Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Thunderstruck » 21 dec 2011, 23:34

Ja koliko sam mogao primjetiti na onim usporenim snimcima Young je povrijedio gležanj lijeve noge. Zato je mogao hodati ali je hramajući. Zato se vjerovatno pretpostavlja da će biti out 2-3 sedmice.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 21 dec 2011, 23:37

Thunderstruck je napisao/la:Ja koliko sam mogao primjetiti na onim usporenim snimcima Young je povrijedio gležanj lijeve noge. Zato je mogao hodati ali je hramajući. Zato se vjerovatno pretpostavlja da će biti out 2-3 sedmice.
pa to je i fergi rekao a jones izgleda 4-6 sedmica ako sam dobro upratio ove izjave :cry:
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 dec 2011, 23:40

Nase dobre igre su pocele s dobrom formom Valencije. Sad jel to sve zahvaljujuci njemu...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 21 dec 2011, 23:40

Ima li ko link za golove ??
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 dec 2011, 23:40

motty je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Ja koliko sam mogao primjetiti na onim usporenim snimcima Young je povrijedio gležanj lijeve noge. Zato je mogao hodati ali je hramajući. Zato se vjerovatno pretpostavlja da će biti out 2-3 sedmice.
pa to je i fergi rekao a jones izgleda 4-6 sedmica ako sam dobro upratio ove izjave :cry:
Otkud ti ta izjava? :o
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 dec 2011, 23:41

Nevjerovatno ako je 4-6 sedmica. Gledam intervju sa Fergusonom i kaze da ce tek sutra znat koliko ga nece bit, ali da ne izgleda dobro. Kakve smo srece, svasta se moze ocekivat. A momak bio u formi zivota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 21 dec 2011, 23:44

Ma nema šanse, pa nije doživio moždani udar. Kakih 4-5 sedmica. Najgore što mu se moglo desiti je lom jagodične kosti, a sad koliko će ga to odvojiti od terena - ne znam.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 dec 2011, 23:46

sikirica je napisao/la:Ima li ko link za golove ??
http://www.firstrowsports.tv/watch/9916 ... e-day.html :D
evo ti link za match of the day, bice tu sad svi golovi ovog kola.. ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 dec 2011, 23:48

:o
Sve vrijeme kont'o da me teletext handri. Mancho zabio peticu na Craven Cottageu. :mrgreen: Opa. Izgleda da je djelotvoran taj švicarski šamar. "Samo" dva boda iza Cityja, a forma je u uzlaznoj putanji (i to bez bitnih igrača, mora se priznati).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 22 dec 2011, 00:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:
sikirica je napisao/la:Ima li ko link za golove ??
http://www.firstrowsports.tv/watch/9916 ... e-day.html :D
evo ti link za match of the day, bice tu sad svi golovi ovog kola.. ;)
Hvalaa :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 22 dec 2011, 08:40

Daj ne moguce 4,5 sedmica...
Taman kad se treba cleverley vratiti,jones se povrijedi...
Nadam se da te tvoje informacije nisu tacne :D

Edit : takodjer bih pohvalio i navijace koji su bili sjajni sinoc,kako je bolje navijanje na strani neko na old traffordu u zadnjih par utakmica,kad vidim one arape u prvim redovima na OT smuci mi se.
Kako su zagrmili kad je giggs zabio gol.
Ryan Giggs, Ryan Giggs, running down the wing,
Ryan Giggs, Ryan Giggs, running down the wing,
Feared by the blues, loved by the reds,
Ryan Giggs, Ryan Giggs, Ryan Giggs.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 22 dec 2011, 11:11

Pored silnih pobjeda United igra odlicno, ali opet treba dovesti pojacanja u veznom redu ovaj prelazni rok. Odbrana je siroka, napad isto, krilne pozicije nema potrebe pricati. Sinoc u jednom trenutku igraju 4 krilna igraca: Young, Nani i Giggs CM i Valencia DR. Park isto je bio u kombinaciji kasnije. Young ako se povrijedio nije nista strasno, no Jones je belaj momak koji ce biti sigurno veci igrac i od Terrya i Ferdinanda. Nadam se brzom povratku na teren, jer trebamo tog momka isto kao i Rooneya.

Kada gledam ove ekipe sirom EU malo kvalitetnije slabo kakav vezni igrac ima da se moze dovesti. Spominju sada Gaitana koji nista posebno me nije odusevio, Eriksena nisam gledao tako da ne mogu govoriti. Sneijder star i povrede ga ubise. Problem je naci pravog veznog igraca, mozda ce Ferguson trebati traziti po Brazilu, Argentini....itd..

