Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zahvaljujuci Cskau, uz Arsenalovu pobjedu od 8:0, mozemo do 3. mjesta. Naravno, ako Tottnham ne pobjedi u svom mecu. 

Ako Bog da, spustamo ove Gradjane na zemlju, na njihovom terenu!
GO GUNNERS!!!
GO GUNNERS!!!
Izdržati, to je temelj vrline!
Arsenal
Wojciech Szczesny
Johan Djourou
Per Mertesacker
Laurent Koscielny
Thomas Vermaelen
Alex Song
Mikel Arteta
Aaron Ramsey
Theo Walcott
Gervinho
Robin van Persie
Wojciech Szczesny
Johan Djourou
Per Mertesacker
Laurent Koscielny
Thomas Vermaelen
Alex Song
Mikel Arteta
Aaron Ramsey
Theo Walcott
Gervinho
Robin van Persie
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
imal ko kakav stream dobar, djed će mi gledat

Vođa zna.
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... o-all.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovde uvijek bude dobrih.
Nadam se pobjedi, bacila bi nas visoko. Iako ni poraz nije tragedija.
Edit:
UEFA kaže da...
1. FC Barcelona ESP 27.775 28.662 30.585 36.642 22.257 145.922
2. Manchester United FC ENG 32.575 28.000 28.585 36.671 13.475 139.307
3. Chelsea FC ENG 28.575 25.000 22.585 26.671 19.475 122.307
4. FC Bayern München GER 22.700 22.537 30.616 24.133 20.150 120.137
5. Arsenal FC ENG 21.575 22.000 25.585 22.671 19.475 111.307

Ovde uvijek bude dobrih.

Nadam se pobjedi, bacila bi nas visoko. Iako ni poraz nije tragedija.
Edit:
UEFA kaže da...
1. FC Barcelona ESP 27.775 28.662 30.585 36.642 22.257 145.922
2. Manchester United FC ENG 32.575 28.000 28.585 36.671 13.475 139.307
3. Chelsea FC ENG 28.575 25.000 22.585 26.671 19.475 122.307
4. FC Bayern München GER 22.700 22.537 30.616 24.133 20.150 120.137
5. Arsenal FC ENG 21.575 22.000 25.585 22.671 19.475 111.307

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Arsenalisation
- Kontakt:
Zabaleta je+em li ti mater onu cigansku----!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
EDIT:Uhh dobro je...Presjece me...

EDIT:Uhh dobro je...Presjece me...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sreca pa je Szczesny samo prosjek i nista vise.. Inace standardno Arsenalovo prvo poluvrijeme, naprave prilike ali ne mogu dati gol, ukoliko ce i dati bice to drugo..
Celik!3,2,2.
Sudija je smijesan. Zabaleta prodje bez opomene, a Koscienly dobije zuti karton.
Inace Arsenal dobro stoji na terenu i ne daju puno prostora City-u da se razigra, dok Arsenal s druge strane dobro kombinuje do nekih 20-tak metara od gola City-a i onda i onda stanu i ne znaju sta ce sa loptom. Da su u fazi napada konkretniji mogli bi doci do pobjede.

Inace Arsenal dobro stoji na terenu i ne daju puno prostora City-u da se razigra, dok Arsenal s druge strane dobro kombinuje do nekih 20-tak metara od gola City-a i onda i onda stanu i ne znaju sta ce sa loptom. Da su u fazi napada konkretniji mogli bi doci do pobjede.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
imali smo iste šanse, sa tim što je hart bio nesigurniji kod naših napada, lopta mu ode kroz noge kad ne udje u go
, nije loše uopšte, i onaj seljačina zabaleta, kad ne poče plakat zbog njega kad sam vidio da van persie leži
.
ščezni

