Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
Dobar go Lule, taman pred kraj poluvremena.. Imao je dosta vremena da namjesti sa lijeve na desnu nogu, s pravom se ljuti Handanovic na svoju odbranu. 

Cementira cova pocetnu poziciju,sto je sigurno, sigurno je.A svaka tekma razlicita pozicija sa lijeve strane,gore-dole-sredina.
Nego sta je sa onom suspenzijom u repci.Jel jedan mec ili ce se nakalemiti kao i Salihovicu.
@calcio ko se ljuti uceraj mu kruti
Nego sta je sa onom suspenzijom u repci.Jel jedan mec ili ce se nakalemiti kao i Salihovicu.
@calcio ko se ljuti uceraj mu kruti

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JuveSissoko
- Kontakt:
ko će ako neće Senad Samiru
sad vidjoh gol, jest vala Sencho imao svo vrijeme ovog svijeta da se namjesti, Samir pobudali
sad vidjoh gol, jest vala Sencho imao svo vrijeme ovog svijeta da se namjesti, Samir pobudali
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
I Lazio se vratio u utakmicu totalno, 2:1 Miroooooooo Klose 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Naravno da je jedna utakmica, jer je dobio dva zuta kartona. Jedino da je dobio crveni disciplinska komisija UEFA-e bi odlucivala o velicini kazne.harishp je napisao/la: Nego sta je sa onom suspenzijom u repci.Jel jedan mec ili ce se nakalemiti kao i Salihovicu.
Svaka cast Lulicu, a neki nek se stide sto su ga pljuvali nakon Portugala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sta,time sto je postigao gol je pokazao da mi koji smo tvrdili da je pogrijesio sto je onako nabrajao sudiji i dobio crveni smo pogrijesili,ja ti logike i...amerosm je napisao/la:Naravno da je jedna utakmica, jer je dobio dva zuta kartona. Jedino da je dobio crveni disciplinska komisija UEFA-e bi odlucivala o velicini kazne.harishp je napisao/la: Nego sta je sa onom suspenzijom u repci.Jel jedan mec ili ce se nakalemiti kao i Salihovicu.
Ah da,s obzirom da ocekujem protuargument "pa i Zidane je dobio crveni u finalu eura" il "i Spahic je pogrijesio protiv Francuske pa ga niste pljuvali",nemam namjeru po 100-ti put objasnjavati iste stvari.
Ostajem pri onome sto je i sam selektor izjavio,da se cudi da se Lulic nije izvinio suigracima nakon utakmice.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
odlična utakmica ...Lulic fenomenelan ...da je Klose imao bolji dan Lazio bi ovo dobio..šteta...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Omerbavarac
- Kontakt:
Aferim majstore.
Vidljivo je da si mnogo napredovao od dolaska u Lazio, a ovi golovi i asistencije o tome najvise govore.
Vidljivo je da si mnogo napredovao od dolaska u Lazio, a ovi golovi i asistencije o tome najvise govore.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Treci.Elegant je napisao/la:Ovo mu je drugi gol za Lacio, svaka cast majstore.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Eno Hamsik ti zabio gol idi laj-kaj,sto moras gnjaviti ljude i na ovoj temi.Dylan Dog je napisao/la:Sta,time sto je postigao gol je pokazao da mi koji smo tvrdili da je pogrijesio sto je onako nabrajao sudiji i dobio crveni smo pogrijesili,ja ti logike i...amerosm je napisao/la:Naravno da je jedna utakmica, jer je dobio dva zuta kartona. Jedino da je dobio crveni disciplinska komisija UEFA-e bi odlucivala o velicini kazne.harishp je napisao/la: Nego sta je sa onom suspenzijom u repci.Jel jedan mec ili ce se nakalemiti kao i Salihovicu.
Ah da,s obzirom da ocekujem protuargument "pa i Zidane je dobio crveni u finalu eura" il "i Spahic je pogrijesio protiv Francuske pa ga niste pljuvali",nemam namjeru po 100-ti put objasnjavati iste stvari.
Ostajem pri onome sto je i sam selektor izjavio,da se cudi da se Lulic nije izvinio suigracima nakon utakmice.
Glumis realnog satro navijaca a od toliko normalnih klubova ti za Ruse navijas

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kasnim jedno 500 godina al KAKAV GOOOO.
gol ci na
btw jel do mene il su svi bili ono WTF iz odbrane udinesea kad je opalio po golu
isto ko da niko nije mislio ni da ce za milion godina sutat na go
prejaaaaako
gol ci na
btw jel do mene il su svi bili ono WTF iz odbrane udinesea kad je opalio po golu

...
" onclick="window.open(this.href);return false;panties je napisao/la: (oko 1:20)
joooooooooooooook
evo jedan primjer golcine..pa ti vidi imal razlike

Unica grande amore
[youtube][/youtube]panties je napisao/la:de stavi kakvu bombu ronalda pa da uporedjujemo.
mislim

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
evo cisto da se napravi distinkcijaDylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]panties je napisao/la:de stavi kakvu bombu ronalda pa da uporedjujemo.
mislim

Unica grande amore
Sta da ti oprostimo?AllAbout je napisao/la:oprosticete..al da je golcina..nije
Zato sto si dosao na temu jednog od nasih reprezentativaca i posrao je?
"Fudbalski znalcu" imaj malo respekta prema nama, navijacima naseg reprezentativca i nemoj nam kvariti temu postavljanjem linkova tvojih idola.Molim te
PS:niko nije rekao da je postigao najljepsi gol ikada...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.