Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

panties
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la panties » 19 dec 2011, 18:41

harise, naravno, svak po svojim licnim preferencijama interpretira ove stvari. ja ih nemam, svejedno mi je ostane li il ne ostane susic, bitno je da je stvar oko selektora rijesena.
ti ga gotivis, pa je po tebi izmisljen intervju. ok, lijepo.

sta mu treba ovako dugo da se odluci? mozda je njemu trenutno nebitno sta se desava s repkom, al svakako da posla ima. treba dogovoriti kvalitetnu prijateljsku za februar. treba vidjet dal ce lulic bit nesto specijalno kaznjen zbog tog crvenog i zalit se ako da. nije da se nema vec sad sta radit.

al jok...kao ima vremena. mislim :S
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2011, 18:47

panties je napisao/la:harise, naravno, svak po svojim licnim preferencijama interpretira ove stvari. ja ih nemam, svejedno mi je ostane li il ne ostane susic, bitno je da je stvar oko selektora rijesena.
ti ga gotivis, pa je po tebi izmisljen intervju. ok, lijepo.

sta mu treba ovako dugo da se odluci? mozda je njemu trenutno nebitno sta se desava s repkom, al svakako da posla ima. treba dogovoriti kvalitetnu prijateljsku za februar. treba vidjet dal ce lulic bit nesto specijalno kaznjen zbog tog crvenog i zalit se ako da. nije da se nema vec sad sta radit.

al jok...kao ima vremena. mislim :S
@panties posto vidim pratis ucestalo o svemu sto se desava u repci i sa nasim igracima.
Vjerujem da si vec gledala i slusala intervju poslije jedne tekme,kad se novinar toliko izofirao a Pape ga provalio da je i sam priznao u stvari da je taj neki prijasnji intervju izmisljen od strane tog novinara ili kako bi rekli ubacio je par svojih recenica da ''zakuha''.
O takvim stvarima je i Osim vec pricao i rekao onu famoznu''Ako ne znate raditi korektno svoj posao kao novinari ima tu i drugih zanimanja osim novinarstva''
Ne radi se tu o gotivnjenju vec racionalnom razmisljanju hanuma.
Mi kad bi osvojili svjetsko prvenstvo,naslo bi se opet nekih da kazu da to nismo ucinili kao u stilu Spanije ili tako nesto.
Sto se tice prijateljskih meceva ako ih u zadnje dvije godine nismo imali nije onda imao niko.
Sad je najbolje kakvog levata od repke naci,da se tenzije nebi bez veze digle i pocelo kenjati sto smo se ''obrukali'' recimo protiv Argentine ili takvih hadalja. :roll: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 dec 2011, 18:58

Pitam se zar je toliko tesko naci osobu koja ce za tebe obavljati posao kada je u pitanju odnos sa medijima. Susci jednostavno sa istim NE ZNA i svaka njegova izjava se doceka na "noz". Sjetimo se samo izjave kada je Usanovic u pitanju.

Nadam se da ce Susic u sto kracem roku donijeti odluku, jer ima dosta posla da se obavi do pocetka kvalifikacija. Treba selektirati nove igrace koje ce biti potrebno tesitrati u Februarskom terminu - tu posebno mislim na koloniju iz Ceske - zatim treba dogovoriti dvije prijateljske utakmice u Maju pred pocetak EP-a, pa naci protivnika za termin u Avgustu i napraviti kostur od 22 igraca koji ce iznijeti naredne kvalifikacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2011, 19:12

amerosm je napisao/la:Pitam se zar je toliko tesko naci osobu koja ce za tebe obavljati posao kada je u pitanju odnos sa medijima. Susci jednostavno sa istim NE ZNA i svaka njegova izjava se doceka na "noz". Sjetimo se samo izjave kada je Usanovic u pitanju.

