Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

doe78
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la doe78 » 22 dec 2011, 15:04

sanji je napisao/la:130 MIN IGRAO PROTIV KOGA?
EHH,sada saberi sve golove sto je zabio manchesteru i tottenhamu:)))

Svaka cast na tome, to mogu samo rijetki. Ali poruka je bila, da je samo igrao 130min u najvaznijim utakmicama, a za igraca koji se u potpunosti uklopio u tim, je to premala minutaza. To je htio da i kaze Pauk, i odmah je kreten ispao itd, itd.[/quote]

Ja ne znam ko je kreten ili tko ne..
ZAbijes 3 gola manchesteru u 2 tekme i tottenhamu 4 komada..Edinovo ime se skandira non stop!!
Ja znam da je dzeko masina za golove imas tamo statiskite"" malo provedi vremena tu,pa se ubjedi..
teplice,wolfsburg,engleska....saberi sve golove i procjeni ..
Malo sam se nasmijao demba ba u konbinaciji,pa taj nije mogao pored ibisevica"""
Ali jedno je ne voljeti nekoga a drugo biti realan...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 dec 2011, 15:11

Mora da su navijaci Citya ludi ,kreteni ili ne znam sta ,kad jedino njemu skandiraju i pjevaju pjesme.Budale su to ,sta oni znaju ,nemaju oni pojma sta je dobar igrac.Svaku tekmu ori se Sergio Aguero,ili Mario ,Mario...
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 22 dec 2011, 15:24

e o cemu se oni raspravljaju....
...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 15:24

ZOI84 je napisao/la:
sanji je napisao/la:@ samozeljo

Ko kaze da ja nisam fan Edina Dzeke? Ko si ti, da sebi dajes za pravo da nekoga nazivas idiotom bez ikakve osnove? Je li to nije isitna da Edina nema posljednjih 7 kola? Je li to nije istina da Demba Ba trenutno razvaljuje? Vidi se koje poremecen, ko se zamara mojim postovima i provjerava gjde i sta sam komentarisao, mogao si me samo upitati ,ustedio bi na vremenu, jer odgovor je da, ostavljam samo komentara na temu Edina Dzeke i reprezentacije Bosne, sad da te pitam je li to zabranjeno? Jesam li pocinio krivicno dijelo? Sta je tebi bolesni majmune. Gore sam branio momka zato sto je drugi kolega poceo da vrijedja, svako ima pravo na svoje misljenje, ne morate se ti i svi poput tebe praviti pametni samo ako se neko sa vama ne slaze. Kakve ja probleme stvaram? Sto govorim istinu, 90 % ovdje na forumu ne vadi kit_u Edinovu iz usta. Ako neko kaze Edin nije u formi odmah je budala i kreten, ako neko kaze ne moze da se uklopi, odmah prica kako veze se nema o nogometu. A kako neko moze reci da se Edin uklopio u tim Man City-a , a protiv Man Utd, Chealsea, Liverpoola, Arsenala, Tottenhama, Newcaslte, Aston Vila, je sakupio 130min. Je li to nazivate "uklopio se u tim u potpunosti", da ne spominjem proslu sezonu gjde nije bio ni na mapi polufinala i finala FA kupa. I ne kaze se svo vec sve vrijeme seljacino, ti mi dosao pametovati. Koga ja to provociram? Samo se branim kada me bolesnici poput tebe vrijedjaju, ako si provjeravo moje postove(bolesnik lol) onda znas da uvjek hvalim Edina kada dobro igra.
Cinjenica da je Džeko ove sezone postigao 13 golova i 7 puta asistirao govori da si ti malo previše paranoican, misli pozitivnije. Nije bitno protiv koga je dao golove 3 boda su 3. Nije problem Edina kritikovati kad ne odigra dobro, al ti brate pretjeruješ i još neki ovdje. Ovo za Balu i Kuna i željama da se oni povrijede mislim da se šale oni koji to pišu. Solidnu ima polusezonu, nekad opravdano, a nekad neopravdano na klupi
Slazem se sa tobom u vecini, a to da li su to sale(za povrede) ja ne znam, bolje je ako su samo sale. Edin je imao odlcinu polusezonu sa 13 golova i 7 assist,i samo kazem da ga nije bilo u najbitnijim utakmicama i to mi smeta. I moram te ispraviti, DA veliki je problem kada neko kritikuje Edina, odmah pocinju vrijedjanja.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 15:37

doe78 je napisao/la:

Svaka cast na tome, to mogu samo rijetki. Ali poruka je bila, da je samo igrao 130min u najvaznijim utakmicama, a za igraca koji se u potpunosti uklopio u tim, je to premala minutaza. To je htio da i kaze Pauk, i odmah je kreten ispao itd, itd.

