Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Haha, ima sličnosti. Ono mjesto iz GTA se zove "Santa Monica Pier", a ovo iz filma "Steeplechase Pier".OTNYS_YNWA je napisao/la:@RiNo, meni ova slika baca na GTA San Andreas. Ima ona misija kada "kidnapuješ" nekog biznismena pa ovim mostićem pičiš prema rijeci toliko brzo da se fra`er ulita u gaće. Poslije iskočiš iz auta, ... itd...![]()
Ko što gledam bliži se i dan kad će meni doći, a onda se idemo oprostiti od te šugave društvene mreže. Kad se sjetim sreće i zadovoljstva sa MIRC-om, MSN-om, prvi mailovi...hordas'87 je napisao/la:timeline
Ma ja, kad trebe nisu vidjele sliku na MIRC-u, bacaš ih na priču i svi sretni. Danas Bože ti sačuvaj. Dopisuješ se, pogleda album i nestane k'o da nikad nije ni čula za mene.Nimla_RZ je napisao/la:To su bili dani, jel?!
Stvarno kojih idiota jbt. Ako ne vjerujes u neku vjeru,ne moras je ismijavati,pogotovu ne boziju knjigu,bez obzira o kojoj se radilo.Budale.
ja sam prijavio stranicu. zamolio bih i ostale koji se na slažu sa sadržajem iste da to urade.
Vrlo vjerovatno da se nece nista desiti i kada se prijavi stranica... Moras im prvo dokazati na engleskom da se radi o vrijedjanju, pa i tada ako oni misle da nije dovoljno uvrijedljivo nece nista poduzetiPasha je napisao/la:ja sam prijavio stranicu. zamolio bih i ostale koji se na slažu sa sadržajem iste da to urade.
Iznad Activity Loga imas Add a cover. Tu kliknes i odaberes sliku.roy_makaay je napisao/la:Kako uopšte postavit sliku neku na taj cover?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.