Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mozak
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la mozak » 20 dec 2011, 21:09

Kod ozbiljnijih reprezentacija, novi ugovori se potpisuju prije isteka mandata, dakle, da se ne gubi dragocjeno vrijeme!
Ove sedmice su trebali razgovarati o konkretnim stvarima, pripremama, prijateljskim utakmicama...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 dec 2011, 21:20

Ozbiljna reprezentacija ima makar jedan stadion koji ce moci ispuniti i najmanje uslove da joj repka tu moze igrati.
Ozbiljna reprezentaciji kao i savezu ne lete kase tokom noci,niti placaju selektora koliko recimo cistacica u Engleskom savezu prima.O ozbiljnoj reprezentaciji ne odlucuje o njenoj sudbini jedan politicar koji tu drzavu koja ta repka predstavlja ne moze ocima smisliti.
Ima toga jos,ovo je samo onako usput.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 dec 2011, 22:37

Ova tema bi procvjetala kada bi @Harishp dobio zabranu iznošenja vlastitog mišljenja na istoj. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 dec 2011, 22:41

Monolog je napisao/la:Ova tema bi procvjetala kada bi @Harishp dobio zabranu iznošenja vlastitog mišljenja na istoj. :mrgreen:
Isto tako bi se i pojedini moderatori vise cjenili kad bi bili vise od rijeci.''Kao ti na primjer'' kako rece i ne ispuni dato obecanje da te vise fudbal nece zanimati.A ova tema bas i nije o bocanju
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 dec 2011, 23:54

mozak je napisao/la:Kod ozbiljnijih reprezentacija, novi ugovori se potpisuju prije isteka mandata, dakle, da se ne gubi dragocjeno vrijeme!
Ove sedmice su trebali razgovarati o konkretnim stvarima, pripremama, prijateljskim utakmicama...
Nisam znao da je prosao 31.12

Za vikend je Safet u Sarajevu,tako da ako bude produzio ugovor,produzice ga prije isteka mandata.Tvoj problem je sto ne podnosis Susica.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 21 dec 2011, 01:19

rajkoPETKOVIC je napisao/la:I ja bih bio za odlazak Susica da imamo bolje rijesenje ne vjerujem da su Bajevic,Hadzibegic i ostali bolje rjesenje.Ipak najbitnije od svega da su igraci za ostanak Susica ne bilo sad pametno narusavati atmomosferu u reprezentaciji i ponovo nesto experimentisati.
Mislim da bi Bajevic bio daleko bolje rjesenje od Papeta i isto tako mislim da bi sa selektorom sa kojim smo dozivjeli katastrofalan poraz u proslim kvalifikacijama zapeli na svakoj jacoj utakmici.Nemaju povjerenja niti motiva ti igraci koji ga "podrzavaju" mada sto se tice njihovog pitanja dijelim misljenje makedonskog.
Jos jedan neuspjeh u narednim kvalifikacijama bi bio velika mrlja na njegovu trenersku karijeru bez obzira sto je imao odlicnu igracku.
Svi koji podrzavaju ostanak Papeta nece ili ne zele da prihvate kriticare njegovog dosadasnjeg rada bilo kakve argumente da izneses.I najbolji su zrtve kritike a ne neki koji grijese na svakom koraku...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 dec 2011, 11:04

