Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

skyisthelimit

Re: Senad Lulic

Post Postao/la skyisthelimit » 19 dec 2011, 02:50

pojedinci su fakat nesnosljivi :o a Luli congrats golcina :d
15.10 - 15.06 ...

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 19 dec 2011, 10:55

malta071 je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:oprosticete..al da je golcina..nije
Sta da ti oprostimo?
Zato sto si dosao na temu jednog od nasih reprezentativaca i posrao je?
"Fudbalski znalcu" imaj malo respekta prema nama, navijacima naseg reprezentativca i nemoj nam kvariti temu postavljanjem linkova tvojih idola.Molim te

PS:niko nije rekao da je postigao najljepsi gol ikada...
nisam idolopoklonik i golcina nije..boli me neka stvar sto je reprezentativac
Unica grande amore

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 19 dec 2011, 16:34

LAZIO bi uskoro u svojim redovima mogao imati dvojicu bosansko-hercegovačkih reprezentativaca. Senadu Luliću bi se mogao priključiti Haris Medunjanin (26).

Mediji na Apeninskom poluotoku pišu da će Lazio u siječnju potražiti zamjenu za ozlijeđenog Stefana Maurija, a upravo je Lulić vodstvu kluba preporučio svoga suigrača iz nacionalne momčadi.

Medunjanin je igrao za Az Alkmaar i Spartu iz Rotterdama, a prošle je godine iz Valladolida prešao u Maccabi iz Tel Aviva. U izraelskom klubu navodno više nije zadovoljan što bi moglo ubrzati njegov odlazak. Lazio je već tijekom ljetnog prijelaznog roka pokazivao zanimanje za njega, ali tada nije došlo do transfera.

Sada bi posao, posebno nakon Lulićeve preporuke, mogao biti bliži realizaciji, a Medunjaninova se cijena navodno kreće oko tri milijuna eura.
Lula postade i menadzer :lol:
RIP SALE VILENJAK

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 dec 2011, 20:34

RKO je napisao/la:
LAZIO bi uskoro u svojim redovima mogao imati dvojicu bosansko-hercegovačkih reprezentativaca. Senadu Luliću bi se mogao priključiti Haris Medunjanin (26).

Mediji na Apeninskom poluotoku pišu da će Lazio u siječnju potražiti zamjenu za ozlijeđenog Stefana Maurija, a upravo je Lulić vodstvu kluba preporučio svoga suigrača iz nacionalne momčadi.

Medunjanin je igrao za Az Alkmaar i Spartu iz Rotterdama, a prošle je godine iz Valladolida prešao u Maccabi iz Tel Aviva. U izraelskom klubu navodno više nije zadovoljan što bi moglo ubrzati njegov odlazak. Lazio je već tijekom ljetnog prijelaznog roka pokazivao zanimanje za njega, ali tada nije došlo do transfera.

Sada bi posao, posebno nakon Lulićeve preporuke, mogao biti bliži realizaciji, a Medunjaninova se cijena navodno kreće oko tri milijuna eura.
Tako i treba. Pa npr Dzeko i Miske su mogli Spahu preporuciti Wolfsburgu kad je bio bez kluba. Al on uzimaju onog Kaera i Barzaglia, dva veca kloca odavno nisam vidio.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2011, 20:52

RKO je napisao/la:

Hercegovacka poslovnost 8-) Braco je Misketa fakticki doveo u repku,Bajevic uz duz i poprijeko hvalio Jahica jos u Cirino doba a sad i Lulic.Osobina koju iskreno cjenim.
Medjutim Mudonja bi se morao malo poklopiti,jezik za zube i vise muda oznojiti.Jer ako bude kao i u Spaniji i Izraelu prosipaoo vise nego sto treba.Poslije Lazia mogao bi dobiti transfer u fk Novi Pazar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2011, 21:30

Yebo ga Medunjanin, neka preporuci Muslimovica. Covjek nezaposlen. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 dec 2011, 21:42

harishp je napisao/la:
RKO je napisao/la:

Hercegovacka poslovnost 8-) Braco je Misketa fakticki doveo u repku,Bajevic uz duz i poprijeko hvalio Jahica jos u Cirino doba a sad i Lulic.Osobina koju iskreno cjenim.
Medjutim Mudonja bi se morao malo poklopiti,jezik za zube i vise muda oznojiti.Jer ako bude kao i u Spaniji i Izraelu prosipaoo vise nego sto treba.Poslije Lazia mogao bi dobiti transfer u fk Novi Pazar.