ZAbijes 3 gola manchesteru u 2 tekme i tottenhamu 4 komada..Edinovo ime se skandira non stop!!
Ja znam da je dzeko masina za golove imas tamo statiskite"" malo provedi vremena tu,pa se ubjedi..
Malo sam se nasmijao demba ba u konbinaciji,pa taj nije mogao pored ibisevica"""
Ali jedno je ne voljeti nekoga a drugo biti realan...[/quote]

Demba Ba se vise ne moze porediti sa Ba prije godine dvije, covjek je iznad Ibisevice za dvije klase sada. Momak ima 13 golova u polusezoni i ti se njemu smijes ok. Znam ja Edinovu statisiku, i naveo sam u postovima da ima odlicinu statistiku, vjerovatno medju najboljim statistikama i to nije problem. Problem je sto ga nema u velikim utakmicama . Meni je drag Edin ne moram to ponavljati, i samo sam realan zato ispadam negativac na forumu.
Sto se tice Edinove pjesme, momak je to dobro objasnio u prethodnim postovima,ali je samo teorija, svidja im se pjesma i stvara dobru atmosferu, normalno je da vole svoje igrace pa tako i Edina, i by the way glupa je pjesma za Marija, bar se meni ne svidja. Ali sada reci (kao sto mnogi misle) da je Edin njihov najdrazi igrac je van svake pameti.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 dec 2011, 16:05

@sanji

Ti ovdje vrijedjas svo vrijeme i to ti je jedini razlog sto si uopste na ovom forumu (ako u pitanju nije dupli nick ali i u tom slucaju si bolesnik).
Jeste sramota da Moderatori stite TEBE koji svi sve svoje komentare ostavio na ovoj temi i svo vrijeme si negativac kad je u pitanju Edin Dzeko.
SVI TVOJI KOMENTARI SU OSTAVLJENI NA OVOJ TEMI A OCIGLEDNO MRZIS EDINA!!
Znaci da si BOLESNIK.
Sramota jeste za ovaj forum sto se takav bolesnik podrzava.

A sta kazes nisi rekao k_urac u ustima nego k_ita u ustima? KAKVA RAZLIKA! Nisam znao da k_urac i k_ita nisu isto.
Normalno da su Moderatori losi kad dozvoljavaju da jedan takav bolesnik dominira na ovoj temi!! Vidim opet su obrisali komentare i opet da te zastite. Mozda si ti dupli nick nekog od njih?! Ko zna?!

Gledam tamo Edina na svojoj fejs stranici reklamira ovaj forum a ovdje se podrzavaju oni koji ga iz dna duse mrze i pljuju svo vrijeme (kao npr. ti).
Sigurno cu napisati mail da se mrzioci Edina podrzavaju na ovom Forumu i da ga ne treba reklamirati.

P.S. Kad sam ja spomenuo kitu u ustima, bio sam (zasluzeno) banovan. Vidim tebi se brisu komentari kako bi bio zasticen toga i ne pomisljaju da te banuju a i budala vidi da si ovdje samo da provociras.
Nema veze, prije ili kasnije ce se pojaviti neki sportski portal sa dobrim forumom. Lahko je sada biti mangup kad nema konkurencije ali nece ni ovo vjecno trajati!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 dec 2011, 16:07

sanji je napisao/la:
doe78 je napisao/la:

Svaka cast na tome, to mogu samo rijetki. Ali poruka je bila, da je samo igrao 130min u najvaznijim utakmicama, a za igraca koji se u potpunosti uklopio u tim, je to premala minutaza. To je htio da i kaze Pauk, i odmah je kreten ispao itd, itd.

