Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la baresi#6 » 20 dec 2011, 20:31

tebra ja sam trolao 2-3 posta a ti i bjankonero godinama trolate. a ovo sa glupim ko se našao uvrijeđenim šta ću mu ja.

btw ajde da sad stanemo na loptu i da se vratimo na ontopic.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 20 dec 2011, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 dec 2011, 20:31

JuveSissoko je napisao/la: davno sam ja prestao da vama iznosim argumente, vama ni pecatirani dokumenti sa potpisom od strane advokata italijanskog saveza nisu bili dovoljni da malo realnije gledate, zasto bi se dalje nesto trudio?S curom ne izlazim, jbem inace samo momke kao sto si ti u zdrav mozak, valjda sam gay , sta li?
Da ,presude i sudski procesi nekom od 2 tabora jasni nisu ,dobro znamo kome , jesul i za tebe to tagutski sudovi kao i za Mevlida ti jarana ? sudovi u kojima je Moggi vrhovni ? :lol:

A ovo za j3banje ,pa od tebe nikad j3baca :lol: .. ti u zivotu (ono sto si na forumu proveo vremena ) nisi nekog osusio ,u raspravi nadmudrio a kamoli koga poj3bo u zdrav mozak :lol:

Glupost @
svaka cast i od mene ;)
Mislim da bi trebao promjeniti nickname ,ne odgovara ti - bolje bi odgovaralo nekom od predstavnika Moggizma :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 dec 2011, 20:34

baresi#6 je napisao/la:tebra ja sam trolao 2-3 posta a ti i bjankonero godinama trolate. a ovo sa glupim ko se našao uvrijeđenim šta ću mu ja.

btw ajde da sad stanemo na loptu i da se vratimo na ontopic.
kakve to veze ima jel se ko naso u tome uvrijednen?? Odkud tebi pravo da nazivas ovdje ljude glupima :?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 dec 2011, 20:36

warden je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: davno sam ja prestao da vama iznosim argumente, vama ni pecatirani dokumenti sa potpisom od strane advokata italijanskog saveza nisu bili dovoljni da malo realnije gledate, zasto bi se dalje nesto trudio?S curom ne izlazim, jbem inace samo momke kao sto si ti u zdrav mozak, valjda sam gay , sta li?
Da ,presude i sudski procesi nekom od 2 tabora jasni nisu ,dobro znamo kome , jesul i za tebe to tagutski sudovi kao i za Mevlida ti jarana ? sudovi u kojima je Moggi vrhovni ? :lol:

A ovo za j3banje ,pa od tebe nikad j3baca :lol: .. ti u zivotu (ono sto si na forumu proveo vremena ) nisi nekog osusio ,u raspravi nadmudrio a kamoli koga poj3bo u zdrav mozak :lol:

Glupost @
svaka cast i od mene ;)
Mislim da bi trebao promjeniti nickname ,ne odgovara ti - bolje bi odgovaralo nekom od predstavnika Moggizma :mrgreen:
nek eto ti jesi, mjesecima visak smajlija pokazuje nedostatak znanja i umijeca da nesto smisleno napises i otkriva tvoju nesigurnost u napisano, gdje smajlijem-animacijom zelis da ojacas utisak svoje recenice jer sam nisi siguran u njen efekt.
Hoces da se bavis calciopoliem i samnom o istom raspravljas a tipicna argumentacija ti je ta o zaludjenosti Moggiem i slicno, prizivanjem Mevlida raznih i slicno, a ja sam jedini ovdje koji vam je jbene dokumente davao na uvid.I ja sam zaludjen, hvala Bogu ako je to zaludjenost, makar znam da iza nje nesto stoji, iza tebe stoje samo nesigurni smajliji.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 dec 2011, 20:49

:lol: ( u inat ;) ) smajlici ,smajlici koja je njihova uloga ? to je neka druga tema ,mislim nisam siguran ... ako napisem da jesam siguran ,ti ces me nekim argumentom demantovati ,tako da mislim da nisam siguran .. a cuj bolje je imati smile u tekstu nego ponavljati nepravilno napisane rijeci ,nedostatak vokabulara - nesto sto je strasno zastupljeno kod tebe ( :lol: - u inat ) a sto ne ide u prilog onome sto si ti napisao ( ;) - u inat ) .. i da preporuci adminu da ukine ove smiliće ,jer po tvom mogieskom misljenju oni su neargumentovani ili kako ono bješe ? nesigurni ( :lol: - u inat ) . A za Mevlida - jako dobro poredenje , ,covjek ne priznaje ovozemaljske sudove ,kao ni ti - zato ti ga navedoh ! Tebi sud nije jak argument ,kao ni sama sudska presuda , ali clanak u novinama od sina Moggieva jeste ,za kraj ( :lol: iz inata ) .. Jel goriš ? Zasto imam neki osjecaj da ti večeras nećeš moći spavati ? ( :lol: -iz inata )
IO SONO INTERISTA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 dec 2011, 20:55

