Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Alcatraz
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Alcatraz » 20 dec 2011, 21:10

Cartman je napisao/la:Pacov Suarez suspendovan na 8 utakmica radi rasizma prema Evri. Svaka cast za FA, i bravo za Evru koji je imao hrabrosti izac sa ovim u javnost.

http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary ... z-20-12-11" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjajna vijest, Evri svaka cast sto se izborio sa ovim klempom :lol: :lol:
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 dec 2011, 21:39

Hoho 8 utakmica,koliko ce onda terry dobiti,ocekujem preko 10.. :D

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 20 dec 2011, 21:40

Alcatraz je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pacov Suarez suspendovan na 8 utakmica radi rasizma prema Evri. Svaka cast za FA, i bravo za Evru koji je imao hrabrosti izac sa ovim u javnost.

http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary ... z-20-12-11" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjajna vijest, Evri svaka cast sto se izborio sa ovim klempom :lol: :lol:
Svaka cast nasem trenutnom kapitenu sto je dokazao da je istinu govorio! Slaba kazna trebala je jos veca da bude, pa da nauce glodara pameti!
Zadnja izmjena: EPL, dana/u 20 dec 2011, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 dec 2011, 21:43

Cuj svaka mu cast na hrabrosti. Čovjeku više praksa izaći s tim optužbama, refleks haman. Inače, napisao sam svoje mišljenje o tome na temi LFC, da ne bude da branim Suareza, ali eto morao sam prokomentarisati Evrina damu do poda.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 dec 2011, 21:44

Jel se imaju pravo zaliti?
Uh, 8 utakmica je pravo zestoka kazna.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 dec 2011, 21:46

dr.van nostrand je napisao/la:

Jel se imaju pravo zaliti?
Uh, 8 utakmica je pravo zestoka kazna.
Imaju, ali ako nemaju nikakve nove dokaze (a ne mogu ih imat), samo ce mu produzit. A tu je i onaj srednji prst protiv Fulhama. Ma ne brinem za Liverpool, imaju bijelog Heskeya da igra. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 20 dec 2011, 21:58

Osim što je prevarant, još je i rasista. Sramota za fudbal . Zaslužena kazna, 8 utakmica je optimalno .
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 20 dec 2011, 22:03

" onclick="window.open(this.href);return false;
cijeli kviz, vrijedi pogledati. ;)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 dec 2011, 22:06

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Osim što je prevarant, još je i rasista. Sramota za fudbal . Zaslužena kazna, 8 utakmica je optimalno .
Dok vam je igrao Bartez, Ronaldo nešto niste pričali o prevarantima. Sada imate onog koji spava sa bratovom ženom i onog koji krade krofne po supemarketima. Niko od reedsa vam to ne prigovara. Samo se vi nešto žalite o igračima Liverpoola :roll:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 20 dec 2011, 22:18

Rizah je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Osim što je prevarant, još je i rasista. Sramota za fudbal . Zaslužena kazna, 8 utakmica je optimalno .
Dok vam je igrao Bartez, Ronaldo nešto niste pričali o prevarantima. Sada imate onog koji spava sa bratovom ženom i onog koji krade krofne po supemarketima. Niko od reedsa vam to ne prigovara. Samo se vi nešto žalite o igračima Liverpoola :roll:
Bojim se da si pogrešno shvatio to 'prevarant', tj. nisi shvatio na šta se odnosi to 'prevarant', al' hajd, neka te. Btw, nije on u Liverpoolu postao to što sam naveo, on je se još prije dokaziv'o, tako da to nije ništa lično protiv Liverpoola :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 dec 2011, 22:19

Rizah je napisao/la:
Ma neka yebu i zenu sestre, nikad rasista nije igrao za United i nikad nece igrat. Vidim imas obraza nastavljat sa svojim glupostima i nakon sto je dokazano sta je sta. Poklopi se. Dovoljno si se provaljivao zadnjih dana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 20 dec 2011, 22:24

Rizah je napisao/la:
Vidis ti sta ti pises!? Kazem glodar je dobio sto je zasluzio 8 utakmica kazne i sada tesko vama bez njega, imate banderu u napadu zvanu Carol i da puno ste uvezali pobjeda sada morate malo odmoriti moze vam skoditi, jer niste naucili.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 20 dec 2011, 22:31

