RK Čelik
Re: RK Čelik
Slazem se s tobom da je Sahinovic los s one druge strane,van terena. Isto tako koliko je tu los tako je dobar igrac. A ti si u svojim postovima vrijedjao i Begagica kad je nekad vam podbacio, pa ti ne odgovara ni golman,koji vam nije lose branio kako sam citao u izvjestajima,a i gledao u Gracanici dva puta, pa ti onda ne valja ni trener,iako je osvoio prvo mjesto, te konstantno govoris samo o nekoj dobroj atmosferi na utakmicama iako je pozoriste u gledalistu. Pozdrav i zelim Celiku puno srece u nastavku,i da uspijete u najmanju ruku izaci u Evropi ili izboriti ulazak u Seha ligu...
Koja su pojačanja u Čelik najavljena? Šta je s Bubijem i Bajramovićem gdje će dalje?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vjeruj za njih nemam pojma gdje ce,ali gdje god odu neka im je sretno.Za pojacanja se jos nista ne zna ali je jucer bio prijem u hotelu Zenica i od celnika grada su dobili garancije za jacu finansijsku inekciju u nastavku.Pojacanja ce sigurno biti samo je pitanje vremena.Rule_hz je napisao/la:Koja su pojačanja u Čelik najavljena? Šta je s Bubijem i Bajramovićem gdje će dalje?
Nema vise :P
Klub se ne postaje preko noći , treba potrošiti godine rada i znoja da bi se stvorio jak klub , a Čelik bi trebao da slijedi primjer zdravih sredine , ane da baca pare ( ako ih ima ? ) , na već potrošene i odbačene igrače ( Starčević , Šarenac , Begagić , Begović i dr. ) , već stvarati svoje i dovoditi mlade i perspektivne igrače . Sretno
O kojim ti to zdravim sredinama pricas? Daj navedi neki primjer, pa u citavoj ligi igraci se mijenjaju svake sezone, i sve se radi iznova. Primjer ti je Bosna, Borac, Izvidjac, Sloga itd. svaki taj klub godisnje promijeni par igraca. Tako da je to kod nas prosto nemoguce napravit, jer igraci idu za novcem, tako da ako ko ponudi vise normalno je da igraci napustaju klub i idu dalje..xyz500 je napisao/la:Klub se ne postaje preko noći , treba potrošiti godine rada i znoja da bi se stvorio jak klub , a Čelik bi trebao da slijedi primjer zdravih sredine , ane da baca pare ( ako ih ima ? ) , na već potrošene i odbačene igrače ( Starčević , Šarenac , Begagić , Begović i dr. ) , već stvarati svoje i dovoditi mlade i perspektivne igrače . Sretno
Sto se tice igraca : Begovic i Begagic su igraci koji su ponikli u Celiku, i svojim igrama pokazuju da se na njih moze racunati, sto se tice Sarenca, iskreno momak je mene pozitivno iznenadio i po mom misljenju je najbolji igrac dosad u Celiku, a takodjer on je 87. godiste i on nije istrosen ni odbacen igrac, vec naprotiv pred njim je tek karijera, a sto se tice golmana Starcevica ovo je njemu vec druga epizoda u Celiku, za prvu ligu je i vise nego dobar golman, i on je ostavljen da bude zamjena Sabanovicu (bilo bi neozbiljno da drugi golman bude neki junior), medjutim splet okolonsti je doveo da se Sabanovic povrijedi i Starcevic je onda postao prvi golman i vrlo dobro je odradio posao. Mislim da nisi upravu sto se toga tice. A mi i ne zelimo da postanemo klub preko noci, to sto stvari idu pozitivno za nas, to je zato sto se svaki rad isplati i da nema rada ne bi bilo ni rezultata.
Sto se tice mladih i perspektivnih igraca, moras priznat da ih u BiH ima jako malo i takva je situacija da niko ne zeli da ulaze novac da bi se stvorili dobri igraci, sto je veoma zalosno. Poz
RZ88!
Zdrave sredina ! Zar ti misliš da Kadić ( Malac ) gine za Čelik ? Ha , Ha , da ti kažem da ga interesuje kada ća mu plata , a igrao u Čeliku ili Gračanici ili ... njemu je svejedno , a rasulo nakon nekoliko utakmica i njesenje titule ( ko to još broji ) , dovoljno govori o klubu na silu , a ne sistematskom radu ( broje se TITULT ( a ne nakon jednog ili trinaest kola , nego nakon kompletnog doigravanja ). Svako može igračima obećati sve i svašta , ali ispuniti e to je ? Ma bezveze je ovo sve Čelik nam treba jak i još jači , ali kao klub koji će trajati , a ne kao klub za jednu polusezonu ! Sretno !
