Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Chicharito je napadac i njegov posao je da daje golove. On nije tip igraca Nainija i Younga. Tako da nemoj te pametovati puno oko toga. Chicharito da bi radio kako treba potrebne su mu lopte, kojih on ima vrlo malo, jer nam je vezni red katastrofalan. Ni Nanijev ni Youngov maximalan potencijal se ne moze iskoristi, jer nemas kreativnog igraca na sredini. Dolaskom kreativca na sredinu tek ce te tada vidjeti koliko je Manchester ustvari jak. Samo se sjeti te Arsenala i pocetka sezone dok su bili svi zdravi i dok su u ekipi bili andersona i Cleverleya. Ofanzivni i defanzivni veznjaci su mozak i srce ekipe..
A donedavno se pisalo kako je taj isti meksicki ulicar bolji napadac od Big Eda.[/quote]
Cuj meksicki ulicar. Kakve to veze ima sa zivotom? A ako zelis znat, njegov stari je bio fudbaler i reprezentativac tako da je sigurno imao vise para od tebe i kad je bi mladji, a sad da ne govorim.
A to se sad Dzeko zove Ed?
Ed Jackson. Ma pravi englez.
[/quote]
Uopste ne ulazim u to ko je imao vise love nego me jednostavno nervira taj Chicharito i sto ste ga toliko dizali prosle godine.E sad ne znam jesi ti to radio na ovoj temi uglavnom bilo ih je par koji su se kleli da je on bolji od Edina.Dobro ovo ulicar nije fina rijec ali kakve epitete od vas dobija Balotelli i sam gradski rival ovo ulicar spada u Knjizevni govor.
Cuj meksicki ulicar. Kakve to veze ima sa zivotom? A ako zelis znat, njegov stari je bio fudbaler i reprezentativac tako da je sigurno imao vise para od tebe i kad je bi mladji, a sad da ne govorim.
A to se sad Dzeko zove Ed?

Uopste ne ulazim u to ko je imao vise love nego me jednostavno nervira taj Chicharito i sto ste ga toliko dizali prosle godine.E sad ne znam jesi ti to radio na ovoj temi uglavnom bilo ih je par koji su se kleli da je on bolji od Edina.Dobro ovo ulicar nije fina rijec ali kakve epitete od vas dobija Balotelli i sam gradski rival ovo ulicar spada u Knjizevni govor.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Sir Matt
- Kontakt:
Jap . Tad je igrao Welbeck , osjetilo se to . Bitno je da želiš dokazati suprotno a složimo se u mojoj tvrdnji .pletto je napisao/la:Samo se sjeti te Arsenala i pocetka sezone dok su bili svi zdravi i dok su u ekipi bili andersona i Cleverleya.
Da nije tako dokazuju dvije prethodne utakmice , period otkad je Welbeck opet na terenu . Dvije lagane pobjede uz odličnu igru , sa mnoštvo prilika i posjedom od ne znam koliko procenata . Uzgred , Carrick i štoper igraju u vezi .pletto je napisao/la: Ofanzivni i defanzivni veznjaci su mozak i srce ekipe..
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Sir Matt sve to stoji. Welbecku niko ne osporava da je on nije dobar. Al gaziti ono sto je mexikanac uradio je malo Bezobrazno. On je za mene i dalje uz rooneya najbolji napadac u unitedu. Dolaskom kreativca on ce vas sve demantovati koji ste mislili da je lo XD
PS
Uzmi barceloni Injestu i Xavi pa cu te pitati kolika je razlika u igri
PS
Uzmi barceloni Injestu i Xavi pa cu te pitati kolika je razlika u igri

