NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 16 dec 2011, 11:33

astra1922 je napisao/la:seven kako iscepi iz zvijezde visi po svim forumima samo ga nema na zvijezdinom :D
nije to, nego nema se šta pisati ba, vidiš da nema nikoga samo se još ti trudiš

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 dec 2011, 12:48

seven je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:seven kako iscepi iz zvijezde visi po svim forumima samo ga nema na zvijezdinom :D
:lol: :lol: ja sam posljednji mohikanac jos se samo ja glupiram na nasem forumu hajde mora i to neko
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 16 dec 2011, 17:56

astra1922 je napisao/la:
seven je napisao/la:
:lol: :lol: ja sam posljednji mohikanac jos se samo ja glupiram na nasem forumu hajde mora i to neko
ew da se i ja prikljucim :) nego imal neko i jednu provjerenu inf o dolasku novi igraca???
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 dec 2011, 22:22

Jel to neko vas dir'o? :D :D :D
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 16 dec 2011, 22:26

po ko zna koji put zatisje pred buru...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 dec 2011, 22:29

zmaj_Bosne je napisao/la:Jel to neko vas dir'o? :D :D :D
desi zmaje hajde osini koju bombu nek se nesto desava nije bitno istina laz :D

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 16 dec 2011, 22:38

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zlatan muslimović potpisao za zavijezdu :P

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 dec 2011, 22:41

emir_dj je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zlatan muslimović potpisao za zavijezdu :P
Nije još, dok prođe ljekarski. :D :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 dec 2011, 22:55

emir_dj je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zlatan muslimović potpisao za zavijezdu :P
ti bi izgleda da mi ispanemo :mrgreen: :mrgreen: hajde mozes ti to i bolje

Nova sezona nova nafaka

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2011, 22:56

Da li ce se i ove godine D.Jovic bazirati na dovodjenju mladih igraca iz Srbije i Hrvatske :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 dec 2011, 23:06

Sarajlijc@ je napisao/la:Da li ce se i ove godine D.Jovic bazirati na dovodjenju mladih igraca iz Srbije i Hrvatske :)
tesko ti pitanje skrt je na parama a ima se para pokusava sa mladim igracima i cilja na zaradu od prodaje kasnije ,sad sta ce bit niko nezna.po meni je i logicno probati dovesti sto mlade i talentovanije igrace jer opstanak ne bi trebao doci u pitanje .probat ih uigrat do ljeta pa onda vidit gdje smo.uglavnom ima sve ovlasti u klubu vjerujem da ce uradit kako je najbolje za zvijezdu :)

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 dec 2011, 23:12

Sarajlijc@ je napisao/la:Da li ce se i ove godine D.Jovic bazirati na dovodjenju mladih igraca iz Srbije i Hrvatske :)
joj tvog pitanja, eto sada imaš kviska za sledeće :D
Moj odgovor je: naravno da će se bazirati na dovodjenju mladih igrača, pogotovu iz Hrvatske i Srbije, jer je očigledno se ugledao na kolege iz Srbije i Hrvatske koje takodje dovode mlade igrače iz susjedstva tj. iz Bosne i Hercegovine :D
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 17 dec 2011, 11:08

Trener gradačačke Zvijezde Dragan Jović, još ranije je za ********* najavio kako se njegov tim u zimskom prelaznom roku treba dodatno pojačati. Iz dobro obavještenih izvora saznajemo kako su na meti iskusnog trenera Staniša Nikolić i Almir Halilović, standardni prvotimci tuzlanske Slobode.

Nikoliću i Haliloviću ugovor ističe sredinom januara, a još uvijek nisu pristupili pregovorima oko eventualnog produženja saradnje. Prema njima ima određenih dugovanja, te ako ne dođe do poravnanja pomenuti dvojac će gotovo sigurno napustiti Rudarsku 2.

Nikolić i Jović su ranije sarađivali, u mostarskom Zrinjskom, a u toj sezoni je osvojena i titula prvaka BiH. Halilović je već duže na meti Zvijezde, čak je sa tim klubom obavio i jedne ljetne pripreme, ali mu tada uprava Orašja nije dopustila prelazak u Gradačac.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 17 dec 2011, 12:15

FK Sloboda: Halilović i Nikolić na meti Zvijezde?

Fudbaleri tuzlanske Slobode, kao i Stručni Štab nalaze se na odmoru, te su u iščekivanju pregovora sa prvim čovjekom kluba Davudom Zahirovićem o produženju saradnje. Međutim, prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba dvojac "crveno - crnih" iznenada se našao na meti kantonalnog rivala Zvijezde iz Gradačca, a radi se o Almiru Haliloviću i Staniši Nikoliću kojeg ugovor sa Slobodom veže do 18. januara, dok klub prema njemu ima određenih dugovanja koja su preduslov za produženje saradnje i ostanak na Tušnju.