Pojedini kritikuju Chicarita vidim, momak jest malo slab sto se tice tehnike, ali koliko je dao bitnih golova ove i prosle sezone. Sada je belaj on ili Wellback, jer Berba napusta OT sigurno. Owena pustiti jer covjek ne moze 2 tekme uvezati, Macheda posudba i Dioufa prodati nije on kalibar Uniteda.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 dec 2011, 15:59

na moju žalost mančo će opet izgleda biti šampion....jbg znaju kako se to radi...siti nije valorizovao onakvu formu, i pašće bar jedno mjesec dana, a mančo i sa očajnom formom dobijao, nekad ljigavo, nekad srećno, uglavnom zasluženo i eto pregrmio je to, kad uđe u formu pobjeće sitiju 7-8bodova
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 22 dec 2011, 16:08

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Onaj Carrick ko da nije lopte ocima nikada vidio :roll:
Nemoj da kakiš, po meni je Carrick (uz Jonesa) zaslužio titulu najboljeg u prošlom mjesecu. Prije svega treba svariti da je Majkl defanzivni vezni, i od kako je došao tu ulogu obavlja maestralno. Pa pogledaj samo statistiku koliko golova primamo kad on igra. Nevjerovatno je koliko pridonosi odbrani.
Nažalost, većina od Majkla očekuje da dijeli zadnje pasove, proigrava Rooneya i co., zaboravljajući njegovu primarnu ulogu u timu. Možda on na početku karijere jeste igrao nešto ofanzivnije, pravio više lucidnih poteza, ali u Unitedu odrađuje posao i više nego dobro. Pa skoro svaki menager je hvalivši Unitedovu maestralnu odbranu govorio koliki udio ima Carrick u istoj, čovjek jednostavno igra, pravi pametne faulove, presjeca lopte, ima visinu i snagu, ne komplikuje gdje ne treba...
LUHG!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 dec 2011, 16:14

Imamo sjajnu buducnost tima.Tu su:Welbeck,Braca Da Silva,Frayers,pa cak i Evans,i zvjezda Clevery ;) ..Ostale nisam spomeno,iz razloga sto su vec u drugim klubovima potpisali profesionalni ugovor,ali i oni su nasa nada,medjutim,govorim o djeci Manchestera,i igracima koji su ove sezone bar malo igrali u Premiershipu(tu nema Pogbe i Morisona).Sta reci o Welbecku,igrac je sjajan.Napredovo je cudo fizicki,i ta posudba u Sunderland se itekako isplatila.Govorimo dosta o tome kako je bolji od Chicarita,i ostalih napadaca,al svi su oni na svoj nacin specificni,i vrijedni timu,cak i Owen ,neka ih,..Welbecka istice borbenost,pa cak i kreativnost,vraca se duboko ,smeta protivniku,uzima lopte,razigrava ekipu,i ima dobru skok igru,..Pise mu se blistava buducnost...Braca Rafael i Fabio,moguci su nasljednici brace Nevila,i suvisno je bilo sta o tome govorit,znaci extra klasa,.Frayers,pa mali ima nekog potencijala,vidicemo vjerovatno to kroz utakmice,gdje bude starter..Clevery,jos jednom ponavljam,zvjezda,i jedini moguci nasljednik Scholesa...Znaci namjerno sam izostavio Jonesa,Samllinga,De Geu,jer su kupljeni,al hocu ovim da kazem,kako SAF pravi novu generaciju,i da sve nije u kupovini,neg da imamo sjajnu omladnisku skolu...!!!
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 dec 2011, 16:49

