FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Scof1eld
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Scof1eld » 19 dec 2011, 19:54

nakon pedra, i messi zabio u svih 6 takmicenja u jednoj sezoni ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 19 dec 2011, 20:02

Scof1eld je napisao/la:nakon pedra, i messi zabio u svih 6 takmicenja u jednoj sezoni ;)
ne kasnis puno s vijestima :D

Sad Espanyolu 5 i lagano :D. Jedino nam moze Atletico uzet bodove.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 dec 2011, 20:12

Raul7 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Raul7 je napisao/la: Neymar dere po brazilskoj ligi koja je blago receno smece
Zašto?

P.S. Odgovori mi jedino ako si pogledao 10-15 utakmica te iste lige...
Odgledao sam naravno ;) Neymara sam dosta gledao ove sezone ali i prosle. Pratim ga od njegove 15. godine kada je bio u Madridu na probi i kada su vec tada govorili da je talenat. Brazilska liga se ne moze porediti sa ligama petice, kratko jasno ;)
Opet mi nisi odgovorio na pitanje ;)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2011, 21:18

Odbrana u Brazilskoj ligi je prelosa i zato se ne moze ta liga porediti sa ligama petice ;) Lako je Neymaru bacati levate po Brazilu a vidjeli smo protiv Puyola je od 10 pokusaja da ga prodje imao postotak uspjesnosti 0%
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 dec 2011, 21:25

Trenutno ponajbolji igrac brazilske lige je Ronaldinho koji u zadnje vrijeme nije mog'o meda u Serie A. Ai mi smo imali slucaj sa Keirrisonom, najbolji igrac i strijelac brazilske lige pa se nije uspio nametnuti u Benfici i Fiorentini ;)
Don't hate what you don't understand.

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 19 dec 2011, 21:26

Pa ne mozhe pored Puyola, al mislim da bi se pored S Ramosa nadavao golova :D haha, uzmi ovo kao salu ;) bez ljutnje..

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 19 dec 2011, 21:28

xaviesta je napisao/la:Trenutno ponajbolji igrac brazilske lige je Ronaldinho koji u zadnje vrijeme nije mog'o meda u Serie A. Ai mi smo imali slucaj sa Keirrisonom, najbolji igrac i strijelac brazilske lige pa se nije uspio nametnuti u Benfici i Fiorentini ;)
Potpis.Covjek je ubica :D
a stvarno,gdje je sad taj Keirison,bio je na posudbi negdje u Brazilu,pa doso nesto u Barcu B,nesto se iskomplikovalo :D
Zadnja izmjena: Zeka, dana/u 19 dec 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2011, 21:28

xaviesta je napisao/la:Trenutno ponajbolji igrac brazilske lige je Ronaldinho koji u zadnje vrijeme nije mog'o meda u Serie A. Ai mi smo imali slucaj sa Keirrisonom, najbolji igrac i strijelac brazilske lige pa se nije uspio nametnuti u Benfici i Fiorentini ;)
to pokusavam mandraxu objasniti ali izgleda da je momak zaludjen neymarom, pogledao par klipova na yt i nalozio se na njega.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2011, 21:30

nafrI82 je napisao/la:Pa ne mozhe pored Puyola, al mislim da bi se pored S Ramosa nadavao golova :D haha, uzmi ovo kao salu ;) bez ljutnje..
hahaha ma nema ljutnje :D a jedva cekam da neymar dodje u evropu pa da zaigra protiv Pepea da vidi kakav se igra fudbal ovdje :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 dec 2011, 21:31

Raul7 je napisao/la:Odbrana u Brazilskoj ligi je prelosa i zato se ne moze ta liga porediti sa ligama petice ;) Lako je Neymaru bacati levate po Brazilu a vidjeli smo protiv Puyola je od 10 pokusaja da ga prodje imao postotak uspjesnosti 0%
E jbg, mislio sam da ces naci neku drugu caku da porediš lige, a ti baš na ovu gdje nisi upravu :mrgreen: ...odbrana je zaista na visokom nivou, čvrsto se igra, grubo...čak mislim da se bolja odbrana igra nego u Španiji :D

[youtube][/youtube]

...rijetko ćeš nešto slično vidjet' u Brazilskoj ligi ;)

Proći će lopta, igrač neće :D

P.S. Varupa vuče korjene iz Brazila, dovoljno? :mrgreen:

P.S. 2 - Bujrum pogledat:

[youtube][/youtube]

