KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Nema para, nema sponzora.......kada je bilo para i sponzora vracali se dugovi navodno......sada sponzori ne daju pare jer su se opekli laznim obecanjima da se stvara europska Bosna....kada je nestalo para misevi pobjegli.....pokusali neki i na izborima.....
Znaci sve je bila sarena laza, osim nase ljubavi za Bosnom
SLAZEM SE!!!!!GunnerS je napisao/la:Ne znam kako ali rekao si sve što ja mislim. Daj ljudi da malo budemo zadovoljni ovim što imamo, jer ova Bosna, mislim, ne može više, nemaju mogućnosti za više. Daj da ih podržimo ovakve kakvi jesu a ne govoriti da nisu dobri i što nisu ovo što nisu ono..bosanac je napisao/la:Zasto je svima tesko prihvatiti cinjenicu da Bosna nema para i tacka?! Nema ni za toplog obroka, krpe od plate do plate da isplate sadasnje igrace. Vecina klubova putuje avionima na utakmice, a mi idemo autobusom! Nema ni marketinga zato sto nema para! A ima ona stara "koliko para toliko muzike".
Kanton i drzava nista ne izdvajaju iz svog budzeta za sport (izdvjajanja koja kanton zna dati Bosni po 20 000 maraka su zanemarljivo mali). A sponzori nisu toliko jaki, iako su to "vrhunske firme" u BiH neznaci da daju pare "i sakom i kapom". Tako da kolika su ulaganja u Bosnu i ovo je extra. Spustite se na zemlju i pokusajte naci nesto pozitivno u ovome sada jer je to trenutno realnost i nas domet! Ako nemozete onda prijateljski savjetujem da odustanete jer cete se samo beskrajno nervirati!
Budi Bosna!
napokon glas razuma i realnosti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
E moj mali traktore, welcome to the real world...da citiram scenu iz matrixa. Para nema i nece ih dugo biti jer nemamo nikog da nas podupire! Kosarkaskom savezu se zivo **** za nase predstavnike kako na balkanu tako i u europi! Vladu kantona, entiteta i drzave apsolutno ne zanima razvoj sporta osim ako nevide neki svoj tal u svemu tome ili besplatne minute na radiju i tv-u u svrhu samoreklamiranja! A to hoce li Suljagic izrasti u vrhunskog centra ili narkomana im je apsolutno svejedno. To je tuzno ali istinito! To je razlog sto nam igraci odlaze i uzimaju drzavljanstva drugih zemalja da bi igrali u njihovim reprezentacijama. Ovdje imaju uslove ravne nuli! Koliko im se paznje pruza dobro je i ovo sto imamo!malitraktor je napisao/la:Nema para, nema sponzora.......kada je bilo para i sponzora vracali se dugovi navodno......sada sponzori ne daju pare jer su se opekli laznim obecanjima da se stvara europska Bosna....kada je nestalo para misevi pobjegli.....pokusali neki i na izborima.....
I pored svega toga nadje se brdo NEKOMPETENTNE publike da izvizde nase momke cim izgube od 3 puta jacih klubova i bez imalo stida psuju mrtve majke, djecu, grobove i ostale primitivne, ogavne psovke tim istim nasim igracima. A onda ce 4 godine (ili do sljedecih izbora) pljuvati po svemu i svacemu, lijecit svoje frustracije na tribinama, zaliti se na vlast i vozdove, kukati nad vlastitom sudbinom dok ispijaju kafe cijeli dan i opet glasati za iste ljude. To je nasa realnost i ne vrijedi se nervirati oko stvari ciji je korijen puno dublje nego sto mi mislimo.
Zbog toga ja cu da podrzavam i Zimica, i Suljagica, i Sehovica, i Majstorica, Camdzica, Djurasovica, itd i njihovu svaku minutu provedenu u igri kao sto sam i jos podrzavam Ikonica, Hajrica, Vucurovica, i ostale koji trenutno igraju za Bosnu!