slika
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 dec 2011, 21:00

warden je napisao/la::lol: ( u inat ;) ) smajlici ,smajlici koja je njihova uloga ? to je neka druga tema ,mislim nisam siguran ... ako napisem da jesam siguran ,ti ces me nekim argumentom demantovati ,tako da mislim da nisam siguran .. a cuj bolje je imati smile u tekstu nego ponavljati nepravilno napisane rijeci ,nedostatak vokabulara - nesto sto je strasno zastupljeno kod tebe ( :lol: - u inat ) a sto ne ide u prilog onome sto si ti napisao ( ;) - u inat ) .. i da preporuci adminu da ukine ove smiliće ,jer po tvom mogieskom misljenju oni su neargumentovani ili kako ono bješe ? nesigurni ( :lol: - u inat ) . A za Mevlida - jako dobro poredenje , ,covjek ne priznaje ovozemaljske sudove ,kao ni ti - zato ti ga navedoh ! Tebi sud nije jak argument ,kao ni sama sudska presuda , ali clanak u novinama od sina Moggieva jeste ,za kraj ( :lol: iz inata ) .. Jel goriš ? Zasto imam neki osjecaj da ti večeras nećeš moći spavati ? ( :lol: -iz inata )
dakle ti bi o calciopoliu, ja s jedne strane stavim link zavrsene istrage sa pecatom i potpisom, a ti s druge strane dosta smajlija i pocnes pisati o mojim gramatickim greskama? Vidim argumenti oko zeljene teme su veoma precizni kod tebe, Mevlid i gramaticke greske veoma su povezane sa calciopoliem kao i smajliji.Jak si debatant nema sta, samo jos da potrefis temu eh tek tad kod tebe nema zime.

boldano- ti pokusavas da branis svoj klub tako sto ces se pozvat na presude suda u vezi Juventusa? Juve je svoje dobio, tako da ta presuda nema puno veze sa cinjenicom da 72 stranice i hiljade razgovora dokazuju da je tvoj klub i gore stvari radio, al jbga sve su to mevlidovi sudovi i moja gramatika, to dvoje je relevantno za temu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 dec 2011, 21:06

MIlan vodi 0:1 ,uhu Nocerino ponovo 3 min,mog"o bi se on ipak izboriti za neko od mjesta u Repki ,ako ne kao standardan igrac onda 1-an od onih na koje ce Prandeli racunati ...

Bianconeri1988 je napisao/la:slika
a mi bi trebali argumentovano razgovrati o cemu ? o smajlicima ? ( :lol: Mogievom polubratu u inat )

Juvesissoko @ ja ti samo kazem : zasto moras svake sedmice po 2 x najmanje ponavljati istu spiku ? culi smo tvoje misljenje o tome ,culi smo presudu suda (više njih ) sto smaras masu time ? kako od rasprave rezervnih igraca kolo okrenes na calciopoli ? nemoras mi odgovoriti ,jednostavno o Calciopoli pisi na mjesto gdje je predvideno to ,Juventus topic ,Milan topic ,Inter topic niti Seria nisu predvideni za to .
IO SONO INTERISTA

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 dec 2011, 21:09

Jadna italija ako Noceirno izbori mjesto u repki :oops:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 dec 2011, 21:11

warden je napisao/la:MIlan vodi 0:1 ,uhu Nocerino ponovo 3 min,mog"o bi se on ipak izboriti za neko od mjesta u Repki ,ako ne kao standardan igrac onda 1-an od onih na koje ce Prandeli racunati ...

Bianconeri1988 je napisao/la:slika
a mi bi trebali argumentovano razgovrati o cemu ? o smajlicima ? ( :lol: Mogievom polubratu u inat )

Juvesissoko @ ja ti samo kazem : zasto moras svake sedmice po 2 x najmanje ponavljati istu spiku ? culi smo tvoje misljenje o tome ,culi smo presudu suda (više njih ) sto smaras masu time ? kako od rasprave rezervnih igraca kolo okrenes na calciopoli ? nemoras mi odgovoriti ,jednostavno o Calciopoli pisi na mjesto gdje je predvideno to ,Juventus topic ,Milan topic ,Inter topic niti Seria nisu predvideni za to .
nikad ja tu spiku ne ponavljam zato sto zelim, nego zato sto bude ta spika izazvana.Tako ce uvijek bit, cim neko osigura plodno tlo da se spika vrati, vratice se.Nisam nijednom dosao i kao iz vedra neba poceo pricat tu kako kazes spiku, jer to je van pameti, nego strucnjaci se jave a ja strucnjacima dam strucan odgovor i tako u krug.Pa cemo se vrtit do sutra.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 dec 2011, 21:14

SoloJuve26 je napisao/la:Jadna italija ako Noceirno izbori mjesto u repki :oops:
malo prije kontam, jadna nam je liga kad Pepe i Nocerino cesto zabijaju u timovima koji se bore za skudeto.Nekad su to bili Boban i Davids recimo, a danas su to Pepe i Nocerino :?

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 dec 2011, 21:16

JuveSissoko je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Jadna italija ako Noceirno izbori mjesto u repki :oops:
malo prije kontam, jadna nam je liga kad Pepe i Nocerino cesto zabijaju u timovima koji se bore za skudeto.Nekad su to bili Boban i Davids recimo, a danas su to Pepe i Nocerino :?
Smjesno, ni jedan ni drugi nemaju sta u repki raditi ako misli italija sta osvojiti, al eto kakva nam je liga nakon 2006 nema bolji :oops:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 dec 2011, 21:20

nikad ja tu spiku ne ponavljam zato sto zelim, nego zato sto bude ta spika izazvana.Tako ce uvijek bit, cim neko osigura plodno tlo da se spika vrati, vratice se.Nisam nijednom dosao i kao iz vedra neba poceo pricat tu kako kazes spiku, jer to je van pameti, nego strucnjaci se jave a ja strucnjacima dam strucan odgovor i tako u krug.Pa cemo se vrtit do sutra.

Ti si dosao, jer si trolcina na kvadrat. Ne zna se ko je od svih vas crno-belih najveci trol, ali ti si najagresivniji. Zato sa vremena na vreme te ovde nema, i bas tih dana se pdf malo "procisti", po opstem utisku ostalih forumasa. Bas cudno...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 dec 2011, 21:22

MaGiCa je napisao/la:

Ti si dosao, jer si trolcina na kvadrat. Ne zna se ko je od svih vas crno-belih najveci trol, ali ti si najagresivniji. Zato sa vremena na vreme te ovde nema, i bas tih dana se pdf malo "procisti", po opstem utisku ostalih forumasa. Bas cudno...
o djesi ti spiker,, nije te valjda tolko pogodilo taj porazod Rome? Al evo tvoj drugi omiljeni klub vodi ;) .

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 dec 2011, 21:25

MaGiCa je napisao/la:

veoma mi je bitno sta ti imas za reci, cisti Juve hater sto se prenosi i na navijace Juventusa.Nije zdravo mrzit ljude jer navijaju za jedan klub, mrzi klub a ne ljude.Pritisak ce ti bit manji.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 dec 2011, 21:27

SoloJuve26 je napisao/la: o djesi ti spiker,, nije te valjda tolko pogodilo taj porazod Rome? Al evo tvoj drugi omiljeni klub vodi ;) .
Super. ;)
2 su se vec izjasnila, 1 je otisao nedelju dana sa foruma, sada jos samo fali i onaj sto pisa po grbu Intera i dobicemo crno-beli cetverac bez kormilara, u prevodu: cetri asa sa ukupno vise od 10 000 besmislenih, uvredljivih i trolerskih postova.
Ne samo da je Serie A pala kvalitetom, vec je i pdf Serie A na ovom forumu "pao" zbog takvih "forumasa".

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 dec 2011, 21:28

JuveSissoko ne kontas da se i sada sve vrti u krug ?
Sta fali Nocerinu ? Al zato Marchisiu (za kojeg ne kazem da je los ) ne fali nista i on je u rangu Xavia ,Inieste Sneijdera i slicnih ...

Magicni @ Vargasovi prvi utisci :" uzbuden sam " :P , a evo sta kaze Ronaldo (ćelo 8-) ) za njega :
"Mi è piaciuto molto l'Universidad de Chile. Soprattutto il goleador Eduardo Vargas".
Iako mi je zao sto nije presao u Inter ,veseli me cinjenica da je Seria A i dalje privlacna talentima širom svijeta .
IO SONO INTERISTA

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 dec 2011, 21:30

JuveSissoko je napisao/la: veoma mi je bitno sta ti imas za reci, cisti Juve hater sto se prenosi i na navijace Juventusa.Nije zdravo mrzit ljude jer navijaju za jedan klub, mrzi klub a ne ljude.Pritisak ce ti bit manji.
Bas mi je drago da ti je bitno. Mozda nekad nesto i naucis iz tog "hejta", posto ocigledno nisi skapirao da nemam nista ni protiv koga ovde, vec mi smeta sto crno-bela druzina svaku temu zatroluje i ne staje u tome uprkos banovima i upozorenjima.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 dec 2011, 21:32

MaGiCa je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la: o djesi ti spiker,, nije te valjda tolko pogodilo taj porazod Rome? Al evo tvoj drugi omiljeni klub vodi ;) .
Super. ;)
2 su se vec izjasnila, 1 je otisao nedelju dana sa foruma, sada jos samo fali i onaj sto pisa po grbu Intera i dobicemo crno-beli cetverac bez kormilara, u prevodu: cetri asa sa ukupno vise od 10 000 besmislenih, uvredljivih i trolerskih postova.
Ne samo da je Serie A pala kvalitetom, vec je i pdf Serie A na ovom forumu "pao" zbog takvih "forumasa".
znaci tvoj cilj je da izboris sto vise ban na crno bijeli?? sta reci nego jadno.. mrzis previse nevalja ti to, opusti se

a niko tebe il druge netjera da dolazis ovdje ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 dec 2011, 21:34

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.