KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 06 dec 2011, 22:33

Mislim da bi prekosutra napokon trebala da proradi i vanjska linija crno-belih,da mali Anđušić izrešeta Belgijance :D 8-) .Iako smo ostali bez Pekmena ipak i dalje imamo kvalitetnu centarsku liniju,i mislim da će Raduljica početi da igra kako treba i iskoristiti dodatnu minutažu koju će dobiti odlaskom Pekmena.Katić je tu dobra zamjena,koristan,disciplinovan igrač...a po potrebi može i Mačvan uskočiti na 5,po potrebi 8-) ..Šarlroa neugodna ekipa,nisu slučajno izbacili L.Rijas iz kvalifikacija,imaju dobre Amere...na stranu što bi kao veliki navijač Partizana žlim pobjedu,ali smatram dada zaista imamo "materijala" za takvo nešto.Važno je dobro otvoriti tekmu,dobra odbrana u 1/4,neka razlika od 5-10 poena do poluvremena i pobjeda je realna,jer ipak Belgijancima fali iskustva iz Eurolige i mislim da se ne bi mogli vratiti i preokrenuti neku razliku iznad 8+....ali ukoliko domaćini naprave osjetniju razliku do poluvremena(10-15 razlike) e onda će biti čupavo... :oops: :lol:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 dec 2011, 01:38

Sve nam se otvorilo i sve nam se nudi nase je samo da ispruzimo ruke i uzmemo. Hocemo li?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2011, 01:41

Mislim da necemo. :D
Ja vise verujem u onaj put okolo i odlucujucu pobedu protiv manekena u Beogradu. ;)

Mada ne bi bilo lose ni sutra opaliti Belgijance,cisto rekreativno. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 dec 2011, 01:53

Da. Sto jednostavno kad moze komplikovano! To ti je nase geslo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 dec 2011, 02:00

Znajuci kako igramo ove "najlakse" utakmice na strani necu duziti niti pisati sta bi trebalo uraditi za pobedu,jer kod nas realnost i logika gube na tezini.

Nek nam je sa srecom sutra pa sta Bog da.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 dec 2011, 09:41

Kao da igramo tecnije i raznovrsnije otkako je Pekmen otisao. Ali njegov extra kvalitet ipak fali. Da nam je bio u Belgiji dobili bi garant. A sutra? Sanse nisu na nasoj strani, ali kad jesu? Vjera i nada ostaje!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 dec 2011, 23:01

Lose, ali bolje nije ni moglo. Nismo ta klasa. Sad se pocinjem plasiti zadnjeg duela.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 15 dec 2011, 00:16

DANTES je napisao/la:Lose, ali bolje nije ni moglo. Nismo ta klasa. Sad se pocinjem plasiti zadnjeg duela.
Proćićemo mi u TOP 16,ali tamo ako uzmemo 1 pobjedu biće premija,jer realno više sam očekivao od ove ekipa a i od Jovanovića kao trenera ove sezone,očigledno da nije kalibar za Partizan htjeli mi to priznati ili ne.Lučić je ove godine trebao biti glavni igrač,kao što je Veličković bio u svojoj zadnjoj sezoni u KKP,ali je fazon što je njega stvorio Dule a to Vlada nije uspio da uradi od Lučića a kako stvari stoje ni od Milosavljevića neće biti ništa sem prosječnog igrača tipa Uroš Tripković,Luka Bogdanović a pitanje je i to :roll: Očito je da je Pekmen bio 50% ove ekipe,što se nažalost dokazalo u zadnja dva meča Evrolige.Ni Rale ni Raduljica nisu dostojne zamjene,vidi se iz aviona.Katić ipak igra zahvalno u skladu sa svojim mogućnostima,pogodi što može,uhvati što može,odbranu zna odigrati,njemu nemam šta zamjeriti.Problem je sa Raudljicom koji je totalno podbacio i razočarao...Njegov učinak je i više nego skorman,ne samo u EL već i u ABA takmičenju.Razumijem ja da mladom igraču treba adaptacija na EL,ali ipak za ovaj regularni dio on nije pokazao ništa,nema ga u napadu u odbrani je kao duh,ispada,smeta svojim igračima....Bojim se da ako nastavi sa ovakvim igrama da će biti gori od slona Džavaija od prošle sezone,ako ništa Džavai je imao bolju statistiku od njega,i to dvostruko....Miroslave ,sine :roll: :roll: trgni se,krajnje je vrijeme... :cry: .Za Mačvana mogu reći da je pun pogodak,svaka mu čast,dokazuje da nije bezveze proglašavan za velikog talenta...ima sjajnu sezonu...ako ovako nastavi biće među najboljim 4 Evrolige u narednim sezonama...Ejsi Lou može više to je sigurno,ne igra u kontinuitetu..već po principu troplo-hladno...Ali svakako je igrač koji može da napravi razliku na terenu..Morao bi smanjiti broj izgublljenih lopti,te pojačati igru i odbrani jer često ispada...Milosavljević dobro počeo sezonu.ali zadnje vrijeme užasno divlja po terenu...ima talenta,ali imam osjećaj da mu fali stručnjak tipa Dule koji će od njega napraviti dobrog igrača ....ovako je i dalje prosjek.Biće zeznuto ove sezone...Ako se dobije šta para od transfera Veselog u Wizards-e valjalo bi to uložiti u jednog kvalitetnog igrača na poziciji 4 koji bi mogao malo da rastereti Mačvana,i po potrebi da pomaže centru u odbrani...neki fizikaner,atleta tipa Robertsa ili Gista...takav bi nam bio melem na ranu.Đekić to ne može svakako.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 17 dec 2011, 20:50

