sanji je napisao/la:Svaka cast na tome, to mogu samo rijetki. Ali poruka je bila, da je samo igrao 130min u najvaznijim utakmicama, a za igraca koji se u potpunosti uklopio u tim, je to premala minutaza. To je htio da i kaze Pauk, i odmah je kreten ispao itd, itd.
Ja ne znam ko je kreten ili tko ne..
ZAbijes 3 gola manchesteru u 2 tekme i tottenhamu 4 komada..Edinovo ime se skandira non stop!!
Ja znam da je dzeko masina za golove imas tamo statiskite"" malo provedi vremena tu,pa se ubjedi..
teplice,wolfsburg,engleska....saberi sve golove i procjeni ..
Malo sam se nasmijao demba ba u konbinaciji,pa taj nije mogao pored ibisevica"""
Ali jedno je ne voljeti nekoga a drugo biti realan...[/quote]
Demba Ba se vise ne moze porediti sa Ba prije godine dvije, covjek je iznad Ibisevice za dvije klase sada. Momak ima 13 golova u polusezoni i ti se njemu smijes ok. Znam ja Edinovu statisiku, i naveo sam u postovima da ima odlicinu statistiku, vjerovatno medju najboljim statistikama i to nije problem. Problem je sto ga nema u velikim utakmicama . Meni je drag Edin ne moram to ponavljati, i samo sam realan zato ispadam negativac na forumu.
Sto se tice Edinove pjesme, momak je to dobro objasnio u prethodnim postovima,ali je samo teorija, svidja im se pjesma i stvara dobru atmosferu, normalno je da vole svoje igrace pa tako i Edina, i by the way glupa je pjesma za Marija, bar se meni ne svidja. Ali sada reci (kao sto mnogi misle) da je Edin njihov najdrazi igrac je van svake pameti.[/quote]
Da ti jos jednom ponovim najace utakmice u engleskoj su protiv manchestera i spursa,chelsea!!!!
Nemas argumenata pasa,dao je najboljima 7,8 golova to rijetki zabiju!!
Bundesligu je razvalio""..[/quote]
Prvo citaj "pasa" sta pisem pa onda odgovori. Gdje ti je Arsenal, Liverpool, Newcastle(koji ima vecu tradiciju od Man city-a). Moj je argument je minutaza a ne golovi, citaj molim te pazljivije sljedeci put. Rekao sam gore, citiram "Svaka cast, to rijetki mogu" ponavljas moje rijeci. Bundesligu je prekucao 2-3 puta, to niko ne poredi.
Problem je sto ima minutazu od 130 minuta u najbitnijim utakmicama.[/quote]
Fakat nesto nije u dure sa tobom!
ZA takvu malu min je uspio zabiti 4 spursima 2 manchesteru:)))
Ne broje se min ""nego golovi"""
Nisi na maratonu!!