mislim da je rasprava otisla u pogresnom smjeru totalno,
bosna nema para i to je fakat, bosna ide silaznom putanjom od F8 a ko je kriv za to znamo i tih ljudi nema vise u klubu, vratili su se dugovi, prodao djedovic ali je i bosna krenula nizbrdo i taj sunovrat nikako da se zaustavi, prosle godine je jure nesto pokusao i uspio, ali ove izgleda da imamo jos puno manje para,
treba dati podrsku ovim mladim igracima, jer im stvarno treba, nema vise 2004 i 2005 kad je bosna imala nenu, kenu i lance-a i imala sponzore, danas niko ne da para posebno ne u nesto sto ne vrijedi,
publike je sve manje i manje i NLB liga ih vise ne privlaci, a znamo i zbog cega, sramotan odnos prema navijacima koji vlada od F8 je doveo do toga da je bosna izgubila ono po cemu je bila prepoznatljiva - publiku!!!!
danas citam ovaj tekst od brze zmije na naslovu, kao publika kriva za rukomet, za kosarku, pa dajte ljudi, do sada sam gledao utakmica i utakmica u ovoj drzavi i nikad se nije desilo da neko jaci nije ispracen aplauzom izuzev vanjka i sirokog 2004,
razlog takvog ponasanja su sudije koje preofirno stele za boljeg i bogatijeg i dok niko od novinara ne spominje to zlo, najlakse je optuzivati publiku i kao jedno od rjesenje uvesti prazne tribine i tek ce onda sport dostici rudare i prosvjetne radnike koji su jos uvijek koji metar ispod.....
bosna nema para i to je fakat, bosna ide silaznom putanjom od F8 a ko je kriv za to znamo i tih ljudi nema vise u klubu, vratili su se dugovi, prodao djedovic ali je i bosna krenula nizbrdo i taj sunovrat nikako da se zaustavi, prosle godine je jure nesto pokusao i uspio, ali ove izgleda da imamo jos puno manje para,
treba dati podrsku ovim mladim igracima, jer im stvarno treba, nema vise 2004 i 2005 kad je bosna imala nenu, kenu i lance-a i imala sponzore, danas niko ne da para posebno ne u nesto sto ne vrijedi,
publike je sve manje i manje i NLB liga ih vise ne privlaci, a znamo i zbog cega, sramotan odnos prema navijacima koji vlada od F8 je doveo do toga da je bosna izgubila ono po cemu je bila prepoznatljiva - publiku!!!!
danas citam ovaj tekst od brze zmije na naslovu, kao publika kriva za rukomet, za kosarku, pa dajte ljudi, do sada sam gledao utakmica i utakmica u ovoj drzavi i nikad se nije desilo da neko jaci nije ispracen aplauzom izuzev vanjka i sirokog 2004,
razlog takvog ponasanja su sudije koje preofirno stele za boljeg i bogatijeg i dok niko od novinara ne spominje to zlo, najlakse je optuzivati publiku i kao jedno od rjesenje uvesti prazne tribine i tek ce onda sport dostici rudare i prosvjetne radnike koji su jos uvijek koji metar ispod.....
Cuva Bog Zelju svog!
Ne kontam. Mislis li da je gadjanje sudija i igraca OK ili ne?
ma to su isti oni BHFanaticosi seljaci sto dolaze iz cijele BiH, oni su to bacali----
nisu to sarajlije, niti navijaci KK bosne
nisu to sarajlije, niti navijaci KK bosne
@fifti, ko ti se obraca, samo iznosim svoje misljenje mozes ga postovati ili ne ali imam pravo na njega i ono je takvo kakvo jest,
nikad nisam bacao upaljace niti bilo sta u teren jer to smatram primitivizmom, ali rulju je tesko kontrolisati posebno kad je nepravda u pitanju,
dakle sudije su siljile za BOGATIJE i BOLJE i bit ce i nadalje tako sve dok se to bude odobravalo, na mensura nemoj da se vracamo jer me taj lik uopste ne zanima,
samo kazem da je bosna sama sebi ucinila medvjedju uslugu tjeranjem navijaca (nije samo u mensurovo vrijeme, nego je i nenad odlucio da se finale igra u maloj dvorani sa sirokim) tako da ....
nikad nisam bacao upaljace niti bilo sta u teren jer to smatram primitivizmom, ali rulju je tesko kontrolisati posebno kad je nepravda u pitanju,
dakle sudije su siljile za BOGATIJE i BOLJE i bit ce i nadalje tako sve dok se to bude odobravalo, na mensura nemoj da se vracamo jer me taj lik uopste ne zanima,
samo kazem da je bosna sama sebi ucinila medvjedju uslugu tjeranjem navijaca (nije samo u mensurovo vrijeme, nego je i nenad odlucio da se finale igra u maloj dvorani sa sirokim) tako da ....
