Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 21 dec 2011, 20:19

Sir Matt je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Small i Evans zajedno? :(
Odoh po pusku...
A dobro , koji je tebi prika ? Kad je Evans zadnji put igrao loše ?
Jarane ja nemam povjerenja u Evansa nikako. jedva ga smijem gledati sa Vidicem u paru a tek sa Small-om. Jednostavno taj dvojac nema utakmica zajednickih u nogama a znas i sam, vjerovatno, koliko znaci komunikacija dobra i razumijevanje medju stoperima, posebno u jednoj ovako tvrdoj utakmici.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 21 dec 2011, 20:20

Rooney88 je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Small i Evans zajedno? :(
Odoh po pusku...
A dobro , koji je tebi prika ? Kad je Evans zadnji put igrao loše ?
Jarane ja nemam povjerenja u Evansa nikako. jedva ga smijem gledati sa Vidicem u paru a tek sa Small-om. Jednostavno taj dvojac nema utakmica zajednickih u nogama a znas i sam, vjerovatno, koliko znaci komunikacija dobra i razumijevanje medju stoperima, posebno u jednoj ovako tvrdoj utakmici.
nije da branim evansa al cinjenica je da se mnogo bolje snalazi bas u paru sa smalingom ili jonesom valjda zbog manjeg pritiska nego kad je u paru sa riom ili vidom.

usput ko igra stopera smal ili jones
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 dec 2011, 20:22

Small najvjerovatnije. Jones bi bio dosta bolji na beku, vidjet` cemo kada pocne utakmica.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 21 dec 2011, 20:22

Cartman je napisao/la:
Ima li neko sastav Fulhama?
Stockdale; Baird, Hangeland, Senderos, Riise; Murphy, Ruiz, Murphy, Dembele, Etuhu, Dempsey; Johnson

Opet nema Zamore. Super.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 21 dec 2011, 20:26

Rooney88 je napisao/la: Jarane ja nemam povjerenja u Evansa nikako. jedva ga smijem gledati sa Vidicem u paru a tek sa Small-om. Jednostavno taj dvojac nema utakmica zajednickih u nogama a znas i sam, vjerovatno, koliko znaci komunikacija dobra i razumijevanje medju stoperima, posebno u jednoj ovako tvrdoj utakmici.
A dobro , koliko onda utakmica bi trebao odigrat na momentalnom nivou da bi bio siguran u njeg ? Pitam jer sve utakmice ove sezone igra odlično . slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 21 dec 2011, 20:28

Sir Matt je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Jarane ja nemam povjerenja u Evansa nikako. jedva ga smijem gledati sa Vidicem u paru a tek sa Small-om. Jednostavno taj dvojac nema utakmica zajednickih u nogama a znas i sam, vjerovatno, koliko znaci komunikacija dobra i razumijevanje medju stoperima, posebno u jednoj ovako tvrdoj utakmici.
A dobro , koliko onda utakmica bi trebao odigrat na momentalnom nivou da bi bio siguran u njeg ? Pitam jer sve utakmice ove sezone igra odlično . slika
osim debakla citya a bilo je jos par tekmi gdje nije ulijevao sigurnost. ocekivao sam ria veceras al eto ipak godine i povrede cine svoje
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 dec 2011, 20:30

Joj jaca nam klupa nego provih 11
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 dec 2011, 20:31

Sir Matt je napisao/la:
Njegovi kiksevi i glupi potezi su davno ustanovljeni. Ove sezone i nije imao nekih ekstra gresaka osim onog crvenog kartona protiv Citya ali jednostavno ja cu uvijek drhtati kada je on u prvih 11. Nazovi to i internim problemom ako zelis ali tako je kako je i ja to tesko da mogu promijeniti nakon 10-tak dobro odigranih utakmica. On neka bude 5-ta opcija na stoperu - protiv toga nemam nista ali u ovakvoj situaciji kada MORA igrati najvise se bojim njega samog jer me niko ziv ne moze ubijediti da nece napraviti neku glupost i hendikepirati nas tako. Nadam se da cu veceras pogrijesiti u njega pa makar mi ti to nabijao na nos do vikenda. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 21 dec 2011, 20:36

motty je napisao/la: osim debakla citya a bilo je jos par tekmi gdje nije ulijevao sigurnost. ocekivao sam ria veceras al eto ipak godine i povrede cine svoje
Igrao je odlično do crvenog . Kao dokaz ti mogu poslat link od prvog poluvremena te utakmice , da se ne smaramo cijelu noć sa nabadanjem i pretpostavkom . Ni msn influence nas ne bi zaobišle .
A za te tekme gdje je varirao stvarno nisam upućen . Reću ti samo da sam sve do jedne odgledao i u snimcima i još uvijek ih držim na kompu . Stvaram si kolekciju . :mrgreen:
R88@ , ustanovljeni su prije godinu dana . Jel se ti sjećaš kakav je Rooney bio prije toliko vremena ?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 dec 2011, 20:44