Nadam se da ce Susic u sto kracem roku donijeti odluku, jer ima dosta posla da se obavi do pocetka kvalifikacija. Treba selektirati nove igrace koje ce biti potrebno tesitrati u Februarskom terminu - tu posebno mislim na koloniju iz Ceske - zatim treba dogovoriti dvije prijateljske utakmice u Maju pred pocetak EP-a, pa naci protivnika za termin u Avgustu i napraviti kostur od 22 igraca koji ce iznijeti naredne kvalifikacije.
Par novi-stari bi se moglo MOZDA gledati u Stevanovicu koji bi sa Lulicem na suprotnoj strani konacno dao tu inerciju ubrzanja makar u turbo dizel.A ne da budemo vazda k'o Dajc, teski dizelasi.
Sto se tice ''Ceha''mozda onog malca sto je navracao i u vukove ovo ostalo sve ko biva najbolji u klubu.
A Zeljo bi Teplice rasuo ko vrecu rize.
Mozda i Vranjesa konacno priksrbiti u ekipu,popricati sa Zukanovicem to jest ako nista pratit ga cesce.
Sa Bunozom nesto se slicno moze desiti kao i sa Mujdzom.To sto je pricao nece biti jedini ima takve jos u repci pajdase.Uostalom nije ni rjesenje isprobavati tone igraca ovi se ko fol i pokazu u nekoj prijateljskoj tekmi i kad dodje gur guzici i vazne kvalifikacijske tekme onda na povrsinu izadje ne-kvalitet tih pojedinaca.I tako dalje i tako blize.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 dec 2011, 19:51

Ovo oduguvalcenje pocelo je nervirati, valjda ce do nove godine da se dogovore. Bilo bi dobro da Safet ostane, ako ne bit ce tesko naci zamjenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 20 dec 2011, 06:41

Vala jes'! Mora li se sve u pet do dvanes' (al' ono bukvalno!)?! Pa zar je toliko tesko donijeti tu odluku. Hocu - necu. Bar da se zna! Meni je Pape drag al' brate sto je previse previse je!
Zadnja izmjena: maxuz baxuz, dana/u 20 dec 2011, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.

nihco

Post Postao/la nihco » 20 dec 2011, 09:33

oooooodlazi
Sent from my Commodore 64

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 20 dec 2011, 14:54

nihco je napisao/la:oooooodlazi
:mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 dec 2011, 15:17

nihco je napisao/la:oooooodlazi
Fali ti ovdje na kraju riječi slovo m.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 dec 2011, 17:34

Danas je 20.12.2011, jos 11 dana do nove godine a pitanje selktora jos nije rijeseno. Susicu ugovor traje do 31.12.2011 a ove sedmice dolazi da se dogovori ostajeli ili ide.

Najvise se raspravljalo/diskutovalo (na ovoj temi) da bi njegov zamjemjenik trebali biti Barbarez, Osim, Bajevic.
Ta tri imena su se najvise pominjala, sad kad bi se trebalo birati najbolje bi bilo da to bude Bajevic radi poznavnja trenerskog posla ili neki drugi provjereni strucnjak, legende i idoli neka "uce".

Mada bi meni licno najdraze bilo da ostane Susic. :)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rajkoPETKOVIC
Kontakt:

Post Postao/la rajkoPETKOVIC » 20 dec 2011, 17:40

I ja bih bio za odlazak Susica da imamo bolje rijesenje ne vjerujem da su Bajevic,Hadzibegic i ostali bolje rjesenje.Ipak najbitnije od svega da su igraci za ostanak Susica ne bilo sad pametno narusavati atmomosferu u reprezentaciji i ponovo nesto experimentisati.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 dec 2011, 17:46

Koliko se ovaj Susic nadoteze. Sad mi je jasno zasto uvijek toliko ceka sa izmjenama, pa dok se on odluci, prodje utakmica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 dec 2011, 17:59

Cartman je napisao/la:Koliko se ovaj Susic nadoteze. Sad mi je jasno zasto uvijek toliko ceka sa izmjenama, pa dok se on odluci, prodje utakmica.
U dilemi je,da li, da ostane na kormilu repke ili pak da preuzme FK Sarajevo,kao trener naravno.
F.K.SARAJEVO

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 20 dec 2011, 18:04

Tako je kod nas malo medijska pažnja,malo neodlučnost,malo ne-sposobnost,malo egoizam,malo mentalitet,sve to kad spojiš dobiješ ovo.Iznenađena sam da se tako dugo čeka i razmišlja,čemu ovo? I savez i ljudi i dogovor ,a o nekim prijateljskim utakmicama i radu selektora da ne govorimo gdje je sve stalo.. :roll:

