Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 18 dec 2011, 00:06

voltron30 je napisao/la:Real i dalje po starom, levate puni, a Barca mu i dalje nabija kompleks. Al' popravili su se, sada bar redovno pobjedjuju tzv. manje ekipe. Ah da, Spaha ostao dosljedan, 6 komada protiv Ronaldove ekipe. :D
Daj bgt, kakve levate? Ako je Sevilla levat(koja je usput receno zaustavila Barcu), sta su onda manje ekipe od Seville?
Ima mnogo razloga sto Real nije dobio Barcu, nije samo kvalitet u pitanju.
A ja sam skontao nekako da ima tema za provociranje, dje su moderatori ovdje :?:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 dec 2011, 00:06

voltron30 je napisao/la:Real i dalje po starom, levate puni, a Barca mu i dalje nabija kompleks. Al' popravili su se, sada bar redovno pobjedjuju tzv. manje ekipe. Ah da, Spaha ostao dosljedan, 6 komada protiv Ronaldove ekipe. :D
I to istim rezultatom ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 dec 2011, 00:08

svaka cast varasu na identicnom nastupu i protiv barce i protiv reala :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 dec 2011, 00:09

u Andaluziji nista novo :mrgreen:

DiMaria strasno odigrao 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 dec 2011, 00:10

Scof1eld je napisao/la:svaka cast varasu na identicnom nastupu i protiv barce i protiv reala :roll:
Varas večeras nije imao šanse ...

I naravno da istaknem : Iker Casillas !

Del Moral će ga sanjati dugo ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 dec 2011, 00:11

Scof1eld je napisao/la:svaka cast varasu na identicnom nastupu i protiv barce i protiv reala :roll:
slika
Usput, hvala Ronaldu sto nije promasio zicer(e) kao protiv Barce 8-) .
Kakvih bolida ovdje ima....
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

NeverRetreat
Kontakt:

Post Postao/la NeverRetreat » 18 dec 2011, 00:12

jedva oca mi , mora ovo real bolje .. samo 56 golova dosad

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 18 dec 2011, 00:13

Kakve samo lopte pruza di marija :o :o :o
Lass je bio odlican,on i Alonso najzasluzniji za to sto se nije ni osjetio manjak igraca.
Ronaldo jos malo se.re,steta sto ondje nije asistiro hamitu,ali sreca sto dade onda loptu alonsu u sljedecem napadu.Ugl od njega dovoljno samo onaj golcina s distance :D :D
Arbeloa isto mocan,siguran,cak je imao i par prodora i nekih ,kao, driblinga,al nebtino.Njegova f-ja je bila odbrana i to je odradio perfect .
Benz rutiner,zreo,nema losih pasova,dobar u duelima,msm da ima osiguranu prvu postavu do daljnjeg.
Najvise mi se svidja sto smo vecim dijelom susreta igrali u napadu samo sa ovom trojicom:cr7,benz i di maria.Doslovno su radili sta god su htjeli.

I opet...RUTINA
Sretno zmajevi!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 dec 2011, 00:16

Nail for Real je napisao/la:
slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aj, a eto varas nije htio braniti ko protiv barcelone, inace bi ovo sevilla uzela 2:0 :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 18 dec 2011, 00:22

Evo gledam raspored sljedeceg kola koje se igra u januaru.Nije lose:
Real-Granada Espanyol-Barca
Sretno zmajevi!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 dec 2011, 00:33

Edin TM87 je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aj, a eto varas nije htio braniti ko protiv barcelone, inace bi ovo sevilla uzela 2:0 :lol: :lol: :lol: :lol:
koja ste vi djeca u pm :roll:

samo kazem da se momak dizao u zvijezde nakon jedne partije, a danas ne znam da je ijednu odbranu imao :?

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 18 dec 2011, 00:34

Da budem iskren,nisam bas bio uvjeren u pobjedu Reala.Medjutim,ova ekipa je pokazala da ima karakter i da ce se boriti,bez obzira na poraz od Barce.Napad je veceras bio fantastican,postici 6 golova protiv Seville i to u gostima.Callejon je bio odlican,momak koristi svaku priliku :D Poraz od Barce boli,naravno i mene koji sam samo jedan od fanova Reala,a ne mogu ni zamisliti kako je igracima Reala.Ova ekipa stalno napreduje i siguran sam da moze "potopiti" bilo koga.Jedino je Barca ta koja je najveci problem,ali ne i nerjesiv.Real nema bas iskusnih igraca i mislim da je to jedan od presudnih faktora neuspjesnosti u duelima sa Barcelonom.Real je svake godine sve vise pod pritiskom,jer favorizovanje ima velikog uticaja na velike utakmice.Sjetimo se samo Mourinha sa Interom 2010. protiv Barcelone.Nakon njihovih duela u grupi,99% ljudi je ocekivalo lagani prolaz Barce u finale Lige Sampiona.Barcelona je bila malo reci favorit tada.Inter u polufinalu-to je bio veliki uspjeh Intera,s obzirom na rezultate prethodnih godina.Inter nije bio pod pritiskom,jer Inter i Barca nisu ljuti rivali-to nije bio nesto poseban duel.Mislim da je to kljuc uspjeha protiv Barcelone.Igraci Reala se jednostavno "plase" Barcelone.Bice tesko do kraja sezone i nadam se da ce Real uzeti titulu-nadam se da ce imati vise od tri boda prednosti do slijedeceg El Classica.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 dec 2011, 00:53

Iker Casillas! ;)

slika
Dve iste odbrane protiv Seville!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 dec 2011, 01:07

Mozel link za drugi go Sevilje ?

