Sport i TV

bazeni
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la bazeni » 12 dec 2011, 15:52

da li znate da li će neko prenositi evropsko prvenstvo u rukometu u Srbiji 2012 i šta će biti novo u programu Sport kluba slijedeće sezone.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 dec 2011, 16:02

Pa vjerovatno da će prenositi BHT, HRT i PTC. Te nacionalne kuće su uvijek prenosile rukometna prvenstva. Ne vidim zašto ovo ne bi prenosile?
Što se tiče Sport Klubova, mislim da će Primeru prenositi naredne godine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 dec 2011, 16:07

bazeni je napisao/la:da li znate da li će neko prenositi evropsko prvenstvo u rukometu u Srbiji 2012 i šta će biti novo u programu Sport kluba slijedeće sezone.
Do sad je Arena prenosila većinu utakmica ;)
A RTS,HRT ,BHT završnice i utakmice svojih repki ,ako već učestvuju
Ali pošto je prvenstvo u Srbiji ,vjerovatno će neka njihova tv imati exkluzivna prava kao RTL što je imao za vrijeme prvenstva u Hrvatskoj ;)

Od stranih kanala Sport 1,Canal + sport ,itd

Ima još mjesec do prvenstva ,biće to početkom januara sve jasnije ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 dec 2011, 16:30

Štefko otvaraj der tu temu kad mi naumpade ,uvod kakv dobar ti poznaješ teren i da se uhodamo do prvenstva ;)
Zaželio sam se dobrog rukometa ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 dec 2011, 17:02

Je li iko od ovih balkanskih televizija otkupio prava prenosa svjetskog klupskog prvenstva ,koje se igra u Japanu ove godine ?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 dec 2011, 22:03

legenda reala je napisao/la:Štefko otvaraj der tu temu kad mi naumpade ,uvod kakv dobar ti poznaješ teren i da se uhodamo do prvenstva ;)
Hocemo,hocemo,videcu da li veceras ili u narednim danima ali otvoricemo kako dolikuje. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 dec 2011, 23:59

messilla je napisao/la:Je li iko od ovih balkanskih televizija otkupio prava prenosa svjetskog klupskog prvenstva ,koje se igra u Japanu ove godine ?
prosle godine je prenosio OBN, pamtim krasne komentatore :mrgreen: ...gledam pregled programa kod njih za srijedu i izgleda da nista ove sezone :?
nema ni na SK, malo sam googlao al ni tamo nista...izgleda da smo osudjeni na streamove...u slucaju finala Barce i Santosa vjerujem da ce netko vec radit to ;) ...kad je Boca uzela prvenstvo mislim da je radio HRT samo to finale

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 dec 2011, 00:01

gospodin Seljakovic je napisao/la:
messilla je napisao/la:Je li iko od ovih balkanskih televizija otkupio prava prenosa svjetskog klupskog prvenstva ,koje se igra u Japanu ove godine ?
prosle godine je prenosio OBN, pamtim krasne komentatore :mrgreen: ...gledam pregled programa kod njih za srijedu i izgleda da nista ove sezone :?
nema ni na SK, malo sam googlao al ni tamo nista...izgleda da smo osudjeni na streamove...u slucaju finala Barce i Santosa vjerujem da ce netko vec radit to ;) ...kad je Boca uzela prvenstvo mislim da je radio HRT samo to finale
Mislim da te nesta okrenulo,ne prenosi OBN odavno SP,mislim da im je zadnji mec bio onaj United-LDU. :?
Prosle godine je Arena radila prenos,i cuveno navijanje za Mazembe. :mrgreen:

p.s Prenosi vam ES 2 (Srbija) sve utakmice. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 dec 2011, 00:38

Devil je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:
Mislim da te nesta okrenulo,ne prenosi OBN odavno SP,mislim da im je zadnji mec bio onaj United-LDU. :?
Prosle godine je Arena radila prenos,i cuveno navijanje za Mazembe. :mrgreen:

p.s Prenosi vam ES 2 (Srbija) sve utakmice. ;)
zadnje koje sam pratio prenosio je OBN ;)
Arenu nemam, tako da to nisam ni gledao, a buduci je ovo zadnje koje sam pratio mislio sam da je prosle sezone bilo, malo sam se zeznuo :mrgreen:
a ES nemam ni prvi program, a tek drugi :lol: ...nekad sam imao, al krasna kablovska nam zamijenula i postavila DSF :(
al svejedno igraju rano ujutro, a sad dok sam s poslom na cekanju iskoristavam i spavam do podne :mrgreen:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 14 dec 2011, 17:41

Devil je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Štefko otvaraj der tu temu kad mi naumpade ,uvod kakv dobar ti poznaješ teren i da se uhodamo do prvenstva ;)
Hocemo,hocemo,videcu da li veceras ili u narednim danima ali otvoricemo kako dolikuje. ;)
de kad otvorite javite može? ;) ?