Pa kako je Dzeko igrao prosle sezone, i jest Chicharito bio bolji. I to daleko.tevezito je napisao/la: Uopste ne ulazim u to ko je imao vise love nego me jednostavno nervira taj Chicharito i sto ste ga toliko dizali prosle godine.E sad ne znam jesi ti to radio na ovoj temi uglavnom bilo ih je par koji su se kleli da je on bolji od Edina.Dobro ovo ulicar nije fina rijec ali kakve epitete od vas dobija Balotelli i sam gradski rival ovo ulicar spada u Knjizevni govor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sir Matt
- Kontakt:
Od Chicharita je i Owen u nešto boljoj fizičkoj spremi i minutaži dosta bolji napadač . Owen , čovječe , naš peti izbor .pletto je napisao/la:Sir Matt sve to stoji. Welbecku niko ne osporava da je on nije dobar. Al gaziti ono sto je mexikanac uradio je malo Bezobrazno. On je za mene i dalje uz rooneya najbolji napadac u unitedu. Dolaskom kreativca on ce vas sve demantovati koji ste mislili da je lo XD
Sa tim malcem igramo veliko ništa i zabijemo eventualni krompir , sa Welbeckom nadigramo svakog protivnika u ligi i pobijedimo glatko . Koji je tvoj izbor .
Da naravno prika, razlog laksih pobjeda u zadnja 2 kola je igranje Welbecka u vrhu napada. Pa tom covjeku treba godina dana da se okrene samo. On je spic koji je vjecito ledjima okrenut golu a za okretanje u tim situacijama sam se vec bezbroj puta izjasnio tako da ne vidim poentu ponavljanja + igra nikada ne krece od napadaca, NIKADA. Tako da traziti opravdanje druze u spic igracima za slabije igre nije bas pametno.
Da se razumijemo ja se slazem s tobom, ako si na to ciljao, da je Welbeck kvalitetan napadac ali kretnja Hernandeza u sesnaestercu i nacin na koji izludi stopera prije nego sto mu pobjegne te njegov osjecaj za gol cine ga nasim najboljim napadacem iza Waynea koji u zadnje vrijeme i nije na poziciji koju igraju Welbeck ili Hernandez. Hernandez, Welbeck pa Berbatov. To je rang nasih napadaca i to dokazuje i SAF stavljanjem Meksikanca uvijek kada je spreman od prve minute.
Ali eto, misljenja nam se razlikuju i to je sve. Ziv i zdrav ti meni bio, cujem da si se odao alkoholu na vecoj razini.

@tevezito
Big Ed?
Daaaaaj kume.
Da se razumijemo ja se slazem s tobom, ako si na to ciljao, da je Welbeck kvalitetan napadac ali kretnja Hernandeza u sesnaestercu i nacin na koji izludi stopera prije nego sto mu pobjegne te njegov osjecaj za gol cine ga nasim najboljim napadacem iza Waynea koji u zadnje vrijeme i nije na poziciji koju igraju Welbeck ili Hernandez. Hernandez, Welbeck pa Berbatov. To je rang nasih napadaca i to dokazuje i SAF stavljanjem Meksikanca uvijek kada je spreman od prve minute.
Ali eto, misljenja nam se razlikuju i to je sve. Ziv i zdrav ti meni bio, cujem da si se odao alkoholu na vecoj razini.

@tevezito
Big Ed?

Daaaaaj kume.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ja imam danas neki osjećaj da će Stoke uspijeti "otkinut" nešto na Etihadu,iako znam da je to jako teško očekivati da će City prosuti bodove.
Kad "Stoka" izadje na teren jedino sto bi mogli otkinut je busen trave.Za ostalo nisam siguran.bazeni je napisao/la:ja imam danas neki osjećaj da će Stoke uspijeti "otkinut" nešto na Etihadu,iako znam da je to jako teško očekivati da će City prosuti bodove.

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
U formi su i nikad se ne zna. Ali Stoke u gostima i na svom su dvije totalno razlicite stvari. Mislim da ce City pobjedit, ali mogli bi se namucit. Vazno je da mi pobjedimo ovu zeznutu utakmicu.bazeni je napisao/la:ja imam danas neki osjećaj da će Stoke uspijeti "otkinut" nešto na Etihadu,iako znam da je to jako teško očekivati da će City prosuti bodove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
tevezito je napisao/la:Kad "Stoka" izadje na teren jedino sto bi mogli otkinut je busen trave.Za ostalo nisam siguran.bazeni je napisao/la:ja imam danas neki osjećaj da će Stoke uspijeti "otkinut" nešto na Etihadu,iako znam da je to jako teško očekivati da će City prosuti bodove.![]()

Ja Chicharita i sad dizem u nebesa, briga mene sta vi pricate

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ironija s kojom se moram sloziti nazalost.tevezito je napisao/la:Kad "Stoka" izadje na teren jedino sto bi mogli otkinut je busen trave.Za ostalo nisam siguran.bazeni je napisao/la:ja imam danas neki osjećaj da će Stoke uspijeti "otkinut" nešto na Etihadu,iako znam da je to jako teško očekivati da će City prosuti bodove.![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Ma koji Welbeck i Chicharito. Ja bih dao vagon takvih za jednog Van Nistelrooy-a. Ali ipak moze biti nesto od njih. Ko sam ja da im sudim.
- Sir Matt
- Kontakt:
Vidi pitanje postavljeno priki plettou . Dakle , činjenice , igraš sa Welbeckom u ekipi i nebitno kojim duom u sredini i na krilima iza - odlična partija , pregršt prilika , pobjeda , većinom glatka . Svi zadovoljni .Rooney88 je napisao/la:Da naravno prika, razlog laksih pobjeda u zadnja 2 kola je igranje Welbecka u vrhu napada. Pa tom covjeku treba godina dana da se okrene samo. On je spic koji je vjecito ledjima okrenut golu a za okretanje u tim situacijama sam se vec bezbroj puta izjasnio tako da ne vidim poentu ponavljanja + igra nikada ne krece od napadaca, NIKADA. Tako da traziti opravdanje druze u spic igracima za slabije igre nije bas pametno.
Ali eto, misljenja nam se razlikuju i to je sve. Ziv i zdrav ti meni bio, cujem da si se odao alkoholu na vecoj razini.![]()
![]()
Sa tim smećem od igrača u prvoj sa najboljom mogućom postavom ne igraš kurtza , hoćeš-nećeš dat krompir , pobijedimo u većini slučajeva ali čitamo kako smo aspolutno nesposobni nadigrat Swansea i tako to . To ipak nisam izmislio . Dakle , tvoj izbor ....
I samo C2H5OH pijem , prika . Dobro djeluje dan nakon ...... za spoznaju tako očitih stvari .

Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 21 dec 2011, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma večeras vjerovatno isti sastav kao i prethodne dvije tekme. Nadam se da nisu umorili previše. Možda Rio malo.
Igramo odlično, očekujem i večeras isto.
Igramo odlično, očekujem i večeras isto.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Mah Fulham nam je uvijek bio tesko gostovanje. Ove sezone ni City ni Liverpool tamo nisu uspjeli odnijeti pobjedu koja je nama prijeko potrebna s obzirom na, vrlo vjerovatni, trijumf Big Ed-a
protiv Begovica veceras. Fulham kuci igra jako dobro a posebno su motivisani protiv jacih timova. Ako uzmemo u obzir da vec 3 gostovanja tamo nismo dobili, zadnja pobjeda je bila ono 0:3 ako se dobro sjecam, a znali smo biti i porazeni bgmi. Veceras stvarno ne znam sta da ocekujem, pobjedu bi bilo previse optimisticno. U nekim kalkulacijama bi bio i bodom zadovoljan ali onda ce nam City opet biti na +5 tako da ta opcija bas i ne drzi vodu.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Thunderstruck
- Kontakt:
Zašto bi očekivati pobjedu bilo preoptimistično?
Uhvatili smo formu ponovo, igramo odlično. Nema više teških gostovanja, ipak je to samo Fulham. Imali smo problema i sa Villom u gostima, i Evertonom, i Boltonom prošle sezone. Pa za sve postoji 0-1. 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Sir Matt
- Kontakt:
Fulham je odličan , prika . Vjeruj mi .
Govorio sam za mene licno, meni je pobjedu ocekivati ovdje preoptimisticno. Nisam pricao generalno za sve na ovoj temi.Thunderstruck je napisao/la:Zašto bi očekivati pobjedu bilo preoptimistično?Uhvatili smo formu ponovo, igramo odlično. Nema više teških gostovanja, ipak je to samo Fulham. Imali smo problema i sa Villom u gostima, i Evertonom, i Boltonom prošle sezone. Pa za sve postoji 0-1.

Meni je Fulham od nabrojanih najgore gostovanje, 0:1 bih slavio do sitnih sati.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.