Cuva Bog Zelju svog!
dobro visemirzza je napisao/la:@fifti, ko ti se obraca, samo iznosim svoje misljenje mozes ga postovati ili ne ali imam pravo na njega i ono je takvo kakvo jest,
pa nama su samo sudije krive
ima li ijedan clanak u novinama da su nasi izgubili a da ne pise...sudije su bile na strani protivnika...nema smisla
Budi Bosna!
Tema nije otisla u pogresnom smjeru. Naprotiv, ide u pravom smjeru gdje je odavno trebala skrenuti!
A to za sudije da su nam vazda oni krivi za sve! Ma daj! Pa naravno da silje za druge! Sto nebi! Ko smo to mi da silje za nas?
Postoji neke stvari koje se zovu lobiranje i uticaji! Znaci kad poznajes ljude i imas ljude(jaka imena) i konekcije unutar NLB-a, ULEB-a, EL, FIBA-e, itd. imas jake sponzore, super odnose, pare, itd. onda se smatras jednim od "elitnijih" klubova i samim tim dobijes i naklonost sudija npr. A kad imas pasivan odnos prema svemu i drzis se autsajderski po strani pa naravno da ce te zavaljivati svakom prilikom u ime njihove licne koristi i koristi drugih "atraktivnijih" klubova! Tome nam nisu krivi ni Srbi, ni Hrvati, ni Slovenci, ni niko drugi! Krivi smo mi sami jer godinama biramo jedno te isto i rezultat dobijemo u vidu "hebanja u zdrav mozak" od strane gore navedenih.
Zasto Bosna ne ulozi zalbu na sudjenje kad ima argumente za to? Zasto ne podigne prasinu oko nepravde? Postoje puno efikasnije metode od bacanja svega sto ti se nadje pod rukom na teren! Koliko god da je "publika" frustrirana i ljuta ne opravdava vec tradicionalno gadjanje igraca na terenu! Pa zapita li se iko od "bacaca i utjerivaca pravde" da mozda moze bacanjem upaljaca, cd-a, ili neceg treceg, pogoditi jednog od nasih igraca.
E to je nas domet! Prava slika sugavog mentaliteta. Svi su nam krivi i uvjek smo zrtve nekih anti-bih zavjera a mi smo opet i najjaci i najbolji u svemu. A u realnosti slika je skroz drugacija. Mi nismo nikom zanimljivi i potpuno smo im nepotrebni ovakvi kakvi smo! Sve dok sami sebe nebudemo vidjeli u pravom svjetlu i krenuli da se gradimo od nule, gdje i jesmo sada, nama nece biti bolje i uvjek ce nam biti kriv neko drugi, treci, cetvrti...
E upravo iz tog razloga ovakva ekipa kakva je sada ima moju punu podrsku sve dok se budu trudili i igrali srcem pa makar zadnji bili na tabeli.
A to za sudije da su nam vazda oni krivi za sve! Ma daj! Pa naravno da silje za druge! Sto nebi! Ko smo to mi da silje za nas?
Postoji neke stvari koje se zovu lobiranje i uticaji! Znaci kad poznajes ljude i imas ljude(jaka imena) i konekcije unutar NLB-a, ULEB-a, EL, FIBA-e, itd. imas jake sponzore, super odnose, pare, itd. onda se smatras jednim od "elitnijih" klubova i samim tim dobijes i naklonost sudija npr. A kad imas pasivan odnos prema svemu i drzis se autsajderski po strani pa naravno da ce te zavaljivati svakom prilikom u ime njihove licne koristi i koristi drugih "atraktivnijih" klubova! Tome nam nisu krivi ni Srbi, ni Hrvati, ni Slovenci, ni niko drugi! Krivi smo mi sami jer godinama biramo jedno te isto i rezultat dobijemo u vidu "hebanja u zdrav mozak" od strane gore navedenih.
Zasto Bosna ne ulozi zalbu na sudjenje kad ima argumente za to? Zasto ne podigne prasinu oko nepravde? Postoje puno efikasnije metode od bacanja svega sto ti se nadje pod rukom na teren! Koliko god da je "publika" frustrirana i ljuta ne opravdava vec tradicionalno gadjanje igraca na terenu! Pa zapita li se iko od "bacaca i utjerivaca pravde" da mozda moze bacanjem upaljaca, cd-a, ili neceg treceg, pogoditi jednog od nasih igraca.