Jovanoviću brate mili ajde ti treniraj Mega Vizuru ili Tamiš...nisi ti za Partizana :( :oops: ....Ne krivim ja direktno Jovanovića,čovjek radi svoj posao najbolje kako zna ali iz aviona se vidi da nije dorastao znanjem i kvalitetom da vodi Partizana i za to ide kritika upravi KK.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 dec 2011, 14:19

Kod Jovanovića igrači ne napreduju....jedino lučić ostali ništa.....uništio je malog đekića, da ke dule trener , raduljica bi bio zvijer, o đekiću bi pisali gdje će naredne sezone, čakarević bi bio potencijal za nba, a bogdanović i jaramaz 6 i 7 igrač.....a lučić bi cirkuzao sa evroligom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 19 dec 2011, 16:08

DANTES je napisao/la:Kod Jovanovića igrači ne napreduju....jedino lučić ostali ništa.....uništio je malog đekića, da ke dule trener , raduljica bi bio zvijer, o đekiću bi pisali gdje će naredne sezone, čakarević bi bio potencijal za nba, a bogdanović i jaramaz 6 i 7 igrač.....a lučić bi cirkuzao sa evroligom
Ako već Dule neće u ovom trenutku da se vrati,što je i logično jer čovjeku treba malo odmora i možda opet neki strani angažman,onda ne vidim zašto uprava ne dovede Mutu Nikolića koji se bukvalno sam nudi Partizanu i koji je osvjedočeni Partizanovac od glave do pete,siguran sam da bi ovu ekipa pod njegovim vođstvom izgledala minimum 30% bolje,ako ne i više.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 dec 2011, 00:09

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Kod Jovanovića igrači ne napreduju....jedino lučić ostali ništa.....uništio je malog đekića, da ke dule trener , raduljica bi bio zvijer, o đekiću bi pisali gdje će naredne sezone, čakarević bi bio potencijal za nba, a bogdanović i jaramaz 6 i 7 igrač.....a lučić bi cirkuzao sa evroligom
Ako već Dule neće u ovom trenutku da se vrati,što je i logično jer čovjeku treba malo odmora i možda opet neki strani angažman,onda ne vidim zašto uprava ne dovede Mutu Nikolića koji se bukvalno sam nudi Partizanu i koji je osvjedočeni Partizanovac od glave do pete,siguran sam da bi ovu ekipa pod njegovim vođstvom izgledala minimum 30% bolje,ako ne i više.
i ja to mislim...ne samo muta, ma ne mora biti ni partizanovac, bože moj i kari je pratizanovac pa se delije kunu u njega...ja bi doveo i vladu đurovića prije ovog mamlaza, stvarno više nemam strpljenje za njega, uvjek sam ga branio ali neću više, ja bih ga taktički razbio, a motivaciono bih ga urnisao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 20 dec 2011, 12:31

DANTES je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:
i ja to mislim...ne samo muta, ma ne mora biti ni partizanovac, bože moj i kari je pratizanovac pa se delije kunu u njega...ja bi doveo i vladu đurovića prije ovog mamlaza, stvarno više nemam strpljenje za njega, uvjek sam ga branio ali neću više, ja bih ga taktički razbio, a motivaciono bih ga urnisao
Ili Čak Vlada Vukoičić,mlad,ambiciozan ,talentovan trener ,svakako bolji od Jovanovića...ako već žele da "podlmlade" stručni štab :mrgreen: ,mogli su njega dovesti.I ja sam u početku branio Vladu,što jest jest,vjerovao u njega ..ali kako vrijeme prolazi sve više mi postaje jasno da on nije kalibar za Partizan,jednostavno čovjek nema dovoljno znanja i iskustva a ima dobar tim....Ja ipak više krivim upravu zbog toga,jer oni biraju trenera.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 dec 2011, 20:48

Puca Scariolo opet.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 dec 2011, 23:41

nažalost moji strahovi su bili opravdani čak ni mutavi skariolo nije bio dovoljan da se partizan plasira dalje... :(
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 22 dec 2011, 23:46

DANTES je napisao/la:nažalost moji strahovi su bili opravdani čak ni mutavi skariolo nije bio dovoljan da se partizan plasira dalje... :(
Da se Partizan NE plasira dalje bio je dovoljan samo jedan čovjek...Vlada Jovanović.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 23 dec 2011, 01:15

Nazalost Partizan sa i bez Pekovica nije ista ekipa. Ja sam siguran da bi s Pekmenom Partizan veceras slavio dvocifrenom prednoscu, medjutim, sta je tu je. :)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 dec 2011, 11:05

