Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

panties
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la panties » 21 dec 2011, 15:22

Principatus je napisao/la:BlueMoon forum definitivno ne predstavlja prave navijace City-ja. Dakle uzalud je tamo citati ili diskutovati.
i plus, na tom forumu je trecina novopecenih post-sejk mensur "navijaca", tzv navijaci za sigurno, druga trecina su navijaci pojedinaca u koje spadaju bosanci, argentinci, belgijanci, talijani isl (you get the point), a ona jadna jos jedna trecina su pravi navijaci.
vidi se to i kad je utakmica...od 60000 dusa na stadionu, eno njih na forumu piskaraju. pa jbt, ja da navijam za city i zivim tu gdje ih mogu gledat, ne bi me na forumu bilo ni za sta na svijetu (inace ne mislim da ljudi koji zive npr u bosni mogu bit vatreni navijaci stranih klubova, al necemo o tome).

a sto se dzeke tice, neki ga kao vole, neki ga smislit ne mogu. moze se prepoznat ko je ko, po tome koga drugog ne vole, i koga drugog vole.
djeca. smijesno.
...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 21 dec 2011, 15:24

Cincinnatus je napisao/la:Citam malo teme na BlueMoon kad tema Balo v. Dzeko. 90% njih bi uzeli Balonju preko Dzeke.. eto, toliko ga vole. Cak su poceli se sprdati na njegov racun.

Ciganski klub.
Koliko ti imaš godina, pa uzimaš za relevantne te komentare, pa ne tako davno su pisali peticiju protiv Balotelija. Nek Džeko da 2,3 gola onada Balo nece valjati, a Džeko ce biti kralj takvi su navijaci, pa i ovdje kad zabije Mesi je, a kad ne, ma nema on pojma. Mislim da Džeko ipak uživo ima podršku na stadionu i kad igra i kad ne igra skandiraju mu

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 21 dec 2011, 15:27

Cincinnatus je napisao/la:Citam malo teme na BlueMoon kad tema Balo v. Dzeko. 90% njih bi uzeli Balonju preko Dzeke.. eto, toliko ga vole. Cak su poceli se sprdati na njegov racun.

Ciganski klub.
Ja stvarno ne znam šta da kažem povodom ovoga tj. bluemoon-a. Taj forum kao da nije engleski odnosno oficijalni City-ev. Na njemu su većinom negativni komentari a opet s druge strane pogledam utakmicu i uvijek čujem bar jednom pjesmu "Edin Dzeko". :? Ovamo me na forumu vid ne vara, a opet s druge strane kada gledam neku njihovu tekmu sluh me ne vara i znam šta se čuje tj. pjeva. Izgleda da ovi koji su na forumu nikad uživo tekme Cityeve nisu vidili pa onda onako jadni i isfrustrirani nemaju pametnog posla pa se.ru po forumu. Sve u svemu čudna i nejasna situacija.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 21 dec 2011, 15:31

Ciganski klub.
Gdje se nece sprdati, kad su im ga ogadili polupismeni bosanci. Pa jbt ja se postidim kad vidim kakve sve gluposti pisu tamo. A i poznavanje engleskog im je na zavidnom nivou :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 21 dec 2011, 15:43

Sto se tice tog foruma Blue Moon i ja sam ga napustio jer toliko je glupana iz BiH bilo da je to cudo jedno tako da me sramota bilo dalje nastavit.I naravno osim Bosanaca ima tu argentinaca i spanaca i naravno pocne rat.Ovi nasi samo govore kako su David i Kun sebicni i ne daju lopte Edinu ovi drugi kuju u zvijezde svoje itd.Prava istina je jedna Edin Dzeko je igrac Manchester Cityja i tu je sretan veceras bi igrao u prvoj postavi da nije te ozlijede.Ja cu se usuditi reci da je on najpopularniji medju navijacima u gradu Manchesteru prije svega zbog izjava kada je tek dosao u klub.Kao i zbog ona dva gola u derbiju i pokazivanja prstiju kod 5 i 6 gola.A i sami ste svjedoci da se njegova pjesma najvise pjeva ne utakmicama cak i kad nije u igri.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 dec 2011, 15:50