Demba Ba se vise ne moze porediti sa Ba prije godine dvije, covjek je iznad Ibisevice za dvije klase sada. Momak ima 13 golova u polusezoni i ti se njemu smijes ok. Znam ja Edinovu statisiku, i naveo sam u postovima da ima odlicinu statistiku, vjerovatno medju najboljim statistikama i to nije problem. Problem je sto ga nema u velikim utakmicama . Meni je drag Edin ne moram to ponavljati, i samo sam realan zato ispadam negativac na forumu.
Sto se tice Edinove pjesme, momak je to dobro objasnio u prethodnim postovima,ali je samo teorija, svidja im se pjesma i stvara dobru atmosferu, normalno je da vole svoje igrace pa tako i Edina, i by the way glupa je pjesma za Marija, bar se meni ne svidja. Ali sada reci (kao sto mnogi misle) da je Edin njihov najdrazi igrac je van svake pameti.[/quote]

PA oni ga i nemaju....ima li ijedan da je dugo u klubi, da je englez ili da je ponikao u sitiju???možda bi to moga biti hart, ostali teško
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 22 dec 2011, 16:11

sanji je napisao/la:
doe78 je napisao/la:

Sto se tice Edinove pjesme, momak je to dobro objasnio u prethodnim postovima,ali je samo teorija, svidja im se pjesma i stvara dobru atmosferu, normalno je da vole svoje igrace pa tako i Edina, i by the way glupa je pjesma za Marija, bar se meni ne svidja. Ali sada reci (kao sto mnogi misle) da je Edin njihov najdrazi igrac je van svake pameti.[/quote]

Da ti jos jednom ponovim najace utakmice u engleskoj su protiv manchestera i spursa,chelsea!!!!
Nemas argumenata pasa,dao je najboljima 7,8 golova to rijetki zabiju!!
Bundesligu je razvalio""..

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 dec 2011, 16:28

Ma tu je da lovu uzima,igrao ili ne svejedno mu je ,hehe..
KUN je prvi spic kod Roberta ,to je tako ,mada bih volio da nije :-)

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 16:31

SamoZeljo je napisao/la:@sanji

Ti ovdje vrijedjas svo vrijeme i to ti je jedini razlog sto si uopste na ovom forumu (ako u pitanju nije dupli nick ali i u tom slucaju si bolesnik).
Jeste sramota da Moderatori stite TEBE koji svi sve svoje komentare ostavio na ovoj temi i svo vrijeme si negativac kad je u pitanju Edin Dzeko.
SVI TVOJI KOMENTARI SU OSTAVLJENI NA OVOJ TEMI A OCIGLEDNO MRZIS EDINA!!
Znaci da si BOLESNIK.
Sramota jeste za ovaj forum sto se takav bolesnik podrzava.

A sta kazes nisi rekao k_urac u ustima nego k_ita u ustima? KAKVA RAZLIKA! Nisam znao da k_urac i k_ita nisu isto.
Normalno da su Moderatori losi kad dozvoljavaju da jedan takav bolesnik dominira na ovoj temi!! Vidim opet su obrisali komentare i opet da te zastite. Mozda si ti dupli nick nekog od njih?! Ko zna?!

Gledam tamo Edina na svojoj fejs stranici reklamira ovaj forum a ovdje se podrzavaju oni koji ga iz dna duse mrze i pljuju svo vrijeme (kao npr. ti).
Sigurno cu napisati mail da se mrzioci Edina podrzavaju na ovom Forumu i da ga ne treba reklamirati.

P.S. Kad sam ja spomenuo kitu u ustima, bio sam (zasluzeno) banovan. Vidim tebi se brisu komentari kako bi bio zasticen toga i ne pomisljaju da te banuju a i budala vidi da si ovdje samo da provociras.
Nema veze, prije ili kasnije ce se pojaviti neki sportski portal sa dobrim forumom. Lahko je sada biti mangup kad nema konkurencije ali nece ni ovo vjecno trajati!
Ti imas problema momak ali sto posto, i ne vrijedi ulaziti u raspravu sa tobom, ja jedno ti drugo. Jos cu ti ovaj post posvetiti, ne slazemo se i ne vrijede se dalje nervirati. Ne mozes reci "svo vrijeme"vec je "sve vrijeme" objasnio sam ti to, ali ti imas samo svoje u glavi, i ne razmisljaj sta ti drugi ljudi zele reci. Jesam li ja tebe prvi poceo vrijedati???? Na ovo necu naravno dobiti odgovor. Objasnio sam zasto sam onako reagovao, jer je momak poceo prvi da vrijedja, da ne ponavljam. Nije tacno da sam sve vrijeme negativac, vec samo kada igra lose ili kada ga nema 7 kola na mapi. Kada je poceo sezonu, hvalio sam ga i govorio da je medju 5 najboljih napadaca svijeta, i kada pocne ponovo dobro igrati i postizati golove, ponovo cu ga hvaliti, jer sam realan. Ne mrzim Edina i ljudi koji me malo duze poznavaju na forumu to i znaju, ergo(znaci) da nisi u pravu momak. Ogramna je razlika izmedju izraza kura_c i kit_a, kura_c- samo se izrazavaju vulgarni seljaci, ovo drugo, je lose ali 100 x blaze receno. Samo mi nadji jedan post gjde pljujem po Edinu???? Naravno da necu dobiti odgovor na ovo pitanje takodjer. Momak vidim da bas volis Edina i postujem to, ti mi nisi neprijatelj, jednostavno se ne slazemo.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 16:37