Steta zbog sinocnjeg poraza, ljudi su jednostavno bolji jbg. Partizanov problem i nije toliko sto Jovanovic ne zna, vec sto drugu godinu uzastopno prave istu gresku: dovode pleja totalno nespremnog za evropski stil kosarke i sto Katic u toku sezonu dobija vecu minutazu i ulogu od nominalno prvog centra (Jawai/Raduljica). Naravno na sve to, na kraju dolazi Jovanovic koji je ocito izgubljen za ovako velikog kluba. Prosle godine su imali srece, dobili su laganu grupu, ove godine je bila drugacija situacija, iako sam ja i prije sinocnje utakmice bio prilicno siguran da ce oni proci. Oni ocito bolje reaguju u situacijama kad gube 15 u drugoj cetvrtini nego kada vode istom razlikom, i tu je jedini krivac Jovanovic. Na drugoj temi, neko je napisao da treba otpustiti Law-a i Vladu, i to je vjerovatno najbolje rjesenje u ovom trenutku. Ako vec Vlada mora ostati (ocito je da ga Sale i Tosa gotive iz nekog razloga, nema razloga da Law uzima pare do kraja sezone, a nikakve koristi od njega nema). Titulu u ABA-i ce svakako tesko odbraniti, Maccabi je jednostavno bolji :) Ovo ispadanje nije smak svijeta, a jeste veliki neuspjeh, jer se gube veliki novci, a ni A licenca se nece dobiti za iducu sezonu.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 23 dec 2011, 16:27

The Game je napisao/la:Steta zbog sinocnjeg poraza, ljudi su jednostavno bolji jbg. Partizanov problem i nije toliko sto Jovanovic ne zna, vec sto drugu godinu uzastopno prave istu gresku: dovode pleja totalno nespremnog za evropski stil kosarke i sto Katic u toku sezonu dobija vecu minutazu i ulogu od nominalno prvog centra (Jawai/Raduljica). Naravno na sve to, na kraju dolazi Jovanovic koji je ocito izgubljen za ovako velikog kluba. Prosle godine su imali srece, dobili su laganu grupu, ove godine je bila drugacija situacija, iako sam ja i prije sinocnje utakmice bio prilicno siguran da ce oni proci. Oni ocito bolje reaguju u situacijama kad gube 15 u drugoj cetvrtini nego kada vode istom razlikom, i tu je jedini krivac Jovanovic. Na drugoj temi, neko je napisao da treba otpustiti Law-a i Vladu, i to je vjerovatno najbolje rjesenje u ovom trenutku. Ako vec Vlada mora ostati (ocito je da ga Sale i Tosa gotive iz nekog razloga, nema razloga da Law uzima pare do kraja sezone, a nikakve koristi od njega nema). Titulu u ABA-i ce svakako tesko odbraniti, Maccabi je jednostavno bolji :) Ovo ispadanje nije smak svijeta, a jeste veliki neuspjeh, jer se gube veliki novci, a ni A licenca se nece dobiti za iducu sezonu.
Ja sam pisao da sam za to da se smjeni Vlada i otpusti Law..ali koliko vidim ništa od toga,bar po izjavama Danilovića :roll: ..Ne znam zaista zašto i dalje držati Law-a u ekipi?Čovjek se od prvog trenutka nije uklapao u tim i evropski stil košarke,istina dok je Pekmen bio tu i on je bio bolji ,korisniji ali nakon toga on je skroz pao i po meni je on veći promašaj od Raduljice :geek: ,jer je svakako skup,kao i svi ameri,igrač je s nba iskustvom i od njega se dosta očekivalo,malo je pružio..Može se reći da je očekivano odigrao samo sa Realom kući i Šarlroa u gostima i donekle sa Izrealcima u pioniru...ostalo prosjek i ispod prosjeka.Imao je previše izgubljenih lopti,očajan šut,a ne baš puno asistencija(odnos asista i izgubljenij u EL je 3.4-2.9 :oops: ) au odbrani ga nije bilo nikako. :roll: Ako dodamo i činjenicu da ni u ABA ligi nije pokazivao nešto posebno,dolazim do zaključka da je on stvarni promašaj uprave ove sezone,to je moje mišljenje ali koliko vidim i čujem i ostalih navijača i simpatizera Partizana.Možda je on uistinu kvalitetan plej,što je i pokazivao na trenutke.ali se čovjek nije uklopio u Partizanovu igru,u lošoj je formi i nije pružio očekivano.Po meni je Kurtis Džerels kakv-takav bio korisniji plej prošle godine,i isplativija investicija..jer ipak se više uklapao u igru i sistem Partizana.O Bou,Palasiju,Kamingsu,Hausu da ne pričam,po meni je on najmanje pokazao od svih Američkih plejmejkera u Partizanu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 dec 2011, 23:17

jaramaz bi siguran sam više pokazao od amera....ok drmala bi ga trema na par prvih tekmi i malo ga je.balo neiskustvo, ali bi dosad već napravio nešto
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.