Tinki o izmjeni Coutinha, još kad bih ga skontao šta je htio reći, al' eto valjda on zna..Igrao je dobro, ali vidio sam da nismo mogli dati upotrijebljive lopte napadačima, zato sam ga zamijenio. Mislio sam da ćemo sa Obijem imati veći pritisak prema naprijed i više ubačaja. A osim toga, Coutinha nismo dobro upošljavali..."
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Sažetak Ausilijeve misije u Brazilu donosi nam stručnjak za mercato, Gianluca Di Marzio, koji na svojoj internet stranici piše:
"Lucas košta previše i ostaje (za sada) samo san. Za Juana se očekuje konačan odgovor Internacionala sljedeći tjedan kada će se odlučiti da li ubrzati i potvrditi transfer jednog od veznjaka kojeg se najviše pratilo. Ausilio je radio na više frontova, od Casemira (obnovljena ljubav) do Paulinha, od Ralfa do Romula: kroz sljedećih nekoliko dana odlučiti će se o daljnjim strategijama i prioritetima na mercatu. Vjerojatno je da će se tražiti i novi krilni napadač, kojeg je Ranieri otvoreno tražio kao poklon za Božić."

Pazzo na današnjem treningu, baš podnosi zimu

Nek' se smrzne ckapi, mozda konacno i zabije sta 

Ag. Juan: "Inter, quasi fatta. Ora un summit per i dettagli"
Valjda je ovo istina pa da vec od prvog treninga nakon pauze bude sa ekipom.Jos veznjak i krilo su prioritet po mogucnosti brzi da budu
Valjda je ovo istina pa da vec od prvog treninga nakon pauze bude sa ekipom.Jos veznjak i krilo su prioritet po mogucnosti brzi da budu

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Di Marzio na svom blogu objavio da je Napoli završio Vargasa i da se žuri Napolitancima da potpišu maloga kako im neko ne bi pokvario posao, misleći na Inter..Di Marzio: "L'Inter sta provando a soffiare Vargas al Napoli. Ma i contratti..."
Neki se problemi javljaju oko Juana.
The intention of this group of entrepreneurs, which refer to Banco BMG, would be to keep Juan to play the Libertadores Cup, despite the expressed will of the player to land in Italy: "Yes, there is a possibility that Juan remains. Indeed, we have yet to complete the deal with BMG and then talk about the player's future, " explained recently Internacional president Giovanni Luigi.
To za Juana je od sinoc cini mi se,ova izjava njegovog menadzera je svjeza.Al opet ko ce ti ga znat s tim igracima iz J.Amerike.
Sto se tice Vargasa mislim da je Napoli zavrsio taj poso.
Sto se tice Vargasa mislim da je Napoli zavrsio taj poso.

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
S njima nikad pametan, sjeti se Teveza i Mascherana, vlasnik ugovora je bila neka kompanija...
Valjda će neko doći, nije valjda da nas svi zaobilaze, iako mi nije jasno kako pustiše Vargasa producentu...
Valjda će neko doći, nije valjda da nas svi zaobilaze, iako mi nije jasno kako pustiše Vargasa producentu...
Nije ni meni jasno sto nisu doveli Vargasa jer je bas igrac kakav nam treba al eto valjda imaju nesto drugo na umu.
Mislim da nam je trenutno potrebnije krilo nego veznjak jer smo u sredini dobili Polia,a tu je i sveprisutni Obi uz ove standardne.Kakogod bice zanimljivo vidjet ko su moguce mete za tu krilnu poziciju jer se zasad ne spominju imena a svi govore da ce tu sigurno doci jedan igrac.

Mislim da nam je trenutno potrebnije krilo nego veznjak jer smo u sredini dobili Polia,a tu je i sveprisutni Obi uz ove standardne.Kakogod bice zanimljivo vidjet ko su moguce mete za tu krilnu poziciju jer se zasad ne spominju imena a svi govore da ce tu sigurno doci jedan igrac.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Nisam nešto sklon tim krilnim igračima, jednodimenzionalni su kako to dobro napisa , mislim Puma, imali smo loših iskustava sa njima u zadnje vrijeme no napad ovakav kakav je sad ne izgleda nimalo dobro i promjene moraju doći..
Kako bi Leone valjao sada
....
Kako bi Leone valjao sada

Treba neko brz,neko ko zna s lopotom poput Zaratea al bolji i manje sebican od njega.Vargas u Universidadu nije igrao krilo,vec drugu spicu i fkt mi se cini da je bio idealan za nas i zbog toga mi nikako nije jasno sto nisu isli na njega jer 12 miliona i nisu neke pare. Plus momak je mlad i uklapa se u novu transfer politiku te bi imao relativno malu platu (oko milion eura godisnje) sto je Branci i Morattiu jako bitno. Bojim se samo pojacanja tipa Kharja
Al vrh je da se jos nigdje nije pojavilo nijedno ime vezano za tu poziciju krilnog igraca
Imamo 2 non EU mjesta slobodna za januarski prelazni rok sto znaci da moze doci i Juan i jos jedan juznoamerikanac.

