FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
nakon pedra, i messi zabio u svih 6 takmicenja u jednoj sezoni 

ser del barça es el millor que hi ha !
ne kasnis puno s vijestimaScof1eld je napisao/la:nakon pedra, i messi zabio u svih 6 takmicenja u jednoj sezoni

Sad Espanyolu 5 i lagano

Opet mi nisi odgovorio na pitanjeRaul7 je napisao/la:Odgledao sam naravnomandraX je napisao/la:Zašto?Raul7 je napisao/la: Neymar dere po brazilskoj ligi koja je blago receno smece
P.S. Odgovori mi jedino ako si pogledao 10-15 utakmica te iste lige...Neymara sam dosta gledao ove sezone ali i prosle. Pratim ga od njegove 15. godine kada je bio u Madridu na probi i kada su vec tada govorili da je talenat. Brazilska liga se ne moze porediti sa ligama petice, kratko jasno

Odbrana u Brazilskoj ligi je prelosa i zato se ne moze ta liga porediti sa ligama petice
Lako je Neymaru bacati levate po Brazilu a vidjeli smo protiv Puyola je od 10 pokusaja da ga prodje imao postotak uspjesnosti 0%

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Trenutno ponajbolji igrac brazilske lige je Ronaldinho koji u zadnje vrijeme nije mog'o meda u Serie A. Ai mi smo imali slucaj sa Keirrisonom, najbolji igrac i strijelac brazilske lige pa se nije uspio nametnuti u Benfici i Fiorentini 

Don't hate what you don't understand.
Pa ne mozhe pored Puyola, al mislim da bi se pored S Ramosa nadavao golova
haha, uzmi ovo kao salu
bez ljutnje..

Potpis.Covjek je ubicaxaviesta je napisao/la:Trenutno ponajbolji igrac brazilske lige je Ronaldinho koji u zadnje vrijeme nije mog'o meda u Serie A. Ai mi smo imali slucaj sa Keirrisonom, najbolji igrac i strijelac brazilske lige pa se nije uspio nametnuti u Benfici i Fiorentini

a stvarno,gdje je sad taj Keirison,bio je na posudbi negdje u Brazilu,pa doso nesto u Barcu B,nesto se iskomplikovalo

Zadnja izmjena: Zeka, dana/u 19 dec 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
to pokusavam mandraxu objasniti ali izgleda da je momak zaludjen neymarom, pogledao par klipova na yt i nalozio se na njega.xaviesta je napisao/la:Trenutno ponajbolji igrac brazilske lige je Ronaldinho koji u zadnje vrijeme nije mog'o meda u Serie A. Ai mi smo imali slucaj sa Keirrisonom, najbolji igrac i strijelac brazilske lige pa se nije uspio nametnuti u Benfici i Fiorentini
hahaha ma nema ljutnjenafrI82 je napisao/la:Pa ne mozhe pored Puyola, al mislim da bi se pored S Ramosa nadavao golovahaha, uzmi ovo kao salu
bez ljutnje..

E jbg, mislio sam da ces naci neku drugu caku da porediš lige, a ti baš na ovu gdje nisi upravuRaul7 je napisao/la:Odbrana u Brazilskoj ligi je prelosa i zato se ne moze ta liga porediti sa ligama peticeLako je Neymaru bacati levate po Brazilu a vidjeli smo protiv Puyola je od 10 pokusaja da ga prodje imao postotak uspjesnosti 0%

[youtube][/youtube]
...rijetko ćeš nešto slično vidjet' u Brazilskoj ligi

Proći će lopta, igrač neće

P.S. Varupa vuče korjene iz Brazila, dovoljno?

P.S. 2 - Bujrum pogledat:
[youtube][/youtube]

