Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Scof1eld
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Scof1eld » 17 dec 2011, 23:04

MARCELO je napisao/la:Nekoliko puta tokom tekme se culo skandiranje "asesino"a koliko se ja razumijem u spanski jezik,a ne razumijem se bas :D ,to znaci ubico.Vjerovatno je bilo upuceno pepeu.
nije ni prvi ni zadnji put ;)

@lbj drug ovo fakat nije dominacija, real igra dobro ali sve im je uslo.. rezultat daleko od realnog :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

nanek

Post Postao/la nanek » 17 dec 2011, 23:05

Jel vas nervira ovaj "objektivni" baho kloc :S..Kakav je to kreten boze dragi,on i njegova farsa.Kod svakog gola reala ko da je umro,sevilja imala one neke sanse poludio dere se ko da repka igra! Nikad od njeg voditelja reko sam ja dok god bude objektivno vodio tekmu,pocevsi od sarajeva,farse,uniteda itd itd ;) Njegova mrznja prema Realu je ocigledna! HVAL TI BOZE PA IMAM ARENU 3 ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 dec 2011, 23:06

laki je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ne kontam ovaj drugi žuti valjda ću gdje vidjet snimak :roll:
Igra ko igra jbg dominacija.Da nismo imali onoliko baksuzluka protiv Barce sad bi minimalno 6 bodova bilo :roll:
strasan si...pa barcelona je odrazala lekciju fudbala na SB! o kakvom ti baksuzluku, sta onda kazes za sevilu veceras... ne gledamo istu utakmicu! real 4 suta 3 gola...4 akcije!
Fudbalski laici mogu to napisat ;) Barca igrala svoju igru,Real svoju.Rela gol sretno dao kao i Barca svoj 2.U šansama su bili podjednaki,Barca uopšte nije imala puno šansi samo ih je iskoristila kao Real večeras 8-) Eh jeste posjed lopte bio na strani Barce,ali kako rekoh to je njihova igra
Scof1eld je napisao/la:
nije ni prvi ni zadnji put ;)

@lbj drug ovo fakat nije dominacija, real igra dobro ali sve im je uslo.. rezultat daleko od realnog :roll:
Meni je 3:0 dominacija,a Iker dominira :mrgreen: Jbg dobra je Sevilla al oni imaju 7 kornera mi 5 šuteva i 3:0 za nas.Dodaj tu i one 2-3 Ikerove.Odbrana im preslaba(prvi gol smiješan Spaha nije mog'o noge pružit :lol: ),a nemaju Ikera na golu ko mi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 dec 2011, 23:07

Ne ulazim u to koliko voli real,mozda ga i ne voli,ali Ronalda obozava to je sigurno. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 dec 2011, 23:09

:lol:
Čovjek voli Sarajevo, Manchester i Real. Ko je pratio njegov "rad" prethodnih godina, to je primijetio. Helem, kako god da se okrene, Baho je najmanji problem ovdje. :lol:
Real ovo uzima rutinski. Čim je Sevilla promašila onu kolosalnu priliku (Casillas odbranio), mogao se naslutiti ovakav nastavak meča. Real je iskoristio ponuđeno (odličan gol Ronalda :o ) i to je to. Pepeova glupost sigurno neće koštati bodova, samo ostaje da vidimo koliku će kaznu dobiti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 dec 2011, 23:11

nanek je napisao/la:Jel vas nervira ovaj "objektivni" baho kloc :S..Kakav je to kreten boze dragi,on i njegova farsa.Kod svakog gola reala ko da je umro,sevilja imala one neke sanse poludio dere se ko da repka igra! Nikad od njeg voditelja reko sam ja dok god bude objektivno vodio tekmu,pocevsi od sarajeva,farse,uniteda itd itd ;) Njegova mrznja prema Realu je ocigledna! HVAL TI BOZE PA IMAM ARENU 3 ;)
Upravu si, i ja kazem hvala ti Boze pa imam karticu al-jazeere, inace, Real gazi veceras, golove daje sa lakocom, samo nesto mi zao Spahica pravo :(
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 dec 2011, 23:13

