FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja lično bi' volio vidjeti Jovića na klupi.Uvijek sam govorio da je čovjek inače gospodin,gdje god da je imao posao trenera bio je korektan i pošten,a takvih je malo u našoj ligi.Nije jedan od klasičnih papaka i seljaka,koji na konferencijama spominju svoje kafiće,koji se izležavaju na stolicama i preživaju dok daju intervju.Dakle,Jović bi bio sasvim dobra investicija,hajmo reći.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
aS_Roma je napisao/la:Osim Musemića, u posljednjih nekoliko dana se spekulisalo i da je Dragan Jović, aktuelni trener Zvijezde iz Gradačca, ozbiljan kandidat za novog trenera FK Sarajevo. Kontaktirali smo i ovog stručnjaka koji je definitivno jedan od najboljih u bh. fudbalu.
"Još uvijek nije bilo nikakvog kontakta između mene i FK Sarajevo. Ja sam trener Zvijezde, a ukoliko me FK Sarajevo želi, moraju prvo razgovarati s čelnicima kluba koji vodim. Zainteresovan sam za posao na Koševu, ali se zaista ne želim dovesti u nezgodnu situaciju i raditi iza leđa ljudima koji su izuzetno korektni prema meni. Dakako, biti trener FK Sarajevo predstavlja veliki izazov za mene. Ipak je to najveći klub u BiH", izjavio je Jović

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dovoljno si mi rekao, tako sam i misliomolotovljev je napisao/la:IME...za mene dovoljno,ne znam možda ti želiš trenerku.

- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
šta je smiješno? dvostruki šampion jugoslavije.niti jedan klub u državi nema više jugoslovenskih titula od sarajeva. a svi znamo kakav je kvalitet te lige bio.astra1922 je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Osim Musemića, u posljednjih nekoliko dana se spekulisalo i da je Dragan Jović, aktuelni trener Zvijezde iz Gradačca, ozbiljan kandidat za novog trenera FK Sarajevo. Kontaktirali smo i ovog stručnjaka koji je definitivno jedan od najboljih u bh. fudbalu.
"Još uvijek nije bilo nikakvog kontakta između mene i FK Sarajevo. Ja sam trener Zvijezde, a ukoliko me FK Sarajevo želi, moraju prvo razgovarati s čelnicima kluba koji vodim. Zainteresovan sam za posao na Koševu, ali se zaista ne želim dovesti u nezgodnu situaciju i raditi iza leđa ljudima koji su izuzetno korektni prema meni. Dakako, biti trener FK Sarajevo predstavlja veliki izazov za mene. Ipak je to najveći klub u BiH", izjavio je Jović![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jbg. nama nikad nije dosadno - rekli bi neki
Plišeku sve najbolje, žao mi je što nije imao više vremena. Došao je u teškom trenutku, pomalo i kasno, sve u svemu korektno odradio svoj dio posla.
Kruže razna imena, od Husrefa preko Jovića, pa se čak i Ćiro spominje. No s obzirom na okolnosti, vjerujem da smo najbliži Husrefu. Kogod bude imenovan, mi se moramo pojačati u ovoj pauzi ako želimo ganjati vrh. Neki igrači su na izlaznim vratima, vidjećemo u kojem smjeru će se riješavati igračka križaljka u prelaznom roku. To će nam u mnogome pokazati šta treba da očekujemo u sljedećoj polusezoni.
I prestanite kakiti o Papetu, ako nešto vi ne znate ili nije bilo u novinama, ne mora značiti da se nije dogodilo.
Plišeku sve najbolje, žao mi je što nije imao više vremena. Došao je u teškom trenutku, pomalo i kasno, sve u svemu korektno odradio svoj dio posla.
Kruže razna imena, od Husrefa preko Jovića, pa se čak i Ćiro spominje. No s obzirom na okolnosti, vjerujem da smo najbliži Husrefu. Kogod bude imenovan, mi se moramo pojačati u ovoj pauzi ako želimo ganjati vrh. Neki igrači su na izlaznim vratima, vidjećemo u kojem smjeru će se riješavati igračka križaljka u prelaznom roku. To će nam u mnogome pokazati šta treba da očekujemo u sljedećoj polusezoni.
