je mirza cekam ga treba vise
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka