Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Sanjam ja njega vec duze vremena. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Legendarna tema "RAWK goes into meltdown" na redcafeu: http://www.redcafe.net/f7/rawk-goes-int ... dex63.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta ovi scouseri sve provaljuju. Pazite ovoga:
Either we fight and appeal or just ignore it and say the FA have no authority to ban him. Anyone think we could just play him and indicate we belive the FA is wrong and take it to court. The FA cannot keep someone from working a job can they?"

Sta ovi scouseri sve provaljuju. Pazite ovoga:
Either we fight and appeal or just ignore it and say the FA have no authority to ban him. Anyone think we could just play him and indicate we belive the FA is wrong and take it to court. The FA cannot keep someone from working a job can they?"

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nažalostRooney88 je napisao/la:Sanjam ja njega vec duze vremena.

Al` fakat za ozbiljno sada. Jel` navijaci ostalih klubova u Engleskoj stvarno misle da Ferguson upravlja FA-om?
OK ono ima covjek autoritet, ako ga je iko zasluzio on je. Ali sada pricati bajke kako Sir Alex upravlja Engleskim savezom bi bilo u najmanju ruku balavo.
Da se razumijemo ne govorim striktno za ovu suspenziju Suarezu, ne mijesam se u tu raspravu jer mi se ne svidja, nego pricam generalno kroz sezonu za sezonom.

OK ono ima covjek autoritet, ako ga je iko zasluzio on je. Ali sada pricati bajke kako Sir Alex upravlja Engleskim savezom bi bilo u najmanju ruku balavo.
Da se razumijemo ne govorim striktno za ovu suspenziju Suarezu, ne mijesam se u tu raspravu jer mi se ne svidja, nego pricam generalno kroz sezonu za sezonom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
članak "Deset mladih zvijezda Europe koje dolaze",pogledajte možda ima zanimljivih igrača za nas 
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... l=viewnews" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... l=viewnews" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 21 dec 2011, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ma samo scouseri. Oni su svi kao klasicni balkanci, dusa im pricat o teorijama zavjere protiv njih. Naravno ne zanima ih to sto je FA kaznila Ferdinanda 8 mjeseci jer je zaboravio doping test, iako je dokazano da nije koristio doping, da je Rooney kaznjen sa dvije utakmice neigranja radi rijeci "fuck", da je Scholes kaznjen nekoliko utakmica jer je dobio crveni karton u prijateljskoj utakmici, da je Ferguson sam kaznjen bezbroj puta itd itd.Rooney88 je napisao/la:Al` fakat za ozbiljno sada. Jel` navijaci ostalih klubova u Engleskoj stvarno misle da Ferguson upravlja FA-om?![]()
- underground
- Kontakt:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... rvaka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
interesantno...
interesantno...
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Istina,sjecam se te utakmice kad se Ferdinand vratio nakon 8 mjeseci,sa cokoladicom nekom je usao na teren..Cartman je napisao/la:Ma samo scouseri. Oni su svi kao klasicni balkanci, dusa im pricat o teorijama zavjere protiv njih. Naravno ne zanima ih to sto je FA kaznila Ferdinanda 8 mjeseci jer je zaboravio doping test, iako je dokazano da nije koristio doping, da je Rooney kaznjen sa dvije utakmice neigranja radi rijeci "fuck", da je Scholes kaznjen nekoliko utakmica jer je dobio crveni karton u prijateljskoj utakmici, da je Ferguson sam kaznjen bezbroj puta itd itd.Rooney88 je napisao/la:Al` fakat za ozbiljno sada. Jel` navijaci ostalih klubova u Engleskoj stvarno misle da Ferguson upravlja FA-om?![]()

-
- Kontakt:
nego ljudi da li ko ima link za download utakmice man utd- bayern . Mislim da svi znate koju tacno utakmicu. Ja sta god skinem je na nezavidnom nivou sto se tice kvalitete snimka.
provjeri inboxsheringham je napisao/la:nego ljudi da li ko ima link za download utakmice man utd- bayern . Mislim da svi znate koju tacno utakmicu. Ja sta god skinem je na nezavidnom nivou sto se tice kvalitete snimka.

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
Hvala i tebi i Sir Matt-u 

Liverpool plan to wear black armbands for the game against Wigan to show their support for Luis Suarez after his 8 game ban. Suarez is reportedly upset with the color of the armbands

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- majestic24
- Kontakt:
HahahahahahahahaEPL je napisao/la:Liverpool plan to wear black armbands for the game against Wigan to show their support for Luis Suarez after his 8 game ban. Suarez is reportedly upset with the color of the armbands![]()

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
EPL je napisao/la:Liverpool plan to wear black armbands for the game against Wigan to show their support for Luis Suarez after his 8 game ban. Suarez is reportedly upset with the color of the armbands![]()

EPL je napisao/la:Liverpool plan to wear black armbands for the game against Wigan to show their support for Luis Suarez after his 8 game ban. Suarez is reportedly upset with the color of the armbands![]()

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Sir Matt
- Kontakt:
Meni bi smješnije bilo da večeras Chicharito počne . Smeće zbog kojeg naša igra navijače dovodi u beztežinsko stanje . Mene u prvim redovima .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Definitivno nam kvari igru sa svojom katastrofalnom tehnikom, jos gorim dodavanjima i sa konstantim offsideima. Sad ce neko rec "On daje odlucujuce golove". Neka daje, on unistava igru 90 minuta i onda se pojavi i dadne gol. Ne vrijedi to u Manchesteru. Sa Welbeckom smo mnogo bolji, iako Danny nema statistiku kao Hernandez.Sir Matt je napisao/la:Meni bi smješnije bilo da večeras Chicharito počne . Smeće zbog kojeg naša igra navijače dovodi u beztežinsko stanje . Mene u prvim redovima .
A donedavno se pisalo kako je taj isti meksicki ulicar bolji napadac od Big Eda.Sir Matt je napisao/la:Meni bi smješnije bilo da večeras Chicharito počne . Smeće zbog kojeg naša igra navijače dovodi u beztežinsko stanje . Mene u prvim redovima .
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Cuj meksicki ulicar. Kakve to veze ima sa zivotom? A ako zelis znat, njegov stari je bio fudbaler i reprezentativac tako da je sigurno imao vise para od tebe i kad je bi mladji, a sad da ne govorim.tevezito je napisao/la:A donedavno se pisalo kako je taj isti meksicki ulicar bolji napadac od Big Eda.Sir Matt je napisao/la:Meni bi smješnije bilo da večeras Chicharito počne . Smeće zbog kojeg naša igra navijače dovodi u beztežinsko stanje . Mene u prvim redovima .
A to se sad Dzeko zove Ed?

- Sir Matt
- Kontakt:
Evidence ?tevezito je napisao/la: A donedavno se pisalo kako je taj isti meksicki ulicar bolji napadac od Big Eda.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.