I prestanite kakiti o Papetu, ako nešto vi ne znate ili nije bilo u novinama, ne mora značiti da se nije dogodilo.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
to stoji a od stare se slave ne zivi.jovic ovu nasu ligu poznaje u dusu i zna kakva je situacija u sarajevu i kakvi lopovi vode vas klub brat bratu zna da bi bio donji.jovic je u nasoj ligi medu najplacenijim trenerima, on u zvijezdi nije samo trener nego i menadzer kluba, zaduzen je za sve bitne stvari u zvijezdi, za izgradnju stadiona za dovodenje igraca znaci alfa i omega trenutno mu nigdje u bosni ne bi bilo bolje,covjek je glat odbio ponudu borca da ih vodi u ligi prvaka.i de napisi mi izvor gdje je to objavito.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jarane izgleda ti u sve upucen od Sarajeva, preko Borca, Rudara, Mordirce Maxime do Zvijezde, sve znas, ko sta vodi , kako vodi, gdje vodi mislim ono wtfastra1922 je napisao/la:to stoji a od stare se slave ne zivi.jovic ovu nasu ligu poznaje u dusu i zna kakva je situacija u sarajevu i kakvi lopovi vode vas klub brat bratu zna da bi bio donji.jovic je u nasoj ligi medu najplacenijim trenerima, on u zvijezdi nije samo trener nego i menadzer kluba, zaduzen je za sve bitne stvari u zvijezdi, za izgradnju stadiona za dovodenje igraca znaci alfa i omega trenutno mu nigdje u bosni ne bi bilo bolje,covjek je glat odbio ponudu borca da ih vodi u ligi prvaka.i de napisi mi izvor gdje je to objavito.

Tekst je objavljen na sa-x
pa bas nesmijem znati o nasoj ligi neke osnovne stvariaS_Roma je napisao/la:Jarane izgleda ti u sve upucen od Sarajeva, preko Borca, Rudara, Mordirce Maxime do Zvijezde, sve znas, ko sta vodi , kako vodi, gdje vodi mislim ono wtfastra1922 je napisao/la:to stoji a od stare se slave ne zivi.jovic ovu nasu ligu poznaje u dusu i zna kakva je situacija u sarajevu i kakvi lopovi vode vas klub brat bratu zna da bi bio donji.jovic je u nasoj ligi medu najplacenijim trenerima, on u zvijezdi nije samo trener nego i menadzer kluba, zaduzen je za sve bitne stvari u zvijezdi, za izgradnju stadiona za dovodenje igraca znaci alfa i omega trenutno mu nigdje u bosni ne bi bilo bolje,covjek je glat odbio ponudu borca da ih vodi u ligi prvaka.i de napisi mi izvor gdje je to objavito.![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
avlami97 je napisao/la:@gauco, ako nekada Amar ode sa klupe, Meša će preuzeti štafetnu palicu. Ovo nije tema Željo, te i dalje stojim iza svog stava da će Pape preuzeti Sarajevo. Uz Pape ide gospodin, to je bar svima jasno. Po meni Pape i niko više.
Pa jesi ti toliko mlad ili lud.

ma sto se mene tice znaj u srž svaku ekipu i igraca, ja od toga nemam nista, samo si se previse okomio na Sarajevo al et ...astra1922 je napisao/la:pa bas nesmijem znati o nasoj ligi neke osnovne stvariaS_Roma je napisao/la:Jarane izgleda ti u sve upucen od Sarajeva, preko Borca, Rudara, Mordirce Maxime do Zvijezde, sve znas, ko sta vodi , kako vodi, gdje vodi mislim ono wtfastra1922 je napisao/la:to stoji a od stare se slave ne zivi.jovic ovu nasu ligu poznaje u dusu i zna kakva je situacija u sarajevu i kakvi lopovi vode vas klub brat bratu zna da bi bio donji.jovic je u nasoj ligi medu najplacenijim trenerima, on u zvijezdi nije samo trener nego i menadzer kluba, zaduzen je za sve bitne stvari u zvijezdi, za izgradnju stadiona za dovodenje igraca znaci alfa i omega trenutno mu nigdje u bosni ne bi bilo bolje,covjek je glat odbio ponudu borca da ih vodi u ligi prvaka.i de napisi mi izvor gdje je to objavito.![]()
ma ja hajdi necemo se svadat al ako vam dode husref i pocera ih kao one godine kad ste osvojili titulu to ce vam bit najvece pojacanje.imate dobru ekipu samo su se igraci malo ulijenili a za te stvari husref je beton
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- molotovljev
e ljiljane,nervozan sam a ti daviš,dozvoli molim te nama navijačima Sarajeva da diskutujemo,imamo o čemu.
F.K.SARAJEVO
Do neki dan na ovom forumu ovdje citam, imamo najbolju uprava, ovo je najbolja uprava u posljedne vrijeme , ljudi nisu lopovi. Kad sad odjednom ovdje se pocinje pricati kako sulopovi u klubu itd.
Odlucite se sta ce te vise pisati...
Kad su vam ljudi pisali ovdje da ova garnitura ljudi nista ne valja, trazili ste banove i itd., a sada i vi to isto pisete ..
Kad su vam ljudi pisali ovdje da ova garnitura ljudi nista ne valja, trazili ste banove i itd., a sada i vi to isto pisete ..
Potpis!
- molotovljev
ma hajde...zezaš?Aldinn1 je napisao/la:Do neki dan na ovom forumu ovdje citam, imamo najbolju uprava, ovo je najbolja uprava u posljedne vrijeme , ljudi nisu lopovi. Kad sad odjednom ovdje se pocinje pricati kako sulopovi u klubu itd.
kao prvo naučiš čitati,pa onda vidiš ko piše i šta piše,na kraju ako hoćeš možeš da komentarišeš.
F.K.SARAJEVO
sto bolan lazes, ko to pise da su nam u upravi lopovi ,osim tebe naravno ...po cemu si ti zakljucio da nam je "garnitura" ljudi losa,po tome sto je otisao trener koji nije ispunio zacrtani cilj ili..Aldinn1 je napisao/la:Do neki dan na ovom forumu ovdje citam, imamo najbolju uprava, ovo je najbolja uprava u posljedne vrijeme , ljudi nisu lopovi. Kad sad odjednom ovdje se pocinje pricati kako sulopovi u klubu itd.

sto se tice odlaska pliseka ,iznenadzen sam ,al ajde u svakom losem ima nesto dobro a to je nas Husref...
mislim da je situacija u Sarajevu kud i kamo povoljnija trenutno cim je Husref voljan da preuzme klub...
Husref je upoznat sa situacijom u Sarajevu i sigurno je da ako je klub u velikom sranju ovo ono da bi Husref znao i da se nebi latio tog posla...ovako kad Husref zeli da prihvati da vodi klub znam da nam ide nabolje..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tarikhordas
- Kontakt:
HOCEMO DRAGANA JOVIĆA !
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- tarikhordas
- Kontakt:
Bivši vezista Veleža, Dženan Duraković, svoju bi karijeru ipak mogao nastaviti u Češkoj. Mada smo prije nekoliko dana objavili informaciju kako je ovaj fudbaler pred potpisom ugovora sa Sarajevom.
Do preokreta je došlo jutros, kada je Trineca poslala ponudu, koja obuhvata mnogo bolje uvjete, nego što je slučaj sa Sarajevom. A transfer je još izvjesniji, s obzirom da još uvijek nije zasjedao UO tima sa Koševa.
U želji da nešto više saznamo, neposredno prije pisanja ovih redova, kontaktirali smo Dženana Durakovića. On nam je kazao kako je sve moguće, te da bi on iz svojih ličnih razloga, ipak, karijeru volio nastaviti u Sarajevu.
Jutros me je menadžer obavjestio o ponudi iz Češke. Prije svega radi se o dobrim finansijskim uvjetima, pa je i iz tog razloga prihvatljiva. Kazali su mi kako su ambicije kluba sljedeće sezone zaigrati u prvoj ligi. Ipak, više bih volio ostati u Bosni i Herecegovini te zaigrati za Sarajevo, te sa timom sa Koševa izboriti nastupe u Europi, kazao je za naš portal Dženan Duraković.
sportin
Do preokreta je došlo jutros, kada je Trineca poslala ponudu, koja obuhvata mnogo bolje uvjete, nego što je slučaj sa Sarajevom. A transfer je još izvjesniji, s obzirom da još uvijek nije zasjedao UO tima sa Koševa.
U želji da nešto više saznamo, neposredno prije pisanja ovih redova, kontaktirali smo Dženana Durakovića. On nam je kazao kako je sve moguće, te da bi on iz svojih ličnih razloga, ipak, karijeru volio nastaviti u Sarajevu.
Jutros me je menadžer obavjestio o ponudi iz Češke. Prije svega radi se o dobrim finansijskim uvjetima, pa je i iz tog razloga prihvatljiva. Kazali su mi kako su ambicije kluba sljedeće sezone zaigrati u prvoj ligi. Ipak, više bih volio ostati u Bosni i Herecegovini te zaigrati za Sarajevo, te sa timom sa Koševa izboriti nastupe u Europi, kazao je za naš portal Dženan Duraković.
sportin
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Pliseku HVALA za sve.E sad ko bi i ko ce biti "novi" trener cemo da vidimo.Treba sve stvari sagledati detaljno i donijeti odluku.Svi mi volimo HUSREFA ali vidjeti dali moze i kako voditi klub nakon sto vodi reprezetaciju(olimpijsku).Obaveze tamo i u klubu.Husref je "obolio" u ovoj lakrdiji od premijer lige vec.Ali ako zeli i moze sigurno je dobro dosao.Sto se tice GOPODINA Jovica za mene je taj covjek istinski gospodin i kao covjek i kao trener.Zato ako ne husref puna podrska od mene Jovicu.Otom potom znati ce se u narednom periodu.