Svaka cast na tome, to mogu samo rijetki. Ali poruka je bila, da je samo igrao 130min u najvaznijim utakmicama, a za igraca koji se u potpunosti uklopio u tim, je to premala minutaza. To je htio da i kaze Pauk, i odmah je kreten ispao itd, itd.[/quote]

Da ti jos jednom ponovim najace utakmice u engleskoj su protiv manchestera i spursa,chelsea!!!!
Bundesligu je razvalio""..[/quote]

Prvo citaj "pasa" sta pisem pa onda odgovori. Gdje ti je Arsenal, Liverpool, Newcastle(koji ima vecu tradiciju od Man city-a). Moj je argument je minutaza a ne golovi, citaj molim te pazljivije sljedeci put. Rekao sam gore, citiram "Svaka cast, to rijetki mogu" ponavljas moje rijeci. Bundesligu je prekucao 2-3 puta, to niko ne poredi.
Problem je sto ima minutazu od 130 minuta u najbitnijim utakmicama.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 16:41

PA oni ga i nemaju....ima li ijedan da je dugo u klubi, da je englez ili da je ponikao u sitiju???možda bi to moga biti hart, ostali teško[/quote]
Richards

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 22 dec 2011, 16:42

sanji je napisao/la:Svaka cast na tome, to mogu samo rijetki. Ali poruka je bila, da je samo igrao 130min u najvaznijim utakmicama, a za igraca koji se u potpunosti uklopio u tim, je to premala minutaza. To je htio da i kaze Pauk, i odmah je kreten ispao itd, itd.

Prvo citaj "pasa" sta pisem pa onda odgovori. Gdje ti je Arsenal, Liverpool, Newcastle(koji ima vecu tradiciju od Man city-a). Moj je argument je minutaza a ne golovi, citaj molim te pazljivije sljedeci put. Rekao sam gore, citiram "Svaka cast, to rijetki mogu" ponavljas moje rijeci. Bundesligu je prekucao 2-3 puta, to niko ne poredi.
Problem je sto ima minutazu od 130 minuta u najbitnijim utakmicama.[/quote]

Fakat nesto nije u dure sa tobom!
ZA takvu malu min je uspio zabiti 4 spursima 2 manchesteru:)))
Ne broje se min ""nego golovi"""
Nisi na maratonu!!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 22 dec 2011, 16:44

Ili prestanite raspravljati ili naucite da citirate, po pet puta citam iste komentare :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 22 dec 2011, 16:54

malta071 je napisao/la:Ili prestanite raspravljati ili naucite da citirate, po pet puta citam iste komentare :D
To ja malo ubijam dosadu:))
Nisam neki strucnjak nogometa,ali smatram ipak da je dobar:))

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 16:56

doe78 je napisao/la:
sanji je napisao/la:Svaka cast na tome, to mogu samo rijetki. Ali poruka je bila, da je samo igrao 130min u najvaznijim utakmicama, a za igraca koji se u potpunosti uklopio u tim, je to premala minutaza. To je htio da i kaze Pauk, i odmah je kreten ispao itd, itd.