E to je nas domet! Prava slika sugavog mentaliteta. Svi su nam krivi i uvjek smo zrtve nekih anti-bih zavjera a mi smo opet i najjaci i najbolji u svemu. A u realnosti slika je skroz drugacija. Mi nismo nikom zanimljivi i potpuno smo im nepotrebni ovakvi kakvi smo! Sve dok sami sebe nebudemo vidjeli u pravom svjetlu i krenuli da se gradimo od nule, gdje i jesmo sada, nama nece biti bolje i uvjek ce nam biti kriv neko drugi, treci, cetvrti...
E upravo iz tog razloga ovakva ekipa kakva je sada ima moju punu podrsku sve dok se budu trudili i igrali srcem pa makar zadnji bili na tabeli.
Nema šta, svaka čast na ovome... mislim da si im rekao sve što je trebalo..bosanac je napisao/la:Tema nije otisla u pogresnom smjeru. Naprotiv, ide u pravom smjeru gdje je odavno trebala skrenuti!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mislim da Bosna ima dobru ekipu,realno slabiju od prethodnih sezona jer nemamo kvalitetnu peticu i jedinicu...ostali igraci su provjereni i kvalitetni! Barel je protiv Hemofarma bio jako dobar,ima covjek fantastican ulaz,dribling,sut...ja ocekujem da ce on iz utakmice u utakmicu biti sve bolji! Vucurovic jos uvijek nije pokazao ni dio svog kvaliteta,u pripremnim utakmicama je bio uz Barela i Hajrica najbolji Bosnin igrac! Sjecam se kada je prije 3-4 god Ikonic dosao u Bosnu,identicna stvar! trebala mu je citava godina da se privikne na novi klub...i sada je nas najbolji igrac..ubjedjen sam da ce Vucurovic za mjesec -dva biti uz Ikonica najomiljeniji igrac u Bosni,iz prostog razloga,jer je kvalitetan igrac! Hajric i Ivanovic su dobro pokrili poziciju 4..
Ostaje nedorecena pozicija 5 sa Zimicem i Suljagicem,pa ljudi moji ti igraci skoro da nisu nikako igrali jednu ajd da kazem losu ligu 13,a sada smo ih gurnuli u vatru u tako jakoj ligi kao sto je NLB! Zima bi bio jos bolji da ulazi kao zamjena,za Williamsa recimo... on na ledjima ima preveliko breme-prvog centra,i to je glavni razlog slabih rezultata...Hocu da vjerujem da Zimic moze odigrati jos bolje od ovoga(protiv Hemofarma je bio dobar),jer u suprotnom porazi protiv Zadra bice nest sto je uobicjno za Bosnu!
Pozicija 1 sa Djordjevicem i Pasalicem,je solidna...ovaj prvi ne srlja mnogo,ne trosi beze lopte..i mislim da on moze i mora jos puno bolje...
Predlazem da do lige 8 skupimo dosta love,i dovedemo kvalitetne igrace na centru i jedinici i uzimamo titulu bez problema!
p.s.
Protiv Zagreba nece biti lako,ali mislim da imamo kvalitet za pobjedu!
Ostaje nedorecena pozicija 5 sa Zimicem i Suljagicem,pa ljudi moji ti igraci skoro da nisu nikako igrali jednu ajd da kazem losu ligu 13,a sada smo ih gurnuli u vatru u tako jakoj ligi kao sto je NLB! Zima bi bio jos bolji da ulazi kao zamjena,za Williamsa recimo... on na ledjima ima preveliko breme-prvog centra,i to je glavni razlog slabih rezultata...Hocu da vjerujem da Zimic moze odigrati jos bolje od ovoga(protiv Hemofarma je bio dobar),jer u suprotnom porazi protiv Zadra bice nest sto je uobicjno za Bosnu!
Pozicija 1 sa Djordjevicem i Pasalicem,je solidna...ovaj prvi ne srlja mnogo,ne trosi beze lopte..i mislim da on moze i mora jos puno bolje...