-
- Kontakt:
ljudi mislim da vise nije ni bitno koce biti trener husref ,jovic susic,murinjo.ako nakon 3poraza ga smjenimo do kada ce se tako raditi.ko god da bude treba ga pustiti da radi 3-4 god, da ima neku viziju tek onda ce doci rezultati
-
- Kontakt:
Odlican post je napisan na fksinfu.
Plisek je dosao u jako nezgodnom trenutku kad smo imali 15 zadnjih veznih i nijednog desnog beka.
Kolko tolko je stabilizovao ekipu, prosli smo Orebro koji je bio favorit.Dao je vecu priliku nekim mladim igracima, mnogo vecu nego Mirza V. a i siguran sam da je ekipu bolje fizicki spremio nego sto bi ijedan trener za tako kratko vrijeme.
Njemu hvala a sad je na redu Uprava da novom treneru (ko god on bio) obezbjedi potpuni mir i neka osnovna pojacanja bez kojih ne mozemo uci u drugi dio sezone.
Volio bih Husrefa ili Jovica.Nebi bio nezadovoljan Papetom (on je mozda i bolji strucnjak ali nije dugorocno rjesenje sigurno).
Izuzetno nezadovoljan bi bio Hadzialagicem,Ibrakovicem ili Cirom nedo Bog.
Dosta pljuvanja po upravi.Ljudi zasad rade LAVOVSKI posao.Za 11 mjeseci su isplatili sve plate i jos neka dugovanja od prijasnjih uprava.Otvorili su fanshop i kolko tolko poboljsali sz organizaciju unutar kluba.Doveli su dosta dobrih sponzora i trude se promovisati klub na svaki nacin.
Istina je da nemaju sad veci iznos da uloze u klub i stabilizuju ga na duze vrijeme ali trenutno u BiH nema ljudi koji bi to uradili a da se ne pitaju u potpunosti i da ne guraju svoje igrace.Tu je Muco ali bolje i ovako nego da on dodje sa svojim igracima i da ih odvodi kad on hoce i da bude Bog i batina u klubu a onda kad mu to sve dosadi upadnemo u krizu nevidjenju.
Plisek je dosao u jako nezgodnom trenutku kad smo imali 15 zadnjih veznih i nijednog desnog beka.
Kolko tolko je stabilizovao ekipu, prosli smo Orebro koji je bio favorit.Dao je vecu priliku nekim mladim igracima, mnogo vecu nego Mirza V. a i siguran sam da je ekipu bolje fizicki spremio nego sto bi ijedan trener za tako kratko vrijeme.
Njemu hvala a sad je na redu Uprava da novom treneru (ko god on bio) obezbjedi potpuni mir i neka osnovna pojacanja bez kojih ne mozemo uci u drugi dio sezone.
Volio bih Husrefa ili Jovica.Nebi bio nezadovoljan Papetom (on je mozda i bolji strucnjak ali nije dugorocno rjesenje sigurno).
Izuzetno nezadovoljan bi bio Hadzialagicem,Ibrakovicem ili Cirom nedo Bog.
Dosta pljuvanja po upravi.Ljudi zasad rade LAVOVSKI posao.Za 11 mjeseci su isplatili sve plate i jos neka dugovanja od prijasnjih uprava.Otvorili su fanshop i kolko tolko poboljsali sz organizaciju unutar kluba.Doveli su dosta dobrih sponzora i trude se promovisati klub na svaki nacin.
Istina je da nemaju sad veci iznos da uloze u klub i stabilizuju ga na duze vrijeme ali trenutno u BiH nema ljudi koji bi to uradili a da se ne pitaju u potpunosti i da ne guraju svoje igrace.Tu je Muco ali bolje i ovako nego da on dodje sa svojim igracima i da ih odvodi kad on hoce i da bude Bog i batina u klubu a onda kad mu to sve dosadi upadnemo u krizu nevidjenju.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, Hajdeee, Hamagara, JavierBosnia, MokraKifla, Pena, plisek, riki46, TETRAPAK, tutankamon1905, Vanja8 i 98 gostiju.