trxel je napisao/la:Imamo sjajnu buducnost tima.Tu su:Welbeck,Braca Da Silva,Frayers,pa cak i Evans,i zvjezda Clevery ;) ..Ostale nisam spomeno,iz razloga sto su vec u drugim klubovima potpisali profesionalni ugovor,ali i oni su nasa nada,medjutim,govorim o djeci Manchestera,i igracima koji su ove sezone bar malo igrali u Premiershipu(tu nema Pogbe i Morisona).Sta reci o Welbecku,igrac je sjajan.Napredovo je cudo fizicki,i ta posudba u Sunderland se itekako isplatila.Govorimo dosta o tome kako je bolji od Chicarita,i ostalih napadaca,al svi su oni na svoj nacin specificni,i vrijedni timu,cak i Owen ,neka ih,..Welbecka istice borbenost,pa cak i kreativnost,vraca se duboko ,smeta protivniku,uzima lopte,razigrava ekipu,i ima dobru skok igru,..Pise mu se blistava buducnost...Braca Rafael i Fabio,moguci su nasljednici brace Nevila,i suvisno je bilo sta o tome govorit,znaci extra klasa,.Frayers,pa mali ima nekog potencijala,vidicemo vjerovatno to kroz utakmice,gdje bude starter..Clevery,jos jednom ponavljam,zvjezda,i jedini moguci nasljednik Scholesa...Znaci namjerno sam izostavio Jonesa,Samllinga,De Geu,jer su kupljeni,al hocu ovim da kazem,kako SAF pravi novu generaciju,i da sve nije u kupovini,neg da imamo sjajnu omladnisku skolu...!!!
pa i nemate baš, fergi je mator, kad on ode ode i vaša sjajna budućnost........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 dec 2011, 16:50

DANTES je napisao/la:
trxel je napisao/la:Imamo sjajnu buducnost tima.Tu su:Welbeck,Braca Da Silva,Frayers,pa cak i Evans,i zvjezda Clevery ;) ..Ostale nisam spomeno,iz razloga sto su vec u drugim klubovima potpisali profesionalni ugovor,ali i oni su nasa nada,medjutim,govorim o djeci Manchestera,i igracima koji su ove sezone bar malo igrali u Premiershipu(tu nema Pogbe i Morisona).Sta reci o Welbecku,igrac je sjajan.Napredovo je cudo fizicki,i ta posudba u Sunderland se itekako isplatila.Govorimo dosta o tome kako je bolji od Chicarita,i ostalih napadaca,al svi su oni na svoj nacin specificni,i vrijedni timu,cak i Owen ,neka ih,..Welbecka istice borbenost,pa cak i kreativnost,vraca se duboko ,smeta protivniku,uzima lopte,razigrava ekipu,i ima dobru skok igru,..Pise mu se blistava buducnost...Braca Rafael i Fabio,moguci su nasljednici brace Nevila,i suvisno je bilo sta o tome govorit,znaci extra klasa,.Frayers,pa mali ima nekog potencijala,vidicemo vjerovatno to kroz utakmice,gdje bude starter..Clevery,jos jednom ponavljam,zvjezda,i jedini moguci nasljednik Scholesa...Znaci namjerno sam izostavio Jonesa,Samllinga,De Geu,jer su kupljeni,al hocu ovim da kazem,kako SAF pravi novu generaciju,i da sve nije u kupovini,neg da imamo sjajnu omladnisku skolu...!!!
Po cemu,nemamo??A o tom kad SAF ode,to je neka druga tema,i necemo nagadjati,sad ovde sta bi se deslio,kad ode i tako to...

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 dec 2011, 16:54

trxel je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Po cemu,nemamo??A o tom kad SAF ode,to je neka druga tema,i necemo nagadjati,sad ovde sta bi se deslio,kad ode i tako to...
pa isto tako ne možeš nagađati o igračima....kažem ti mrzio sam manča, ali i poštovao, ali sve mlade igrače je stvorio fergi... kod njega što su pružali nisu nigdje drugo... nešto ko dule i partizan u basketu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 dec 2011, 16:59

Pa SAF je tu vec 25 god,i mozemo ga indentifikovati sa Manchesterom,a kad ode,pocinje nova era..To sto ti igraci nisu nigdje prosli,govori kolko je fergi dobar menager,i da citav strucni stab oko SAF-a strasno radi sa omladinom..A mladi igraci koji su valjali,ostali su u klubu ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 dec 2011, 00:19

trxel je napisao/la:Pa SAF je tu vec 25 god,i mozemo ga indentifikovati sa Manchesterom,a kad ode,pocinje nova era..To sto ti igraci nisu nigdje prosli,govori kolko je fergi dobar menager,i da citav strucni stab oko SAF-a strasno radi sa omladinom..A mladi igraci koji su valjali,ostali su u klubu ;)
znam jednog da nije- dijego forlan :mrgreen:
jedina loša procjena,što se tiče mladih igrača, a što se tiče dovođenja kiksnuo je sa veronom i to jeto, uvjek je znao kad **** veterane kluba koji više ne trebaju, bekam, stam, šeringem, kol, jork, sad će još malo nemanja, pa rio..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.