Predlazem da do lige 8 skupimo dosta love,i dovedemo kvalitetne igrace na centru i jedinici i uzimamo titulu bez problema!
p.s.
Protiv Zagreba nece biti lako,ali mislim da imamo kvalitet za pobjedu!
@bosanac,
nikad niko nije ulozio zalbu za sudijsku kradju kuci a kamoli na gostovanju, a ovi sto kazu nece valjda za nas siljiti, naravno da ce za slovence nisu mi jasni, pa zasto se onda uopste i igra, ako ce se perfidno od drugog kola namjestati janezima
bosna je jedan od osnivaca NLB lige a uticaj koji ima je ispod 0, i ko je kriv za to? bosna sama, da li se radi da se stvari poprave - ne radi !!!!
nikad niko nije ulozio zalbu za sudijsku kradju kuci a kamoli na gostovanju, a ovi sto kazu nece valjda za nas siljiti, naravno da ce za slovence nisu mi jasni, pa zasto se onda uopste i igra, ako ce se perfidno od drugog kola namjestati janezima

bosna je jedan od osnivaca NLB lige a uticaj koji ima je ispod 0, i ko je kriv za to? bosna sama, da li se radi da se stvari poprave - ne radi !!!!
Cuva Bog Zelju svog!
znali iko kako da postavim sliku pored svog korisnickog imena
- Alhemicar
- Kontakt:
Profil/Postavke profil avatar .tm 87 2 je napisao/la:znali iko kako da postavim sliku pored svog korisnickog imena
-the LORD of the RINGS-
- lolo d pitar
- Kontakt:
hoce li vise taj forum kkbosne
cekamo ga odavno
cekamo ga odavno
u subotu ce se vidjeti vrijednost nasih igraca .
i hemofarm je sa nama imao krizu 3 prve cetvrtine... znaci da nismo losi ...
i PARTIZAN I ZVJEZDA IMAJU PROBLEME SA ZADROM...
MI SMO KLUB SA SLABIM BUDZETOM I NEMOZEMO OD PROSJECNOG IGRACA OCEKIVATI CUDO ,JER SVAKI DA JE EKSTRA NEBI BIO TU GDJE JE SADA ...
UZVICI ,,OVO JE BOSNA ,,SE KORISTE PRI VODSTVU TIMA ,A NE
PRI DIVLJANJU SA TREBINA ... jer nepokazuje pravo LICE ... u sarajevu je vise normalnih nego divljaka .
sada ce ono navijanje kostati klub 3 000 ev. pa su mu navijaci od velike koristi ..
i hemofarm je sa nama imao krizu 3 prve cetvrtine... znaci da nismo losi ...
i PARTIZAN I ZVJEZDA IMAJU PROBLEME SA ZADROM...
MI SMO KLUB SA SLABIM BUDZETOM I NEMOZEMO OD PROSJECNOG IGRACA OCEKIVATI CUDO ,JER SVAKI DA JE EKSTRA NEBI BIO TU GDJE JE SADA ...
UZVICI ,,OVO JE BOSNA ,,SE KORISTE PRI VODSTVU TIMA ,A NE
PRI DIVLJANJU SA TREBINA ... jer nepokazuje pravo LICE ... u sarajevu je vise normalnih nego divljaka .
sada ce ono navijanje kostati klub 3 000 ev. pa su mu navijaci od velike koristi ..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Forum navijači rade<--kliklolo je napisao/la:hoce li vise taj forum kkbosne
cekamo ga odavno
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
U danasnjem "Oslobodjenju" Roman Lisac bukvalno izjavio kako NLB liga nema nikakve koristi od BiH, jer sa ligom niti jedna BH firma nije podpisala sponzorski ugovor. Znaci ocekvati je nova sudacka šiljenja, kako eventualno ne bi izborili drugog predstavnika. Kazem eventualno, jer smo evidentno lošiji tim ove godine nego sta se u startu cinilo, naravno i kokuzniji.
@mirzza: Pa o tome ti pricam. Mi nemamo uticaja na samo rukovodstvo NLB lige! Nema nikoga da vrsi uticaj i pritisak. Nemamo se pozvati na nesto gdje ce se ti ljudi koji nas zakidaju zapitati smiju li to raditi jer ako izgube nas izgubice pare, popularnost, itd. To sto smo mi jedan od osnivaca to mozes okacit macku o rep jer ako nisi aktivno i svakodnevno ukljucen u menadzment cijelog procesa onda padas u zaborav. Nazalost to je realnost.