Problem je sto ima minutazu od 130 minuta u najbitnijim utakmicama.[/quote]

Fakat nesto nije u dure sa tobom!
ZA takvu malu min je uspio zabiti 4 spursima 2 manchesteru:)))
Ne broje se min ""nego golovi"""
Nisi na maratonu!![/quote]

Nisi u toku, vezano za citavu raspravu, moras vratiti 2-3 stranice sve procitati.
Naravno da je odlicno sto je uspio postici toliko puno golova u minimalnoj minutazi, Pauk je rekao da se Edin jos nije uklopio u tim skroz(da se nije izborio za prvih 11 nakon godinu dana)odmah su ga svi poceli vrijedjati.Ja sam rekao da to i nije toliko pogresno receno i naveo kao dokaz tome njegovu minutaza od 130min u ovih 7 utakmica(najbitniji). Pauk je htio reci da je i Dzeko djelimicno kriv sto se tice ove statistike, tako je sve pocelo.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 22 dec 2011, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 dec 2011, 16:56

malta071 je napisao/la:Ili prestanite raspravljati ili naucite da citirate, po pet puta citam iste komentare :D
prvi je zezno citat i mi ostali ga nismo mogli ispraviti.........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 dec 2011, 16:59

sanji je napisao/la:Ti imas problema momak ali sto posto, i ne vrijedi ulaziti u raspravu sa tobom, ja jedno ti drugo. Jos cu ti ovaj post posvetiti, ne slazemo se i ne vrijede se dalje nervirati. Ne mozes reci "svo vrijeme"vec je "sve vrijeme" objasnio sam ti to, ali ti imas samo svoje u glavi, i ne razmisljaj sta ti drugi ljudi zele reci. Jesam li ja tebe prvi poceo vrijedati???? Na ovo necu naravno dobiti odgovor. Objasnio sam zasto sam onako reagovao, jer je momak poceo prvi da vrijedja, da ne ponavljam. Nije tacno da sam sve vrijeme negativac, vec samo kada igra lose ili kada ga nema 7 kola na mapi. Kada je poceo sezonu, hvalio sam ga i govorio da je medju 5 najboljih napadaca svijeta, i kada pocne ponovo dobro igrati i postizati golove, ponovo cu ga hvaliti, jer sam realan. Ne mrzim Edina i ljudi koji me malo duze poznavaju na forumu to i znaju, ergo(znaci) da nisi u pravu momak. Ogramna je razlika izmedju izraza kura_c i kit_a, kura_c- samo se izrazavaju vulgarni seljaci, ovo drugo, je lose ali 100 x blaze receno. Samo mi nadji jedan post gjde pljujem po Edinu???? Naravno da necu dobiti odgovor na ovo pitanje takodjer. Momak vidim da bas volis Edina i postujem to, ti mi nisi neprijatelj, jednostavno se ne slazemo.
Pa dobro, vecina raje kaze SVO VRIJEME ali ne kazem da je pravilno. Ipak, nije neka ogromna greska. Navika, kao i kod mnogih.
Kad si ti tako pametan i pismen, kaze li se "koji me malo duze poznavaju" ili "koji me malo duze poznaju" ??
Naravno da se kaze POZNAJU a ne POZNAVAJU. Mislim da ti grijesis vise nego ja ali to meni i nije toliko bitno. Naravno da treba paziti, ali vazi i za tebe.
Moja greska je vise zargonska a tvoja je vec seljacka.

Odgovoriti tebi nesto? Ne pada mi na pamet. TI uvijek trazis neke argumente kako bi opravdao svoje misljenje o Edinu. Sjecam se jos daavno dok si govorio kako se Edin i Fernando ne mogu porediti jer ce Torres uvijek i u svakom timu biti u prvih 11 a Edin nece. Eto, vrijeme je pokazalo da su to bile gluposti kako bi ti opravdao svoje negativno misljenje (ili mozda mrznju). Fernando se nije naigrao i nije nadavao golova kao Edin a sve je vise nego standardan u prvih 11.

Ne, s tobom ozbiljno diskutovati mi ne pada na pamet jer je ocigledno ko si. Biti toliko negativan i biti samo na ovoj temi je po mom misljenju bolest.
Opet ponavljam, iz ljubavi se moze biti subjektivan a kod tebe se ne primjecuje ljubav ali primjecuje ovo drugo. :mrgreen:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 dec 2011, 17:23