tevezito je napisao/la:Sto se tice tog foruma Blue Moon i ja sam ga napustio jer toliko je glupana iz BiH bilo da je to cudo jedno tako da me sramota bilo dalje nastavit.I naravno osim Bosanaca ima tu argentinaca i spanaca i naravno pocne rat.Ovi nasi samo govore kako su David i Kun sebicni i ne daju lopte Edinu ovi drugi kuju u zvijezde svoje itd.Prava istina je jedna Edin Dzeko je igrac Manchester Cityja i tu je sretan veceras bi igrao u prvoj postavi da nije te ozlijede.Ja cu se usuditi reci da je on najpopularniji medju navijacima u gradu Manchesteru prije svega zbog izjava kada je tek dosao u klub.Kao i zbog ona dva gola u derbiju i pokazivanja prstiju kod 5 i 6 gola.A i sami ste svjedoci da se njegova pjesma najvise pjeva ne utakmicama cak i kad nije u igri.
Eh sad ga i ti pretjera. Da Dzeko bude popularniji od Richardsa, Harta (Cityeva djeca), Kompanya (kapiten), Aguera, Tourea (glavni igraci) itd? Cisto sumnjam. A te floskule i lazi sto je izbacio na pocetku karijere nista ne znace. Sto se tice pjesama, to moze bit jednostavno jer im se svidja ta pjesma o njemu i napravi dobru atmosferu. Znam da Unitedovi vrlo cesto dan danas pjevaju "Viva Ronaldo". Zato sto je Ronaldo jos popularan, ali isto tako ta pjesma stvara odlicnu atmosferu i dize sve na noge. Dok je jedan Evra vrlo popularan, ali jos nema svoju pjesmu jer niko nije izmislio onu pravu. Ne mozete to gledat ko je popularan ko nije.

Ne kazem da mrze Dzeku, ali nije brate ni najpopularniji. Nema logike da to bude.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 dec 2011, 17:10

Kako čitam i pratim malo trener kompas izgubio,ne shavaćam neka promjene zadnjih dana u klubu,Edin klupa i minutaža mala,moj mu je savijet novi klub,ok živci,strpljenje,ali napredovat,forma.Rješenje grijat klupu bez razloga ne znam.Iako nam šalje poruku sve je ok,super, ali mislim da je to malo u celofanu ;) neko ne zadovoljstvo postoji naravno.Vidjet ćemo uskoro šta će bit do kraja.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 dec 2011, 18:11

Bolje je sto Dzeko veceras odmara,bice zato u startnoj postavi protiv WBA u ponedjeljak u 21 h! odbrana Stoka je mozda i najgrublja u ligi,imaju visoke stopere,tesko da bi Dzeki bilo lako igrati protiv njih,plus sto City mora pobjediti po svaku cjenu,a Stoke nije nimalo lagan protivnik... u svakom slucaju ocekujem Dzeku u Ponedjeljak u startnoj postavi na vaznom gostovanju kod WBA!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 dec 2011, 18:55

Cartman je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Sto se tice tog foruma Blue Moon i ja sam ga napustio jer toliko je glupana iz BiH bilo da je to cudo jedno tako da me sramota bilo dalje nastavit.I naravno osim Bosanaca ima tu argentinaca i spanaca i naravno pocne rat.Ovi nasi samo govore kako su David i Kun sebicni i ne daju lopte Edinu ovi drugi kuju u zvijezde svoje itd.Prava istina je jedna Edin Dzeko je igrac Manchester Cityja i tu je sretan veceras bi igrao u prvoj postavi da nije te ozlijede.Ja cu se usuditi reci da je on najpopularniji medju navijacima u gradu Manchesteru prije svega zbog izjava kada je tek dosao u klub.Kao i zbog ona dva gola u derbiju i pokazivanja prstiju kod 5 i 6 gola.A i sami ste svjedoci da se njegova pjesma najvise pjeva ne utakmicama cak i kad nije u igri.
Eh sad ga i ti pretjera. Da Dzeko bude popularniji od Richardsa, Harta (Cityeva djeca), Kompanya (kapiten), Aguera, Tourea (glavni igraci) itd? Cisto sumnjam. A te floskule i lazi sto je izbacio na pocetku karijere nista ne znace. Sto se tice pjesama, to moze bit jednostavno jer im se svidja ta pjesma o njemu i napravi dobru atmosferu. Znam da Unitedovi vrlo cesto dan danas pjevaju "Viva Ronaldo". Zato sto je Ronaldo jos popularan, ali isto tako ta pjesma stvara odlicnu atmosferu i dize sve na noge. Dok je jedan Evra vrlo popularan, ali jos nema svoju pjesmu jer niko nije izmislio onu pravu. Ne mozete to gledat ko je popularan ko nije.