malta071 je napisao/la:
rajkoPETKOVIC je napisao/la:I ja bih bio za odlazak Susica da imamo bolje rijesenje ne vjerujem da su Bajevic,Hadzibegic i ostali bolje rjesenje.Ipak najbitnije od svega da su igraci za ostanak Susica ne bilo sad pametno narusavati atmomosferu u reprezentaciji i ponovo nesto experimentisati.
Mislim da bi Bajevic bio daleko bolje rjesenje od Papeta i isto tako mislim da bi sa selektorom sa kojim smo dozivjeli katastrofalan poraz u proslim kvalifikacijama zapeli na svakoj jacoj utakmici.Nemaju povjerenja niti motiva ti igraci koji ga "podrzavaju" mada sto se tice njihovog pitanja dijelim misljenje makedonskog.
Jos jedan neuspjeh u narednim kvalifikacijama bi bio velika mrlja na njegovu trenersku karijeru bez obzira sto je imao odlicnu igracku.
Svi koji podrzavaju ostanak Papeta nece ili ne zele da prihvate kriticare njegovog dosadasnjeg rada bilo kakve argumente da izneses.I najbolji su zrtve kritike a ne neki koji grijese na svakom koraku...
Znas sta rece Osim.Umjesto Safeta Susica na mjesto selektora ce doci ....Safet Susic.
Bajevic je isuvise lukav da za nikakve pare ide u rizik.Vodi se kao ambasador repke,dobija neku vazifu od UEFE i nema nikakvu glavobolju i zayebanciju sa hadaljima.
Sto se tice mrlje ako se ne uspije ova repka u 16 godina je dobila samo jednom jednu jaku repku i nikad se nije nigdje kvalifikovala.Znaci nigdje veze ti sa konstatacijom.
Iskreno ja bih prvi volio da Pape odustane od mjesta selektora a cak da dodje tipa Amar ili takvi.
Ali u slucaju da nesto ne bude islo,bas bi me zivo zanimalo u kojem smjeru bi isle kritike i ko bi ih tada upucivao.U stvari da li bi ih uopste bilo recimo od tebe ili tih persona.
Opet kad covjek skonta i dobro razmisli da je za razliku od pojedinaca ipak repka na prvom mjestu,takvo kockanje sa drzavnim timom i nije bas pametna ideja.
Tako da je glupost i iluzornost pisati o nekim mrljama.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 dec 2011, 15:40

Monolog je napisao/la:Ova tema bi procvjetala kada bi @Harishp dobio zabranu iznošenja vlastitog mišljenja na istoj. :mrgreen:
generalno ovo uopce nije losa ideja, da uvedemo opciju za selektivno banovanje po temama (ili podforumima). Povecao bi se kvalitet rasprave definitivno.

treba to ozbiljno razmotrit :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 dec 2011, 16:43

Ova tema ide pod ključ za nekoliko dana,nakon što saznamo ime novog/starog selektora.
F.K.SARAJEVO

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 21 dec 2011, 16:45

molotovljev je napisao/la:
Ova tema ide pod ključ za nekoliko dana,nakon što saznamo ime novog/starog selektora.
djabe je, on je ko feniks.
...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 dec 2011, 17:13

Ja ne znam sta ovaj ceka da ode,ako ima imalo obraza odstupit ce nakon one katastrofe u Lisabonu i najveceg poraza u historiji repke .

Prizeljkujem Bajevica,koji je za Susica Guardiola ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 dec 2011, 18:42

panties je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
djabe je, on je ko feniks.
Dzjabe@molotovljev,ova kao i obicno,opet nije skontala.
A i @Monolog nigdje veze.Pitanje je da ili ne a konacan odgovor moze biti samo Papetov.Tako da mozes cvjetat i venut monoloze do mile volje.
Onako usput na FIFA ljestvici na dvadesetom mjestu najbolje plasirani ikada.To doslo onako samo od sebe.
Vjerovatno zbog najveceg poraza u istoriji za neupucene pet golova razlike od Argentine a ne cetiri od Portugala.
Zamisli primis najvise golova u istoriji a recimo odigras nerjeseno ili pobijedis.Po logici pojedinca to bi bila najveca katastrofa u povijesti,dapace. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 21 dec 2011, 19:37

Hvala Pape što si nas doveo do najvećeg uspjeha od kada se fudbal igra u Bosni i Hercegovini a to je do 20. mjesta na svjetskoj rang listi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 dec 2011, 16:27