Pa druze ti prvo trebas da shvatis da vise niko ne igra nit gine za neki klub zato sto ga voli, nego svi igraju i ginu za pare..Sto se tice Kadica i bilo kojeg igraca, dok pruzaju maksimum neka ih, cim pocnu glumit kao domaci igraci (Sahinovic i Bajramovic) odmah treba otjerat..E pa vidis Kadic nit iko od igraca koji su iz drugih gradova dosli, nisu digli ruke i pravili probleme radi toga sto plate kasne, nego domaci igraci koji bi prvenstveno trebali da postuju klub koji je od njih napravio igrace, davo im plate, poslove sredjivo itd da ne nabrajam sve..xyz500 je napisao/la:Zdrave sredina ! Zar ti misliš da Kadić ( Malac ) gine za Čelik ? Ha , Ha , da ti kažem da ga interesuje kada ća mu plata , a igrao u Čeliku ili Gračanici ili ... njemu je svejedno , a rasulo nakon nekoliko utakmica i njesenje titule ( ko to još broji ) , dovoljno govori o klubu na silu , a ne sistematskom radu ( broje se TITULT ( a ne nakon jednog ili trinaest kola , nego nakon kompletnog doigravanja ). Svako može igračima obećati sve i svašta , ali ispuniti e to je ? Ma bezveze je ovo sve Čelik nam treba jak i još jači , ali kao klub koji će trajati , a ne kao klub za jednu polusezonu ! Sretno !
A kakav je rad to ce se pokazat na kraju sezone, u mojim postovima nisi nigdje vidio puno euforije, drago mi je zbog ovih rezultata al polako vrijeme ce sve pokazat..Ja i dalje ostajem pri svom stavu da je ova liga u potpunosti izjednacena i da je razlika u ekipama minimalna..Nama su se neki rezultati poklopili, i zato smo tu gdje jesmo.
RZ88!
Čeliku, Gračanici ili bilo kojoj ekipi u našoj ligixyz500 je napisao/la:Zdrave sredina ! Zar ti misliš da Kadić ( Malac ) gine za Čelik ? Ha , Ha , da ti kažem da ga interesuje kada ća mu plata , a igrao u Čeliku ili Gračanici ili ... njemu je svejedno , a rasulo nakon nekoliko utakmica i njesenje titule ( ko to još broji ) , dovoljno govori o klubu na silu , a ne sistematskom radu ( broje se TITULT ( a ne nakon jednog ili trinaest kola , nego nakon kompletnog doigravanja ). Svako može igračima obećati sve i svašta , ali ispuniti e to je ? Ma bezveze je ovo sve Čelik nam treba jak i još jači , ali kao klub koji će trajati , a ne kao klub za jednu polusezonu ! Sretno !

A zdrava sredina ti je ona u kojoj igrači imaju dobre uslove, redovna primanja i neke realne ambicije - a to je zasigurno RK Čelik .
Čelik godinama već radi vrlo dobro s mladjim igracima, pa cijelu proslu sezonu su po pola tekme igrali seniori - pola juniori I kadeti . Prije toga su bili vec u 1. ligi i to nespremni tako da su se expresno vratili i odma' počeli stvarati tim za ovo sto je RK Celik sad . Vidjet' cemo na kraju sezone sta ce biti, al' bas me zanima hoce li moci(nadam se da hoce) celik parirat' Izvidjacu i Borcu u playoffu .
Zelja je da se organizuje F4 Kupa u Zenici(ako Celik dodje do istog) i da se izbori evropa(eventualno regionalna liga)..
Sto se tice pojacanja bice ih 3-4 sigurno, a prva 2 pojacanja dolaze iz sarajevske Bosne..
Zanima me koliko je igraca napustilo celik jel iko pored Sahinovica i Bajramovica napusio.Za mlade igra se nebi slozio u njiha nikako ne ulazete i nedajete im minutazu a imali ste jednog dobrog mladog igraca beka.Od pojacanja iz bosne za nih treba para vise nego sto trazi iko od vasih igraca.Sretno.
Šta pričaš kad nikad nisi odgled'o utakmicu Čelika (da jesi znao bi). Svaku utakmicu igraju momci koji su 93. godišta i dobiju veoma dobru minutažu, od Hase Ćosića pa do malog golmana...
