Za City imam samo dvije rijeci : "lucky cunts",.S obzirom na sve probleme koje imamo odigrali smo sasvim solidnu utakmicu,možda nismo bili bolji ali sigurno da nismo ni lošiji

Dosta je primjetan i umor kod igraca a kako i nebi kad skoro svaku utakmicu igra isti tim s obzirom da imamo uzasnu klupu,.Ono što nikako nemogu shvatiti da mali Alex jos uvjek skoro pa nikako ne dobiva priliku za igru,pogotovo ako uzmemo u obzir da mu je glavna konkurencija indisponirani Rus koji me u mnogome podsjeca na dedu iz filma "mrtav-hladan" a i sam naziv filma u potpunosti odgovara ukupnom dojmu kojeg ovaj ostavi u toku igre,.Teško je izdvojiti najgoreg danas,ali po meni u uži krug bi se trebali svrstati Njemac koji ponekad daje dojam da nebi mogao cuvati ni nacrtane ovce na papiru,pa yebemu majku u Werderu je makar s vremena na vrijeme davao golove iz prekida i makar tom svojom visinom doprinosio klubu,uz njega bi dodao i Ramseya,kao što neko rece kao da je izašao termin odigrati a ne derbi utakmicu premier lige,ali sigurno da je i njega umor stigao i kao sto neko rece ako A.W ga nastavi forsirati ni neka ozlijeda nebi bila iznenadjenje,ali je za ocekivati da nastupi u srijedu s obzirom da nece igrati Song i Arteta,u uži krug još bi dodao Walcota koji se nije vidio na terenu,jedan od onih njegovih kriznih dana,i naravno vec pomenutog Rusa,.
Penal je bio cist kao suza,Richards sigurno nije namjerno igrao rukom ali s obzirom da je njegova ruka sprijecila da lopta dodje do Gervinha koji je bio sam na šutu morao je se svirati penal,isto mi je sumnjiva situacija kod RVP-ovog gola,volio bi vidjeti jos jednom tu situaciju ali djeluje da je bio u liniji s jednim igracem City-a,.
Moramo se pojacati i riješiti par igraca jer prakticki klupe kao da i nemamo,najcesce zamjene(Rus,Rosicky,Chamak) su potpuno van forme i ne vidim nacin kako mogu doprinjeti igri Arsenala,.
Ne treba se obazirati na ovaj poraz,mnogo je još utakmica do kraja sezone,sa povratkom Sagne i WIlshere bicemo puno jaci,još par eventualni pojacanja i ovaj tim je u stanju pobjediti svakoga,.