Tko čeka dočeka ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 dec 2011, 19:29

aleksandar_veliki je napisao/la:
rajkoPETKOVIC je napisao/la:I ja bih bio za odlazak Susica da imamo bolje rijesenje ne vjerujem da su Bajevic,Hadzibegic i ostali bolje rjesenje.Ipak najbitnije od svega da su igraci za ostanak Susica ne bilo sad pametno narusavati atmomosferu u reprezentaciji i ponovo nesto experimentisati.
Klasika balkanska, cuj najbitnije je da su igraci za njega. J... igrace, zar se oni nesto pitaju, toliko su nam srece donijeli pa moramo ih pitati i za selektora.
Jok, najbitnije je da si ti za njega. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 20 dec 2011, 20:00

Nema nikakve sumnje da će Sušić ostat!
Reprezentacija mu je najbolja reklama i najbrži put da ostvari svoje zacrtane ciljeve, proboj na francusko tržište!
Da je mislio otić, već bi to javio, a u razgovorima sa Osimom, utanačit će svoj ugovor u svoju korist!
Ukoliko ode, učinio bi veliku glupost i narušio bi povjerenje i podršku velikog broja ljudi koji su ga podržavali!
Tako bi reprezentacija izgubila na vremenu zbog biranja novog, a time bi možda i nespremni dočekali nove kvalifikacije!
Ove sedmice treba praviti plan i strategiju za iduće kvalifikacije, ako želimo biti ozbiljni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 dec 2011, 20:20

aleksandar_veliki je napisao/la:
rajkoPETKOVIC je napisao/la:I ja bih bio za odlazak Susica da imamo bolje rijesenje ne vjerujem da su Bajevic,Hadzibegic i ostali bolje rjesenje.Ipak najbitnije od svega da su igraci za ostanak Susica ne bilo sad pametno narusavati atmomosferu u reprezentaciji i ponovo nesto experimentisati.
Klasika balkanska, cuj najbitnije je da su igraci za njega. J... igrace, zar se oni nesto pitaju, toliko su nam srece donijeli pa moramo ih pitati i za selektora.
Ok,posto su nam donijeli toliko srece,rjesenje je da se repka zamijeni sa drvosjecama i poljoprivednicima.
A ovi mogu donositi srecu i u lokalnim kladionicama.Kad se fudbaler u fudbalskoj repci ili ekipi za sto pitao?
@mozak,nista ako ostane red je da proslavis :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 20 dec 2011, 20:33

Ovakva organizacija i ovo sve nikud ne vodi ne profesionalno ,prolaze dani i vrijeme jel to neki pritisak na savez i Osima ili.? Ne fakat ga ne shvaćam,nadam se da 31.ne će reć ja odlazim pa sad vi izvolite takav karakter do sad nije imao.Al ovo nije pametno .
Fi hajati.
GO Bosno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 dec 2011, 20:40

loptica je napisao/la:Ovakva organizacija i ovo sve nikud ne vodi ne profesionalno ,prolaze dani i vrijeme jel to neki pritisak na savez i Osima ili.? Ne fakat ga ne shvaćam,nadam se da 31.ne će reć ja odlazim pa sad vi izvolite takav karakter do sad nije imao.Al ovo nije pametno .
:roll: Pa skoro dva mjeseca ima kad je receno da ce sve odluke i rjesenja donijeti sa zadnjom sedmicom u ovoj godini.A ne na sjelima kod Hamdije i Sefike.
Raja izgleda navikla na prijasnje selektore da im objasnjavaju na engleskom aj tinks ili mozda da u odgovoru doda kako je on rucao sirnicu pored hebavanja matera protivnicima.
Kao sto neko rece,to izgleda zurimo da se pripremimo za Evropsko,pa ne gumo ko fol cekati. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 20 dec 2011, 20:48

Ne nego se negativna atmosfera javlja,pusti špekulacije i medije i te tvoje mahalske priče samo sam reko nije pametno.Ok jer šalje se slika loša i igračima,stožeru ,poštivam ugovor al se treba znat jasno i čisto.Da ili ne !
1.1. 2012 ćemo znat pa onda idemo radit , valjda tako nam je sve i zato jesmo tu gdje jesmo!
Fi hajati.
GO Bosno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, EdinjoBos, hurem, Mow, s4mke, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 49 gostiju.