8-)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 dec 2011, 21:44

[youtube][/youtube]
Jel ko gled'o :?: :mrgreen:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 dec 2011, 21:50

losmi je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:kada ste vec poceli pricu u talentima, da vas upitam da li slucajno neko zna gdje je onaj mladi turcin sto ga je barcelona dovela prije 5-6 godina, zapravo ima i vise od 5 godina :roll: znam da je placeono oko milion za njega, ali malom ni traga ni glasa. mozda ima jos neki skaut ko ga je pratio od 10 godine :mrgreen:
To je Muhammet Demirci. Sto je veoma zanimljivo, igra za prvi tim Besiktasa sad, a ima 16 godina samo :)

http://www.transfermarkt.de/de/muhammed ... 73463.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hahhaha Demirci imam ga u romi (master liga) veliki taletant igra AMF
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 dec 2011, 21:53

losmi je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:kada ste vec poceli pricu u talentima, da vas upitam da li slucajno neko zna gdje je onaj mladi turcin sto ga je barcelona dovela prije 5-6 godina, zapravo ima i vise od 5 godina :roll: znam da je placeono oko milion za njega, ali malom ni traga ni glasa. mozda ima jos neki skaut ko ga je pratio od 10 godine :mrgreen:
To je Muhammet Demirci. Sto je veoma zanimljivo, igra za prvi tim Besiktasa sad, a ima 16 godina samo :)

http://www.transfermarkt.de/de/muhammed ... 73463.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Spominjao sam ga ovdje
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
I koliko znam,on nikada nije bio igrac Barcelone.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 19 dec 2011, 21:54

xaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakvo jadno manipulisanje, Boze dragi... Sto je najgore ima onih koji ce u ovo povjerovati, 90% podataka su neprovjereni i nemaju nikakve veze sa razumom.

Iniesti, Pedru i Villi koji su rodjeni Spanjolci zasigurno je na srcu ispisano "Catalonia no es Espana".

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 dec 2011, 21:55

Dylan Dog je napisao/la:
losmi je napisao/la:

Spominjao sam ga ovdje
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
I koliko znam,on nikada nije bio igrac Barcelone.
nije nikad bio igrac barce,bio je blizu potpisivanja ugovora al besiktas u zadnj tren poveco ostetu za njega i barca je odustala od njega ,ja mslim tad je imo 12 godina kad ga je barca htjela dovest
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 dec 2011, 21:57

Pavon je napisao/la: Kakvo jadno manipulisanje, Boze dragi... Sto je najgore ima onih koji ce u ovo povjerovati, 90% podataka su neprovjereni i nemaju nikakve veze sa razumom.

Iniesti, Pedru i Villi koji su rodjeni Spanjolci zasigurno je na srcu ispisano "Catalonia no es Espana".
Ma kazem ti ja Mladen Maric navija za Barcu, sramota ko je sve novinar u nasoj drzavi nego ti Darkec pozuri zavrsi tu zurnalistiku da nam amateri ne rade na drzavnoj televiziji. :mrgreen:

btw.Mog'o si nam baciti koji argument kontra ovoga, provjeren naravno :mrgreen:
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 19 dec 2011, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 19 dec 2011, 21:58

Pavon je napisao/la:
Kakvo jadno manipulisanje, Boze dragi... Sto je najgore ima onih koji ce u ovo povjerovati, 90% podataka su neprovjereni i nemaju nikakve veze sa razumom.

Veci dio je istina,malo je pretjerao sto se tice te izjave,ali cinjenica je da je milion ljudi dan prije finala bilo na ulicama trazilo nezavisnost.
plus sumnjam da cak i ti vjerujes da je Franko bio nevinasce.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 dec 2011, 22:07

Ma znamo mi sve to s videa. Samo mi nisu jasni kakvi su ono oficiri :) Sve neka istorijska nevinascad. :D

p.s. trebo si to postaviti tamo n anjihovom dijelu da malo upoznaju istoriju kluba za kojeg navijaju. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 dec 2011, 22:13

Pavon je napisao/la:

Ajd, kad tako barataš sa tim "argumentima", de mi reci jel' ovo što govori ovaj na 2:45 tacno?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 dec 2011, 22:14

ko ne vjeruje da je politika krojila fudbal stoljecima taj zivi u bajkama.Gdje god su pare, moc, uticaj na mase tu je i politika.A fudbal je sjajno sredstvo za sticanje, para , moci i uticaja na mase.Franko je to znao a tako i drugi politicari sirom istorije a vala i danas.Argentina 78 je osvojila Sv.Prvenstvo uz veliki uticaj politke kod stvaranja plodnog tla za laksu pobijedu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.