Čelik Zenica 1945
Jel se zna koji igrači dolaze iz Sarajeva,odnosno jesuli to Halilbegović i Međić
Halilbegović jest, a za drugog nisam siguran al' moguće da je Međić .brzi je napisao/la:Jel se zna koji igrači dolaze iz Sarajeva,odnosno jesuli to Halilbegović i Međić
I @rkbosna prvo pogledaj tekmu il' procitaj izvjestaj pa ces vidjet sto se ne daje prilika domacim igracima . Niko osim pomenutog dvojca nije otis'o, niti ce..
Koliko au tacni ovi tvoji izvori?Pa pa ova dva igraca iz Bosne su meni ujedno i jedina koja bih ja licno i zelio dovest.Znaci nema dalje,VRH.fanatic je napisao/la:Halilbegović jest, a za drugog nisam siguran al' moguće da je Međić .brzi je napisao/la:Jel se zna koji igrači dolaze iz Sarajeva,odnosno jesuli to Halilbegović i Međić
I @rkbosna prvo pogledaj tekmu il' procitaj izvjestaj pa ces vidjet sto se ne daje prilika domacim igracima . Niko osim pomenutog dvojca nije otis'o, niti ce..
bajramovic i sahinovic pojacali vogoscu !
Jos nije definitivno......!!!!?????pastore je napisao/la:bajramovic i sahinovic pojacali vogoscu !
Begagic ide na posudbu u RK "Vitez"?????
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Znas li sta oko dovodjenja igraca iz Bosne?Rule_hz je napisao/la:Jos nije definitivno......!!!!?????pastore je napisao/la:bajramovic i sahinovic pojacali vogoscu !
Mozda junior Begagic ide na posudbu.. Cisto sumnjam da je Bega pivot.Rule_hz je napisao/la:Jos nije definitivno......!!!!?????pastore je napisao/la:bajramovic i sahinovic pojacali vogoscu !
RZ88!
Počele su se izvaljivati gluposti...na posudbu u januarskom prelaznom roku niko ne može preći (barem po pravilniku RSBiH) a možda si ti u IO RSBiH pa to promijeniš.Posudba je moguća samo u ljetnom prelaznom roku,odnosno 10 dana do početka sezone.pep3 je napisao/la:Mozda junior Begagic ide na posudbu.. Cisto sumnjam da je Bega pivot.Rule_hz je napisao/la:Jos nije definitivno......!!!!?????pastore je napisao/la:bajramovic i sahinovic pojacali vogoscu !
- gradacac10
- Kontakt:
Mozda junior Begagic ide na posudbu.. Cisto sumnjam da je Bega pivot.[/quote]
Počele su se izvaljivati gluposti...na posudbu u januarskom prelaznom roku niko ne može preći (barem po pravilniku RSBiH) a možda si ti u IO RSBiH pa to promijeniš.Posudba je moguća samo u ljetnom prelaznom roku,odnosno 10 dana do početka sezone.[/quote]
Ejh ti znas pravilnik RSBiH ccc... pravilo je uvijek bilo i biti ce da se posudjuju igraci na polusezonama, a isto tako i na kraju sezone imas primjera malu hiljadu, a meni najbolje poznat proslogodisnja posudba Alena Kulenovica iz Borca u Gradacac u januaru... Nemoj izvaljivat gluposti kao pametan si..
Počele su se izvaljivati gluposti...na posudbu u januarskom prelaznom roku niko ne može preći (barem po pravilniku RSBiH) a možda si ti u IO RSBiH pa to promijeniš.Posudba je moguća samo u ljetnom prelaznom roku,odnosno 10 dana do početka sezone.[/quote]
Ejh ti znas pravilnik RSBiH ccc... pravilo je uvijek bilo i biti ce da se posudjuju igraci na polusezonama, a isto tako i na kraju sezone imas primjera malu hiljadu, a meni najbolje poznat proslogodisnja posudba Alena Kulenovica iz Borca u Gradacac u januaru... Nemoj izvaljivat gluposti kao pametan si..
Počele su se izvaljivati gluposti...na posudbu u januarskom prelaznom roku niko ne može preći (barem po pravilniku RSBiH) a možda si ti u IO RSBiH pa to promijeniš.Posudba je moguća samo u ljetnom prelaznom roku,odnosno 10 dana do početka sezone.[/quote]gradacac10 je napisao/la:Mozda junior Begagic ide na posudbu.. Cisto sumnjam da je Bega pivot.
Ejh ti znas pravilnik RSBiH ccc... pravilo je uvijek bilo i biti ce da se posudjuju igraci na polusezonama, a isto tako i na kraju sezone imas primjera malu hiljadu, a meni najbolje poznat proslogodisnja posudba Alena Kulenovica iz Borca u Gradacac u januaru... Nemoj izvaljivat gluposti kao pametan si..[/quote]
nije to bila posudba kulenovica...
imperator, prodavac magle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.