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 14 dec 2011, 21:35

danas sam gledao utakmicu PSG-Atletic Bilbao i Saša Vugdalić je rekao "šteta što nećemo gledati Pastorea u nastavku Evropsek lige,ali ćemo ga gledati slijedeće sezone gledati u Ligi Prvaka ",da li je pod tim mislio da će se najvjerovatnije PSG plasirati u Ligi Prvaka (jer su prvi u Francuskoj) ili da će možda OBN prenositi Ligu Prvaka

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 dec 2011, 23:34

To prvo :D
Mislim da OBN nema ni para kao ovi javni emiteri :D

A obn ja mislim jos ovu sezonu radi euro ligu

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 dec 2011, 16:19

Ma najavio je već odavno Vugda borbu za CL :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 19 dec 2011, 16:40

Ima li kakvih novosti, ko bi mogao prenositi NBA ove sezone? Valjda nece biti kao prosle, pa da sam za sve utakmice morao ganjati streamove... :)
Izdržati, to je temelj vrline!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 dec 2011, 18:12

rogeRF je napisao/la:Ima li kakvih novosti, ko bi mogao prenositi NBA ove sezone? Valjda nece biti kao prosle, pa da sam za sve utakmice morao ganjati streamove... :)
Ne znam za ostale, al' SportKlub će sigurno prenositi. Btw, za razliku od prethodnih sezona, ove će biti mnogo više utakmica, jer ne prenose NHL. :D
Eh, problem je u tome što ja ne'am taj program. Prokleti kablovski operater. :x
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 dec 2011, 18:52

bilo koji digitalni reciver(strong,opticum,yumatu) i tanjur bilo kojeg promjera okrenut na 42 e(satelit turksat kanal idman tv nekodirano,10968 H 11200 su parametri ) prenosiće i ove sezone nba ,jednostavno a i nije skupo reciver se može uzet za 20-ak km
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 20 dec 2011, 15:26

Monolog je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:Ima li kakvih novosti, ko bi mogao prenositi NBA ove sezone? Valjda nece biti kao prosle, pa da sam za sve utakmice morao ganjati streamove... :)
Ne znam za ostale, al' SportKlub će sigurno prenositi. Btw, za razliku od prethodnih sezona, ove će biti mnogo više utakmica, jer ne prenose NHL. :D
I pretpostavljao sam da ce SK prenositi NBA, kao i prethodnih godina, samo sto ce ove sezone biti jos vise utakmica, kao sto kazes. Medjutim, i ja imam isti problem, nemam taj program :D. Valjda ce ovi iz bh telecoma ubaciti SK u ponudi mojaTV, kao sto se prica, tad' bih jedino mogao gledati. Do tada, nista osim streamova mi ne preostaje, ponovo... :|
Izdržati, to je temelj vrline!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 dec 2011, 16:01

Šta ovo BHT sutra neće prenositi ni jednu utakmicu EPL :roll:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 dec 2011, 16:04

Sheyi je napisao/la:To prvo :D
Mislim da OBN nema ni para kao ovi javni emiteri :D

A obn ja mislim jos ovu sezonu radi euro ligu
pa zar ih nisu kupili ameri :D

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 dec 2011, 19:58

rogeRF je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
I pretpostavljao sam da ce SK prenositi NBA, kao i prethodnih godina, samo sto ce ove sezone biti jos vise utakmica, kao sto kazes. Medjutim, i ja imam isti problem, nemam taj program :D. Valjda ce ovi iz bh telecoma ubaciti SK u ponudi mojaTV, kao sto se prica, tad' bih jedino mogao gledati. Do tada, nista osim streamova mi ne preostaje, ponovo... :|

i kod mene ista stvar,nemam sportklub na kablovskoj,a nešto i ne vjerujem da će telekabel uvesti taj kanal uskoro

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.