E, da. Moj favorit je O'Sulivan. Čovjek je majstor što jest, jest. A od ove mladje populacije Robertson je moj favorit. Volim njegov stil (i igre i ponašanja).
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Eki ti tenis pratisArnelinho je napisao/la:Pokušaću (o)držat ovu temu živu. Zasad ne znam šta da pišem, sem da ka'em da redovno pratim ovaj sport i da mi je uz tenis, fudbal i f-1 najdraži (za gledat).
E, da. Moj favorit je O'Sulivan. Čovjek je majstor što jest, jest. A od ove mladje populacije Robertson je moj favorit. Volim njegov stil (i igre i ponašanja).
Vidiš da sam tek sad uš'o i na ovaj pdf. Ja osim onih nogometnih ne obilazim druge.Edin TM87 je napisao/la:Eki ti tenis pratisArnelinho je napisao/la:Pokušaću (o)držat ovu temu živu. Zasad ne znam šta da pišem, sem da ka'em da redovno pratim ovaj sport i da mi je uz tenis, fudbal i f-1 najdraži (za gledat).
E, da. Moj favorit je O'Sulivan. Čovjek je majstor što jest, jest. A od ove mladje populacije Robertson je moj favorit. Volim njegov stil (i igre i ponašanja).Nikad te na teniskom podforumu, a O'Sulle je majstor
Ako je skoro otvoren taj prvi sto onda nije prvi u BiH posto u Tuzli ima u jednom bilijar klubu sto za snooker nekih godinu dana, prava umjetnost je igrat na njemuEdin TM87 je napisao/la:Igr'o sam snookera po prvi put u zivotuNezaboravno iskustvo
![]()
Nevjerovatno koliko kugle izgledaju vece na TV, nego uzivo, kao i rupe, totalna suprotnost od osmice, i stapovi su drugaciji za snooker, odigr'o sam 2 frejma za sat i poGanjamo kuglu po 15 minuta, strasno tesko ubacit, oni su veliki majstori kad mogu onako, imo sam jedan pogodak po dijagonali stola, bas se culo kad je uletila
![]()
Prvi sto u BiH otvoren u zetri, tesko je nac' protivnike, al' jbg, igra je strasna, ambijent, stolovi, sve
Cuj toclassic je napisao/la:Ako je skoro otvoren taj prvi sto onda nije prvi u BiH posto u Tuzli ima u jednom bilijar klubu sto za snooker nekih godinu dana, prava umjetnost je igrat na njemuEdin TM87 je napisao/la:Igr'o sam snookera po prvi put u zivotuNezaboravno iskustvo
![]()
Nevjerovatno koliko kugle izgledaju vece na TV, nego uzivo, kao i rupe, totalna suprotnost od osmice, i stapovi su drugaciji za snooker, odigr'o sam 2 frejma za sat i poGanjamo kuglu po 15 minuta, strasno tesko ubacit, oni su veliki majstori kad mogu onako, imo sam jedan pogodak po dijagonali stola, bas se culo kad je uletila
![]()
Prvi sto u BiH otvoren u zetri, tesko je nac' protivnike, al' jbg, igra je strasna, ambijent, stolovi, sve
Uputi me hodzo sarajevska onda, znam da ima u plazi tamo, al' samo profesionalci igraju, nista mi levati...hodža je napisao/la:snooker stolovi odavno postoje u Sarajevu
imaš ih na 3-4 lokacije, a čak se igra i snooker liga
MElloo je napisao/la:U Bugojnu imaju 2 snooker stola, joj kad ih pogledam isto livada
To sam ja govorio napocetku kad je otvorena temaKK_Bosna je napisao/la:promijenio sam naziv topica
bilijar i snooker su dva potpuno razlicita sporta
Ronnie jest mozda popravio svoju formu,ali isto tako ne treba ni Fu-a otpisati,jer Roonie igra toplo-hladno vec 2-3 sezone.franco_tm je napisao/la:evo i mene , nisam ni znao da ima ova tema...
btw. slazem se sa nekima gore .. snooker , tenis i fudbal![]()
danas Ronnie protiv Marca Fua , na welsh openu .. a u kakvoj je ronnie formi , fu nema sta trazit ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.