Cuj kakvu ce kaznu dobit'? K'o da je slomio nogu nekom jbt. Jedan mec suspenzije i to je to.
Utakmica je komplikovana, odbrana nije na nivou. Di Maria se odlicno snalazi na novoj poziciji. Uglavnom, vjerujem da Real moze ovdje do jos jednog gola.
@MaGiCa je veceras nesto dobro napisao. Komisija za zasluzene/nezasluzene pobjede :lol: . U stvari, provokatori, imao je Real solidnu igru i tokom prvog poluvremena, pa i statistika to pokazuje. 3 gola iz 4 suta :lol: .
Odbrana skripi, tu je glavni problem.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 dec 2011, 23:16

Evo vam i svi golovi:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 dec 2011, 23:17

Nail for Real je napisao/la:Cuj kakvu ce kaznu dobit'? K'o da je slomio nogu nekom jbt. Jedan mec suspenzije i to je to.
Nisam ni rekao da je ono težak faul. Kontam da postoji neka kazna k'o u Premiershipu kada su crveni kartoni u pitanju. Dakle, ne zavisi to od težine faula, već isključivo od dobivenog kartona.
Bilo kako bilo, ono je stvarno glup potez. To niko ne može osporiti. Btw, onaj Hamsik polako al' sigurno taba sebi put ka standardnom prvotimcu Reala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 dec 2011, 23:19

Monolog je napisao/la::lol:
Čovjek voli Sarajevo, Manchester i Real.
Sarajevo da, Real teško - prije bi rek'o da voli Messija i Barcu, ali Man United nikako. Pa gledao sam emisiju u kojoj je lično priznao da je navijač Liverpoola.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 dec 2011, 23:20

ovaj negredo je najgori igrac ikad :roll: pa on nista dobro ne moze uraditi.. :x
ser del barça es el millor que hi ha !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 dec 2011, 23:20

5 zutih kartona i crveni karton znace jednu utakmicu suspenzije. Ako je 5 zuti isprovociran od strane nekog igraca, tj. ako namjerno dobije znaci 2 utakmice kazne. Slicno i za direktni crveni, ako je tezak start onda se razmatra visina kazne veca od jednog meca neigranja.
Ako grijesim neka me neko ispravi :!:
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 17 dec 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 dec 2011, 23:22

:?:
Thunder, mora da se šališ. :mrgreen: Sjećaš li se ti Bahe sa državne televizije? Pa zgriženi Manchesterovac, čovječe. Nemoj me tjerati da u kasnim satima tražim potvrdu ovih tvrdnji. :mrgreen:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 dec 2011, 23:22

Thunderstruck je napisao/la:
Monolog je napisao/la::lol:
Čovjek voli Sarajevo, Manchester i Real.
Sarajevo da, Real teško - prije bi rek'o da voli Messija i Barcu, ali Man United nikako. Pa gledao sam emisiju u kojoj je lično priznao da je navijač Liverpoola.
A ja sam gledao ono cuveno finale LP cini mi se 2000.godine Man Utd-Bayern 2:1 kad je rekao oprostite mi postovani gledaoci, ja sam veliki navijac Manchestera tako da mi nemojte zamjeriti ako u nekim situacijama budem pristrasan :roll:
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 17 dec 2011, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 dec 2011, 23:23

Ja samo znam da mu je sin navijac Uniteda,a za koga on navija to nisam siguran. :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 dec 2011, 23:25

Di Maria je najbolji u redovima Reala, definitivno.
Ne bi bilo lose da vidimo Higuaina umjesto Benzeme.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 dec 2011, 23:28

:lol: :lol: :lol:

Joj što drmate ove levate :mrgreen:

Neka, neka, samo naprijed! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 dec 2011, 23:31

Monolog je napisao/la::?:
Thunder, mora da se šališ. :mrgreen: Sjećaš li se ti Bahe sa državne televizije? Pa zgriženi Manchesterovac, čovječe. Nemoj me tjerati da u kasnim satima tražim potvrdu ovih tvrdnji. :mrgreen:
Ja sam onda sanj'o da je on rekao da je navijač Liv'poola. :D Ako imaš neku potvrdu suprotnog volio bih da vidim, fakat. Ja se samo sjećam da je konstantno pričao nešto protiv Ronalda, i nije mi bilo nimalo drago kad je on komentarisao Unitedovu tekmu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 dec 2011, 23:32

Ovaj Marcelo je zreo za crveni karton..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 dec 2011, 23:32

Angel Di Maria !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.