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 18 dec 2011, 01:50

Tabela govori ko je bolji ;)

Sad ce se neko pametan naci i napisati Barcelona bolja jer nas je dobila ! To bi onda trebalo znaciti da je Getafe bolji od Barcelone jer ih je dobio !?

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 18 dec 2011, 01:51

viva_il_chelik je napisao/la:Tabela govori ko je bolji ;)

Sad ce se neko pametan naci i napisati Barcelona bolja jer nas je dobila ! To bi onda trebalo znaciti da je Getafe bolji od Barcelone jer ih je dobio !?
Ne prdi u fenjer , jasno je i orangutanu ko je bolji.
De nam jos napisi kako je Ronaldo boji od Messija sto je demonstrirao protiv Seville,Zaragoze,Malage...
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 dec 2011, 02:02

viva_il_chelik je napisao/la:Tabela govori ko je bolji ;)

tabela se moze uzeti u obzir samo na kraju sezone... prije 7 dana igrali medjusobno i ti ces sad pricati ko je bolji :roll:

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 18 dec 2011, 02:12

delko je napisao/la:Real Madrid B - RSD Alcala 0:0 FT, i 3 crvena kartona za RMB, kako su to uspjeli da mi je znati :D
Otisli da prije stignu kuci da gledaju Spahica :lol:
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 18 dec 2011, 08:25

Bane Madridista je napisao/la:Da budem iskren,nisam bas bio uvjeren u pobjedu Reala.Medjutim,ova ekipa je pokazala da ima karakter i da ce se boriti,bez obzira na poraz od Barce.Napad je veceras bio fantastican,postici 6 golova protiv Seville i to u gostima.Callejon je bio odlican,momak koristi svaku priliku :D Poraz od Barce boli,naravno i mene koji sam samo jedan od fanova Reala,a ne mogu ni zamisliti kako je igracima Reala.Ova ekipa stalno napreduje i siguran sam da moze "potopiti" bilo koga.Jedino je Barca ta koja je najveci problem,ali ne i nerjesiv.Real nema bas iskusnih igraca i mislim da je to jedan od presudnih faktora neuspjesnosti u duelima sa Barcelonom.Real je svake godine sve vise pod pritiskom,jer favorizovanje ima velikog uticaja na velike utakmice.Sjetimo se samo Mourinha sa Interom 2010. protiv Barcelone.Nakon njihovih duela u grupi,99% ljudi je ocekivalo lagani prolaz Barce u finale Lige Sampiona.Barcelona je bila malo reci favorit tada.Inter u polufinalu-to je bio veliki uspjeh Intera,s obzirom na rezultate prethodnih godina.Inter nije bio pod pritiskom,jer Inter i Barca nisu ljuti rivali-to nije bio nesto poseban duel.Mislim da je to kljuc uspjeha protiv Barcelone.Igraci Reala se jednostavno "plase" Barcelone.Bice tesko do kraja sezone i nadam se da ce Real uzeti titulu-nadam se da ce imati vise od tri boda prednosti do slijedeceg El Classica.
Ma sta kazes??? Casillas 30, Ramos 25, Pepe 28, Carvalho 33, Xabi 30, Diara 26, Ronaldo 26, Benzema 24, Albiol 26, Marcelo 24, Kaka 29, Albiol 28, Altintop 29... Gledaj godine, nastupe, promjenjene klubove, nastupe u reprezentaciji, sta hoces... Ja stvarno ne znam sta je za tebe iskustvo...
Mi nikada odustati necemo...

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 18 dec 2011, 10:29

Ma sta kazes??? Casillas 30, Ramos 25, Pepe 28, Carvalho 33, Xabi 30, Diara 26, Ronaldo 26, Benzema 24, Albiol 26, Marcelo 24, Kaka 29, Albiol 28, Altintop 29... Gledaj godine, nastupe, promjenjene klubove, nastupe u reprezentaciji, sta hoces... Ja stvarno ne znam sta je za tebe iskustvo...
Mislim na igrace koji imaju iskustva igranja sa Barcelonom,igrace koji imaju iskustva pobjedjivanja u utakmicama protiv Barcelone.Okosnicu Reala cine igraci koji nemaju jos ni 25 godina,izuzev par njih.Zato je Carvalho veoma,veoma bitan u utakmicama protiv Barce.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.