hahhaha Demirci imam ga u romi (master liga) veliki taletant igra AMFlosmi je napisao/la:To je Muhammet Demirci. Sto je veoma zanimljivo, igra za prvi tim Besiktasa sad, a ima 16 godina samojasmin10 je napisao/la:kada ste vec poceli pricu u talentima, da vas upitam da li slucajno neko zna gdje je onaj mladi turcin sto ga je barcelona dovela prije 5-6 godina, zapravo ima i vise od 5 godinaznam da je placeono oko milion za njega, ali malom ni traga ni glasa. mozda ima jos neki skaut ko ga je pratio od 10 godine
http://www.transfermarkt.de/de/muhammed ... 73463.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Spominjao sam ga ovdjelosmi je napisao/la:To je Muhammet Demirci. Sto je veoma zanimljivo, igra za prvi tim Besiktasa sad, a ima 16 godina samojasmin10 je napisao/la:kada ste vec poceli pricu u talentima, da vas upitam da li slucajno neko zna gdje je onaj mladi turcin sto ga je barcelona dovela prije 5-6 godina, zapravo ima i vise od 5 godinaznam da je placeono oko milion za njega, ali malom ni traga ni glasa. mozda ima jos neki skaut ko ga je pratio od 10 godine
http://www.transfermarkt.de/de/muhammed ... 73463.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
I koliko znam,on nikada nije bio igrac Barcelone.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kakvo jadno manipulisanje, Boze dragi... Sto je najgore ima onih koji ce u ovo povjerovati, 90% podataka su neprovjereni i nemaju nikakve veze sa razumom.xaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jel ko gled'o![]()
Iniesti, Pedru i Villi koji su rodjeni Spanjolci zasigurno je na srcu ispisano "Catalonia no es Espana".
nije nikad bio igrac barce,bio je blizu potpisivanja ugovora al besiktas u zadnj tren poveco ostetu za njega i barca je odustala od njega ,ja mslim tad je imo 12 godina kad ga je barca htjela dovestDylan Dog je napisao/la:Spominjao sam ga ovdjelosmi je napisao/la:To je Muhammet Demirci. Sto je veoma zanimljivo, igra za prvi tim Besiktasa sad, a ima 16 godina samojasmin10 je napisao/la:kada ste vec poceli pricu u talentima, da vas upitam da li slucajno neko zna gdje je onaj mladi turcin sto ga je barcelona dovela prije 5-6 godina, zapravo ima i vise od 5 godinaznam da je placeono oko milion za njega, ali malom ni traga ni glasa. mozda ima jos neki skaut ko ga je pratio od 10 godine
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
I koliko znam,on nikada nije bio igrac Barcelone.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ma kazem ti ja Mladen Maric navija za Barcu, sramota ko je sve novinar u nasoj drzavi nego ti Darkec pozuri zavrsi tu zurnalistiku da nam amateri ne rade na drzavnoj televiziji.Pavon je napisao/la: Kakvo jadno manipulisanje, Boze dragi... Sto je najgore ima onih koji ce u ovo povjerovati, 90% podataka su neprovjereni i nemaju nikakve veze sa razumom.
Iniesti, Pedru i Villi koji su rodjeni Spanjolci zasigurno je na srcu ispisano "Catalonia no es Espana".

btw.Mog'o si nam baciti koji argument kontra ovoga, provjeren naravno

Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 19 dec 2011, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Veci dio je istina,malo je pretjerao sto se tice te izjave,ali cinjenica je da je milion ljudi dan prije finala bilo na ulicama trazilo nezavisnost.Pavon je napisao/la:Kakvo jadno manipulisanje, Boze dragi... Sto je najgore ima onih koji ce u ovo povjerovati, 90% podataka su neprovjereni i nemaju nikakve veze sa razumom.xaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jel ko gled'o![]()
plus sumnjam da cak i ti vjerujes da je Franko bio nevinasce.
Ma znamo mi sve to s videa. Samo mi nisu jasni kakvi su ono oficiri
Sve neka istorijska nevinascad.
p.s. trebo si to postaviti tamo n anjihovom dijelu da malo upoznaju istoriju kluba za kojeg navijaju.

p.s. trebo si to postaviti tamo n anjihovom dijelu da malo upoznaju istoriju kluba za kojeg navijaju.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ajd, kad tako barataš sa tim "argumentima", de mi reci jel' ovo što govori ovaj na 2:45 tacno?Pavon je napisao/la:Kakvo jadno manipulisanje, Boze dragi... Sto je najgore ima onih koji ce u ovo povjerovati, 90% podataka su neprovjereni i nemaju nikakve veze sa razumom.xaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jel ko gled'o![]()
- JuveSissoko
- Kontakt:
ko ne vjeruje da je politika krojila fudbal stoljecima taj zivi u bajkama.Gdje god su pare, moc, uticaj na mase tu je i politika.A fudbal je sjajno sredstvo za sticanje, para , moci i uticaja na mase.Franko je to znao a tako i drugi politicari sirom istorije a vala i danas.Argentina 78 je osvojila Sv.Prvenstvo uz veliki uticaj politke kod stvaranja plodnog tla za laksu pobijedu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.