Al vrh je da se jos nigdje nije pojavilo nijedno ime vezano za tu poziciju krilnog igraca

Imamo 2 non EU mjesta slobodna za januarski prelazni rok sto znaci da moze doci i Juan i jos jedan juznoamerikanac.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ne znam šta je MM i co, jbt sinoć gledam Lulu i Klosea, za onako male pare to Lotito odradi a mi ćemo opet nekog Kharju dovesti

- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Ovog Vargasa je bilo grehota ispustiti, ne mogu vjerovati u kakvog se nesposobnjakovica pretvorio ovaj Branca, jedino bi mu oprostio ukoliko nema neki dogovor sa Napolijem da nam daju Lavezzija
al u qrcu, svaka cast Napoliju kad su ga uspjeli dovesti, kad sam cuo ko se sve zanimao za Vargasa, napolitanci su nekako najmanje mocni od svih tih klubova, ali eto ocito je nesto presudilo, vjerovatno je momak isao mozgom i odabrao klub
treba dovesti podhitno jednog veznjaka, recimo jednog Lassa Diarru, te po mogucnosti i pojacanje na krilu, a u kakvoj su formi napadaci, ne bih se bunio ni da potraze rijesenje u napadu
takodjer, i ovo oko Juana treba sto prije zavrsiti, momak je paklen talenat

al u qrcu, svaka cast Napoliju kad su ga uspjeli dovesti, kad sam cuo ko se sve zanimao za Vargasa, napolitanci su nekako najmanje mocni od svih tih klubova, ali eto ocito je nesto presudilo, vjerovatno je momak isao mozgom i odabrao klub
treba dovesti podhitno jednog veznjaka, recimo jednog Lassa Diarru, te po mogucnosti i pojacanje na krilu, a u kakvoj su formi napadaci, ne bih se bunio ni da potraze rijesenje u napadu
takodjer, i ovo oko Juana treba sto prije zavrsiti, momak je paklen talenat
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Izgleda da pokusavamo "otet" Vargasa Napoliu,al cini se da je prekasno.Znaci nije da ga nisu htjeli,vec su jednostavno zakasnili 
Poslali smo zvanicnu ponudu od 10 miliona eura (sto je vise od ponude Napolia) te igracu ponudili 1,8 mil eura godisnje (opet vise od Napolia). Sad je sve na njegovom klubu koji ima dogovor sa Napoliem ali i na igracu. Vidjet cemo,postalo je zanimljivo...

Poslali smo zvanicnu ponudu od 10 miliona eura (sto je vise od ponude Napolia) te igracu ponudili 1,8 mil eura godisnje (opet vise od Napolia). Sad je sve na njegovom klubu koji ima dogovor sa Napoliem ali i na igracu. Vidjet cemo,postalo je zanimljivo...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Taj Vargas je predobar igrac, napisao sam tamo i na temi Napolia da je najbolji strijelac Copa Sudamericana u historiji, gledao sam ga i stvarno mi se svidio jos bi vama bas dobro dosao s tim da imate problema sa napadacima.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
I nerazzurri starebbero pensando ad un'offerta da circa 10 milioni di euro per il talento cileno
Zaboravi, odbit ce ovi ponudu, jer kolko znam Napoli je nudio 14 mil, ne znam otkud ti te informacije da nudimo vise od Napolija
Zaboravi, odbit ce ovi ponudu, jer kolko znam Napoli je nudio 14 mil, ne znam otkud ti te informacije da nudimo vise od Napolija
Call the coroner!
Tako vele ovi na SKY-u da je i ponuda Universidadu ali i igracu veca od one Napolieve.Ne znam kolko je to istina,al fkt bi nam godio ovaj igrac...
Al meni se cini da je ovo prekasno.
Al meni se cini da je ovo prekasno.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ma nije gotovo dok nije gotovo
Samo problem je sto je momak izgleda vec odavno izabrao Napoli
Ovi nasi vjerovatno pokusavaju kao sa Alvarezom da ulete u zadnji cas, al tesko da ce to ovaj put proci

Samo problem je sto je momak izgleda vec odavno izabrao Napoli
Ovi nasi vjerovatno pokusavaju kao sa Alvarezom da ulete u zadnji cas, al tesko da ce to ovaj put proci
Call the coroner!
kod nas prodje samo kad ne treba 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.