FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
smješniji i od reala,oni su uspjeli zabit bar jedan,ovi ako prođu bez petarde dobri su
- adas_barca
- Kontakt:
kad je jedan ronaldo ne moze ,zasto bi mogo neymarajvardedo je napisao/la:to ti ozbiljno za Neymara??? jer,ako ćemo suditi samo po utakmici protiv Barce,C.Ronaldo je igrač u rangu Mehmeda Alispahića,ako ne i gori...10.Skoro je napisao/la:Joj sto ne mogu pojedinih navijaca kad pominju gansa, neymara, ovog onog kao pojacanja... Za mene prosjecni igraci i veoma precjenjeni...Realna cijena im je 10-15mil...

Potcijenili Barcelonu.anonaki je napisao/la:smješniji i od reala,oni su uspjeli zabit bar jedan,ovi ako prođu bez petarde dobri su

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pa što ne reče niko da ima na Eurosport 2 utakmica
Šu'pci ste moram priznat'
EDIT: Jel' igr'o Neymar ?
4:0 Messi

Šu'pci ste moram priznat'

EDIT: Jel' igr'o Neymar ?

4:0 Messi

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- thenaturalone
- Kontakt:
sta reci, s kim vise igrati?
loš Santos...čak i navijači Barce moraju priznati da bi Real ovakvog Santosa poderao 2-1 nakon produzetaka
sta reci, s kim vise igrati?[
selimo u drugu galaxiju.U mliječnom putu smo sve poderali,kud češ dalje kad je finale svjetskog prvenstva postala trening utakmica
selimo u drugu galaxiju.U mliječnom putu smo sve poderali,kud češ dalje kad je finale svjetskog prvenstva postala trening utakmica
Ovaj Santos ne bi prismrdio Realu. Barca ih je unistila pokazala da je br. 1 na svijetu. Drago mi je sam ozbog onog retardiranog komentatora koji je rekao da je Santos bolji tim od Reala. Santos u Evropi ne bi Arsenala dobio. Neymar je smijesan. Neke finte izvodi pokusava a Puyol ga procitao svaki put. Cestitke Barci, ovo je prvi put da sam navijao za vas u nekoj utakmici.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ocekujem sutra vijest "Pele pronadjen mrtav u svom stanu",ima da se ubije lik zbog Messia 

ima ti i ta mjesta....a za neymara sam ozbiljan...zongler tipa robinho...e sad je druga prica potencijal...ima potencijala ali imao ga je i robinho...ponovicu ni on sam nije svjestan koliko mora jos da napreduje...ajvardedo je napisao/la:to ti ozbiljno za Neymara??? jer,ako ćemo suditi samo po utakmici protiv Barce,C.Ronaldo je igrač u rangu Mehmeda Alispahića,ako ne i gori...10.Skoro je napisao/la:Joj sto ne mogu pojedinih navijaca kad pominju gansa, neymara, ovog onog kao pojacanja... Za mene prosjecni igraci i veoma precjenjeni...Realna cijena im je 10-15mil...
Mi nikada odustati necemo...
- PatrickBateman
- Kontakt:
Da bi se to dogodilo,Messi i Iniesta moraju zavrsiti u kolicima u sljedecih par godina.insider je napisao/la:Neymar je igrač koji će za kratko vrijeme biti najbolji na svijetu. Ko god ga je gledao, primijetio je da dečko ima nevjerovatnu snagu, brzinu i tehniku, da jednako igra s obje noge, napada isto i s lijeve i s desne strane. Ima skoro sve što treba da nogometaš bude savršen.
Pele ce reci da bi njegov Santos pregazio Barcu,naravno.
Neymar može prodavati finte na plažama Copacabane jer kad gledam njega odmah se sjetim flopa Robinha.
Igrači Barce se više namuče na samom treningu nego danas protiv Santosa , kojeg blesavi komentator upoređuje sa nekim europskim timovima.
Igrači Barce se više namuče na samom treningu nego danas protiv Santosa , kojeg blesavi komentator upoređuje sa nekim europskim timovima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Barcelona bas ozbiljno shvatila ovu utakmicu, odavno nisam gledao Messija da se ovako trudi i trci. Alves i Xavi također maestralni.
U jednom trenutku mi je bilo zao Neymara, kako se momak boji Puyola
Uglavnom, vec treci trofej ove sezone i zvanicno smo najbolji na kugli zemaljskoj

U jednom trenutku mi je bilo zao Neymara, kako se momak boji Puyola

Uglavnom, vec treci trofej ove sezone i zvanicno smo najbolji na kugli zemaljskoj

Don't hate what you don't understand.
Kratko i jasno! Svaka cast!thenaturalone je napisao/la:sta reci, s kim vise igrati?
I opet recite da Fabregas ne valja. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Osim City koji je svakako debilski klub ,bas me zanima koji ce jos debili iskesirati vise od 15 mil eura za ovog Neymara . Momak ima potencijala svakako ,ali ja cu nabrojati 10 -takvih koji su smatrani kao nasljednici Pelea i slicne gluposti . Evropa je jedino mjerilo ,kad se dokazes tu onda vrijedis .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko je Fabregas dao golova ove sezone, u svim taknicenjima? Frajer nije normalan, ako se ne varam drugi strijelac Barce 

- anonymousHD
- Kontakt:
Čoveče, svaka im čast... Alaj i igraju... Aferim!
Ovo mu je deseti, mada to i ne cudi obzirom na poziciju koju igra i fantasticnu saradnju sa Messijem.Donnie Darko je napisao/la:Koliko je Fabregas dao golova ove sezone, u svim taknicenjima? Frajer nije normalan, ako se ne varam drugi strijelac Barce
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.