Glavni incijator Nikolićevog dolaska u Gradačac je trener Zvijezde Dragan Jović koji je sa ovim igračem uspješno sarađivao u mostarskom Zrinjskom kada su osvojili duplu krunu, prvenstvo i Kup BiH.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 17 dec 2011, 13:09

ZVIJEZDA - STABILNOST KOJA OBEĆAVA

Jesenji dio premijerligaške sezone fudbaleri Zvijezde iz Gradačca završili su na 9. mjestu sa 19 osvojenih bodova uz gol razliku 16:18.
I jesenji dio premijerligaške sezone pokazao je da Zvijezda izrasta u stabilnog premijerligaša, a ako je suditi po dosadašnjem radu čelnika ovog kluba, onda možemo reći da će vrlo brzo Zvijezda biti u gornjem domu bh. fudbala.

Izabranici Dragana Jovića nisu na najbolji način otvorili jesenji dio sezone, a do prvog trijumfa stigli su tek u 4. kolu kada su na Banja Ilidži sa 3:2 savladali Travnik.

Nakon ove pobjede Zvijezda je ubjedljivo poražena na gostovanju kod Zrinjskog (4:1), da bi potom na domaćem terenu s minimalnih 1:0 savladala Olimpic.

U 7. i 8. kolu izabranici Dragana Jovića pružili su sasvim pristoje partije na Grbavici i Bilinom polju, no bez osvojenog boda vratili su se u Gradačac, u koji je u 9. kolu stigao aktuelni prvak Borac iz Banja Luke.

Bila je to biti ili ne biti utakmica za fudbalere gradačačkog premijerligaša i upravo su na istoj pokazali karakter. Slavili su izabranici Dragana Jovića slavili su sa 2:0, a onda su na Tušnju osvojili bod (0:0). Međutim, već u narednom kolu bod s Banja Ilidže nosi GOŠK, ali fudbaleri Zvijezde već u Vrapčićima uzvraćaju i ponovo u Gradačac donose bod.
U posljednja tri kola Zvijezdaši su upisali dvije domaće pobjede (Slavija, Kozara), dok su na Koševu, iako su pružili sjajnu partiju, pretrpjeli poraz.

Od 19 osvojenih bodova izabranici Dragana Jovića na domaćem terenu su osvojili 16 uz gol razliku 11:6, dok su sa gostujućih terena u Gradačac donijeli 3 boda uz gol razliku 5:12.

Sa 15 odigranih utakmica najstandardniji u jesenjem dijelu premijerligaške sezone bio je Emir Halilović, dok su Ognjen Đelmić i Admir Hamzić sa po 4 postignuta gola najbolji strijelci
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 dec 2011, 14:44

treba iskoristiti ovaj prelazni rok maksimalno i dovesti samo provjerene i kvalitetne igrace, u mnogim klubovima je teska financijska situacija sto bi zvijezda trebala iskoristiti i te igrace probati vezati sto duze ugovorima.vidim polako informacije dolaze nikolic i halilovic bi sigurno bili pojacanja ali sve ce to ici polako mislim da je i jovic oprezan jer zna da smo rijedak klub sa redovnim isplatama igracima i vjerujem da mnogi igraci nebi odbili ponudu zvijezde

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 dec 2011, 14:30

deste zvjezdasi nema vas na forumu nikako .nakon sto sam pisao da je jovic stupio u kontakt s dva igraca slobode i sa jednim iz zrinjskog dosao sam do jos nekoliko imena i to iz vodece cetvorke i ja sam malo bio iznenaden ali vidicemo sta ce izac od svega traze se dva ekstra pojacanja pa u narednom periodu ce se znati mogli bi biti jaki ako se ovo realizuje upola

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 dec 2011, 14:54

astra1922 je napisao/la:deste zvjezdasi nema vas na forumu nikako .nakon sto sam pisao da je jovic stupio u kontakt s dva igraca slobode i sa jednim iz zrinjskog dosao sam do jos nekoliko imena i to iz vodece cetvorke i ja sam malo bio iznenaden ali vidicemo sta ce izac od svega traze se dva ekstra pojacanja pa u narednom periodu ce se znati mogli bi biti jaki ako se ovo realizuje upola

napiši imena na PP

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 dec 2011, 15:56

astra1922 je napisao/la:deste zvjezdasi nema vas na forumu nikako .nakon sto sam pisao da je jovic stupio u kontakt s dva igraca slobode i sa jednim iz zrinjskog dosao sam do jos nekoliko imena i to iz vodece cetvorke i ja sam malo bio iznenaden ali vidicemo sta ce izac od svega traze se dva ekstra pojacanja pa u narednom periodu ce se znati mogli bi biti jaki ako se ovo realizuje upola
Svakog prelaznog roka kod nas se barata sa jakim imenima, a onda sve to nakraju bude jedna velika laž.
Dragon Town

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 19 dec 2011, 18:27

Sve laži su poticale od osobe koje više nema!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.