Rizah je napisao/la:Hvala Pape što si nas doveo do najvećeg uspjeha od kada se fudbal igra u Bosni i Hercegovini a to je do 20. mjesta na svjetskoj rang listi.
Treba i igračima čestitati, ipak su i oni ti koji su doprinijeli ovom historijskom uspjehu...

nihco

Post Postao/la nihco » 22 dec 2011, 17:49

pitanje je zasto se osvjedoceno losem treneru, dopusta da trosi dragocijeno vrijeme. bilo ko da dodje bice bolji
Sent from my Commodore 64

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 dec 2011, 20:04

Rezultati su najbolji pokazatelji uspjeha bilo kojeg sportskog kolektiva ili trenera. Susic nema rezultate iza sebe ni kao trener ni kao selektor. To ne moze niko osporiti. Za reprezentaciju se po pravilu uvjek biraju najbolji igraci u datom momentu kao i selektor. Susic kao trenersko ime definitivno nije nase najbolje rjesenje i treba mu se zahvaliti na dosadasnjem radu. Brate, prvo se dokazi kao trener, uradi nesto sa nekim klubom, uvedi ga u jaci rang takmicenja, osvoji kup, osvoji ligu, osvoji bilo sta ili bar na kraju krajeva imaj neke zapazene rezultate, drzi se u vrhu tabele sa nekim klubom pa to svoje steceno trenersko iskustvo prenesi u reprezentaciju. U ovom slucaju je obrnuto, cini mi se da se Susic na nasoj repki uci zanatu kako bi se lakse prodao u neki jaci klub, e pa to tako ne ide, bar ne ide u ozbiljnim reprezentacijama, ali mi to nismo. Nazalost.
Mi sve sto smo uradili sa Susicem je da smo pobijedili ekipe koje su realno ispod nas po kvaliteti igraca. Sa Rumunima tu smo negdje pa i imamo polovican uspjeh sa njima.
U svakom kolektivu, bilo sportskom ili radnom traze se samo rezultati i nista drugo. Nemas rezultate noga ti je bez obzira koliko ti nekome bio simpatican ili drag.
Mourinho ako ove sezone sa Realom nista ne osvoji noga mu je, a svi znaju ko je Mourinho...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2011, 20:22

Harrison je napisao/la:Rezultati su najbolji pokazatelji uspjeha bilo kojeg sportskog kolektiva ili trenera. Susic nema rezultate iza sebe ni kao trener ni kao selektor. To ne moze niko osporiti. Za reprezentaciju se po pravilu uvjek biraju najbolji igraci u datom momentu kao i selektor. Susic kao trenersko ime definitivno nije nase najbolje rjesenje i treba mu se zahvaliti na dosadasnjem radu. Brate, prvo se dokazi kao trener, uradi nesto sa nekim klubom, uvedi ga u jaci rang takmicenja, osvoji kup, osvoji ligu, osvoji bilo sta ili bar na kraju krajeva imaj neke zapazene rezultate, drzi se u vrhu tabele sa nekim klubom pa to svoje steceno trenersko iskustvo prenesi u reprezentaciju. U ovom slucaju je obrnuto, cini mi se da se Susic na nasoj repki uci zanatu kako bi se lakse prodao u neki jaci klub, e pa to tako ne ide, bar ne ide u ozbiljnim reprezentacijama, ali mi to nismo. Nazalost.
Mi sve sto smo uradili sa Susicem je da smo pobijedili ekipe koje su realno ispod nas po kvaliteti igraca. Sa Rumunima tu smo negdje pa i imamo polovican uspjeh sa njima.
U svakom kolektivu, bilo sportskom ili radnom traze se samo rezultati i nista drugo. Nemas rezultate noga ti je bez obzira koliko ti nekome bio simpatican ili drag.
Mourinho ako ove sezone sa Realom nista ne osvoji noga mu je, a svi znaju ko je Mourinho...
Kao sto je @Pirke napisao nasa je repka osvojila 582 poena na FIFA rang listi u 2011,samo pet reprezentacija su osvojile vise.To je doslo sigurno onako samo od sebe,have,smoga ,isparavanja itd.
Drugo zapazene rezultate smatras da uvedes klub u visi rang,dno dna :lol:
Trece poredis Mourinhov Real a ovaj ima Rokija koji vrijedi vise sam od cjele nase repke.
Sve u svemu ima nas svakakvih na ovom dunjaluku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 dec 2011, 20:34

