Feyenoord
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Feyenoord
Netrebamo se vise kriti. Mozemo od svakog pobjediti, zato se nadam da ce mo protiv Utrechta i Twente-a upisati 6 boda 

Utrechta treba pobjedit a Twente ce isto biti tesko ma da i oni nisu nepobjedivi ova ekipa je mlada i perspektivna i moze svaku ekipu iznenadit a ove sezone u velike sve utakmice su dobro igrali a kiksali protiv manjih ekipa.Eki je napisao/la:Netrebamo se vise kriti. Mozemo od svakog pobjediti, zato se nadam da ce mo protiv Utrechta i Twente-a upisati 6 boda
Nazalost samo bod od Utrechta ali uzmimo u obzir da su oni pobjedili Ajaxa dobro je bolje i bod nego dobit 6 

- RK Gradacac
- Kontakt:
Bili su bolje startovali umedjuvremenu dali vise sanse Utrechtu da povede i na kraju zadnjih 20min potpuno dominirali ali 3 gol se nije postigao sada dolazi Twente teska utakmica ali trebaju dati do znanja i igrati kao protiv psva nebojit se i 3 boda su nasa.RK Gradacac je napisao/la:Mogli lagano do pobjede, na kraju spasen bod
Sad protiv twente-a. Fer nece igrati, jer je povrijedzen (tako kazu uglavnom). Mislim da u De Kuip od svakog trebamo pobjediti, zato se nadam da cemo i protiv ove svabe moci pobjediti
Pobjeda od 3:2 na poluvremenu 3:0 mislim opet solidna igra, samo opet su se u 2 previce opustili i primili bezpotrebno 2 gola da bi na kraju sve bilo neizvjesno ali eto nova 3 boda i 5 mjesto na polusezoni.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nisam gledam ovu zadnju protiv Twentea, ali mogu reci super da smo polusezonu zavrsili pobjedom.
Evo jedna lijepa vijest, Ruud Vormeer (vezni red, Roda JC) potpisao za Feyenoord. Prelazi kao slobodan igrac a za nas ce igrati od 1. jula 2012. Dobar potez Martin van Geel.
Evo jedna lijepa vijest, Ruud Vormeer (vezni red, Roda JC) potpisao za Feyenoord. Prelazi kao slobodan igrac a za nas ce igrati od 1. jula 2012. Dobar potez Martin van Geel.
010 ISN'T JUST A CODE
Sad sam procitao to dobra vijest je sto je slobodan a on je inace isto i navijac FEYENOORDA. Polusezona uspjesno zavrsena.RK Gradacac je napisao/la:Nisam gledam ovu zadnju protiv Twentea, ali mogu reci super da smo polusezonu zavrsili pobjedom.
kako znas da je Vormer navijac Feyenoorda?Polo je napisao/la:Sad sam procitao to dobra vijest je sto je slobodan a on je inace isto i navijac FEYENOORDA. Polusezona uspjesno zavrsena.RK Gradacac je napisao/la:Nisam gledam ovu zadnju protiv Twentea, ali mogu reci super da smo polusezonu zavrsili pobjedom.
Bilo je na studiovoetbalu su to rekli cini mi se van Halst i Mulder da je navijac Feyenoorda.Eki je napisao/la:kako znas da je Vormer navijac Feyenoorda?Polo je napisao/la:Sad sam procitao to dobra vijest je sto je slobodan a on je inace isto i navijac FEYENOORDA. Polusezona uspjesno zavrsena.RK Gradacac je napisao/la:Nisam gledam ovu zadnju protiv Twentea, ali mogu reci super da smo polusezonu zavrsili pobjedom.
Vec sam sad nerovozan za utakmicu protiv ajaxa. Bit ce tesko bez El ahmadi-a koji ide na kup Afrike, ali nadam se da ce mo ih moci pobjediti. Doslo je vala i vrijeme za to.
Ima jos do toga mislim da je Feyenoord krenuo pravim putem i da ove sezone moze zavrsit u prvi 5 i izaci u Evropu sto je i cilj kluba.Eki je napisao/la:Vec sam sad nerovozan za utakmicu protiv ajaxa. Bit ce tesko bez El ahmadi-a koji ide na kup Afrike, ali nadam se da ce mo ih moci pobjediti. Doslo je vala i vrijeme za to.
Znam da ima jos do toga, ali ipak se bunim. najvaznija utakmice ove sezone za nas!Polo je napisao/la:Ima jos do toga mislim da je Feyenoord krenuo pravim putem i da ove sezone moze zavrsit u prvi 5 i izaci u Evropu sto je i cilj kluba.Eki je napisao/la:Vec sam sad nerovozan za utakmicu protiv ajaxa. Bit ce tesko bez El ahmadi-a koji ide na kup Afrike, ali nadam se da ce mo ih moci pobjediti. Doslo je vala i vrijeme za to.
Sa ovakvom trenutnom formom sigurno da imamo sanse da uzmemo na svom stadionu 3 boda.Eki je napisao/la:Znam da ima jos do toga, ali ipak se bunim. najvaznija utakmice ove sezone za nas!Polo je napisao/la:Ima jos do toga mislim da je Feyenoord krenuo pravim putem i da ove sezone moze zavrsit u prvi 5 i izaci u Evropu sto je i cilj kluba.Eki je napisao/la:Vec sam sad nerovozan za utakmicu protiv ajaxa. Bit ce tesko bez El ahmadi-a koji ide na kup Afrike, ali nadam se da ce mo ih moci pobjediti. Doslo je vala i vrijeme za to.
Samo pogledajte ovaj snimak
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Najbolji navijaci u zapadoj EVROPI.
I sire 

I biti ce i daljeCharlois je napisao/la:I sire

Basel 3-3 Feyenoord
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.