I time se vracamo na pitanje, zasto se takmicenja uopste igraju ako ce se siljiti za jace, bolje, bogatije?
Mislim da i ti znas odgovor na ovo pitanje samo ga je tesko prihvatiti. Sporta vise nema! Sve cari sportskih takmicenja su se svela na to ko ima vise para i kako te pare zaraditi. Najbogatiji mogu kupiti najbolje i naskuplje igrace i s tim igracima osvajati takmicenja, turnire, lige. A ovi ostali mogu biti ili male fabrike za proizvodnju tih igraca (kao sto je FMP) ili ovi koji neznaju sta hoce i nemaju definisan jasan dugorocni cilj a konstantno se pozivaju na staru slavu misleci da je to dovoljno da drzimo rejting elitnog kluba (kao sto smo nazalost to mi). Mi, sve dok nebudemo imali jaku upravu sa jasnim ciljevima i toga se budemo cvrsto pridrzavali te investirali ozbiljno u sve to necemo imati nikakve rezultate.
Direktni krivac za ovakvo stanje unutar kluba je sam menadzment istog. Riba smrdi od glave, a tako je i u Bosni. Jer je uprava ta koja bi trebala obezbjediti sponzore i pare od opstine, kantona, drzave, itd. Niko nece dati pare "na lijepe oci". Treba kopati, traziti, pa i ako hocete moliti. Zasto se ne objave realne brojke, s cim se barata, koliko para imamo, a koliko bi nam trebalo? Kakav nam je finansiski plan? Gdje je taj svemoguci PR koji se reklamira toliko i koji je veza izmedju uprave i nas obicnih "smrtnika"? Uz svo postovanje Danku zbog prezimena koje nosi, PR menadzer neke organizacije treba da bude neko ima adekvatno obrazovanje u tom polju plus godina iskustva i rada u tom polju te da vodi tim ljudi koji znaju sta rade. Trenutno nam je marketing nula bodova!
Upravo u ovakvoj vrsti (ne)organizacije se ogleda nasa stvarnost i nonsalantni pristup svemu cega se dohvatimo.
I time se vracamo na pitanje, zasto se takmicenja uopste igraju ako ce se siljiti za jace, bolje, bogatije?

Mislim da i ti znas odgovor na ovo pitanje samo ga je tesko prihvatiti. Sporta vise nema! Sve cari sportskih takmicenja su se svela na to ko ima vise para i kako te pare zaraditi. Najbogatiji mogu kupiti najbolje i naskuplje igrace i s tim igracima osvajati takmicenja, turnire, lige. A ovi ostali mogu biti ili male fabrike za proizvodnju tih igraca (kao sto je FMP) ili ovi koji neznaju sta hoce i nemaju definisan jasan dugorocni cilj a konstantno se pozivaju na staru slavu misleci da je to dovoljno da drzimo rejting elitnog kluba (kao sto smo nazalost to mi). Mi, sve dok nebudemo imali jaku upravu sa jasnim ciljevima i toga se budemo cvrsto pridrzavali te investirali ozbiljno u sve to necemo imati nikakve rezultate.
Direktni krivac za ovakvo stanje unutar kluba je sam menadzment istog. Riba smrdi od glave, a tako je i u Bosni. Jer je uprava ta koja bi trebala obezbjediti sponzore i pare od opstine, kantona, drzave, itd. Niko nece dati pare "na lijepe oci". Treba kopati, traziti, pa i ako hocete moliti. Zasto se ne objave realne brojke, s cim se barata, koliko para imamo, a koliko bi nam trebalo? Kakav nam je finansiski plan? Gdje je taj svemoguci PR koji se reklamira toliko i koji je veza izmedju uprave i nas obicnih "smrtnika"? Uz svo postovanje Danku zbog prezimena koje nosi, PR menadzer neke organizacije treba da bude neko ima adekvatno obrazovanje u tom polju plus godina iskustva i rada u tom polju te da vodi tim ljudi koji znaju sta rade. Trenutno nam je marketing nula bodova!
Upravo u ovakvoj vrsti (ne)organizacije se ogleda nasa stvarnost i nonsalantni pristup svemu cega se dohvatimo.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.