Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 13 dec 2011, 22:42

ne7en je napisao/la:
Mancini je napisao/la: Šta je ovdje čudno? :shock:
... nije ništa, zezam se! :lol:
Neka se djeca igraju! :D
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 dec 2011, 14:41

Općina, Grad, Kanton i Federacija odriješili kesu. Za rekonstrukciju stadiona Otoka obezbjeđeno 410 000 KM. Praviće se još tri tribine i svašta nešto. Stadion je vlasništvo Općine Novi Grad i koristiće ga ženski SFK 2000 i FK Olimpic. Tekst u današnjem D.Avazu sa fotografijom idejnog projekta novog stadiona.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 dec 2011, 15:12

avlami97 je napisao/la:Općina, Grad, Kanton i Federacija odriješili kesu. Za rekonstrukciju stadiona Otoka obezbjeđeno 410 000 KM. Praviće se još tri tribine i svašta nešto. Stadion je vlasništvo Općine Novi Grad i koristiće ga ženski SFK 2000 i FK Olimpic. Tekst u današnjem D.Avazu sa fotografijom idejnog projekta novog stadiona.
Taman da i Željo može igrati evropske tekme na Otoci u budućnosti. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 dec 2011, 16:15

Mancini je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Općina, Grad, Kanton i Federacija odriješili kesu. Za rekonstrukciju stadiona Otoka obezbjeđeno 410 000 KM. Praviće se još tri tribine i svašta nešto. Stadion je vlasništvo Općine Novi Grad i koristiće ga ženski SFK 2000 i FK Olimpic. Tekst u današnjem D.Avazu sa fotografijom idejnog projekta novog stadiona.
Realno tako ce i da bude...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2011, 16:16

Odlicno samo nek se gradi ;) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 dec 2011, 16:18

bistrikboy je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Realno tako ce i da bude...
A za Sarajevo će mo još da razmislimo. :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2011, 16:24

Pa realno moze i Sarajevo igrati kad su u pitanju amateri ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 16 dec 2011, 16:47

jos kad bi se oni sjetili objavit to i na netu svjet bi se srusio

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 16 dec 2011, 16:58

gospodin Seljakovic je napisao/la: jos kad bi se oni sjetili objavit to i na netu svjet bi se srusio
Općina, Grad, Kanton i Federacija odriješili kesu
Za obnovu stadiona Otoka osigurano 410.000 maraka
slika

U vrijeme recesije nadležni iz Općine Novi Grad, Kantona, Grada i Federacije odriješili su kesu i za sanaciju fudbalskog stadiona na Otoci odlučili su potrošiti čak 410.000 KM.
- Rekonstrukcija stadiona počela je u martu sanacijom podtribinskog prostora i svlačionica. Također, projektom je obuhvaćeno uređenje travnatog terena i izgradnja novog pomoćnog terena s vještačkom podlogom. Popravljena su i oštećenja na betonskim tribinama, gdje su postavljane plastične stolice, a završena je i ograda - kazali su iz Novog Grada. Iz Općine ističu da stadion ima upotrebnu dozvolu i odobrenje Nogometnog saveza BiH za odigravanje premijerligaških utakmica.
- Prema regulacionom planu i po projetku koji je urađen, ostala je izgradnja još tri tribine. Cilj Općine je izgradnja stadiona koji će doseći standarde UEFA-e. Vizija je dati izgled stadiona prema uzoru na poznate sportske objekte - ističu iz Općine.

Vlasnik Općina
Stadion Otoka je u vlasništvu Općine Novi Grad, a javno preduzeće "Lokom" uređuje odnose s klubovima koja ga koriste. Obnovljene prostorije koriste ženski nogometni klub SFK 2000 i FK Olimpic.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 dec 2011, 07:20

za napraviti ovakav stadion nije dovoljno 410 000 KM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 dec 2011, 11:35

Pa nece ni biti ovakav
NO PYRO NO PARTY

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 17 dec 2011, 12:56

Buu je napisao/la:Pa nece ni biti ovakav
Ja koliko znam ovo je projekat koji je usvojen, i trebao bi biti ovakav... s tim da normalno to nisu pare za sve tribine, to je vjerovatno izdvojeno za početak radova na istočnoj tribini u proljeće kako se i najavljivalo.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 19 dec 2011, 13:13

Sapunica se nastavlja...
slika

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 dec 2011, 13:28

Vlada pomalo pokazuje svoju gadnu stranu. Dosao je nazad u BH da se zajebava. Dijete se malo najelo ,napilo i odma pokvarilo Izmanipulisao je ove godine dva BH kluba samo da vi recimo na neku sumu od 2 milje eura dodao jos koju stotinu hiljada. Kako pare pokvare covjeka.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 dec 2011, 15:05

BolanBolan je napisao/la:Sapunica se nastavlja...
slika
Jad i čemer od čovjeka! :oops:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 dec 2011, 17:24

Odbijen Vladavićev zahtjev za raskid ugovora u Fudbalskom savezu kantona Sarajevo.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 dec 2011, 17:51

gracic je poceo pokazivati koliki je krkan :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 19 dec 2011, 18:26

Ja ne vidim u čemu Vladavić griješi. Meni je on super igrač za ono vrijeme provedeno kod nas pa sam malo subjektivan možda, ali ne znam šta hoće Gracić i ekipa oko njega ako ima iko tu uopšte. Otjerali čovjeka i sad bi da im se plati obeštećenje ne kontam ? :o :?

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 19 dec 2011, 18:41

Zahtjev odbijen, Vladavić još uvijek igrač Olimpica

Kako saznaje Sarajevo-x.com Arbitražna komisija Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo odbila je zahtjev Admira Vladavića o sporazumnom raskidu ugovora sa Olimpicom. Kao razlog naveli su činjenicu da je najmlađi sarajevski premijerligaš ispoštovao obaveze propisane ugovorom.

Da napomenemo, nekadašnji bh. reprezentativac potpisao je trogodišnji ugovor sa Vukovima u ljeto 2011. godine.

Međutim, polovinom jesenjeg dijela sezone 2011/12 bivši nogometaš Veleža, Željezničara, Red Bull Salzburga i Žiline odlučio je napustiti tim sa Otoke.

Kako bismo provjerili ovu informaciju kontaktirali smo Nermina Demirovića, direktora Olimpica, koji je za naš portal rekao:

''Tačno je da je odbijen Vladavićev zahtjev. To je za nas očekivan rasplet, jer smo ispoštovali potpisani ugovor. No, otvoreni smo za razgovor i nekadašnji bh. reprezentativac može otići iz Olimpica uz odgovarajuće obeštećenje''.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111219119" onclick="window.open(this.href);return false;

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 19 dec 2011, 18:42

Sapunica se ipak završi! :lol:

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.