Bezveze se raspravljate, strpite se još par dana a onda će Safet Sušić objaviti javnosti ostaje li selektor ili ne. Sve je jasno kao dan: on ima podršku Ivice Osima i biće mu ponuđen (ako već i nije) novi ugovor po isteku ovoga, na njemu je da odluči prihvata li ili ne.

Mi možemo da raspravljamo je li on dobar selektor ili ne, ali ljudi iz saveza imaju dobre argumente da mu ponude novi ugovor. Reprezentacija je na najboljoj poziciji na Fifa ljestvici ikad, u kvalifikacijama je ostvaren očekivani rezultat, biti drugi iza Francuske i ispasti od Portugala nije sramota. Naravno, ima i argumenata kontra Sušića, ali mislim da su ovi prvi malo jači. A to misle i u Komitetu što je najvažnije.

Dakle, još par dana i sve će biti jasno.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 dec 2011, 20:37

harishp je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Rezultati su najbolji pokazatelji uspjeha bilo kojeg sportskog kolektiva ili trenera. Susic nema rezultate iza sebe ni kao trener ni kao selektor. To ne moze niko osporiti. Za reprezentaciju se po pravilu uvjek biraju najbolji igraci u datom momentu kao i selektor. Susic kao trenersko ime definitivno nije nase najbolje rjesenje i treba mu se zahvaliti na dosadasnjem radu. Brate, prvo se dokazi kao trener, uradi nesto sa nekim klubom, uvedi ga u jaci rang takmicenja, osvoji kup, osvoji ligu, osvoji bilo sta ili bar na kraju krajeva imaj neke zapazene rezultate, drzi se u vrhu tabele sa nekim klubom pa to svoje steceno trenersko iskustvo prenesi u reprezentaciju. U ovom slucaju je obrnuto, cini mi se da se Susic na nasoj repki uci zanatu kako bi se lakse prodao u neki jaci klub, e pa to tako ne ide, bar ne ide u ozbiljnim reprezentacijama, ali mi to nismo. Nazalost.
Kao sto je @Pirke napisao nasa je repka osvojila 582 poena na FIFA rang listi u 2011,samo pet reprezentacija su osvojile vise.To je doslo sigurno onako samo od sebe,have,smoga ,isparavanja itd.
Drugo zapazene rezultate smatras da uvedes klub u visi rang,dno dna :lol:
Trece poredis Mourinhov Real a ovaj ima Rokija koji vrijedi vise sam od cjele nase repke.
Sve u svemu ima nas svakakvih na ovom dunjaluku.
Nemoj ga Harise.. :mrgreen:
Cuj Mourinjo. Nego za nekog trenera sa ovim sto je naveo treba platiti.
Kad se vec spominje Mourinjo, cova ima godisnju platu oko 10-11 miliona euro, ovaj nas jado oko 30000.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 dec 2011, 20:48

Harrison je napisao/la: Mourinho ako ove sezone sa Realom nista ne osvoji noga mu je, a svi znaju ko je Mourinho...
Nemoj nam tih galacticos fazona ovdje svega ti... :lol:
Poredis najkomercijalniji klub na svijetu sa nasom reprezentacijom?
Usput, mozda bi i Realu dobro doslo malo kontinuiteta na klupi i na terenu? Vidi pod Sir Alex...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], greenwood, jasmin10, Normus90, riki46 i 30 gostiju.