Ne kontam cemu rasprava sada o Suarezu i cudim se sto ga iko brani. Decko je dobio kaznu, ocigledno da je to uradio i nema tu rasprave.Da dobije bilo koji igrac Man Utd kaznu za rasizam, iskreno ne bi ga branio. Zivimo u 21. vijeku i mislim da je vrijeme da se tome stane u kraj. Znam tacno sta je radio Suraze, trenirao sam fudbal i koristis sve mogucnosti da isprovociras igraca koji te cuva, Suarez je otisao korak dalje sto nije trebalo....Svako ko je trenirao zna da ima svega dok igras, od hvatanja za jaja pa do provokacija, to je sastavni dio igre, ali ne opravdava rasizam,
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 20 dec 2011, 22:38

Prema pisanju engleskih medija Alex Ferguson, menadžer Manchester United, namjerava raspitati se za Realovog veznjaka, Samija Khediru.
Ferguson, koji prati veznjaka Newcastlea, Cheika Tiotea, također je zainteresovan za njemačkog reprezentativca, koji bi mogao osvježiti njegov vezni red,

Khedirina budućnost na Santiago Bernabeu je upitna. Njemački veznjak sve rijeđe dobiva priliku u prvom timu Josea Mourinha.http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/fer ... diru/70757" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D :D

Ako dođe Khedira :D :D i Eriksen :D :D biće super,mislim da su to dva igrača koja nam mogu jako osvježiti mnogo vezni red,mislim da su to prava pojačanja za nas.još da dovedemo napadača.... ;) ;)

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 20 dec 2011, 22:56

za sutraslika

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 dec 2011, 23:05

@bazeni

To za sutra a? Zamijeni Rafaela i Evru te Younga i Nanija i to bi bilo to. Tacnije Younga nemoj nikako, na klupu. Valencia neka igra a Nani moze ostati na toj strani.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 20 dec 2011, 23:11

Rooney88 je napisao/la:@bazeni

To za sutra a? Zamijeni Rafaela i Evru te Younga i Nanija i to bi bilo to. Tacnije Younga nemoj nikako, na klupu. Valencia neka igra a Nani moze ostati na toj strani.
ovo jel,ali da li će moči skoro isti igrači odigrati dva meča u četiri dana,da neće biti umorni???????slika

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 dec 2011, 23:15

Mah moraju, druge nam nema. Mada sam skoro pa siguran da ce Evans na stopera a Small na beka. To nam je trenutno najbolje sto imamo. U vezi nemas druge jedino da krenes opet sa Giggsom u sredini od pocetka a Youngom po krilu ili da pravis eksperimente sa Parkom, to je na SAF-u ipak ali ja nebih volio vidjeti Younga od prve minute na terenu. Welbeck bi takodjer sutra mogao poceti a Hernandez kao i protiv QPR-a uci u nastavku, prerano se nekako vratio da bi odmah pocinjao utakmicu uzimajuci u obzir da mu je ovo bila druga povreda u dosadasnjem dijelu sezone. Mozda ce i Lindegard na gol, ima i ta opcija ali vidjet` cemo. Samo da ne gledam Younga u prvih 11 i sve 5. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 20 dec 2011, 23:22

Rooney88 je napisao/la:Mah moraju, druge nam nema. Mada sam skoro pa siguran da ce Evans na stopera a Small na beka. To nam je trenutno najbolje sto imamo. U vezi nemas druge jedino da krenes opet sa Giggsom u sredini od pocetka a Youngom po krilu ili da pravis eksperimente sa Parkom, to je na SAF-u ipak ali ja nebih volio vidjeti Younga od prve minute na terenu. Welbeck bi takodjer sutra mogao poceti a Hernandez kao i protiv QPR-a uci u nastavku, prerano se nekako vratio da bi odmah pocinjao utakmicu uzimajuci u obzir da mu je ovo bila druga povreda u dosadasnjem dijelu sezone. Mozda ce i Lindegard na gol, ima i ta opcija ali vidjet` cemo. Samo da ne gledam Younga u prvih 11 i sve 5. :mrgreen:
dabogda sanjao večeras Younga,kolko si spomeno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 20 dec 2011, 23:24

moglo bi se desiti umjesto blizanca da igra na toj poziciji Jones,a da povuce Carricka na def veznog, a Younge na AM, uz konstantnu promjenu pozicija sa Nanijem
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.