Ne kazem da mrze Dzeku, ali nije brate ni najpopularniji. Nema logike da to bude.
Mah imao je i Lazar svoj repertoar u Zelji,pa ljudi progledali kad se ovaj uhvati noge.
Ali Dzeko je tim worker a to navijaci itekako znaju da cjene.Baska golovi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 dec 2011, 18:59

haha kakva sve djeca pisu ovdje majku mu.. neki lik na nekom forumu napisao vic od edi i odmah ispade mrze ga svi navijaci citya :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 21 dec 2011, 19:00

Principatus je napisao/la:BlueMoon forum definitivno ne predstavlja prave navijace City-ja. Dakle uzalud je tamo citati ili diskutovati.
Naravno, jos nikad tamo nisam otisao a nemam bas ni vremena :mrgreen: , i ne zanima me previse samo znam da su pravi navijaci na stadionu, i da mu pjevaju kad god igra.

Izdrzi Dzeko, iako sam veliki navijac ''gradjana'' danas ih necu gledati :lol:

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 21 dec 2011, 19:31

Izgleda da je ozdravio i da ce igrati veceras 8-)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 21 dec 2011, 19:47

i ja citam na sky sports
blabla bla
Striker Edin Dzeko is expected to be fit to feature despite suffering a knock in training and Mancini has said he could make three or four changes so the likes of Joleon Lescott, Nigel de Jong and James Milner may return.
blablabla
http://www1.skysports.com/news/12040/7389956/" onclick="window.open(this.href);return false;

cisto sumnjam, kad on sam rece da nece igrat...ovo je samo parafraziranje onog sto je rekao mancini na presici, doduse, sve je s njima moguce.
...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 dec 2011, 19:54

[youtube][/youtube]

Izgleda da ga nema nikako sa ekipom ili ga kamera nije uhvatila :S .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 dec 2011, 19:59

Sto se tice ''povreda''Dzeki jedino nogu ili glavu iscupati da bi zbog toga pauzirao mec dva. :mrgreen:
Pa on je u Vukovima sa pola glave igrao i zabijao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 dec 2011, 20:00

Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, A.Johnson, Silva, Nasri, Aguero

Subs: Pantilimon, Zabaleta, Kolo, Savic, De Jong, Milner, Balotelli

Dzeke ni na mapi :S .

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 dec 2011, 20:01

Opet Aguero igra, daoce se teze ozlijedit samo radi onog pacova Mancinija na klupi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 21 dec 2011, 20:09

BIHfan je napisao/la:Opet Aguero igra, daoce se teze ozlijedit samo radi onog pacova Mancinija na klupi.
Sta sad Aguero kriv sto se Dzeko povredio?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

NeverRetreat
Kontakt:

Post Postao/la NeverRetreat » 21 dec 2011, 20:11

AboveTheLaw je napisao/la:Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, A.Johnson, Silva, Nasri, Aguero

Subs: Pantilimon, Zabaleta, Kolo, Savic, De Jong, Milner, Balotelli

Dzeke ni na mapi :S .
znači ipak džeko izručen :mrgreen:

Alfonso
Kontakt:

Post Postao/la Alfonso » 21 dec 2011, 20:27

Pozzz raja,
zna li iko gdje mogu naci streamove za sopcast za gledanje utakmica ali da su HD?????
hvala

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Zra i 39 gostiju.