ščezni

Vođa zna.
Dobro smo,ali me nervira sporost remzija
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Song je mog'o Arsenal koštati gola u 1. poluvremenu. A, osim toga, bio je solidan (ne mogu reći dobar, jer bi to značilo da je onda u prethodnim mečevima bio veličanstven).
Btw, Koscielny.
Kakav prodor i kakvo iznošenje lopte.
Iskreno me zanima jesam li samo ja ondje vidio penal? Kolo Toure je startov'o (mislim na Ramseya) i mislim da je prvo njega pokosio, pa tek onda malo zakačio loptu. Mada, moram priznati da me malo stream yebe, pa...Al', ono što sam na prvu vidio mi vuče na penal.
Defanzivno Arsenal odličan, ofanzivno rezervisan. Izgleda da je Wenger ovdje odlučio više pažnje posvetiti odbrani. To se može primijetiti po Gervinhu i Walcottu koji se vraćaju duboko na svoju polovicu i tako udvajaju Nasrija + Zabaletu sa jedne, te Richardsa i (većinom) Balotellija s druge strane. Moram priznati da dugo nisam vidio Gervinha u onakvom defanzivnom elementu (ofanzivno je i dalje taraba
).
Wojcieh spasio čist gol, to se mora priznati. A, s druge strane je to isto uradio Hart. Dakle, golmani su svoje obavili. Arteta je neprimjetan i bukvalno izdominiran od Barryja i Tourea. Jedino što Song tu i tamo obavi neki zadačić u vezi i to je sve. To se vidi i po posjedu lopte. Jednostavno, Toure, Silva, Nasri i Barry imaju dugo loptu u posjedu te je samo pitanje vremena kada će se to krunisati golom.
Lično, uz Barryja, igrač prvog poluvremenua je Laurent Koscielny.
Barem za mene.
Btw, je l' se zajebavate? Zabaletin start i nije za žutog kartona. Ako mislite na onaj nad Robinom, da se razumijemo. Izgledalo je možda malo teže, al' nije ga ni dodirnuo. Više je do Robinovog "pada", jer se ružno iskrivio prilikom onog starta.

Btw, Koscielny.

Defanzivno Arsenal odličan, ofanzivno rezervisan. Izgleda da je Wenger ovdje odlučio više pažnje posvetiti odbrani. To se može primijetiti po Gervinhu i Walcottu koji se vraćaju duboko na svoju polovicu i tako udvajaju Nasrija + Zabaletu sa jedne, te Richardsa i (većinom) Balotellija s druge strane. Moram priznati da dugo nisam vidio Gervinha u onakvom defanzivnom elementu (ofanzivno je i dalje taraba

Wojcieh spasio čist gol, to se mora priznati. A, s druge strane je to isto uradio Hart. Dakle, golmani su svoje obavili. Arteta je neprimjetan i bukvalno izdominiran od Barryja i Tourea. Jedino što Song tu i tamo obavi neki zadačić u vezi i to je sve. To se vidi i po posjedu lopte. Jednostavno, Toure, Silva, Nasri i Barry imaju dugo loptu u posjedu te je samo pitanje vremena kada će se to krunisati golom.
Lično, uz Barryja, igrač prvog poluvremenua je Laurent Koscielny.

Btw, je l' se zajebavate? Zabaletin start i nije za žutog kartona. Ako mislite na onaj nad Robinom, da se razumijemo. Izgledalo je možda malo teže, al' nije ga ni dodirnuo. Više je do Robinovog "pada", jer se ružno iskrivio prilikom onog starta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Arsenalisation
- Kontakt:
Silva 1-0---- 
EDIT:
20cm u offside-u...
Zamalo 

EDIT:

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Ovaj Ramsey samo smeta -.-
Dzaba njemu oni nafakaski golovi kad ne zna
Evo sad Persie iz slobodnog pogadja aBd
hoce kjurac a ne pogodit
Dzaba njemu oni nafakaski golovi kad ne zna
Evo sad Persie iz slobodnog pogadja aBd

Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 18 dec 2011, 18:39, ukupno mijenjano 2 puta.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da bar hocete izjednaciti ili jos bolje pobjediti 

arshvin il kako se već piše, mislim da mu je ovo zadnja prilika da se dokaže definitivno 

Vođa zna.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Cist penal....opet kradja... 

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...