Sir Matt je napisao/la:
motty je napisao/la: osim debakla citya a bilo je jos par tekmi gdje nije ulijevao sigurnost. ocekivao sam ria veceras al eto ipak godine i povrede cine svoje
Igrao je odlično do crvenog . Kao dokaz ti mogu poslat link od prvog poluvremena te utakmice , da se ne smaramo cijelu noć sa nabadanjem i pretpostavkom . Ni msn influence nas ne bi zaobišle .
A za te tekme gdje je varirao stvarno nisam upućen . Reću ti samo da sam sve do jedne odgledao i u snimcima i još uvijek ih držim na kompu . Stvaram si kolekciju . :mrgreen:
R88@ , ustanovljeni su prije godinu dana . Jel se ti sjećaš kakav je Rooney bio prije toliko vremena ?
Rooney nikada, ama bas nikada ne smije biti stavljen u istu komparaciju sa Evansom. Rooney i kada je totalno van forme gotovo svaku utakmicu odigra na vrhunskom nivou sto se tice trke i zalaganja. Problem koji cesto Rooneya zna da izbaci iz golgelterskog niza lezi u njegovoj psihi. Razni problemi njega pogadjaju, on je, izgleda, takav covjek da ga svaki negativan natpis u novinama o njemu, a bilo ih je, pogodi i izbaci iz kolosijeka, nije on kao Ronaldo da ga boli uho za sve i da mu negativni komentari i razne kritike jos vise imponuju pa im on uzvraca na egoistican nacin izjavama a na normalan jos boljim partijama. Ali da ne lutamo po Rooneyu kada smo poceli o Evansu. Kazem ti da ja kada izgubim povjerenje u nekog igraca tesko da ga moze vratiti osim nekim vrhunskim partijama. Budimo realni Evans nikada ne pruza takve partije, on nije grijesio i tu je neki, ajmo reci, napredak u odnosu kakav je znao biti ali nije bio ni trunke spektakularan pa da kazem eto prika u pravu si. Kapiras?
R.I.P

MIRZA RASCIC

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 21 dec 2011, 20:46

Sir Matt je napisao/la:
hehehe ok mada mi neulijeva povjerenje al povrede su ucinile svoje i to je to.

samo da mi veceras pobjedimo ostalo je nevazno :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 21 dec 2011, 20:55

ajmo Manchester United i Stoke :D :D :D

rz_cile
Kontakt:

Post Postao/la rz_cile » 21 dec 2011, 20:55

Rooney88 je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:
Njegovi kiksevi i glupi potezi su davno ustanovljeni. Ove sezone i nije imao nekih ekstra gresaka osim onog crvenog kartona protiv Citya ali jednostavno ja cu uvijek drhtati kada je on u prvih 11. Nazovi to i internim problemom ako zelis ali tako je kako je i ja to tesko da mogu promijeniti nakon 10-tak dobro odigranih utakmica. On neka bude 5-ta opcija na stoperu - protiv toga nemam nista ali u ovakvoj situaciji kada MORA igrati najvise se bojim njega samog jer me niko ziv ne moze ubijediti da nece napraviti neku glupost i hendikepirati nas tako. Nadam se da cu veceras pogrijesiti u njega pa makar mi ti to nabijao na nos do vikenda. :mrgreen:
druze ima ta mjesta sto govoris,al nemoze bit gori od Vesli Brauna,taj mi je ulijevo strah vise neg protivnicki napadaci...veceras ako bog da 1-2 GGMU
LIMVO LIKCE DO BAGRO

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 21 dec 2011, 20:56

Ne kapiram . Rooney je smeće od čovjeka , pa tek onda propao igrač . Propao WC igrač . Ovo što radi sa izmišljenom pozicijom u timu je za pušače marketinga i kao takve je teško ubijediti da ne igra nešto posebno . Odigra svega pet partija u sezoni na levelu od prije cca 3,5 sezone . Znaš , Rooney je nekad znao preći igrača , zapravo pretrčati ga , iskreirati si šansu i zabiti extra gol . Šta danas gledamo ? Penal , neki krompir , na momente samo dobar potez i na momente odlike igrača koji se može nazvati svjetskom klasom . Zabij mu kuratz i jeebenoj lopti na beka ili Valenciu . Kad je povukao ekipu kao Messi , Iniesta , Cr , kao igrač koji vrijedi toliki ček . Kad ? Pogledaj ga samo kako reaguje na loš potez Nania , Jonesa , kako je letargičan dok ide u duel i kako je poptuno fizički nemoćan . To nije Rooney , barem Rooney kojeg sam gledao dok nije dobio Kaia .
A Evansa se sere i kad igra odlično , Vidića proglašavamo Bogom jer divlja po terenu a svejedno griješi u dosta slučajeva . To smo mi , scumovci . slika

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 dec 2011, 21:04

dajte kakvih linkova da se ovo pogleda..hvala
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 dec 2011, 21:06

Eto Welbecka i ranog vodstva. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 21 dec 2011, 21:07

0-1 :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 21 dec 2011, 21:08

Moze kakav link :D
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 21 dec 2011, 21:09

Alcatraz je napisao/la:Moze kakav link :D
http://www.sportlemon.tv/v-2/14/60/v-346042.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 21 dec 2011, 21:19

Jones noge ti se pozlatile :D
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.