Samo zi zaboravio jos spomenuti kako je Vaha doveo Vedu iz Amerike , ostalo je ok.

A Lulic je odradio do sada lavoski posao. Dodje covjek bukvalno dzaba a ispa im glavni igrac skoro. I naravno pametne tale samo kazu daj nam jos takvih. Nema veze ako prica i pametuje samo da dobro igra i da je jeftin a Medo je upravi takav trenutno mislim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2011, 21:51

Nije Vaha vec Zukanovic ovaj ga je i ''pronasao'',kontali utalisat sta,pa ih Vedo na kraju izradio a ovaj ga u drugu ligu shiknuo za nagradu dok je drugi onog klocinu Jelica drzao ispred Vede 8-)
Lulic je iskoristio svoj turbo u guzici i nenormalnu kondiciju.Jos kad na kraju krajeva zna i sa loptom,taman.
Samo nek se mane brabonjanja i mahanja sudijama,pod hitno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 dec 2011, 11:47

meni su smijesni oni koji govore da Lulic nije kvalitet za top timove
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 21 dec 2011, 20:09

Lazio: Bizzarri, Konko, Biava, Dias, Radu, Cana, Ledesma, Lulic, Hernanes, Cisse, Klose.

linkici zasad
http://www.chabka.org/ch2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://calciolivep67-2.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://guanitv2.****/p/en-vivo-8.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 dec 2011, 22:30

Evo gledam Lulica na al-jazeeri, stvarno je Lula odlican igrac, imao je par dobrih suteva, steta sto nije bio gol, po meni je najbolji igrac Lacija, a i ovaj komentator ga hvali, a najbolja scena maloprije kad komentator kaze hajmo Lulicu hajmo Bosno...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 21 dec 2011, 22:31

Harrison je napisao/la:Evo gledam Lulica na al-jazeeri, stvarno je Lula odlican igrac, imao je par dobrih suteva, steta sto nije bio gol, po meni je najbolji igrac Lacija, a i ovaj komentator ga hvali, a najbolja scena maloprije kad komentator kaze hajmo Lulicu hajmo Bosno...
posto gledam romu, a iza slusam lazio i kaze onaj HORIIIIIIBLE HORIIIIIIIBLE za lulica. sta bilo?
...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 dec 2011, 22:33

A sta znaci HORIIIBLE?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 dec 2011, 22:34

Harrison je napisao/la:A sta znaci HORIIIBLE?
Grozno.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 21 dec 2011, 22:36

dok sam okrenula da vidim sta se desava, proslo :S
...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 dec 2011, 22:44

Goalgetter je napisao/la:
Harrison je napisao/la:A sta znaci HORIIIBLE?
Grozno.
Onda taj komentator sto je rekao horiible (ako je mislio na igru Lulica) i ovaj arapski komentator na al-jazeeri nisu gledalu istu utakmicu, ovaj ga na sav glas hvali, a i realno bio je jedan od najboljih danas.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 dec 2011, 22:46

Ma moze to svasta biti, mozda grozno dodao loptu, promasio sta ja znam :lol: . Nisam gledao utakmicu, pa nemogu nista reci u vezi ovog.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 21 dec 2011, 22:46

ma kolko je on poceo vristat ja reko bog zna sta je uradio. al evo ocito nije nista.
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 dec 2011, 22:48

Imao je sansu petnaest minuta prije kraja,i tako je opalio da je vjerovatno odskakutala u rodne mu Sovice.Mozda zbog toga.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 dec 2011, 22:52

harishp je napisao/la:Imao je sansu petnaest minuta prije kraja,i tako je opalio da je vjerovatno odskakutala u rodne mu Sovice.Mozda zbog toga.
Ako mislimo na istu sansu, lopta je prosla 2-3 metra pored golmanove desne stative, a Laciali su tu trazili i korner, vjerovatno je nekog lopta okrznula, a u tom periodu imao je jos jedan dobar sut samo sto je odbrana Chieva izblokirala.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, MostarNeretva i 33 gosta.