laki je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ne kontam ovaj drugi žuti valjda ću gdje vidjet snimak
Igra ko igra jbg dominacija.Da nismo imali onoliko baksuzluka protiv Barce sad bi minimalno 6 bodova bilo

strasan si...pa barcelona je odrazala lekciju fudbala na SB! o kakvom ti baksuzluku, sta onda kazes za sevilu veceras... ne gledamo istu utakmicu! real 4 suta 3 gola...4 akcije!
Fudbalski laici mogu to napisat

Barca igrala svoju igru,Real svoju.Rela gol sretno dao kao i Barca svoj 2.U šansama su bili podjednaki,Barca uopšte nije imala puno šansi samo ih je iskoristila kao Real večeras

Eh jeste posjed lopte bio na strani Barce,ali kako rekoh to je njihova igra
Scof1eld je napisao/la:
nije ni prvi ni zadnji put
@lbj drug ovo fakat nije dominacija, real igra dobro ali sve im je uslo.. rezultat daleko od realnog

Meni je 3:0 dominacija,a Iker dominira

Jbg dobra je Sevilla al oni imaju 7 kornera mi 5 šuteva i 3:0 za nas.Dodaj tu i one 2-3 Ikerove.Odbrana im preslaba(prvi gol smiješan Spaha nije mog'o noge pružit

),a nemaju Ikera na golu ko mi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.