SamoZeljo je napisao/la:
sanji je napisao/la:Ti imas problema momak ali sto posto, i ne vrijedi ulaziti u raspravu sa tobom, ja jedno ti drugo. Jos cu ti ovaj post posvetiti, ne slazemo se i ne vrijede se dalje nervirati. Ne mozes reci "svo vrijeme"vec je "sve vrijeme" objasnio sam ti to, ali ti imas samo svoje u glavi, i ne razmisljaj sta ti drugi ljudi zele reci. Jesam li ja tebe prvi poceo vrijedati???? Na ovo necu naravno dobiti odgovor. Objasnio sam zasto sam onako reagovao, jer je momak poceo prvi da vrijedja, da ne ponavljam. Nije tacno da sam sve vrijeme negativac, vec samo kada igra lose ili kada ga nema 7 kola na mapi. Kada je poceo sezonu, hvalio sam ga i govorio da je medju 5 najboljih napadaca svijeta, i kada pocne ponovo dobro igrati i postizati golove, ponovo cu ga hvaliti, jer sam realan. Ne mrzim Edina i ljudi koji me malo duze poznavaju na forumu to i znaju, ergo(znaci) da nisi u pravu momak. Ogramna je razlika izmedju izraza kura_c i kit_a, kura_c- samo se izrazavaju vulgarni seljaci, ovo drugo, je lose ali 100 x blaze receno. Samo mi nadji jedan post gjde pljujem po Edinu???? Naravno da necu dobiti odgovor na ovo pitanje takodjer. Momak vidim da bas volis Edina i postujem to, ti mi nisi neprijatelj, jednostavno se ne slazemo.
Pa dobro, vecina raje kaze SVO VRIJEME ali ne kazem da je pravilno. Ipak, nije neka ogromna greska. Navika, kao i kod mnogih.
Kad si ti tako pametan i pismen, kaze li se "koji me malo duze poznavaju" ili "koji me malo duze poznaju" ??
Naravno da se kaze POZNAJU a ne POZNAVAJU. Mislim da ti grijesis vise nego ja ali to meni i nije toliko bitno. Naravno da treba paziti, ali vazi i za tebe.
Moja greska je vise zargonska a tvoja je vec seljacka.

Odgovoriti tebi nesto? Ne pada mi na pamet. TI uvijek trazis neke argumente kako bi opravdao svoje misljenje o Edinu. Sjecam se jos daavno dok si govorio kako se Edin i Fernando ne mogu porediti jer ce Torres uvijek i u svakom timu biti u prvih 11 a Edin nece. Eto, vrijeme je pokazalo da su to bile gluposti kako bi ti opravdao svoje negativno misljenje (ili mozda mrznju). Fernando se nije naigrao i nije nadavao golova kao Edin a sve je vise nego standardan u prvih 11.

Ne, s tobom ozbiljno diskutovati mi ne pada na pamet jer je ocigledno ko si. Biti toliko negativan i biti samo na ovoj temi je po mom misljenju bolest.
Opet ponavljam, iz ljubavi se moze biti subjektivan a kod tebe se ne primjecuje ljubav ali primjecuje ovo drugo. :mrgreen:
Jeste ogromna je greska, ne moze se reci "svo vrijeme" nepravilno je. Sve vrijeme je pravilno i samo se tako mozes izraziti. Vidis koliko si nepismen, imas infinitiv glagola poznavati npr. ljudi me poznavaju, i infinitiv glagola poznati npr. oni me poznaju, ovaj primjer se naziva dubleti. Ergo(znaci) da sam se ispravno izrazio( "seljak"). Ne mozes mi odgovoriti jer nisi u pravu! Naravno i ponovit cu to ponovo Torres ce igrati u svakom timu(znam da rijetko igra ), trenutno je u katastrofalnoj formi ali on ima duplo vece ime od Dzeke, mozda mu Chealsea ne odgovora, ali vratit ce se Torres prije nego sto mislis! Je li tebi pljuvanje ako kazem da Torres ima vece ime???????

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 dec 2011, 17:38

Ma sta mi pricas. :) Ti si rijec "poznavaju" upotrijebio na pogresnom mjestu. Ne poricem da postoji. :mrgreen:
Za Torresa si rekao da ce uvijek biti u prvih 11 i u svakom timu, za razliku od Dzeke koji nece. Zar je on uvijek u prvih 11?
Naravno da si svjesno izjavio glupost kako bi Dzeku (na neki nacin) ponizio. Svakom je to jasno samo sto ti to ne priznas.
Vidis, Dzeko igra vise u timu koji je bolji od Torresovog. ;) Daje i vise golova. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Micron, perun, UtdBiH21, zgembo89 i 32 gosta.